Elon Musk svårt sjuk efter en andra mRNA-booster

-

VACCINSKANDALEN. Twitters ägare Elon Musk gick lördagen 21 januari ut i den växande debatten om de allvarliga biverkningarna av covidvaccinerna. Han berättade att han fick stora biverkningar av sin andra booster, det vill säga en påfyllnadsdos.

I en tweet skrev miljardären:

“Jag kände mig döende under flera dagar. Det är förhoppningsvis ingen permanent skada, men man kan aldrig veta. Den första mRNA-boosterinjektionen var okay, men den andra krossade mig.”

Musks tillkännagivande om biverkningarna av covidvaccinet kom när Pfizers VD Albert Bourla undvek svåra frågor om effektiviteten av företagets vaccin under World Economic Forum (WEF)-mötet i Davos. Bourla svarade istället upprepade gånger med fraser som “tack så mycket” och “ha en underbar dag”.

Pfizers VD Albert Bourla vägrar besvara vaccinfrågor som miljontals människor vill ha svar på – Davos 2023

Musk avslöjade även att hans kusin som är ung och med topphälsa, “fick ett allvarligt tillstånd av myokardit och var tvungen att åka till sjukhuset efter covidvaccineringen”.

Amerikanska FDA föreslår årliga påfyllnadsdoser av mRNA-injektioner

Den amerikanska hälsotillsynsmyndigheten Food and Drug Administration (FDA) föreslog i måndags den 23:e januari att en dos av det senaste uppdaterade “covidvaccinet” årligen ska ges till alla friska vuxna.

FDA bad också sin panel av externa rådgivare att överväga två covidvaccininjektioner per år för vissa småbarn, äldre vuxna och personer med nedsatt immunförsvar. Om panelen röstar ja till förslaget kommer injektioner från Pfizer och Moderna att användas. Biden-administrationen planerar årliga höstkampanjer för allt detta.

Allysia Finley. Foto: Aspen Institute
Allysia Finley. Foto: Aspen Institute

Debatten om vilseledande kampanjer kring “mRNA-boosters” växer

Journalisten Allysia Finley vid Wall Street Journal har tagit strid mot vaccintillverkare och deras vilseledande kampanjer angående covid-boosters och slår fast att de federala myndigheterna beställer dessa utan att ha data som stöder deras säkerhet eller effektivitet.

I kampanjerna påstår man att mRNA-injektionerna kan ”justeras” på ett enkelt sätt och ge skydd mot de nya omikronvarianterna samtidigt som mot den ursprungliga Wuhan-stammen.

Enligt Allysia Finley har tre vetenskapliga problem uppstått. Vaccinet muterar mycket snabbare än vacciner hinner uppdateras. Vaccinerna har “hårdkopplat” våra immunsystem för att svara på den ursprungliga Wuhan-stammen, “så att vi nu har färre antikroppar som neutraliserar varianter riktade mot uppdaterade vacciner” och “antikroppsskyddet avtar efter bara några månader”.

Vaccintillverkarna utformar sina studier för att få de resultat som de vill ha. Finley noterar att de kunde ha utfört små, randomiserade studier på boostervaccinen under förra sommaren och början av hösten – med resultat tillgängliga i slutet av september, men Biden-administrationen ville inte vänta.

Folkhälsomyndigheterna höjde inte ens ett ögonbryn eftersom de har ett egenintresse i att främja påfyllnadsdoserna.

Debatten om biverkningar vinner mark över hela världen, inklusive i Indien där regeringen tidigare i veckan bekräftade biverkningar av olika covidvacciner, men samtidigt avvisade en vädjan om ett offentliggörande av de potentiella konsekvenserna på lång sikt av dessa.

Text: Kersti Wistrand

Källor

Kersti Wistrand
Kersti Wistrand
Kersti Wistrand, psykolog och adjunkt i bl a religion och historia, styrelseledamot i föreningen Humanism & Kunskap.

17 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

17 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Roger P
Roger P
Gäst
24 januari 2023 kl 19:51

Fattar inte hur folk är så lättlurade idag?

Men lämnar man ut bank-id och koder till okända så………mot stupet bara, som lämmlar.

https://frihetsnytt.se/lakaren-ryan-cole-om-de-som-tjanade-pa-pandemin/

Sven svenskenD
Sven svensken
Reply to  Roger P
25 januari 2023 kl 23:48

Lämnar hellre ut alla koder jag kan inkl min formel för att skapa koder, än injiccera genmodifierade organismer i blodomloppet

Ladulås
Ladulås
Gäst
24 januari 2023 kl 15:45

Han är uppenbarligen inte så begåvad, som han vill göra sken av.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Ladulås
24 januari 2023 kl 23:41

Han är enbart en skåderspelare som spelar ut sin roll.
En front figur som ska portrera en hög IQ person som är VD för nåt företag, its all bulll s*it.
Samma clan som äger Pfizer, CNN, Fauci,vita huset, senaten bla, även äger Tesla och Twitter.
Dock är han en viktig kugge just nu och flertalet sheeple verkar lyssna på han, så nej han har inte tagit någon spruta.
Detta utspel från hans sida är enbart en del av skådespelet.

JohnnyD
Johnny
24 januari 2023 kl 13:55

Själv är jag helnöjd med att jag inte vaccinerade mig, så skööönt att slippa oroa sig över alla 1100 av Pfizer dokumenterade biverkningar. Förhoppningsvis döms alla vaccin-nazister till livstidsfängelse och en booster om dagen för detta massmord.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
24 januari 2023 kl 13:03

Jag skulle inte bli förvånad om Musk är hårt övervakad av de olika amerikanska und.tjänsterna. Om han skulle beställa en “booster” så ger detta en möjlighet för und.tjänsterna att å Demokratiska Partiets vägnar avliva Musk. Han är en nagel i nazisternas öga och kommer snart att dö!

Frida Lind
Frida Lind
Gäst
24 januari 2023 kl 12:41

Läste att de “vaccinerade” är mest mottagliga för påstådda nya varianter av någonting. Men det där är ju en helt ovetenskaplig utgångspunkt då det istället skulle ha stått att biverkningar av “vaccinet” bara drabbar de “vaccinerade”.

Sen har Elon “The Brain Chip Man” Musk inte tagit några sprutor. Det är ingen i den positionen som har tagit dessa injektioner. Men skulle han mot förmodan verkligen ha gjort detta så är det ett bevis på att han inte fått sin position via egen intelligens.

Fredde E
Gäst
Reply to  Frida Lind
24 januari 2023 kl 17:18

Nej det är hans “handlers” som har sagt åt honom att säga att han tog 2 boosters när han i själva verket inte har tagit en enda för att vara en motvikt mot det positiva narrativet.

Sven svenskenD
Sven svensken
Reply to  Frida Lind
25 januari 2023 kl 23:56

Lurar man andra så lär risken vara att man själv blir grundligt lurad

Eller som han sade ang den såkallade bilen som de i tvn påstår har skickats upp i rymden

”Eftersom det ser så fejkat ut så vet ni att det är äkta eftersom vi har bättre teknik att luras med nuförtiden ”

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
24 januari 2023 kl 12:12

Jag tror inte Elon Musk är vaccinerad. https://bartoll.se/2023/01/elon-musk-covid-booster-tweet/

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
24 januari 2023 kl 12:07

“Enligt Allysia Finley har tre vetenskapliga problem uppstått. Vaccinet muterar mycket snabbare än vacciner hinner uppdateras. Vaccinerna har “hårdkopplat” våra immunsystem för att svara på den ursprungliga Wuhan-stammen, “så att vi nu har färre antikroppar som neutraliserar varianter riktade mot uppdaterade vacciner” och “antikroppsskyddet avtar efter bara några månader”.”

Detta är bara påståenden utan några som helst bevis. Här påstås att även “vaccinet” “muterar”. Det vetenskapliga grundproblemet är att hela denna vaccincirkus bygger på en bedräglig pseudovetenskap som aldrig har lyckats visa på att det finns några s k virus, samt heller inte att s k virus orsakar sjukdom.
Antikroppar är inte specifika, utan de bildas som en reaktion på gifterna som injiceras. Så om antikropparna avtar efter en tid så är det inte ett tecken på att kroppen behöver påfyllning av mer gifter!

Man har inte sekvenserat något virus då man aldrig funnit några virus i prov tagna från människor, djur, växter. Att därför prata om en ursprunglig Wuhan-stam är missvisande och felaktigt.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
Reply to  Kajsa K
24 januari 2023 kl 13:06

Viktigt att komma ihåg att ännu har ingen viruspopulation kunnat avskiöljas från allt annat skräp. Därför går heller inte preparat, som påstås vara vaccin, att testa. Det är därför preparaten “är experimentella resp nödgodkänns”!

Ladulås
Ladulås
Gäst
Reply to  Mats Jangdal
24 januari 2023 kl 15:52

Självklart. Bill Gates har ju upprepade gånger offentligt sagt att han skall reducera jordens befolkning med ‘vacciner’. Nu gör han det, med hjälp av Klaus Schwab och dennes Young Global Leaders i de fascistiska regeringarna i västvärlden.

Kellte52
Kellte52
Gäst
Reply to  Ladulås
24 januari 2023 kl 21:20

Kommer ni ihåg den tidiga dataåldern då det fanns många “datavirus” som blev en lukrativ marknad för många IT-företag. Allting är/var ett mänskligt påfund, precis “”mänskliga eller naturliga VIRUS?””
Allting upprepas men i andra former.

Mats Jangdal
Gäst
24 januari 2023 kl 10:58

Hur kan man veta att inte djupa staten använder mRNA-soppan kompletterat med annat för att ta kål på misshagliga personer?

Ladulås
Ladulås
Gäst
Reply to  Mats Jangdal
24 januari 2023 kl 15:54

Säkert sker det. De olika ‘batcherna’ innehåller varierande halter av annan skit, utöver vaxzinet.

Kersti Wistrand
Kersti Wistrand
Kersti Wistrand, psykolog och adjunkt i bl a religion och historia, styrelseledamot i föreningen Humanism & Kunskap.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV