Geoff Shaw: Victorias premiärminister Dan Andrews är ett lockdown-monster som måste bytas ut

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 8 november 2022
- Torbjörn Sassersson
Geoff Shaw och Dan Andrews

AUSTRALIEN. Den tidigare liberala parlamentsledamoten Geoff Shaw gör comeback och han säger att premiärminister Dan Andrews tid är slut. Shaw skräder inte orden när han beskriver Andrews som ett motbjudande monster som orsakat enorma skador på Victorias befolkning och ekonomi. Avi Yemini intervjuar.

Geoff Shaw som nu gör en politisk comeback med Palmer United Party har nyligen släppt en bok som dokumenterar effekterna av Daniel Andrews 20 år i parlamentet.

Shaw om Daniel Andrews och Australian Labor Party (ALP):

“Jag röstar inte på de människor som låste in oss [covid-lockdown], som sköt på oss och som har tagit ökat skulden sju gånger från vad den var när de tog över 2014”, säger Shaw som inte har mycket över för Dan Andrews: “Han var vidrig då och han är ett monster nu. Han har bara blivit sämre och sämre”.

Geoff Shaw är mest ihågkommen för att ha tvingat fram den dåvarande premiärministern Ted Baillieus avgång, skriver Rebel News. Shaws politiska motståndare såg till att Shaw stängdes av från politiken i samband med att han beordrats att betala 6838 amerikanska dollar i fordons- och bränslerättigheter.

Shaw som innan sitt politiska liv var revisor säger att han återvände till politiken eftersom han blev chockad över att se vad Andrews regering hade gjort mot delstaten Victoria. Shaw anser att Andrews är en översittare som måste tas bort från sin position så snabbt som möjligt.

Geoff Shaw skrev boken “Daniel Andrews Unmasked” som är hans berättelse om Andrews parlamentariska karriär som startade 2002.

“Det handlar om hans 20 år i politiken och vilken katastrof den här killen har varit”, säger Shaw.

“Dan Andrews var precis lika ond då som han är nu. Då visste ingen riktigt vem han var. Men efter 200 dagliga skräckpredikningar under de senaste åren har han bara avslöjat sig själv mer och mer. Han tog oss från att vara världens mest levande stad [Melbourne] till världens mest låsta stad.”

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Video och textkälla: Avi Yemini, Rebel News på Rumble

Victoria, Australien. Källa: Google Maps
Victoria, Australien. Källa: Google Maps

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Geoff Shaw