SwebbTV: Queer-teoretisk professur, SÄPO varnar för antistatliga budskap och WHO vill kontrollera svensk hälsopolitik

publicerad 24 februari 2023
- av NewsVoice
Jesper Johansson, SwebbTV, 6 maj 2022

Dagens Nyheter från SwebbTV tar upp en rad aktuella ämnen i sin fredagssändning. NewsVoice citerar delar av SwebbTV:s upplästa texter.

“Den ungerska premiärministern Viktor Orban menar att varken väst eller Ryssland kan vinna kriget och att en eskalering av kriget kan leda till något mycket värre. Det nationalkonservativa landet har intagit en fredsvänlig linje och kommer inte att leverera vapen eller gå med i någon krigskoalition till skillnad från den så kallade humanitära stormakten Sverige.”

“Under gårdagens statsministerutfrågning i riksdagen menar Aftonbladet att statsministern tillkännagett att det kan bli aktuellt för Sverige att skicka svenska stridsvagnar för att upprätthålla kriget. Swebbtv kommer ikväll klockan 19 att släppa en intervju med vår politiske kommentator Lars Bern om propaganda.”

“Efter att ställföreträdande rikspolischef och regionspolischef Mats Löfving påträffats död i sitt hem har polisen inlett en dödsfallsutredning för att bringa klarhet i vad som har hänt. Kritiker har antytt att det kan vara tal om att utredaren Runar Viksten, som är pensionerad chefsrådman, i själva verket har fått i uppdrag att skydda rikspolischef Anders Tornberg. Detta då Viksten har en historik av att vara inblandad i utredningar som resulterat i kontroversiella beslut.”

“Behöver en professor i design och kommunikation bedriva undervisning utifrån ”normkritik, dekolonialism, feminism, queerteori och teorier om posttillväxt”? Om vi frågar ledningen för Linnéuniversitetet i småländska Växjö och Kalmar så blir svaret på frågan ja.”

“Den kontroversiella myndigheten Säkerhetspolisen har återigen dragit på sig omfattande kritik. Detta efter att de menat att anti-statliga budskap och konspirationsteorier sprids, vilket de menar sammanfaller med utländska agendor [rapport]. Samtidigt har SÄPO agerat på ett sätt som sammanfaller med utländsk makts agenda i och med att de i samverkan med svensk polis stoppade möjligheterna till koranbränning.”

“Världshälsoorganisationen WHO vill införa ett bindande avtal [videokomentar] med organisationens medlemsländer gällande kontrollen av hanteringen inför kommande pandemier. Den 27 Februari förväntas ett möte mellan WHO och medlemsländerna hållas i syfte att ge WHO fullt maktövertagande gällande allas vår hälsa inför kommande pandemier.”

Text: SwebbTV


Så här kan du stötta Newsvoice

 • WHO! I helvete heller!
  Det måste bli en bindande folkomröstning ang WHO makt! Är det inga Riksdagsmän som läser dödstalen eller kritiken mot WHO ageranden? WHO gör ju Hitlers dr MENGELE till en söndagsgosse!

  Vägra ta mRNA injektioner för nya sjukdomar. Sök andra befintliga preparat. Åtala Big Pharma för folkmord!

 • WHO! I helvete heller!
  Det måste bli en bindande folkomröstning ang WHO makt! Är det inga Riksdagsmän som läser dödstalen eller kritiken mot WHO ageranden? WHO gör ju Hitlers dr MENGELE till en söndagsgosse!

  Vägra ta mRNA injektioner för nya sjukdomar. Sök andra befintliga preparat. Åtala Big Pharma för folkmord!

 • När jag läste att den inkvoterade SÄPO-chefen Von Essen varnade för anti-statliga budskap kunde jag känna hur hon radikaliserade mig till att skriva just sådana som jag annars inte hade skrivit.

  Sen brukar polisen prata om en dålig sammanhållning och illojalitet inom den kriminella världen. Men så som de själva gemensamt mobbade livet ur Mats Löfving så verkar ju även polisen lida av precis samma illojala problematik.

   • Mats Löfving var jävig när han favoriserade partnern genom att själv ge henne en högre lön. Hans jäv har eventuellt kostat staten lite mer pengar.

    Anders Thornberg tillsatte en utredare som skulle utreda honom själv och det är ju också en jävssituation. Hans jäv har resulterat i att en underordnad chef är död och det här är ju mycket värre än det som skulle städas bort från början, så nu måste han definitivt avgå. Även den frodige lille justitieministern bör avgå eftersom han var väl medveten om hela upplägget utan att agera.

 • När jag läste att den inkvoterade SÄPO-chefen Von Essen varnade för anti-statliga budskap kunde jag känna hur hon radikaliserade mig till att skriva just sådana som jag annars inte hade skrivit.

  Sen brukar polisen prata om en dålig sammanhållning och illojalitet inom den kriminella världen. Men så som de själva gemensamt mobbade livet ur Mats Löfving så verkar ju även polisen lida av precis samma illojala problematik.

   • Mats Löfving var jävig när han favoriserade partnern genom att själv ge henne en högre lön. Hans jäv har eventuellt kostat staten lite mer pengar.

    Anders Thornberg tillsatte en utredare som skulle utreda honom själv och det är ju också en jävssituation. Hans jäv har resulterat i att en underordnad chef är död och det här är ju mycket värre än det som skulle städas bort från början, så nu måste han definitivt avgå. Även den frodige lille justitieministern bör avgå eftersom han var väl medveten om hela upplägget utan att agera.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *