Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Nyheter från RT

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 januari 2023
- NewsVoice redaktion
TTX Report 2021. Källa: nti.org

 

VÄRLDEN. Rysslands utrikesminister säger att USA har etablerat en anti-Moskva koalition inom Europa och använder Ukraina för att föra ett proxykrig mot Ryssland.

RT:s utrikeskorrespondent följer den ryska paramilitära Wagner Group när de går vidare längs Donbass frontlinjer, där den strategiskt viktiga staden Soledar nyligen har kommit under rysk kontroll.

Sydafrika söker alternativ till att använda US-dollarn i internationell handel, eftersom det vänder sig till BRICS-länderna för ett bättre alternativ.

Den indiska regeringen kritiserar en ny BBC-dokumentär om premiärminister Narendra Modi och säger att verket främjar ett kolonialt tänkesätt.

Text och video: RT


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq