Martin Armstrong: Väst driver på Ryssland att slå ut Europas energi- och kommunikationssystem

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 oktober 2022
- NewsVoice redaktion
Martin Armstrong, 2022. Foto: eget verk
Martin Armstrong (2017) - Eget arbete

GEOPOLITIK. Ekonomen Martin Armstrong fick frågan: “Det är uppenbart att Zelensky inte har en hjärna och kontrolleras av yttre krafter. Är det Schwab eller är han bara en front också?”. NewsVoice publicerar hans svar. Armstrong kommenterar även den ryska missilbeskjutningen av ukrainsk energiinfrastruktur som kommer att påverka Europa. 

Text: Martin Armstrong

Jag kan inte berätta allt utan att kompromettera vissa källor. Dessa människor spelar ett farligt spel. Putin hade aldrig för avsikt att föra ett krig mot Ukraina. Han var där för att göra vad han sa, att skydda den ryska befolkningen i Donbas och på Krim, som aldrig har ockuperats av ukrainare. Zelensky borde gå tillbaka till att dansa i höga klackar och överlåta den verkliga världen till seriösa människor [Zelensky är känd för sin bakgrund som transkomiker].

Denna avfyrning av 83 missiler är den största attacken mot Kiev sedan kriget började. Det i sig bevisar att han aldrig försökte erövra Ukraina. All denna propaganda läggs ut strategiskt för att skapa krig. Europa behöver det eftersom det inte längre kan finansiera sig på samma grund av oändliga lån utan avsikt att någonsin betala tillbaka skulderna. Misslyckandet med att konsolidera skulden från början sliter sönder Europa.

Dessa människor tror att:

ArcanumSkolan 2024
  1. de kan besegra Ryssland och kryssa av en poäng för klimatförändringen eftersom 50% av Rysslands bruttonationalprodukt består av energi, och
  2. ett krig kommer att tillåta dem alla att fallera och skapa ett nytt Bretton Woods samtidigt som befolkningen minskar. Dessa är verkliga målsättningar.

Putin angrep aldrig Kiev för att det var ryssens [ursprungliga hemvist] hem, där Ryssland började. Endast förstörelsen av Kiev år 1240 AD av Mongoliet resulterade i att ryssarna bosatte sig i Moskva. Kiev för Putin är ungefär vad London är i USA. Denna attack mot Kiev är vad jag har varnat för. Putin har kritiserats av hardliners för att vara för mjuk mot Ukraina. De är inte lika nostalgiska till Kiev som Putin är.

Väst driver på Ryssland och de kommer att få vad de vill ha – krig. Det här är enbart galenskap. Det ukrainska folket måste störta Zelensky nu! Han sätter inte deras bästa främst. Det har bekräftats att han redan har sparat mer än 100 miljoner dollar [privat] och han kommer att flyga iväg på ett privatjet och lämna död och förstörelse bakom sig. Maybe then he will change his shirt [eng uttryck].

Under tiden kan Ryssland ta ner Europas elnät med en handfull missiler. Utan alternativ kommer Europas nuvarande energibrist att förvärras i vinter. Om Ryssland attackerar satelliterna kommer de flesta – utan GPS – att gå vilse idag. Saker och ting kan bli riktigt röriga [även] utan kärnvapenkrig.

Text: Martin Armstrong | Källa: “The Madman of Ukraine in High Heels”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq