Att våga lita på sin intuition är ett kännetecken för en fri människa

publicerad 22 december 2022
- Gästskribent
intution

KRÖNIKA. Att våga lita på sin intuition, att våga lyssna på sitt hjärta. Att våga lita på sig själv, har alltid varit det främsta kännetecknet för en fri människa. I de tider vi nu lever, där händelseutvecklingen är så dramatisk och spännande, är det desto viktigare att inte falla till föga. Då måste var och en ställa sig frågan. Litar jag på mig själv?

Text: Lasse Wikman | Swisha gärna skribenten en donation till 0739 303 879

Om svaret är absolut ja. Då har vi en intressant resa att göra, där vi ser varje hinder, varje hot och varje motstånd till ett människovärdigt liv, som den gigantiska utmaningen det är.

Svarar vi nej, att jag har svårt att lita på mig själv. Då är det stor risk för underkastelse av den människoovärdiga agenda som de onda psykopaterna tvingar på dig.

Alla vakna människor vet, hur vi hamnade i den här sitsen.

Alla, inklusive de som numer räknar sig till de vakna, invaggades i en falsk trygghet, en falsk tillvaro, där allt tydde på, att våra liv bara hade mänsklighetens bästa för ögonen.

Det var däri det falska låg. Det var i detta tillstånd, vi lät oss sova en Törnrosa-sömn, som gick från den ena gererationen till nästa.

En drygt 100-årig tillvaro i käftarna på de hjärt- och samvetslösa individer, vi ser som entiteter.

Som vi vet, när djävulen och dennes hantlangare smider planer, är det med list och fårsåt de vill fånga oss. Man startade i ett långsamt tempo. Anledningen var att de, den onda, hade tid på sig att genomföra sin plan.

Dessutom ville man inte väcka “den björn som sover”, alltså gå långsamt fram, ändra vartefter, men inte mer än vad människorna accepterade.

De svaga, de oväckta, de som lever sina liv i bubblan, som om livet bestod av att jobba mycket och tjäna sisådär, har den uppfattningen, att mysa med såpor och tycka att fredagsmys består av att krypa upp i soffan, med chips- och godispåsen.

Att tro att livets absoluta mening är att jobba så mycket, för att uppnå en slags falsk tillfredsställelse, som gör att många måste vila hela den första veckan av semestern, för att återhämta sig.

Livet består enligt denna kategori människor av att låna pengar till det mesta. Så när julen och det obligatoriska klappköpen kommer, måste man utnyttja krediten till bristningsgränsen.

Vi som vaknat, vi som sett Matrixen och förstår innebörden. Vi vet att den värld vi för närvarande lever i är en pseudohändelse, ett tillstånd att väcka uppmärksamhet för de vakna, men ändå inte föreslå eller vilja åstadkomma förändring till det verkliga, till livet.

Många i vårt land, stöttar hellre sin undergång, än att våga erkänna att man tänker fel. Just denna kullerbytta, är så förlamande och så beklämmande att höra.

För när våra vänner och bekanta, familj och släkt börjar försvara det destruktiva, då gäller inget vedertaget. Inget som vi vet, kan vara det grepp som löser upp knuten.

Det som många slås av, är att ett samtal mellan en vaken och en sovande person, i de allra flesta fall slutar på samma sätt oavsett vilka som ställs mot varandra.

Den vakne lyssnar och kommer med underbyggda argument.

Den som ännu inte vaknat, vägrar lyssna, utan spyr enbart galla över samtalspartnern och kallar denne rasist, idiot, konspirationsteoretiker och det som gör att de går skilda vägar.

Du fattar ingenting, så vänder man ryggen till för alltid.

Hela detta mönster känner de flesta av oss som är vakna till, men eftersom vi både de vakna och de sovande har en större gemensam fiende, så måste vi lösa den gordiska knuten. Den har kopplingar till psykologiska, sociologiska, ekonomiska, kulturella och historiska aspekter samt individuellt beteende.

Det är däri knuten ligger. Att kunna bringa klarhet i de samhällsöverskuggande frågorna, att även den något mindre klarsynte kan bringas klarhet i tidens absoluta allvar och öde.

På Alexander den stores tid menade man att den största gåtan av alla var den gordiska knuten. Den kan lösas förvånansvärt enkelt genom en drastisk åtgärd.

Alexander blev så arg att han drog sitt svärd och löste därigenom knuten.

Columbi ägg är en parabel som visar att ett problem som kan ses som omöjligt innan man vet lösningen,men det är inte genom svärdshugg eller krigiska aktiviteter vi löser hotet mot mänskligheten, hotet mot Moder Jords existens.

Jag vill påstå att det är genom upplysning, förmåga att överföra kunskap från en person till en annan i det oändliga. Att ständigt vara lyhörd för dekadenta tendenser, för att bli varse på orättvisor och snedfördelning av naturens resurser, för att inte döma utifrån färg, utan karaktär. Då kan vi få människorna världen över att gå i gemensam takt mot gemensamma mål, för att implementera fred, frihet, rättvisa, rättrådighet, harmoni och kärlek till människorna, djuren och naturen på vår Moder Jord.

Text: Lasse Wikman | Swisha gärna skribenten en donation till 0739 303 879

Lasse Wikman, privat foto
Lasse Wikman, privat foto

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • allt snack visar att ytterst få vet vad som pågår bakom kulisserna. Men ni lär bli medvetna om det inom kort. Då hoppas jag för er egen skull att ni inte valt den väg som leder till obehagliga fakturor från Universum i er framtid. De blir nämligen besvärliga att betala. Det är NU du kan lösa dem. Gör det!

 • allt snack visar att ytterst få vet vad som pågår bakom kulisserna. Men ni lär bli medvetna om det inom kort. Då hoppas jag för er egen skull att ni inte valt den väg som leder till obehagliga fakturor från Universum i er framtid. De blir nämligen besvärliga att betala. Det är NU du kan lösa dem. Gör det!

 • Mycket fint skrivet!
  Alltid skönt med medvetandehöjandetexter och insikt och självkännedom, och fredliga avsikter. Det är mer av den varan världen behöver idag. Istället för hat, negativtet, och primitivt agerande som vi ser idag.

 • Mycket fint skrivet!
  Alltid skönt med medvetandehöjandetexter och insikt och självkännedom, och fredliga avsikter. Det är mer av den varan världen behöver idag. Istället för hat, negativtet, och primitivt agerande som vi ser idag.

 • Floskelindikatorn gav rejält utslag.
  Närhelst jag hör någon kalla sig holistiker eller kräva holistiskt synsätt osäkrar jag min pistol.
  Det är svårt att av texten avgöra om Lasse är en de vakna eller en av de som vill söva oss.

  Men jag ska ge honom gott om svängrum att fundera och söka. Det behöver vi alla.
  Med önskan om klarare tankar och en bättre värld önskar jag god jul och ett gott nytt år!

 • Tack för kommenter och synpunkter. Det är på det viset, vi går framåt och kan klargöra många av våra ageranden i livet.
  Jag tar till mig och låter tankarna från er, finnas i mig för närmare reflektioner

 • Floskelindikatorn gav rejält utslag.
  Närhelst jag hör någon kalla sig holistiker eller kräva holistiskt synsätt osäkrar jag min pistol.
  Det är svårt att av texten avgöra om Lasse är en de vakna eller en av de som vill söva oss.

  Men jag ska ge honom gott om svängrum att fundera och söka. Det behöver vi alla.
  Med önskan om klarare tankar och en bättre värld önskar jag god jul och ett gott nytt år!

 • Tack för kommenter och synpunkter. Det är på det viset, vi går framåt och kan klargöra många av våra ageranden i livet.
  Jag tar till mig och låter tankarna från er, finnas i mig för närmare reflektioner

 • Satan och dess hantlangare är experter på lögner. De har funnits på jorden väldigt länge. De är bokstavligen parasiter och överlever inte utan en energikälla. De håller nu igen för sjätte gången att såga grenen de sitter på. Femte gången var det syndafloden som kapade grenen.

  Majoriteten av människorna på denna planet har ingen aning om hur denna värld fungerar på energiplan, och i denna grupp tillhör nästan alla konspirationsteoretiker också. Alex Jones, David Icke, Max Igan, David Wilcook är några.

  Det vi gör med tankar och känslor är det vi skapar. Bär vi på hat, ilska, girighet, arrogans och så vidare i oss och följer det så skapar vi mer av det. Det är på detta viset “vi alla små” ger energi till dessa krafter. Om vi istället för att följa dessa destruktiva känslor utan ber våra hjälpare att ta bort känslorna så ger vi mindre bränsle till “Satan och dess hantlangare” och vår egen börda vi bär i själen blir lättare.

  Denna vitala infirmation saknas tyvärr för allmänheten. Finns mer att säga men väldigt få är intresserade.

  Att “ta fighten” på fysiskt plan som att hata politiker och vill dom illa kommer ALDRIG NÅGONSIN att lösa mänsklighetens mycket allvarliga situation utan bara snabbar på processen istället.

  Så det fungerar på energiplan…

  Tack för intressant artikel.

  • Med andra ord

   Det fördolda manifesterar sig i det för fem sinnen synliga.

   Så som uppe så ock där nere.

   Så som inne så och där ute.

   Makten vet mycket väl att reaktioner på deras galenskaper förändrar ingenting.

   Att leva sitt sanna liv och vända makten ryggen (sluta lyssna på dem) förändrar allt

   • Det som saknas idag är hur det står till med kropp, skäl och ande. Hur våra val vi gör med våra tankar och känslor påverkar världen.

    Om man blir slagen och rånad så är idag en vanlig reaktion kan vara underlägsenhet, ilska, hat, hämd. Vad vi idag gör är att låta dessa känslor styra oss och då blir dessa destruktiva känslor större i vår själ och också i det kollektiva medvetandet. Detta gör då så att det är mer av dessa känslor som då andra själar drar ned. Detta är vad mänskligheten gjorde länge innan Syndafloden kom. Vi människor är idag ganska, nära en Syndaflod igen för att vi alla har skapat så mycket negagivitet som sedan manifesteras på fysiskt plan. Det är därför allt ser ut att gå åt skogen.

    Mörkret vill inte att vi skall kunna läka mörkret i vår själ för det är via mörkret i oss de får sin livskraft och lättare kan manipulera oss.

    Istället för att följa dessa känslor som stiger så kan man istället identifiera dom och be sina hjälpare (jesus, budda, mohammed, skyddsänglar…) att ta bort känslorna.

    Sägs att religiösa texter har ändrats. Bitar tagits bort, ändrade och annat lagts till. Bibeln är ett bra exempel. Satan och dess hantlangare är experter på att ljuga.

    De bryr sig inte så mycket om man vet om banksystemet, terrorismen och annat. Du blir ett hot då du verkligen förenar mänskligheten. Varför mördas ofta de med mycket gott i hjärtat? Jesus, lennon, beshir, Martin Luther King jr…. De är det riktiga hotet för Satan och dess hantlangare.

    • Det har gjorts en hel del försök att förändra budkapet i synnerhet i bibelutgåvor sedan slutet av 1800-talet. Även om det i stort rör sig om minimala förändringar, så är de synnerligen väl valda.

     Den bästa utgåvan är fortfarande den här från 1611:
     https://www.kingjamesbibleonline.org/

     Men även på svenska finns nu hela Nya Testamentet och stor del av Gamla Testamentet i en okorrumperad utgåva tillgängligt för alla här:
     https://bibel.se/wordpress/index.php/2022/01/18/oversatta-bibelbocker/

     Och här kan vi ta del av hur sofistikerat och organiserat smygändringar i Den heliga skriften har utförts:
     https://www.youtube.com/watch?v=tNv-zzpIwBs&t=26s

    • Tack för att du tog tid att ge ett seriös svar; i och för sig ganska förutsägbart även om du kan ha rätt i sak fungerar det bara i praktiken om alla har samma synsätt och har alla samma synsätt behöver ju ingen göra någonting.  

     Detta liknar politiskt korrekt poängplockande genom att det låter bra för andras öron. Tvivlar starkt på att du eller någon annan för den delen skulle reagerar på något annat sätt än de du beskrev: “underlägsenhet, ilska, hat, hämnd.” 

     Tänk om hela länder tänkte och agera på samma sätt: vi avskaffar allt försvar får det handlar bara om hämnd – vänd andra kinden till istället. Det skulle innebära att ett ont sinnat land knappt behöver rusta militärt över huvud taget för att praktiskt taget ta vad de vill ha. 

     I själva verket är passiviserade tankesätt rena mums, mums för ondskan som inget annat vill än möta så lite motstånd det bara är möjligt. Vore inte det att locka till synd?

     • Ljus är mycket starkare än mörkret. Då våra själar är sammankopplade via kollektiva medvetandet så några få som väljer ljuset påverkar mycket mer är att några väljer mörkret.

      Studier finns där det har testats att många meditera i en stad och då sjunk kriminaliteten.

      Mörkret vill att vi skall ta upp vapen och mörda varandra. Mörkret är på oss konstant och försöker få oss att skapa mer mörker och lidande. Road rage, förakt, sexuella perversiteter och mycket annat.

      Agerar vi efter negativa känslor och tankar skapar vi det, så går det upp i det kollektiva medvetandet och andra själar som har dessa känslor kan plocka upp dessa negativa känslor och utföra något destruktivt. Exempel om man hatar kriminella invandrare och verkligen vill dom illa så går den energin upp i det kollektiva medvetandet och sedan kan denna energi få någon, exempel kriminella invandrare ta ner den energin och utföra ett gängmord eller kanske vårdta någon ung svensk flicka som hat-attack mot Sverige och svenskar.

      Väljer vi att inte gå den negativa vägen utan sträcka oss mot ljuset så sprider det sig mycket mer för det är starkare. Problemet är att mörkret idag så utbrett och många för att överleva denna mycket tunga tid tar till njutningsmedel av olika medel för att orka med vardagen.

      Mörkret har raderat viktiga delar ur religionerna, meddelanden dessa höga medvetanden kom hit att ge mänskligheten. Men mörkret har lyckats väl och vi igen för sjätte gången går en mycket mörk st

 • Vägen till en bättre värld börjar med självkännedom på alla plan. På det andliga, mentala, materiella.
  Utan detta blir det alltid omedvetna människor som styr och som lever i sin egen värld som är full av lögner, ej att glömma att de styrande speglar medvetande hos den breda massan… Förändra dig själv och du förändrar världen.

  Tack för artikel på tema medvetenhet

  • Vägen till en bättre värld börjar med att vara så rustad och enade att ondskan tar en omväg och rundar oss eller att vi helt inser att attack är det bästa försvar och helt sonika gör slut på hotet från ondskan en gång för alla.

   Sedan när vi segrat kan vi börjar med självkännedom på alla plan – det andliga, mentala, materiella.

   Även paradiset kommer att behöva sina väcktare.

 • Satan och dess hantlangare är experter på lögner. De har funnits på jorden väldigt länge. De är bokstavligen parasiter och överlever inte utan en energikälla. De håller nu igen för sjätte gången att såga grenen de sitter på. Femte gången var det syndafloden som kapade grenen.

  Majoriteten av människorna på denna planet har ingen aning om hur denna värld fungerar på energiplan, och i denna grupp tillhör nästan alla konspirationsteoretiker också. Alex Jones, David Icke, Max Igan, David Wilcook är några.

  Det vi gör med tankar och känslor är det vi skapar. Bär vi på hat, ilska, girighet, arrogans och så vidare i oss och följer det så skapar vi mer av det. Det är på detta viset “vi alla små” ger energi till dessa krafter. Om vi istället för att följa dessa destruktiva känslor utan ber våra hjälpare att ta bort känslorna så ger vi mindre bränsle till “Satan och dess hantlangare” och vår egen börda vi bär i själen blir lättare.

  Denna vitala infirmation saknas tyvärr för allmänheten. Finns mer att säga men väldigt få är intresserade.

  Att “ta fighten” på fysiskt plan som att hata politiker och vill dom illa kommer ALDRIG NÅGONSIN att lösa mänsklighetens mycket allvarliga situation utan bara snabbar på processen istället.

  Så det fungerar på energiplan…

  Tack för intressant artikel.

  • Med andra ord

   Det fördolda manifesterar sig i det för fem sinnen synliga.

   Så som uppe så ock där nere.

   Så som inne så och där ute.

   Makten vet mycket väl att reaktioner på deras galenskaper förändrar ingenting.

   Att leva sitt sanna liv och vända makten ryggen (sluta lyssna på dem) förändrar allt

   • Det som saknas idag är hur det står till med kropp, skäl och ande. Hur våra val vi gör med våra tankar och känslor påverkar världen.

    Om man blir slagen och rånad så är idag en vanlig reaktion kan vara underlägsenhet, ilska, hat, hämd. Vad vi idag gör är att låta dessa känslor styra oss och då blir dessa destruktiva känslor större i vår själ och också i det kollektiva medvetandet. Detta gör då så att det är mer av dessa känslor som då andra själar drar ned. Detta är vad mänskligheten gjorde länge innan Syndafloden kom. Vi människor är idag ganska, nära en Syndaflod igen för att vi alla har skapat så mycket negagivitet som sedan manifesteras på fysiskt plan. Det är därför allt ser ut att gå åt skogen.

    Mörkret vill inte att vi skall kunna läka mörkret i vår själ för det är via mörkret i oss de får sin livskraft och lättare kan manipulera oss.

    Istället för att följa dessa känslor som stiger så kan man istället identifiera dom och be sina hjälpare (jesus, budda, mohammed, skyddsänglar…) att ta bort känslorna.

    Sägs att religiösa texter har ändrats. Bitar tagits bort, ändrade och annat lagts till. Bibeln är ett bra exempel. Satan och dess hantlangare är experter på att ljuga.

    De bryr sig inte så mycket om man vet om banksystemet, terrorismen och annat. Du blir ett hot då du verkligen förenar mänskligheten. Varför mördas ofta de med mycket gott i hjärtat? Jesus, lennon, beshir, Martin Luther King jr…. De är det riktiga hotet för Satan och dess hantlangare.

    • Det har gjorts en hel del försök att förändra budkapet i synnerhet i bibelutgåvor sedan slutet av 1800-talet. Även om det i stort rör sig om minimala förändringar, så är de synnerligen väl valda.

     Den bästa utgåvan är fortfarande den här från 1611:
     https://www.kingjamesbibleonline.org/

     Men även på svenska finns nu hela Nya Testamentet och stor del av Gamla Testamentet i en okorrumperad utgåva tillgängligt för alla här:
     https://bibel.se/wordpress/index.php/2022/01/18/oversatta-bibelbocker/

     Och här kan vi ta del av hur sofistikerat och organiserat smygändringar i Den heliga skriften har utförts:
     https://www.youtube.com/watch?v=tNv-zzpIwBs&t=26s

    • Tack för att du tog tid att ge ett seriös svar; i och för sig ganska förutsägbart även om du kan ha rätt i sak fungerar det bara i praktiken om alla har samma synsätt och har alla samma synsätt behöver ju ingen göra någonting.  

     Detta liknar politiskt korrekt poängplockande genom att det låter bra för andras öron. Tvivlar starkt på att du eller någon annan för den delen skulle reagerar på något annat sätt än de du beskrev: “underlägsenhet, ilska, hat, hämnd.” 

     Tänk om hela länder tänkte och agera på samma sätt: vi avskaffar allt försvar får det handlar bara om hämnd – vänd andra kinden till istället. Det skulle innebära att ett ont sinnat land knappt behöver rusta militärt över huvud taget för att praktiskt taget ta vad de vill ha. 

     I själva verket är passiviserade tankesätt rena mums, mums för ondskan som inget annat vill än möta så lite motstånd det bara är möjligt. Vore inte det att locka till synd?

     • Ljus är mycket starkare än mörkret. Då våra själar är sammankopplade via kollektiva medvetandet så några få som väljer ljuset påverkar mycket mer är att några väljer mörkret.

      Studier finns där det har testats att många meditera i en stad och då sjunk kriminaliteten.

      Mörkret vill att vi skall ta upp vapen och mörda varandra. Mörkret är på oss konstant och försöker få oss att skapa mer mörker och lidande. Road rage, förakt, sexuella perversiteter och mycket annat.

      Agerar vi efter negativa känslor och tankar skapar vi det, så går det upp i det kollektiva medvetandet och andra själar som har dessa känslor kan plocka upp dessa negativa känslor och utföra något destruktivt. Exempel om man hatar kriminella invandrare och verkligen vill dom illa så går den energin upp i det kollektiva medvetandet och sedan kan denna energi få någon, exempel kriminella invandrare ta ner den energin och utföra ett gängmord eller kanske vårdta någon ung svensk flicka som hat-attack mot Sverige och svenskar.

      Väljer vi att inte gå den negativa vägen utan sträcka oss mot ljuset så sprider det sig mycket mer för det är starkare. Problemet är att mörkret idag så utbrett och många för att överleva denna mycket tunga tid tar till njutningsmedel av olika medel för att orka med vardagen.

      Mörkret har raderat viktiga delar ur religionerna, meddelanden dessa höga medvetanden kom hit att ge mänskligheten. Men mörkret har lyckats väl och vi igen för sjätte gången går en mycket mörk st

 • Vägen till en bättre värld börjar med självkännedom på alla plan. På det andliga, mentala, materiella.
  Utan detta blir det alltid omedvetna människor som styr och som lever i sin egen värld som är full av lögner, ej att glömma att de styrande speglar medvetande hos den breda massan… Förändra dig själv och du förändrar världen.

  Tack för artikel på tema medvetenhet

  • Vägen till en bättre värld börjar med att vara så rustad och enade att ondskan tar en omväg och rundar oss eller att vi helt inser att attack är det bästa försvar och helt sonika gör slut på hotet från ondskan en gång för alla.

   Sedan när vi segrat kan vi börjar med självkännedom på alla plan – det andliga, mentala, materiella.

   Även paradiset kommer att behöva sina väcktare.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *