Hollywoodstjärnan James Woods stämmer Demokraterna för övergrepp på yttrandefriheten

publicerad 6 december 2022
- Kristoffer Hell
James Woods. Foto: Toglenn. Licens: CC BY-SA 3.0

NOTERAT. Den amerikanske skådespelaren James Woods (75) kungjorde under programmet Tucker Carlson Tonight, den 3:e december 2022, att han kommer att stämma det Demokratiska partiets ledning, the Democratic National Committee (DNC), för att ha “dödat hans yttrandefrihet” och förstört hans karriär genom förtal.

Nyligen presenterade Elon Musk bevis på att när Twitter censurerade James Woods konto, skedde detta på DNC:s direkta instruktion som en repressalie mot Woods för att han offentligen, på Twitter, ställt kritiska frågor om president Joe Bidens son Hunter Biden och hans laptop.

Det handlade omden så kallade “laptoppen från helvetet”, som bland annat sägs dokumentera hur familjen Biden personligen krävde och erhöll stora mutor av Ukraina för att USA skulle samarbeta med Kiev.

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat

James Woods känd från filmer som tex: Against All Odds (1984), Once Upon a Time in America (1984), Salvador (1986), Nixon (1995) och Another Day in Paradise (1998).

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq