Debatt: Ulf Kristersson ljuger – Vi har aldrig fått rösta om NATO

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 januari 2023
- NewsVoice redaktion
Bosse Johnsson och Ulf Kristersson. Foton: Bosse Johnsson och Regeringen. Montage: NewsVoice

DEBATT. Bosse Johnsson som är grundaren av partiet Enade Sverige påpekar att moderaten och statsminister Ulf Kristersson inte låter det svenska folket rösta i NATO-frågan, men ändå säger Kristersson att det finns en stor majoritet för ett medlemskap i NATO.

Bosse Johnsson framför i en video att enkätundersökningar visar på en tydlig majoritet att svenska folket inte vill gå in i NATO. Det står i kontrast till Kristerssons påstående.

Statsministern sa nyligen under en av Regeringens pressträffar att orsaken till att Sverige så fort som möjligt måste gå med i NATO är för att skydda svensk demokrati och yttrandefrihet.

Att demokrati inte råder är alltså redan etablerat, men varför inför Kristerssons parti lagen om utlandsspioneri som potentiellt kan fängsla undersökande journalister om Kristersson värnar om yttrandefrihet?

Johnsson hoppas att Putin och Ryssland har tålamod med ett Sverige som genom fredsförhandlingar bör kunna ta sig ur situationen som regeringen satt oss i. Sverige är ett land som stödjer ett västligt proxykrig mot Ryssland, menar Johnsson.

Text: NewsVoice | Videokällor: Bosse Johnsson på Youtube och Regeringen


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vi har ju haft en rad regeringar med väldigt svaga politiker. Svaga politiker som inte har läst och förstått innebörden av grundlagen och vilka de skall arbeta för.
  Men dom tänker nog bara på sig själva, sin status och lön och fantastiska trygghet och pension som följer av jobbet. Dessutom är ju många så unga och därmed lättpåverkade.
  Det här känns som att ha fastnat i en mardröm som dirigeras av exhibitionistiska men totalt värdelösa idioter till ministrar.
  MSM ger mig också mardrömmar… Med alla dubbla budskap. Å ena sidan är ryssarna komplett värdelösa i krig kan jag läsa. Å andra sidan skall jag vara rädd för att ryssen får världsherravälde?
  Naturligtvis är det som alltid i historien. Pengar och makt. Vanligt folk får vara kanonmat. Den ständiga propagandan börjar bli tjatig nu.

 • Men snälla. Alla beslutsfattare, eller ansiktet utåt därav; Ljuger.

  Och så kommer det att förbli i all framtid tills vi reser oss.

  Problemet är och har alltid varit splittring. Vi kan inte enas om färgen på skit.

  Därför är de tre myrorna i stacken lätta måltavlor. De är konspirationsteoretiker.

  ”Haha det kommer en skolklass med pinnar, eller hur”

  Jag vet inte vad som krävs för att få folk att vakna. Allt verkar vara frid och fröjd i la la land.

  Det är lättare att lura någon än att övertyga dom att dom blivit lurade.

  https://newtube.app/phiroc/6A6POAa

 • Javisst. Klart som korvspad att Eliten och deras underhuggare i press och politik såg till att NATO-frågan var desarmerad FÖRE valet 11.9.2022! Ansökan var ju avsänd förra våren i god tid för att redan vara avgjord innan valet. Trodde sosseriet!

  MEN Maggan och Hultarn fick Tjii på Er, från Stor-Turken. Och hela skiten ligger nu i träda och Den Moraliska Stormakten, Stockholmsbyråkratin alltså, börjar nu få panik. Muslimer överallt går i gång med flaggbränning av vår nationella symbol: det gula kristna korset på blå, himmelsk bakgrund. Det var ju oväntat! Näh, inte alls. Beror på att folket härstädes har blivit grundlurade av hela etablissemanget efter hösten 1994. Verklighetens ljus har inte tillåtits tränga fram, då Elitens NWO-planer eljest skulle riskera att bli stoppade.

  Att vänta med en formell NATO-ansökan i 73 år och sedan när vi helt realistiskt står inför ett WWIII och en närmast total undergång, är något övermaga. Minst sagt!

 • Som jag har sagt tidigare skulle det inte förvåna mig ifall majoriteten skulle rösta för medlemskap i nato. Kom i håg att majoriteten oftast har fel.

  Ändå borde GIVETVIS en folkomröstning ha genomförts

 • Ja, du inger hopp Bosse. Ja, de ljuger. Ja, de har fått order, av bilderberggruppen, cfr, trilaterala kommissionen etc att göra precis som dessa säger. eller så…Ja, de är ologiska, förvirrade och läser innantill en text de inte tror på, och därför kan de heller inte memorera alla motsägelser de levererar till sig själva (nato är en krigs- och terrororganisation, det vet de flesta och så även dom, därför kan nato aldrig ge skydd utan bara konflikteskalering. Yttrandefriheten är redan damage goods, det vet dom, efter deras antimedborgerliga kupp via ‘spionlagen’. Har man så många lögner och bluffar att hantera på en kort ‘pressträff’, så blir det svårt att komma ihåg dom alla.

  Det här är den minst viktiga frågan av dom som pajasarna har att hantera, att delta i en terrororg. En ickefråga helt enkelt, men som politrukerna beordrats ta upp som ‘den viktigaste’ på agendan..

  Och jo, de är bara sk ‘ministrar’ men definitivt landsförrädare.

 • Vår trasiga, icke fungerande parlamentariska demokrati,
  som ser “direkt demokrati” och folkomröstningar som ett hot,
  måste försvaras av Nato!

  Det VIKTIGASTE är “demokratin” som måste försvaras till sista bloddroppe!

  Skitsamma om infrastrukturen förstörs i sin helhet, skitsamma hur många liv som spolas ner rakt in i toaletten, skitsamma att landet förstörs till sin grund!

  Och glöm inte att vi, “den riktiga demokratiska världen”, MÅSTE skicka sååå mycket vapen vi bara kan till Ukraina för att skapa FRED!

  Det enda sättet för att skapa fred är, enligt
  “den fria, moderna, utvecklade världen” MER VAPEN!

  Härligt! :-{

  • klart att han ljuger han är inte efter valet för Sveriges bästa han är där för makten och att berika sig själv och satt själv i riksdagen med “ÖPPNA ERA HJÄRTAN” Schwienfeldt, dem rev ner väldigt mycket av vårt utan att tveka och ingen sa ifrån eller kritiserade den politiken dem själva nu har lpåstått sig vara emot , jag varken tror eller litar på dessa människor som var med redan på den tiden och är med nu och vill inte mig eller dig eller vårat land väl dem kommer att vilja globalisera och se till att makten blir allt svårare att styra med lyckta dörrar och globala omvälvande händelser inom politik , handel och finanser sätter oss på pottan med deras hjälp luras vi lite mera och längre bort från våra rättigheter tills vi inte har några

 • Tack Bosse Johnsson! Du inger hopp. Jag hörde pressträffen och blev så arg. Kristersson agerar som han vore någon slags pappa till alla som vi nu ska lyda för att vi själva inte har någon vilja. Ve honom och ve Magdalena som har startat detta elände. Lögnare är de alla som sitter vid makten i Företaget Sverige just nu och sedan 8 år tillbaka.

 • Vore intressant och göra helt oberoende opinionsundersökningar på flera områden men dom måste göras sakligt och ärligt.
  Dom opinionsundersökningar vi fått ta del av tror inte ens jultomten på

 • Sveriges partier har väldigt hög “svansföring” när det gäller att påstå att andra länder inte är demokratier.

  Men när det kommer till kritan i Sverige, så är det de svenska partierna som är de “antidemokratiska”. Självklart skall Sverige omedelbart genomföra en BESLUTANDE FOLKOMRÖSTNING angående NATO-medlemskap. Politikerna är alldeles för påverkade av subversiva krafter, för att kunna ges något förtroende att gå över huvudena på gräsrötterna i frågan!

  Passa på att rösta om införande av Författningsdomstol enligt EU regler samtidigt!

  • Folkomröstning — ja! Men går det i dessa tider att lita dels på opinionsundersökningar, dels på rösträkningar?

   • Det går att göra seriösa opinionsundersökningar som inte är styr av den stora staten om man vill, jag vet ca hur det bör gå till, skulle även kunna styra upp det om vilja fis från fria medier
    Det krävs att fria medier samarbetar, helst fler med varandra för att få snabbt ut resultaten
    E opinionsundersökning måste genomföras på 4, 5 dagar max en vecka
    Torbjörn Sassersson, är du intresserad, du vet hur du får tag i mig   

 • Då får vi hoppas att folket fortsätter och drygar med Erdogan-karikatyrer och andra härliga hån mot statsmakterna. Bra jobbat so far!

 • Fega människor är det enda jag är rädd för. Det är de som alltid sviker när de behövs som mest. Det insåg jag redan som barn och det gäller fortfarande.
  Svenska politiker som hyllat neutralitet och alliansfrihet hela sin livstid blev plötsligt livrädda för en skärmytsling i sydöstra Europa. Så rädda att de omgående kastade neutralitet och alliansfrihet överbord och ansökte om att få ansluta sig till den sida som aktivt understödjer ett fullskaligt krig mot den enda supermakten i vårt närområde.
  Det kan endast klassas som sinnessjukt och ett svek mot alla tidigare positioner.

  Dessutom ett svek mot svenska folket som inte tilläts säga sin mening om saken.
  Än värre blir det nu när politkerna kryper för muslimsk diktator utanför Europa.

  Skulle det ändå bli en folkomröstning i frågan måste debatten och positionerna så att säga nollställas, det vill säga utgå från vår tidigare position om neutralitet och alliansfrihet och därtill foga sakliga skäl för att fortsätta så eller söka ett nytt samarbete.
  Endast så kan man få en någorlunda rättvisande folkyttring.

 • SVERIGE havererade med ESTONIA!
  Politiker och tjänstemän har fört de överlevande och svenska folket bakom ljuset och de flesta vet om det men ingen törs göra något åt det, speciellt inte Ulf Kristersson.

 • Citat: “En majoritet av svenska folket och Sveriges riksdag är för ett NATO-medlemskap”. Där försa han sig, folket är inte tillfrågat, men Riksdagen är överens, bingo, köpta hela gänget?
  Ukraina, världens pengatvättmaskin? Finns svensk byk i den maskinen?

  • Taget ur minnet; Poltava, där sköts Svenska armeń bort för att rytteriet hölls tillbaka. Uppgjort helt klart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *