Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Tulsi Gabbard: “Zelenskyj stänger av alla medier han inte kan kontrollera”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 december 2022
- NewsVoice redaktion
Tulsi Gabbard - Pressfoto: US Congress, Public Domain

MEDIA. Den tidigare demokratiska presidentkandidaten Tulsi Gabbard reagerar negativt på Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs tal till kongressen om TV-showen “Tucker Carlson Tonight”. “Vi har fått höra att Ukraina är en blomstrande demokrati, men Zelensky stänger av alla medier han inte kan kontrollera”, säger Gabbard och tillägger att Zelenskyj till och med straffar kristna.

Text: NewsVoice

“Det är verkligen ett slags manifestation framför våra ögon av en hel del hyckleri, eftersom Biden-administrationens hela utrikespolitik i grunden är baserad på demokratier och autokratier. Vi måste dela upp världen mellan dessa två kategorier”.

Ukraina är inte alls en blomstrande demokrati och Volodymyr Zelenskyj är inte en hjälte som skyddar Ukraina, menar Gabbard.

Joe Biden gör allt som står i hans makt för att stödja Zelenskyjs med flera hundra miljarder av amerikanska skattedollar för att försvara denna påstådda demokrati, fortsätter Gabbard, men när du faktiskt tittar på vad Zelenskyjs demokrati är, finns ingen pressfrihet.

Volodymyr Zelenskyj har stängt ner all medier som han inte kan kontrollera. Han har gripit politiskt oppositionella och stängde även den största kristna kyrkan i Ukraina.

Text: NewsVoice | Källa: Real Clear Politics


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq