Elena Malmefeldt granskar den teknokratiska eran och “Global Governance”

publicerad 25 januari 2023
- Gästskribent
Elena Malmefeldt

ANALYS. Hälsoprofilen Elena Malmefeldt granskar den nya världsordningen och den teknokratiska eran. Hon har baserat sin analys på säkra källor. “Min research byggde på att pröva riktigheten i en agenda som Trilaterala kommissionen står bakom som formulerades i en bok 1970 om en ny världsordning som kallas den tekonokratiska eran och som bygger på Global Governance.”

 

Tidpunkter i videon:

  • 0-0,31 min: Introduktion Global Governance. Vilka vill styra världen? Trilaterala vad vill dom? Arbetar våra politiker för Global Governance? Går det att lita på FN? Pandemin – när de rika fördubblade sin förmögenhet.
  • 0,31 min – 0,46 min: Var pandemin planerad?
  • 0,46 min – 1,04: Tror dom själva på klimatkrisen? Vi följer pengarna? Har koldioxiden gått ner, efter alla larm om jordens undergång?
  • 1,04– 1,20: Agenda 2030 – Handlar det om att suga ur skattemedel från länder som skall landa hos den globala makteliten?
  • 1,20 – Den fjärde industriella revolution, tvingande digitala identiteter och AI. När gränserna mellan inre liv, yttre identitet, naturlig miljö och konstgjord värld radikalt rubbas vad händer då?

Elena Malmefeldt sammanfattar med sina egna ord

Trilaterala kommissionen har fått gehör för denna ide om en teknokratisk era, hos den rika makteliten som Bilderberggruppen, World Economic Forum, FN och WHO samt hos de svenska politikerna som driver agendan framåt.

Text: Elena Malmefeldt

Jag tror att vi alla kan enas om att politikerna i Sverige inte längre arbetar för vårt land, men alla kanske inte förstår varför de gör som de gör.

Så vad innebär en teknokratisk era?

Att banker och den globala makteliten (multinationella företag) skall styra världen. Att människan skall leva i ett övervakningssamhälle bland annat.

Man bryter ner alla suveräna nationer bit för bit, det är enklare än att kriga. För att kunna bryta ner en nation, så måste man bryta ner människan, man vill få oss att gå ner på knä.

Alla dessa kriser innebär att länder sänder skattemedel, till diverse olika projekt och tömmer länder på pengar och dess invånare blir allt fattigare och samhället faller samman, då skattemedel går ut ur landet istället för till de samhällstjänster som de är ämnade för.

Under pandemin fördubblade de rika sin förmögenhet och marknadskoncentrationen blev större på ett år än under de senaste 15 åren. Vad innebär det? Det innebär att de rika tar över allt mer och får med det allt mer makt, mindre företag kommer inte ha en chans.

På grund av den ojämlikhet som uppstod under pandemin dör nu 21 000 människor varje dag, då de fattiga blir allt fattigare och allt fler blir fattiga.

Med den här analysen kommer jag att testa ändringar i terroristlagen som innebär att en terrorist är en person som destabiliserar ett lands politik och struktur eller destabiliserar mellanstatliga organisationer som FN och WHO.

Den svenska myndigheten MSB skall försöka förklara lagen, men vet inte riktigt hur man skall definiera en terrorist. Det kan även enligt dem vara samma sak som en frihetskämpe.

Mitt Swish nummer är 123-0680421. Det ligger mycket arbete bakom det här. Stöd gärna mitt arbete.

Den globala makteliten marknadsför ett antal olika kriser, som de bygger upp mycket känslor och syftet är att splittra oss. Låt dom inte splittra oss! Vi är 99 %, där i ligger vår makt.

Sammanställning och redigering: NewsVoice | Text, video och analys: Elena Malmefeldt

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice