FN: 1 miljard klimatflyktingar till Skandinavien 2050 och Gates Foundation ger pris till Ursula von der Leyen

publicerad 26 oktober 2022
- av NewsVoice
Flyktinglägret "djungeln" i Calais, Frankrike demoleras.

Perspektiv TV rapporterar att Ursula von der Leyen blivit prisbelönt för sin “vaccinations-kamp” och arbete för global hälsa samt vaccintillgång i EU. Priset heter Global Goals Awards och är en utmärkelse.

FN och Röda Korset förutspår att upp till en miljard “klimatflyktingar” väntas komma till Skandinavien från Mellanöstern och Nordafrika fram till och runt år 2050. Klimatflyktingstatus är ännu inte ett erkänt skäl för att söka uppehållstillstånd eller “klimatasyl”.

Vill du stödja Perspektiv TV? Donera via Swish till 123 367 72 91

NYHETSINSLAGET SPONSRADES AV DIESELTRIM.SE

Dieseltrim.se har bästa extraljus i vintermörkret
Dieseltrim.se har bästa extraljus i vintermörkret