Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Det förbjudna David Icke-talet – Debattören får inreseförbud i hela Schengen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 januari 2023
- NewsVoice redaktion
David Icke, 2022, own work

GEOPOLITIK. Den brittiske geopolitiska analytikern och fenomenet David Icke stängdes av från större delen av Europa i två år, rapporterade The Associated Press. Istället höll han ensam det förbjudna talet på en strand i Dover, England.

Text, transkribering och videoredigering: NewsVoice | Videon spelades in av David Ickes medarbetare | Transcription in English

Nederländernas regering förbjöd britten David Icke den 4 november 2022 att besöka större delen av Europa i två år. Icke bor i England.

Nederländerna förbjuder Icke från att besöka 26 länder (England borträknat) i Europas passfria Schengen-reseområde. Beslutet togs efter samråd mellan den holländska immigrationstjänsten, polisen och den nationella samordnaren för säkerhet och bekämpning av terrorism.

Det förbjudna David Icke-talet har ett starkt budskap. Den uppmanar människor i världen att agera på och förhindra den globala styrande superklassen från att undertrycka människor ytterligare.

De totalt 27 Schengenländerna (i den passfria Schengen-zonen) är: Österrike, Belgien, Tjeckien, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg , Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Schweiz.


Transkribering av det förbjudna David Icke-talet

Reservation: Transkriberingen kan innehålla text- och översättningfel.

Hej [skratt]. Var det någonting jag råkade säga? Jag hoppas det. Min Gud. Min jävla gud. Världen är galen. Och alla här som har fått sina sinnen nedladdade under de senaste två veckorna av Statens version av mig, för dig finns verkligen inget hopp förrän du väljer det.

Det är ditt val att ta tillbaka dina tankar och äga dem själv. Säg mig vad jag ska tänka, herr statliga myndighet. Det är patetiskt. Och det är anledningen till att den här världen går så snabbt in i en global fascism. Det är du som ger dina tankar till fascisterna som låter detta hända.

Vi är antifascister. Var var du när Ruttes fascism påtvingades i covid-lockdown som infördes av den brutala kravallpolisen i sina fina kläder. Var var du?

Jag kommer inte gå ut, herr [Mark] Rutte [Nederländernas premiärminister]. Åh, det finns stygga människor som ifrågasätter dig. Herregud, det är som att bo på ett dagis. Så alla här med den mentaliteten, jag pratar inte med er eftersom det inte finns någon poäng.

Så jag kommer att ta upp resten av vad jag har att säga till dem här med ett eget sinne som de är beredda att använda. De som kan se vad? De sinneslösa idiotiska människorna som har skapat den här löjliga situationen att jag blivit förbjuden av 26 länder bara för att jag blev ombedd att tala på ett fredsmöte i en halvtimme.

Min Gud. Antifascister, antihatare med hat där istället ditt hjärta borde hävda att du är emot hat. Så nog nu med att slösa bort mina stämband på dig. Jag vänder mig istället till de som har fungerande Sinnen.

De som stod upp mot Rutte-fascismen med sitt covid-lockdown och betalade priset. De som kan se bönderna i Nederländerna, som med skärpa kan se verkligheten och förstörelsen av böndernas liv och deras försörjning och hur det känns att leva under Ruttefascismen.

Vi får inte bara prata om frihet, vi måste leva den genom att sluta samarbeta med det som för varje timme nu förstör friheten. Jag kommer att prata om hur aktuella händelser har nått dit de är och varför de händer. Sätt i ett sammanhang varför bönderna i Nederländerna blivit en så hänsynslöst måltavla för Rutte och hans pöbel.

De senaste 32 åren har jag arbetat heltid. Jag har rest till 60 udda länder, för att reda ut den här verkligheten och ställa frågan: vilka och vad styr vår värld och i vilket syfte?

Jag insåg att du kan gå tillbaka till forntida Babylon och de forntida sumererna i vad vi nu kallar Irak. Du kan gå tillbaka längre. Den globala kulten var inte global då som den är nu. Och denna kult flyttade ut ur Babylon och blev det romerska riket och genom Roms utvidgning gick kulten in i norra Europa och slog så småningom ner i Rom med Vatikanen.

Den har sina rötter och sitt verksamhetscentrum i Storbritannien, särskilt London, men även andra europeiska länder. Och det är därför det brittiska imperiet blev så stort. Det sades att solen aldrig gick ner över det brittiska imperiet.

Och det fanns det holländska imperiet, det spanska imperiet, det franska imperiet, det belgiska imperiet, alla dessa var faktiskt kultimperier och målet har hela tiden varit att utöka makten för denna kult genom att centralisera makt och beslutsfattande till den punkt där den blir den globala överherren (global overlord) över varje man, kvinna och barn i varje samhälle på planeten jorden.

Så vi hade masskoloniseringen av världen från Europa och Storbritannien och sedan hade vi denna fejk, när det framstod som om de europeiska makterna drog sig tillbaka och släppte sina kolonier, men det var inte det som hände.

Istället lade sekten i dessa länder grunden för nätverket med sina hemliga sällskap och de blodslinjefamiljer genom vilka den verkar, kontrollerar och manipulerar och den har fortsatt att kontrollera dessa länder sedan dess.

Sedan har vi det här fenomenet som kallas globalisering. Vad är det? Centraliseringen av makt globalt inom alla områden av våra liv. Och det här har gått vidare till den punkt där vi är nu, denna globala kult, som bokstavligen är en global operation. Och det är en enkel ekvation.

Ju mer du centraliserar makten, desto mer makt har du för att centralisera ännu snabbare. Och därmed har centraliseringshastigheten blivit snabbare och snabbare. Så idag har denna sekt sina representanter i regeringar i länder över hela Europa och världen.

Och ett av uttrycken för denna sekt är något som kallas World Economic Forum av Klaus Schwab, kompisen till [Bill] Gates, och alla andra medlemmar av denna maffiamob. Så Mark Rutte, Nederländernas premiärminister, är en tillgång för World Economic Forum.

Han styr ditt land för agendan för Klaus Swab, som driver World Economic Forum för agendan i den globala kulten. Och den kungliga [holländska] familjen, House of Orange står upp till sin blodiga hals med i detta. En statschef bestämdes av blodslinje 2022.

Samma sak i mitt land [England]. Det är vansinnigt. Åh, demokrati. Äh håll käften. Demokrati? Inte när man har en statschef vald utifrån vem som har haft sex med vem, och i vilken ordning. Så Rutte driver inte Nederländerna för folkets räkning i det landet.

Han driver det för World Economic Forum. Och Schwab startade en operation som heter Young Leaders School där han plockar upp de som kontrollerar honom. Plocka upp potentiella ledare, grundligt korrupta människor att vara ledare för länder att införa denna globala Great Reset, förvandlingen av det mänskliga samhället till en global fascistisk diktatur.

Nu, vem har gått igenom den skolan? Justin Trudeau, den fascistiska ledaren för det nu fascistiska Kanada. Macron i Frankrike. Dito [Jacinda] Ardern i Nya Zeeland och Kaliforniens guvernör Newsom som har blivit Kalifornien fascistdelstat under covid-eran.

Dessa människor är på plats för att påtvinga hela världen en globalt dikterad agenda. Så vad är agendan? Det är att skapa en struktur i samhället. Där de få i toppen av pyramiden, som folk tror är blott 1%, i själva verket är det mycket mindre än 1% som har total kontroll över världens befolkning längst ner i pyramiden.

Och däremellan är eliten och befolkningen designad för att vara, och herregud, fancy dress-folket visade oss vad som var planerat i Nederländerna. Det är planerat att en militärpolisstat ska växa fram med total brutalitet och skoningslöst påtvingande.

Och befolkningen är utformad för att kontrolleras för att bli beroende för sin överlevnad. Hur går det till? De förstör befolkningens tillgång till en självständig inkomst.

Så det var vad Lockdown egentligen handlade om. Det hade inget att göra med hälsobedrägeriet. Det handlade om att globalt avveckla småföretag och hålla dem under vattenlinjen. Så nu driver de allt vidare genom ett fabricerat krig i Ukraina, ett land som är en proxy för ett krig mellan väst och Ryssland, så småningom även mot Kina.

De använder det för att pressa upp energipriserna eftersom de använder ett falskt och fullständigt vetenskapligt nonsens om en mänsklig orsak klimatförändringar, för att också förändra kostnaden för energi. De förvandlar kostnaden för energi.

De förändrar kostnaden för allt eftersom alla/allt behöver energi. Och därmed går fler företag nu ur tiden, efter nedstängningen nu energipriserna, och de tvingar människor mer och mer att bli beroende av Staten.

Vad mer behöver du kontrollera för att kontrollera folket, för att göra dem beroende? Mat. Och det är därför som, under lockdown-perioden av covid-fascismen, försörjningskedjan för livsmedel och produktionen av livsmedelskedjan avvecklades.

Varför tror du att Bill Gates missade en falsk covidinjektion som har dödat så många och förstört hälsan för ännu fler? Varför tror du att Gates nu är den största ägaren av jordbruksmark i Amerika?

Och så varför skulle World Economic Forums frontman Mark Rutte rikta in sig på bönder och jordbruk i den näst största exportören av livsmedel i världen, Nederländerna? Det har inget med klimatförändringar att göra.

De vet att det är en bluff.

Det har att göra med att använda det som ursäkt för att avveckla jordbruk och livsmedelsproduktion. Och varför skulle de inte, om det är deras mål, som det är, rikta in sig på den näst största exportören av livsmedel i världen?

Så. Nederländernas folk, Nederländernas bönder. Det här handlar inte bara om att rikta in sig på er. Det här handlar om en global agenda för att göra hela befolkningen beroende för livets grunder av de få [toppen av makteliten].

Således blir de många beroende under kontroll av de få. Och det är vad det här egentligen handlar om. Rutte är inte din vän. Han är din fiende par excellence. Så vart tar vi vägen härifrån? Tja, det idiotiska folken som för länge sedan överlämnade sina tankar till Staten och myndigheterna, vart är de på väg?

De går på vägen till exakt det som jag pratar om, och de kommer inte att göra något åt det. De är för upptagna med att stoppa de som vill varna dem.

Det finns tre typer av människor.

Två av grupperna är ansvariga för varje tyranni i historien. Och den tredje gruppen är ansvarig för att få slut på varje tyranni i historien. Grupp nummer ett, är de som tanklöst accepterar allt som auktoritet säger till dem utan att ifrågasätta.

Åh, det finns ett dödligt virus. Ja, det finns ett dödligt virus. Vi måste ha det falska vaccinet så att det skyddar oss från det falska viruset. De kommer bara att göra vad de blir tillsagda och tycka vad de än blir tillsagda att tycka.

Sedan finns det grupp nummer två, de som inte vill göra vad auktoriteten säger till dem, men de är rädda för att inte göra det eftersom de fruktar för konsekvenserna. Dessa två grupper har tillsammans varit ansvariga för varje tyranni i historien.

Fascismen påtvingas inte av fascister. Det finns aldrig tillräckligt med dem. Fascismen påtvingas av att befolkningen accepterar fascismen. Ser du? Nazityskland!

Så om någon säger, ja, vad kan vi göra? Tja, du kan resa dig upp från din jävla rumpa, stärka upp din ryggrad och sluta vara en jävla tönt.

Det finns en början. Se dina barn och barnbarn i ögonen och berätta vad du gjorde när fascismen infördes. Åh, jag höll min mun.

Och så finns det grupp nummer tre. De har avslutat varje tyranni i historien. De sanna rebellerna i denna mänskliga familj, de som ser lögnerna, som ser vart allt detta är på väg och vägrar att samarbeta.

De människor som förstår det mest kraftfulla ordet i det engelska språket. Nej. Nej. Inget engelska språk eller något annat språk. Nej, nej, nej, gör det inte. Samarbetar inte.

Om Rutte kommer ut från sin regeringsbyggnad och säger, det här är vad vi har bestämt, det här är åh, det här är vad jag har blivit tillsagd att bestämma i det här fallet, det här är vad som kommer att hända om tillräckligt många holländare säger, förlåt , kompis, gör det inte.

Han har ingen makt. Dessa människor har ingen makt förutom den makt som befolkningen ger dem i form av samtycke. Så vad kan vi göra? Det finns inget vi kan göra. Det finns allt vi kan göra. Sluta ge din makt till auktoritet och då ska du se, auktoritet hade aldrig makt i första hand eftersom den alltid var din.

Och vi har nått den punkt, jag litar på, att människor fortfarande har en hjärncell och aktiv plikt kommer att se av vad som har hänt mig i den här situationen där din åsikt leder till att 26 länder förbjuder dig.

Men nej, nej, några få människor kan inte kontrollera världen. Det är inte möjligt, eller hur? Detta är ytterligare ett steg. Vad har hänt på vägen, som blir allt snabbare vad gäller riktning och hastighet till total global fascistisk kontroll.

När? När drar vi ett streck i sanden eller stenarna och säger, hit och inte längre, och börjar rulla tillbaka det? Gör vi det nu? När du är bannlyst från 26 länder för din åsikt eller faktiskt ljuger om din åsikt?

Gör vi det nu? Hur var det när covid-fascismen infördes? Gjorde vi det då? Så när ska vi göra det? Om några veckor? Om några månader? Om några år? Glöm åren som vi gick över då.

Folk måste nu inse när de pratar om andlighet att sann andlighet kommer med en ryggrad. Sann andlighet är aldrig ryggradslös. Ett öppet hjärta är platsen där vi går bortom rädsla, där du gör det du vet är rätt bara för att du vet att det är rätt.

Du går inte igenom en checklista med konsekvenser, åh, jag skulle vilja göra det jag vet är rätt, men vad blir konsekvenserna? För mig frågar det aldrig om konsekvenserna eftersom det aldrig skulle överväga att inte göra det som det vet är rätt.

Och vi är vid den punkten nu är vi vid den punkten nu där om det inte finns en massvägran att samarbeta. Med denna utspelade fascism går vi mycket snabbt in i ett tillstånd av global fascism som människor nästan inte skulle kunna förstå vad gäller dess djup och dess ondska.

Och det, mina damer och herrar, del av Nederländerna och världen är mardrömmen att vi lämnar våra barn och barnbarn att lida och uthärda. Frihet är inte bara ett ord. Det är inte bara en plattityd.

Det är något som måste levas. För om vi inte lever frihet, hur kan vi vara fria? Och vi är vid den punkt nu där vi tillåter 8 miljarder människor att kontrolleras och dikteras till och få sina liv övertagna av kärnan i kärnan av denna kult, människor, ni skulle komma in i ett enda rum.

Så långt har mänsklighetens självrespekt sjunkit. Och det är poängen. Självrespekt. Du har ingen självrespekt när du tanklöst tror på vad du än blir tillsagd av auktoritet. Du har inte självrespekt.

Men när du gör det vill du inte göra det, för du är rädd att inte göra det. Du har självrespekt när du står upp för dina rättigheter och dina medmänskliga rättigheter. Och låt inte konsekvenserna få dig att underkasta dig.

Nederländerna är ett fascistiskt land. Nu är mitt land ett fascistiskt land. Amerika, Kanada, Nya Zeeland, alla. Australien, fascistiska länder. Frankrike, Belgien, alla. Och det är bara möjligt för att vi tillåter det.

Jag tillbringade mycket tid en gång med en fantastisk vän till mig i Sydafrika som heter Credo Mutwa, en underbar, underbar man som såg vad som hände i världen och kände till historien om det. Och han sa till mig en gång: Herr David, du är ett lejon.

Världen behöver lejon. Ja det gör det. Som aldrig förr. Det är dags att vara ett lejon och inte ett får. Det är dags för mänskligheten att hyra. Nej nej. Ingen mer fascistisk diktatur. Ingen mer underkastelse till Rutte och de som kontrollerar honom.

Det är nu eller det är aldrig.

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq