Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Andrew Tate – En skandal i slow motion – Vem är han?

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 18 februari 2023
- Christian Pavón, jurist
Andrew Tate, 2021.
Andrew Tate, 2021.

Nyligen har en stor skandal uppdagats angående en person känd som en ”mansguru”. För er som inte vet så är mansguru ett begrepp för en man, oftast äldre än sina följare som uppmanar unga män att ordna upp sina liv och bli framgångsrika på olika sätt eller i alla fall få tillfredställande liv.

En exempel på mansguru är Jordan B Peterson som menar att män måste ta ansvar, lyckas med sina mål och även göra sig attraktiva för kvinnor. För en person som Tate är dock det sistnämnda det absoluta fokuset tillsammans med föreställningen att män ska vara alfahanar.

Andrew Tate började som kickboxningsvärldsmästare och har sedan valt att göra karriär på att föreläsa för män om manlighet. I en tid då feminisering av män blivit ett faktum så finns det ett uppdämt behov att bevara sin manlighet.

Tates manlighetskurser består dock mest av att män ska slåss emot varandra och fäktas med svärd samt sist men inte minst kursernas huvudpoäng dvs att lära sig hur man raggar upp kvinnor som dessa män ska ha sex med.

Turbulens och kontroverser

Efter ett Tweet där Tate retade Greta Thunberg gick Greta ut och hånade honom i ett nu legendariskt Twitter-svar.

En polisutredning slutade med en husrannsakan för Tate och det väcks nu åtal mot honom för koppleri efter att åklagaren hävdar att han drivit en bordell i Rumänien tillsammans med en kvinnlig polis vid namn Luana Rada. Denne ska alltså ha hjälpt Tate att dölja verksamheten.

Andrew Tate har medverkat i ett omtalat klipp där han påstår sig ha sett demonisk aktivitet i nöjesindustrin, i synnerhet dyrkandet av diverse artister på konserter där Tate drar väldigt rimliga jämförelser mellan dyrkan av dessa kändisar med avgudadyrkan.

Tate påstår även sig i samma video ha anammat Islam och blivit muslim, någonting som tycks avspeglas i hans väldigt gammalmodiga och tveksamma kvinnosyn där han bland annat i en video sagt att kvinnor ska laga mat och hålla käften.

Andrew Tates framgång tycks vara väldigt dubbelsidig och man kan undra om hans framgång med att förmedla en ”positiv” manssyn till män egentligen döljer en globalistisk världssyn där man vill splittra mellan män och kvinnor och skapa division istället för enighet.

I en tid då flera influencers som tex Jordan B Peterson vill skapa enighet mellan könen och är emot både misogyni och manshat så tycks Tate istället drivas av att skapa en chauvinistisk manlighet där kvinnor syftar mer till att hellre figurera som sexdockor än riktiga individer och där detta dessutom kryddas med en rejäl dos av Islams kvinnosyn.

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Andrew Tate