Vilket lag kan skrälla i VM 2022?

publicerad 18 november 2022
- Underhållning @NewsVoice
VM 2022 Foto: Edoardo Busti Licens: Unsplash
VM 2022 Foto: Edoardo Busti Licens: Unsplash
VM 2022 Foto: Edoardo Busti Licens: Unsplash

Fotbolls-VM är världens mest populära sportevenemang. Kvalificeringsprocessen för fotbolls-VM 2022 har slutförts, och nu närmar sig startskottet för tävlingen som sannolikt kommer att bli en av de mest oförutsägbara på senare tid.

Oddsen för de olika lagen och spelarna förändras ständigt, vilket gör det svårt att förutse en vinnare. Det finns dock några lag som har visat tecken på toppform under de senaste åren, vilket gör dem till favoriter att vinna årets cup.

Lagen som kämpar om guldet VM 2022

Det här är en fråga som har varit i huvudet hos många fotbollsfans ganska länge. Frågan om vem som vinner fotbolls-VM 2022 är en som ändrar svar beroende på vem man frågar. Det är många lag som förväntas vara med och tävla om guldet, men än så länge är det för tidigt att säga vilka två lag som kommer att vara med i slutet.

Det man dock vet är att favoriterna för VM 2022, enligt oddsen, är Brasilien, Frankrike, Spanien, Argentina och England, som alla har visat att de har vad som krävs för att ta sig hela vägen. Man vet dock aldrig om det kan finnas någon okänd utmanare som kan lyckas besegra favoriterna och ta sig långt i tävlingen – vad som helst kan hända!

Vilket lag tror du kan vinna VM 2022? Om du känner att du har en talang för att förutse det så kan det vara en bra idé att spela odds på fotboll för att därmed öka spänningen kring matcherna!

Två heta utmanare: Spanien och Tyskland

Spanien har kritiserats för sitt bristande anfallsspel under de senaste åren. Tidigare har de förlitat sig på ett stort bollinnehav och en kvävande defensiv taktik. Den här gången är de ute efter att ändra sin spelstil till en mer offensiv sådan med fokus på snabbhet och kreativitet. Med denna förändring i taktik och stil kan Spanien vara ett stort hot vid fotbolls-VM 2022 om de kan hänga med i denna nya spelstil.

Tyskland har varit en stark utmanare i världscupen under de senaste åren, och de kommer inte att låta denna möjlighet försvinna. De har ett starkt lag, de har en utmärkt tränare och har därmed en stor chans att vinna allt. Tyskland är ett av de mest framgångsrika lagen i världscupen genom tiderna, som har vunnit fyra fotbolls-VM och nått sju finaler, så man bör alltid hålla ögonen på dem!

Om du är osäker själv på vem som kan vinna behöver du inte oroa dig, det finns många experter som har ett och annat att säga som kan vägleda.

Vart kan man se fotbolls-VM 2022?

Att VM går spelar ingen roll om man inte vet vart man kan vända sig för att se alla matcherna! I Sverige har rättigheterna till samtliga matcher köpts av svt och tv4/Cmore, så se till att hålla utkik på deras tablå.

Du kan även använda streamingtjänster som Sling TV eller DirecTV Now för att se VM live på TV eller online utan kabel i sommar.

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: VM 2022