Geoff Shaw: Victorias premiärminister Dan Andrews är ett lockdown-monster som måste bytas ut

publicerad 8 november 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Geoff Shaw och Dan Andrews

AUSTRALIEN. Den tidigare liberala parlamentsledamoten Geoff Shaw gör comeback och han säger att premiärminister Dan Andrews tid är slut. Shaw skräder inte orden när han beskriver Andrews som ett motbjudande monster som orsakat enorma skador på Victorias befolkning och ekonomi. Avi Yemini intervjuar.

Geoff Shaw som nu gör en politisk comeback med Palmer United Party har nyligen släppt en bok som dokumenterar effekterna av Daniel Andrews 20 år i parlamentet.

Shaw om Daniel Andrews och Australian Labor Party (ALP):

“Jag röstar inte på de människor som låste in oss [covid-lockdown], som sköt på oss och som har tagit ökat skulden sju gånger från vad den var när de tog över 2014”, säger Shaw som inte har mycket över för Dan Andrews: “Han var vidrig då och han är ett monster nu. Han har bara blivit sämre och sämre”.

Geoff Shaw är mest ihågkommen för att ha tvingat fram den dåvarande premiärministern Ted Baillieus avgång, skriver Rebel News. Shaws politiska motståndare såg till att Shaw stängdes av från politiken i samband med att han beordrats att betala 6838 amerikanska dollar i fordons- och bränslerättigheter.

Shaw som innan sitt politiska liv var revisor säger att han återvände till politiken eftersom han blev chockad över att se vad Andrews regering hade gjort mot delstaten Victoria. Shaw anser att Andrews är en översittare som måste tas bort från sin position så snabbt som möjligt.

Geoff Shaw skrev boken “Daniel Andrews Unmasked” som är hans berättelse om Andrews parlamentariska karriär som startade 2002.

“Det handlar om hans 20 år i politiken och vilken katastrof den här killen har varit”, säger Shaw.

“Dan Andrews var precis lika ond då som han är nu. Då visste ingen riktigt vem han var. Men efter 200 dagliga skräckpredikningar under de senaste åren har han bara avslöjat sig själv mer och mer. Han tog oss från att vara världens mest levande stad [Melbourne] till världens mest låsta stad.”

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Video och textkälla: Avi Yemini, Rebel News på Rumble

Victoria, Australien. Källa: Google Maps
Victoria, Australien. Källa: Google Maps

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Geoff Shaw
 • Det var otroligt vidrig Covid-19 politik i Australien, Nya Zealand och Kanada, alla med WEF bolsjevik-nazister i ledningen. Minns denna vidriga Dan Andrews politikern, han hör hemma i fängelset.

  Sverige klarade sig mycket lindrigt undan under pandemin, själv var jag i Las Palmas då och där avlöpte det ganska lindrigt om än mer maskhysteri där. Träffat folk från Thailand som i princip var instängda under pandemin.

  Pandemin är glömd och nu är det skyhöga el, bränsle och matpriser samt stigande räntor som är hotet och Ryssland/Ukraina kriget som sägs vara orsaken. Klimatkrisen försöker man hålla vid liv så gott det går. Vi ser med spänning fram emot nästa kris som hotar vår överlevnad.

 • Intressant ordval; Shaw anser att Andrews är en översittare som måste tas bort från sin position så snabbt som möjligt. ,”monster,måste bytas ut”.
  Vad sägs om brott mot mänskligheten?,yrkande på dödstraff (om dem har det i Australien), eller minst livstids fängelse?
  Denna clown tycker att avsättningen från hans position är straff nog, hmm.
  På tal om monster och ondska, killen som intervjuar honom,Avi Yemini skryter i sina videos om hur han skjuter obeväpnade människor i huvudet med automat vapen,eftersom han anser dem vara “terrorister” och hur bra det känns.
  Dessa två skall folk ta som räddare/journalister.
  Personen som kom på termen clownplanet förtjänar en medalj.

  • Håller med dig i allt, det här är bara ett av många av deras pajsardrag för att “softa” ner en allt mer uppvaknande Befolkning. Vad gäller den där “intervjuaren”, så är hen hehe inget annat än en mordisk nothing. Hmm tror inte den här repliken faller i så god jord

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *