FN: 1 miljard klimatflyktingar till Skandinavien 2050 och Gates Foundation ger pris till Ursula von der Leyen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 oktober 2022
- NewsVoice redaktion
Flyktinglägret "djungeln" i Calais, Frankrike demoleras.

Perspektiv TV rapporterar att Ursula von der Leyen blivit prisbelönt för sin “vaccinations-kamp” och arbete för global hälsa samt vaccintillgång i EU. Priset heter Global Goals Awards och är en utmärkelse.

FN och Röda Korset förutspår att upp till en miljard “klimatflyktingar” väntas komma till Skandinavien från Mellanöstern och Nordafrika fram till och runt år 2050. Klimatflyktingstatus är ännu inte ett erkänt skäl för att söka uppehållstillstånd eller “klimatasyl”.

Vill du stödja Perspektiv TV? Donera via Swish till 123 367 72 91

NYHETSINSLAGET SPONSRADES AV DIESELTRIM.SE

Dieseltrim.se har bästa extraljus i vintermörkret
Dieseltrim.se har bästa extraljus i vintermörkret

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Oligarkernas miljöfascister har lagt i högsta växeln. Flyktingströmmar från de länder, som klimatterroristerna nu skapar i land efter land, kommer att uppstå, men kommer inte att gå hit om några år. När EU-ländernas ekonomier nu aktivt krossas av EUs Ryssland-sanktioner, påtvingade från USA, och Klaus Schwabs eko-fascister, kommer Europa snart vara lika fattigt som u-länderna.

 • Oligarkernas miljöfascister har lagt i högsta växeln. Flyktingströmmar från de länder, som klimatterroristerna nu skapar i land efter land, kommer att uppstå, men kommer inte att gå hit om några år. När EU-ländernas ekonomier nu aktivt krossas av EUs Ryssland-sanktioner, påtvingade från USA, och Klaus Schwabs eko-fascister, kommer Europa snart vara lika fattigt som u-länderna.

 • “Väntas komma till EU”? Men det beror på om de blir insläppta in i EU! Det finns fortfarande en Schengen-gräns?!

 • “Väntas komma till EU”? Men det beror på om de blir insläppta in i EU! Det finns fortfarande en Schengen-gräns?!

 • Absurt. FN är synonymt med den Djupa staten. År 2050 lär sanningen uppdagats att klimatvariationen är naturlig och dessutom går vi mot kallare tider. Klimatet är knappast ett skäl för sydlänningar av vilja söka sig till Skandinavien.

 • En miljard människor. Det kräver att befolkningen fördubblas till 2050 och att alla flyttar hit. Realistskt?

 • Absurt. FN är synonymt med den Djupa staten. År 2050 lär sanningen uppdagats att klimatvariationen är naturlig och dessutom går vi mot kallare tider. Klimatet är knappast ett skäl för sydlänningar av vilja söka sig till Skandinavien.

 • Med en utflyttad industri och ett begränsat jordbruk, blir det i stort bara en tjänstesektor kvar som i Grekland. Skall då en miljard “raketforskare” baka pizze åt varandra? Gråsten är hårdsmält!
  Låter som en tanke från en centerpartist.

 • En miljard människor. Det kräver att befolkningen fördubblas till 2050 och att alla flyttar hit. Realistskt?

 • Med en utflyttad industri och ett begränsat jordbruk, blir det i stort bara en tjänstesektor kvar som i Grekland. Skall då en miljard “raketforskare” baka pizze åt varandra? Gråsten är hårdsmält!
  Låter som en tanke från en centerpartist.

 • Vi som bor i norra Europa borde numera kallas för ”klimatöverlevare”. Här finns en kyla som vi överlevt i tusentals år. Utan vår uppfinnesrikedom skulle vi aldrig leva idag.

 • Vi som bor i norra Europa borde numera kallas för “klimatöverlevare”. Här finns en kyla som vi överlevt i tusentals år. Utan vår uppfinnesrikedom skulle vi aldrig leva idag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *