Utvalda offentliga tal av Joe Biden får Sky News Australia-ankaret att gråta av skratt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 februari 2023
- NewsVoice redaktion
Rita Panahi. Foto: Sky News Australia

Rita Panahi, värd för Sky News Australia, fick tårar i ögonen när hon kommenterade några av president Joe Bidens mest anmärkningsvärda misstag under publika tal och TV-framträdanden.

Rita Panahi diskuterade även den nyligen genomförda rutinmässiga hälsokontrollen av president Biden och det faktum att han ansågs vara “lämplig för tjänstgöring”, enligt presidentens läkare dr Kevin O’Connor.

Joe Biden berättar under ett av sina offentliga framträdande 2017 om sitt möte 1962 med gängledaren Corn Pop, men Biden byter ämne efter ett tag och kommer in på sina håriga ben som barn gillade att stryka:

“I got hairy legs that turned that, that, that, that, that, that turned ah ah ah blonde in the sun and the kids used to come up and reach in the pool and rub my leg down so it was straight, and then watch the hair come, come back up again. They looked at them. So I learned about roaches [kackerlackor, gangsters]. I learned about kids jumping on my lap. And I’ve loved kids jumping on my lap.”

Se hela den oredigerade videon.

ArcanumSkolan 2024

Relaterat: Why is everyone talking about Biden confronting a man called ‘CornPop’?

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Biden var selected för att han var följsam och skulle utföra vad han beordrades. Och sen kan man lägga skulden på honom för allt ont han utfört (för sina herrar, bakom honom) pga att han är dement. Alltså ingen att skylla på som kan ställs till ansvar. Så bekvämt.

 • Biden var selected för att han var följsam och skulle utföra vad han beordrades. Och sen kan man lägga skulden på honom för allt ont han utfört (för sina herrar, bakom honom) pga att han är dement. Alltså ingen att skylla på som kan ställs till ansvar. Så bekvämt.

 • “The leader of the free world!”

  Ja en värld lika fri och välfungerande som synapserna i sleepy Joes hjärna. Det är ju inte ens roligt längre, det är ju bara sorgligt. När Carl Boldt snäste av reportrarna med arrogans och självklarhet så kunde man åtminstone förstå varför ondskan regerade.

 • Jag tycker det är ännu värre när han pratar som en normal människa. Det är då han avslöjar hur sjukt han är i huvudet och vilka galna idéer och åsikter han har.
  Jag såg i kanalen Redacted för ett tag sedan när han gick fram till en 9-10 årig flicka och först luktade på hennes hår och sedan började kyssa henne på halsen och bara fortsätta lukta och kyssa hennes hals tills hans fru sprang fram och fick dra honom rätt hårt för att han skulle släppa lilla flickan. Han är utan tvekan en jävla pedofil också!
  Kommer tyvärr inte ihåg vilket avsnitt i Redacted det var och på youtube har de nu tagit bort den.

 • Se detta inslag och inse att denne man nu är president i USA, med allt vad det innebär av makt och ansvar. Tänkt också att han valdes till presidentkandidat av sitt parti. Han ansågs (ses?) alltså vara den mest lämplige kandidaten till ämbetet i hela det demokratiska partiet och ska ev. ställa upp till omval.

 • “The leader of the free world!”

  Ja en värld lika fri och välfungerande som synapserna i sleepy Joes hjärna. Det är ju inte ens roligt längre, det är ju bara sorgligt. När Carl Boldt snäste av reportrarna med arrogans och självklarhet så kunde man åtminstone förstå varför ondskan regerade.

 • Det är ofattbart att “ledaren för den fria världen” tillåts fortsätta sitt ämbete trots att han är senil, dement, sjuk. Det är vansinne.

  • Vilken av nuvarande politiker kan kallas frisk – mer eller mindre alla tillhör samma klubb av psykopater och alla tjänar djupa staten och inte folket – vore det annorlunda skulle världen se annorlunda ut. Ingen tjänar på krig utom globalisterna som säljer vapen – därför skapar de krig. Varför var den lille Wallenbergaren med i förhandlingarna om att vi skall gå med i NATO – plötsligt – jo för han bestämmer i sina kriminella klaner – kallas också för internationella företag. Han hade ett lager handgranater han ville bli av med…enkelt…

  • Det är ‘inte’ vansinne om du vet vem som styr the state departement och resten i washington, sedan wilsons dagar.
   Biden var selected inte elected, precis som alla ,’presdenter’ sedan 1900t början, exkl möjligen Jfk och Trump

 • Jag tycker det är ännu värre när han pratar som en normal människa. Det är då han avslöjar hur sjukt han är i huvudet och vilka galna idéer och åsikter han har.
  Jag såg i kanalen Redacted för ett tag sedan när han gick fram till en 9-10 årig flicka och först luktade på hennes hår och sedan började kyssa henne på halsen och bara fortsätta lukta och kyssa hennes hals tills hans fru sprang fram och fick dra honom rätt hårt för att han skulle släppa lilla flickan. Han är utan tvekan en jävla pedofil också!
  Kommer tyvärr inte ihåg vilket avsnitt i Redacted det var och på youtube har de nu tagit bort den.

 • Se detta inslag och inse att denne man nu är president i USA, med allt vad det innebär av makt och ansvar. Tänkt också att han valdes till presidentkandidat av sitt parti. Han ansågs (ses?) alltså vara den mest lämplige kandidaten till ämbetet i hela det demokratiska partiet och ska ev. ställa upp till omval.

 • Det är ofattbart att “ledaren för den fria världen” tillåts fortsätta sitt ämbete trots att han är senil, dement, sjuk. Det är vansinne.

  • Vilken av nuvarande politiker kan kallas frisk – mer eller mindre alla tillhör samma klubb av psykopater och alla tjänar djupa staten och inte folket – vore det annorlunda skulle världen se annorlunda ut. Ingen tjänar på krig utom globalisterna som säljer vapen – därför skapar de krig. Varför var den lille Wallenbergaren med i förhandlingarna om att vi skall gå med i NATO – plötsligt – jo för han bestämmer i sina kriminella klaner – kallas också för internationella företag. Han hade ett lager handgranater han ville bli av med…enkelt…

  • Det är ‘inte’ vansinne om du vet vem som styr the state departement och resten i washington, sedan wilsons dagar.
   Biden var selected inte elected, precis som alla ,’presdenter’ sedan 1900t början, exkl möjligen Jfk och Trump

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *