Uppgifter om biovapenlab i Ukraina blir viral efter att Twitter återställer visselblåsarkonto

publicerad 2 februari 2023
- av NewsVoice
Temabild: forskning på biovapen. Foto: Seventyfourimages. Licens: Elements.envato.com

UKRAINAKRIGET. Rysslands försvarsministerium säger att de har erhållit tusentals dokument som bekräftar Washingtons satsningar för att utveckla biovapen i Ukraina. Det bekräftar många andra källor om en amerikansk inblandning i militära biolab i Ukraina.

 

En källa till dessa uppgifter kommer från en Twitter-användare med namnet War Clandestine, som är en självutnämnd visselblåsare. En tråd av denna visslare hade fler än 800.000 visningar.

NewsVoice kan varken bekräfta eller förkasta just denna visselblåsares trovärdighet, men NewsVoice har flera gånger tidigare skrivit om biolab i Ukraina.

Text: NewsVoice

Amerikanska biolab i Ukraina via War Clandestine
Amerikanska biolab i Ukraina via War Clandestine


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Jag väntar på när vi får reda på att Bidéns son Hunter har en väsentlig roll i att slussa pengar till USA stödda biolabb i Ukraina. Om man stöder gain of function forskning i Kina med amerikanska medel varför inte göra det i Ukraina som man har mycket bättre kontroll över?. USA s otroliga satsning för att stödja Ukrainas frihetskamp kan mycket väl ha en betydligt mörkare sida, pengatvätt, gain of funktion forskning som är förbjuden i västvärldens mer demokratiska länder och måhända håller Bidenfamiljen på att liksom Bill Gates , sko sin egenförmögehet på andras misär. Jag tror de flesta vill stödja demokrati och frihet men tänk om de bakomliggande motiven handlar om ngt helt annat som man vill dölja? Vi lever i avslöjandenas tidevarv och all sanning kommer så småningom fram. Jag väntar….

  • Jag väntar på när vi får reda på att Bidéns son Hunter har en väsentlig roll i att slussa pengar till USA stödda biolabb i Ukraina. Om man stöder gain of function forskning i Kina med amerikanska medel varför inte göra det i Ukraina som man har mycket bättre kontroll över?. USA s otroliga satsning för att stödja Ukrainas frihetskamp kan mycket väl ha en betydligt mörkare sida, pengatvätt, gain of funktion forskning som är förbjuden i västvärldens mer demokratiska länder och måhända håller Bidenfamiljen på att liksom Bill Gates , sko sin egenförmögehet på andras misär. Jag tror de flesta vill stödja demokrati och frihet men tänk om de bakomliggande motiven handlar om ngt helt annat som man vill dölja? Vi lever i avslöjandenas tidevarv och all sanning kommer så småningom fram. Jag väntar….

  • Javisst är de “harmlösa”, visst vill globalisterna oss “väl”, visst går de att “förhandla” med, och håller de alltid sina kolnidre “löften”. Fr om 2023 är globalisterna ansvariga för allt negativt som sker i världen

  • Javisst är de “harmlösa”, visst vill globalisterna oss “väl”, visst går de att “förhandla” med, och håller de alltid sina kolnidre “löften”. Fr om 2023 är globalisterna ansvariga för allt negativt som sker i världen

  • Jo, bio-labben är/var högst verkliga! Nuland har t o m erkänt men påstår att de är harmlösa!? De kan knappast vara ofarliga då den typen av labb inte får tillstånd i USA! Nu har ju Ryssland med missiler slagit ut de flesta och farligaste redan i början av kriget…

  • Jo, bio-labben är/var högst verkliga! Nuland har t o m erkänt men påstår att de är harmlösa!? De kan knappast vara ofarliga då den typen av labb inte får tillstånd i USA! Nu har ju Ryssland med missiler slagit ut de flesta och farligaste redan i början av kriget…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *