Pfizer-chef avslöjar regisserad virusevolution för att maximera profiten – Slutar med brottning

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 januari 2023
- NewsVoice redaktion
Jordon Trishton Walker i gräl med James O'Keefe. Foto: Project Veritas

Jordon Trishton Walker på Pfizer med den långa titeln “Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner” säger att Pfizer genom “Directed Evolution”, en slags regisserad virusevolution, forskar på att mutera covidvirus för att kunna utveckla nya vacciner, och tillägger att: “ingen vill ha ett läkemedelsföretag som muterar jävla virus”.

Se Project Veritas video på Twitter

Walker:

“Berätta inte för någon. Lova att du inte berättar för någon. Sättet det [experimentet] skulle fungera på är att vi sätter viruset i apor, och vi får dem successivt att fortsätta att infektera varandra, och vi samlar in serieprover från dem.”

Inspelningen av samtalet skedde med en dold kamera på pizzarestaurangen Ignazio’s i New York. Walker trodde han var på en date, men mannen han träffade var en reporter från Project Veritas, en amerikansk kanal som gör undersökande journalistik.

Project Veritas grundare och chefredaktör James O’Keefe skriver att avslöjandet är det som fått mest medial uppmärksamhet någonsin i Veritas historia. Intervjun med Jordon Trishton Walker har i dag visats över 35 miljoner gånger på Twitter.

Walker (som är inhyrd på Pfizer från Boston Consulting Group) hävdar att Directed Evolution är annorlunda än Gain of Function. Walker drog ändå paralleller mellan det nuvarande Pfizer-projektet och vad som kan ha hänt vid Wuhan Institute of Virology i Kina.

Pfizer-chefen säger att folk inte skulle gilla denna information han just avslöjat om den offentliggörs, vilket Veritas gjorde.

Jordon Trishton Walker i gräl med James O'Keefe. Foto: Project Veritas
Jordon Trishton Walker i gräl med James O’Keefe. Foto: Project Veritas

Walker berättade också för Veritas-journalisten att covidkrisen har varit avgörande för Pfizers senaste affärsframgångar:

Walker:

“Part of what they [Pfizer scientists] want to do is, to some extent, to try to figure out, you know, how there are all these new strains and variants that just pop up. So, it’s like trying to catch them before they pop up and we can develop a vaccine prophylactically, like, for new variants. So, that’s why they like, do it controlled in a lab, where they say this is a new epitope, and so if it comes out later on in the public, we already have a vaccine working.”

Veritas journalist:

“Well, I think the whole research of the viruses and mutating it, like, would be the ultimate cash cow.”

Walker:

“Yeah, it’d be perfect.”

Walker fortsatte med att förklara hur läkemedelsindustrin (Big Pharma) och regeringstjänstemän, tex på Food and Drug Administration (FDA), har gemensamma intressen och att det inte precis är i det amerikanska folkets bästa:

Walker:

“[Big Pharma] is a revolving door for all government officials. … “In any industry though. So, in the pharma industry, all the people who review our drugs — eventually most of them will come work for pharma companies. And in the military, defense government officials eventually work for defense companies afterward.”

Veritas journalist:

“How do you feel about that revolving door?”

Walker:

“It’s pretty good for the industry to be honest. It’s bad for everybody else in America.”

Jordon Trishton Walker i bråk om surfplatta med Project Veritas. Foto: Project Veritas
Jordon Trishton Walker i bråk om surfplatta med Project Veritas. Foto: Project Veritas

Brottning om surfplatta

När James O’Keefe kliver in i restaurangen för att be Walker om en kommentar efter hans misslyckade date ringer Walker polisen och försöker förhindra att Veritas-teamet lämnar lokalen samtidigt som restaurangpersonalen försöker slänga ut journalisterna.

Brottning utbryter när Walker griper O’Keefs surfplatta och kastar den i golvet.

Pizzerian Ignazio’s i New York har stängt sin hemsida (ignaziospizza.nyc).

Text: NewsVoice | #Project Veritas

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Lille ynkryggen walker fattar att inspelningen på surfplattan kan medföra att han får sparken. Försöker förstöra surfplattan för att rädda sitt välavlönade skitjobb på pfizer – men misslyckas. Hoppas verkligen det här ger honom – och andra nyttiga idioter – en läxa, så att dom säjer upp sig självmant. Bättre vara arbetslös än att jobba för satan !!!

  • Jo, men de som avlöjade hela upplägget med c-19 blev “utfrusna”. Att en vändning är på intåg beror nog på att de är rädda om nackskinnet. Det ska de vara.

 • Många tror felaktigt att allt man kallar virus är skadligt, men en amerikansk studie från 2014 visade på att nanopartiklar a verkar vara nödvändiga för vårat immunförsvar.
  Vad händer då när en genterapi ska bekämpa alla dessa nanopartiklar?
  Fortfarande ett experiment.

   • Så nu vill ni även kalla nanopartiklar av grafenoxid för virus? Kalla dessa nanopartiklar av grafenoxid för gift, istället för att blanda in begreppet virus som enligt den gängse uppfattningen har en helt annan definition. Eller är syftet att förvilla? Jag tror heller inte att dessa giftiga nanopartiklar är nödvändiga för vårt immunförsvar!
    Hur skulle sedan en genterapi kunna bekämpa dessa nanopartiklar av grafenoxid som du skulle mena är virus?

 • Det skulle verkligen behövas en kvalitetsartikel av det slag Torbjörn skriver om beträffande vad det är som sprider Covid mm om det inte är virus.
  Det verkar klarlagt att harmlösa virus har isolerats men att en del sjukdomsspridande varianter är svårare att få grepp om.
  Vissa biomedicinska filosofer lanserar ju iden om att virus är processer och inte ting.
  Vetenskapen är en sorts partiell dekryptering av naturens data och vissa delar återstår att förklara.

  Sen tillkommer att vissa virussjukdomar som polio hävdas ha orsakats av användning av gifter i jordbruket och inte av polioviruset. På 50-talet av DDT men tidigare efter 1880 av bly och arsenik.
  Även förlamningsskador på fåglar har berott på gifter som utsöndras till exempel vid botulism men inte på grund av virus.

   • tobacco mosaic virus definierades på 1800-talet
    Det sågs i elektronmikroskop 1939
    och de lyckades kristallisera det och det fortsatte att vara aktivt smittöverförande genom finaste filter som bevisar att det är mindre än bakterier
    https://en.wikipedia.org/wiki/Tobacco_mosaic_virus
    Eftersom det fallet anses vara viktigt för virologin kräver din kategoriska utsaga att du kommer med något bättre än påståenden

    • Är det wikipedia som utgör din källa? Var är bevisen för dina påståenden?
     Så man “definierade” “tobacco mosaic virus” på 1800-talet. Man kan definiera vad som helst som man hittar på. Hur kan du mena att man kan se virus i elektronmikroskop när man aldrig har lyckats isolera något? Hur vet du då vad det är du ser? Det är redan klargjort att det inte går att bevisa existensen av virus genom elektronmikroskopering. Hur gjorde de när de “kristalliserade det” ? Hur bevisade de att det icke-levande viruset “fortsatte att vara aktivt och smittförande”? Vad var det för “finaste filter”.

  • Och du är vetenskaplig? “Det verkar klarlagt att harmlösa virus har isolerats”.
   Hela virushajpen “verkar” medicins vetenskap. Ja hela planedmin ÄR kriminellt ovetenskaplig. Ingen Virolog har nånsin bevisat eller isolerat ett virus. Peter (eller någon annan) upp till bevis, lägg fram vetenskapliga bevis på att virus finns och har isolerats så jag och andra kan SE dem i bild.
   Att människor blir “sjuka” är inga bevis.

   • Ja jag är vetenskaplig i och med att jag citerar vad den etablerade vetenskapen påstår utan att jag själv kan avkrävas att behöva bevisa något.
    Det är upp till dem som invänder mot den etablerade vetenskapen att förklara tydligt och att hänvisa till trovärdig kritik mot den etablerade vetenskapen.
    Bra artiklar.
    Och vad som är bra är förstås en omdömesfråga.
    För det mesta behövs det att människor med betydande kunskaper i ämnet vågar opponera sig och gör det på ett begripligt vis.
    Det kan vara ett problem eftersom det kan ha ett pris för insiders att gå emot den officiella linjen.
    Men om det av den anledningen saknas bra artiklar och endast finns diverse videos och mindre utförliga påståenden av outsiders så är det svårbedömt.
    Och så länge etablissemanget påstår att tex Tobacco Mosaic virus har elektronmikroskoperats sen 1930-talet och kristalliserats etc så krävs det en bra anledning för att tro på folk som har läst från icke etablerade källor.
    Jag är öppen men det är inte jag som ska komma med källor utan du själv som kritiserar vetenskapen.

  • “Det verkar klarlagt att harmlösa virus har isolerats men att en del sjukdomsspridande varianter är svårare att få grepp om.” Detta är bara ett svepande, otydligt påstående där du dessutom talar om “harmlösa virus” och “sjukdomsspridande varianter” trots att inga virus har isolerats och visats orsaka sjukdom.
   Vilken studie skulle bevisa det du så svepande påstår

   • Jag behöver inte gå i svaromål för vetenskapens officiella linje oavsett om den är rätt eller fel. Bevisbördan ligger på dig som ifrågasätter den officiella versionen. Jag har redan skrivit till dig under ngn annan NV artikel men vet inte om du svarade där för jag har inte länken.
    Faktum är att om du vore en AI chat robot skulle jag förstå ditt märkliga beteende bättre.
    Du överöser en med frågor som om man hade publicerat nånting som skulle granskas.
    Med andra ord borde man vänta sig att du hade allra minst en bra översiktssartikel i ämnet att hänvisa till.
    Jag väntar fortfarande.
    Det man vill veta är ju vilka OLIKA uppfattningar som finns om det skiljer mellan olika bedömare.
    En översikt ger inte bara en individs uppfattning.
    Eftersom jag sen tidigare gjort försök att informera mig och då fann att i medicinhistorien har misstag gjorts men jag lyckades inte finna ngn bra översikt så jag antog att det är känsligt och det tyder ju på att där finns problem. Men som sagt mer bra info tack.

  • Det är en annan diskussion. Faktum kvarstår att vi har ett läkemedelsbolag som tillverkar mRNA-injektionslösningar/vacciner och att Pfizer smittar försöksapor med något så att de blir sjuka och att dessa apor smittar varandra så att alla blir sjuka.

   Men det är som sagt en annan diskussion så vi skippar den till dess att vi har en artikel om att virus inte skulle existera.

   • Virus är ju det perfekta sättet för att förgifta levande varelser. Det är transportkapslar i nanostorlek.
    Tar sig in överallt.
    Hur stor del av virus som är konstruerat i ett labb återstår att se. Men att tex relativt ofarliga metaller som tex silver kan bli livsfarligt i nanostorlek vet man. Det samlas i alla dina organ då, precis som spikproteinet gör.

    • virus är (enligt nuvarande definition) en skadlig genetisk sekvens, som på något mystiskt sätt kan föröka sig i kroppen.

     samtliga påstått patogena virus är dock teoretiskt konstruerade, och ej funna intakta i verkligheten.

     jag skulle säga att virus är den perfekta syndabocken, eller det perfekta spöket.

     • Vem konstruerade smittkoppsviruset?
      Tydligen duktiga teoretiska konstruktörer redan i forntiden.
      Orkar inte med alla dessa dårfinkar.

     • Känsligt att slå ner på joniserat silver vatten i alt media.
      Men det är bra mot kräksjuka.
      Det är så giftigt så några cl dödar allt på någon minut.
      Jag kallar det för antibiotika.

      • Håll isär begrepp och definition. Bakteriofag är en bakterie som övergått till en annan form (för att överleva) i ogynnsam miljö. Sedan när miljön blir gynnsam igen kan den återgå till bakterieformen.
       Bakterifag är inte detsamma som virus enligt den gängse definitionen av vad virus påstås vara.
       Det finns inga bevis för existensen av dessa påstådda virus.

       • De källor du hänvisar till utgår från att det finns patogena virus, dvs ifrån en vetenskapligt obevisad teori, vilket gör att resten blir helt fel.
        De som vill fortsätta med virusnarrativet gör det genom att ge bakteriofager samma definition och funktion som virus. Så påhittigt och förvillande.
        Från https://www.researchgate.net/publication/316280466_Virology_State_of_the_Art

        About the alleged proof of pathogenic viruses

        The “bacteriophages”, correctly defined as incomplete mini spores and building blocks of the bacteria, have been scientifically isolated, while the supposed pathogenic viruses have never been observed in humans or animals or in their body fluids and have never been isolated and subse- quently biochemically analysed. To date, none of the researchers involved in this kind of work seems to have realised this.
        Låter inte tillnärmelsevist som ett främmande, externt virus som kapar bakteriens förökning, och som är del av en process som förstör bakterier.
        https://drsambailey.com/resources/videos/germ-theory/stefan-lanka-virus-its-time-to-go/
        https://youtu.be/YYxFX7Vkbdc

        • Ja, det är uppenbart att sanningen är obekväm för dig, vilket du tydligt visar i ditt svar när jag träffade mitt i prick, där du går till angrepp mot sanning och försvarar lögn. Dessutom kommer du med falska anklagelser mot Lanka: “Lanka använder lite udda metoder när han gör sina publikationer, fusk-experiment?” Bevisa det påståendet. På vilket sätt är hans kontrollexperiment enligt Kochs postulat fuskexperiment? När s k virologer blandar ihop en massa olika genetiska material och kemiska ämnen till en gegga, och på så sätt påstår att de isolerat ett virus, det är vad jag kallar fuskexperiment. Det kan vem som helst hålla med om. Men gör du det?

        • Detta är inte svar på mina frågor. Istället kommer du med ytterligare falska anklagelser, vilket visar på att du inte är ute efter att förmedla sanningen, därför att den enligt din egna ord är störande.

         Svara på dessa två frågor:
         Fråga 1: På vilket sätt är Lankas kontrollexperiment enligt Kochs postulat fuskexperiment?

         Fråga 2: När s k virologer blandar ihop en massa olika genetiska material och kemiska ämnen till en gegga, och på så sätt påstår att de isolerat ett virus, det är vad som kallas fuskexperiment. Håller du med om det?

      • Att något dödar patogener behöver inte innebära att det är giftigt för andra organismer. Det trodde man de flesta normalbegåvade visste, men tydligen inte..

    • Menar du allvar? Det behövs inga påhittade virus som du menar är “transportkapslar i nanostorlek”. Varför krångla till det, när det räcker med ett gift i sig för att förgifta levande varelser.
     “Tar sin in överallt” Vad menar du och Hur då?

    • Källa på att “silver i nanostorlek kan bli livsfarligt”. Har du ingen trovärdig källa är det bara en åsikt..

   • Hela vaccinindustrin, plandemin, folkmördandet, sjuk industrin vilar ett ovetenskapligt paradigm, så långt kan du också se? Virus narrativet hänger på att männskligheten inte får avslöja “orsaken” eller poblemet. Vill du Torbjörn hindra oss diskutera problemet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *