Nyheter från RT

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 januari 2023
- NewsVoice redaktion
TTX Report 2021. Källa: nti.org

 

VÄRLDEN. Rysslands utrikesminister säger att USA har etablerat en anti-Moskva koalition inom Europa och använder Ukraina för att föra ett proxykrig mot Ryssland.

RT:s utrikeskorrespondent följer den ryska paramilitära Wagner Group när de går vidare längs Donbass frontlinjer, där den strategiskt viktiga staden Soledar nyligen har kommit under rysk kontroll.

Sydafrika söker alternativ till att använda US-dollarn i internationell handel, eftersom det vänder sig till BRICS-länderna för ett bättre alternativ.

Den indiska regeringen kritiserar en ny BBC-dokumentär om premiärminister Narendra Modi och säger att verket främjar ett kolonialt tänkesätt.

Text och video: RT

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det är makalost vilka idioter vi har som sitter vid spakarna i väst. De vill verkligen dra på oss ett världskrig. Måtte Puttin ha is i magen nu och att västs folk vaknar upp fort som attan Denna dåliga film måste få ett slut!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *