Utvalda offentliga tal av Joe Biden får Sky News Australia-ankaret att gråta av skratt

publicerad 27 februari 2023
- av NewsVoice
Rita Panahi. Foto: Sky News Australia

Rita Panahi, värd för Sky News Australia, fick tårar i ögonen när hon kommenterade några av president Joe Bidens mest anmärkningsvärda misstag under publika tal och TV-framträdanden.

Rita Panahi diskuterade även den nyligen genomförda rutinmässiga hälsokontrollen av president Biden och det faktum att han ansågs vara “lämplig för tjänstgöring”, enligt presidentens läkare dr Kevin O’Connor.

Joe Biden berättar under ett av sina offentliga framträdande 2017 om sitt möte 1962 med gängledaren Corn Pop, men Biden byter ämne efter ett tag och kommer in på sina håriga ben som barn gillade att stryka:

“I got hairy legs that turned that, that, that, that, that, that turned ah ah ah blonde in the sun and the kids used to come up and reach in the pool and rub my leg down so it was straight, and then watch the hair come, come back up again. They looked at them. So I learned about roaches [kackerlackor, gangsters]. I learned about kids jumping on my lap. And I’ve loved kids jumping on my lap.”

Se hela den oredigerade videon.

Relaterat: Why is everyone talking about Biden confronting a man called ‘CornPop’?