Pfizer-chef avslöjar regisserad virusevolution för att maximera profiten – Slutar med brottning

publicerad 28 januari 2023
- av NewsVoice
Jordon Trishton Walker i gräl med James O'Keefe. Foto: Project Veritas

Jordon Trishton Walker på Pfizer med den långa titeln “Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner” säger att Pfizer genom “Directed Evolution”, en slags regisserad virusevolution, forskar på att mutera covidvirus för att kunna utveckla nya vacciner, och tillägger att: “ingen vill ha ett läkemedelsföretag som muterar jävla virus”.

Se Project Veritas video på Twitter

Walker:

“Berätta inte för någon. Lova att du inte berättar för någon. Sättet det [experimentet] skulle fungera på är att vi sätter viruset i apor, och vi får dem successivt att fortsätta att infektera varandra, och vi samlar in serieprover från dem.”

Inspelningen av samtalet skedde med en dold kamera på pizzarestaurangen Ignazio’s i New York. Walker trodde han var på en date, men mannen han träffade var en reporter från Project Veritas, en amerikansk kanal som gör undersökande journalistik.

Project Veritas grundare och chefredaktör James O’Keefe skriver att avslöjandet är det som fått mest medial uppmärksamhet någonsin i Veritas historia. Intervjun med Jordon Trishton Walker har i dag visats över 35 miljoner gånger på Twitter.

Walker (som är inhyrd på Pfizer från Boston Consulting Group) hävdar att Directed Evolution är annorlunda än Gain of Function. Walker drog ändå paralleller mellan det nuvarande Pfizer-projektet och vad som kan ha hänt vid Wuhan Institute of Virology i Kina.

Pfizer-chefen säger att folk inte skulle gilla denna information han just avslöjat om den offentliggörs, vilket Veritas gjorde.

Jordon Trishton Walker i gräl med James O'Keefe. Foto: Project Veritas
Jordon Trishton Walker i gräl med James O’Keefe. Foto: Project Veritas

Walker berättade också för Veritas-journalisten att covidkrisen har varit avgörande för Pfizers senaste affärsframgångar:

Walker:

“Part of what they [Pfizer scientists] want to do is, to some extent, to try to figure out, you know, how there are all these new strains and variants that just pop up. So, it’s like trying to catch them before they pop up and we can develop a vaccine prophylactically, like, for new variants. So, that’s why they like, do it controlled in a lab, where they say this is a new epitope, and so if it comes out later on in the public, we already have a vaccine working.”

Veritas journalist:

“Well, I think the whole research of the viruses and mutating it, like, would be the ultimate cash cow.”

Walker:

“Yeah, it’d be perfect.”

Walker fortsatte med att förklara hur läkemedelsindustrin (Big Pharma) och regeringstjänstemän, tex på Food and Drug Administration (FDA), har gemensamma intressen och att det inte precis är i det amerikanska folkets bästa:

Walker:

“[Big Pharma] is a revolving door for all government officials. … “In any industry though. So, in the pharma industry, all the people who review our drugs — eventually most of them will come work for pharma companies. And in the military, defense government officials eventually work for defense companies afterward.”

Veritas journalist:

“How do you feel about that revolving door?”

Walker:

“It’s pretty good for the industry to be honest. It’s bad for everybody else in America.”

Jordon Trishton Walker i bråk om surfplatta med Project Veritas. Foto: Project Veritas
Jordon Trishton Walker i bråk om surfplatta med Project Veritas. Foto: Project Veritas

Brottning om surfplatta

När James O’Keefe kliver in i restaurangen för att be Walker om en kommentar efter hans misslyckade date ringer Walker polisen och försöker förhindra att Veritas-teamet lämnar lokalen samtidigt som restaurangpersonalen försöker slänga ut journalisterna.

Brottning utbryter när Walker griper O’Keefs surfplatta och kastar den i golvet.

Pizzerian Ignazio’s i New York har stängt sin hemsida (ignaziospizza.nyc).

Text: NewsVoice | #Project Veritas

Relaterat