Thailand kan riva avtal med Pfizer efter att kungadömets kronprinsessa hamnat i koma

publicerad 3 februari 2023
- Kristoffer Hell
Generalsekreterare Ban Ki-moon (till höger) träffar prinsessan Bajrakitiyabha Mahidol av Thailand. Pressfoto: Eskinder Debebe, FN

För 51 dagar sedan, den 14 december 2022 föll Thailands kronprinsessa Bajrakitiyabha Narendiradebyavati (44) plötsligt i koma och hålls sedan dess vid liv i respirator.

Kungahuset angav “hjärtproblem” som orsak, men den kände vaccinkritikern och professorn i mikrobiologi vid universitet i Mainz i Tyskland, Sucharit Bhakdi (76), menar att kronprinsessan kollapsade efter sin tredje Covid-booster.

Professor Bhakdi säger sig stå i kontakt med kungahuset och uppmanar dem till att avbryta landets avtal med det amerikanska företaget Pfizer.

Referenser och relaterat

Microbiologist Explains Covid Jab Effects, Corona False Alarms and Facts


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Fler officiella källor till statistik i denna katastrof:
  Data om biverkningar inom EU ges in till EMA via EudraVigilance: https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance

  Här finns manualer och instruktioner om hur man rapporterar biverkningar, men dessa ska gå via en läkare eller vårdcentral. Man avråds från att försöka rapportera biverkningar själv.  Info på engelska. https://www.adrreports.eu/docs/ADR_reporting_FINAL_EN.pdf

  EMA ger också ut informationsbad om de olika företagens produkter på europeiska språk med listning av de vanligaste biverkningarna och varningar för dessa. Dessa är intressanta att läsa. Biverkningarna finns sedan särskilt att studera på Adrreports, hemsida: www.adrreports.eu

  Här kan man se hur många fall av biverkningar som har rapporterats till EMA från de olika företagen samt för vilka åldersgrupper, kön, lite om yrken, när i tiden de rapporterats samt från vilka länder och vilka symptomen varit.

  På adreports.eu kan man välja mellan olika språk inom EU, men när man väl valt bokstaven C och skrollat ned till COVID-19 MRNA VACCINE och företagen Moderna, Pfizer-Biontech, AstraZeneca respektive Janssen så är information på engelska oavsett vilket språk man valt.

  Grafer finns under olika rubriker för att se rapporteringen mer i detalj. Biverkningarna listas likadant som på WHO:s sida på engelska med 27 rubriker, men utan den detaljerade information som WHO ger. Biverkningarna död, cancer och stroke som hos WHO finns inte med i rapporteringen fastän de finns i WHO:s data.

  • Tänk på att England inte längre tillhör EU och därmed ingår inte statistik från England i samma utsträckning som EU-ländernas.
  • Tänk också på att några av dessa medel har fått nya namn och att statistiken inte nödvändigtvis följer med från det gamla namnet (fiffigt va?).
 • På FDA:s lista från den 22:a oktober 2020 ligger akut hjärtinfarkt på plats 9, medan myocarditis tar plats 10. Blodpropp finns på plats 17 och 18. Stroke tar plats 6 och “död” plats 12, vilket väl är den “plötsliga vuxendöden” som drabbat endast kvacksinerade. Platserna 1-5 handlar om nervskador som MS, inflammerad ryggmärg och konvulsioner.

  Läs sid 16 i FDA:s powerpoint för “Vaccines and Related Biological Products Advisory Committe October 22, 2020, Meeting Presentation 143557.” Detta dokument presenterades alltså innan kvacksinerna gick ut i världen.

  CDC, Center of Desease Control motsvarar smittskyddsinstitutet i Sverige. CDC ger ut information via systemet VAERS. CDC ger också ut egna rapporter. De hanterar också databasen VAERS med rapporter om bieffekter från vacciner som ges ut i USA. På VAERS kan man söka information från 1990 och framåt om biverkningar från vacciner. Länk: https://vaers.hhs.gov/

  WHO: På Vigiaccess.org finns data samlat om biverkningar av mRNA-injektionerna. När man går in på den sidan ska man först bekräfta användarvillkoren och sedan skriva in sökordet: covid-19 vaccine. Om man stavar rätt med små bokstäver kommer fem rubriker upp och hundratusentals rapporter….

  Bara att läsa på för alla som vill! Där det finns siffror multiplicerar man dem med minst 100 för att få någon form av realitet.

 • När har den lilla vanliga människan haft något värde i västvärlden
  Det är lika sorligt vem det än handlar om, thailändska kungahuset har en enorm makt och respekt i landet, när det drabbar en tronarvinge blir det stor landssorg i Thailand
  Vi skall vara tacksamma till det thailändska folket, kungahuset och myndigheterna att don nu reagerar så starkt och går mot vaxindustrin och dessa mördare
  Tack vare Thailand kan bubblan äntligen nu spricka lite fortare, när ett helt land går ut med fakta kan inte ens Pfizer längre mörka sanningen, väst Medierna blir tvingade och skriva om det, det kan rädda många människor över värden och stoppa fortsatta vaxningar

 • Tror faktiskt inte det. Jag vet många som var fullständigt orubbliga i att ta vaxxet (för allas bästa…) och boostrarna (ju fler desto bättre gärna med olika fabrikat) – men som nu uttryckligen inte kommer ta fler sprutor och detta av flera anledningar – ett fåtal har sett igenom narrativet men de flesta vill helt enkelt inte ha fler av olika anledningar. Jag gissar att minst hälften faller bort nu… minst…

 • Fler officiella källor till statistik i denna katastrof:
  Data om biverkningar inom EU ges in till EMA via EudraVigilance: https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance

  Här finns manualer och instruktioner om hur man rapporterar biverkningar, men dessa ska gå via en läkare eller vårdcentral. Man avråds från att försöka rapportera biverkningar själv.  Info på engelska. https://www.adrreports.eu/docs/ADR_reporting_FINAL_EN.pdf

  EMA ger också ut informationsbad om de olika företagens produkter på europeiska språk med listning av de vanligaste biverkningarna och varningar för dessa. Dessa är intressanta att läsa. Biverkningarna finns sedan särskilt att studera på Adrreports, hemsida: www.adrreports.eu

  Här kan man se hur många fall av biverkningar som har rapporterats till EMA från de olika företagen samt för vilka åldersgrupper, kön, lite om yrken, när i tiden de rapporterats samt från vilka länder och vilka symptomen varit.

  På adreports.eu kan man välja mellan olika språk inom EU, men när man väl valt bokstaven C och skrollat ned till COVID-19 MRNA VACCINE och företagen Moderna, Pfizer-Biontech, AstraZeneca respektive Janssen så är information på engelska oavsett vilket språk man valt.

  Grafer finns under olika rubriker för att se rapporteringen mer i detalj. Biverkningarna listas likadant som på WHO:s sida på engelska med 27 rubriker, men utan den detaljerade information som WHO ger. Biverkningarna död, cancer och stroke som hos WHO finns inte med i rapporteringen fastän de finns i WHO:s data.

  • Tänk på att England inte längre tillhör EU och därmed ingår inte statistik från England i samma utsträckning som EU-ländernas.
  • Tänk också på att några av dessa medel har fått nya namn och att statistiken inte nödvändigtvis följer med från det gamla namnet (fiffigt va?).
 • På FDA:s lista från den 22:a oktober 2020 ligger akut hjärtinfarkt på plats 9, medan myocarditis tar plats 10. Blodpropp finns på plats 17 och 18. Stroke tar plats 6 och “död” plats 12, vilket väl är den “plötsliga vuxendöden” som drabbat endast kvacksinerade. Platserna 1-5 handlar om nervskador som MS, inflammerad ryggmärg och konvulsioner.

  Läs sid 16 i FDA:s powerpoint för “Vaccines and Related Biological Products Advisory Committe October 22, 2020, Meeting Presentation 143557.” Detta dokument presenterades alltså innan kvacksinerna gick ut i världen.

  CDC, Center of Desease Control motsvarar smittskyddsinstitutet i Sverige. CDC ger ut information via systemet VAERS. CDC ger också ut egna rapporter. De hanterar också databasen VAERS med rapporter om bieffekter från vacciner som ges ut i USA. På VAERS kan man söka information från 1990 och framåt om biverkningar från vacciner. Länk: https://vaers.hhs.gov/

  WHO: På Vigiaccess.org finns data samlat om biverkningar av mRNA-injektionerna. När man går in på den sidan ska man först bekräfta användarvillkoren och sedan skriva in sökordet: covid-19 vaccine. Om man stavar rätt med små bokstäver kommer fem rubriker upp och hundratusentals rapporter….

  Bara att läsa på för alla som vill! Där det finns siffror multiplicerar man dem med minst 100 för att få någon form av realitet.

 • När har den lilla vanliga människan haft något värde i västvärlden
  Det är lika sorligt vem det än handlar om, thailändska kungahuset har en enorm makt och respekt i landet, när det drabbar en tronarvinge blir det stor landssorg i Thailand
  Vi skall vara tacksamma till det thailändska folket, kungahuset och myndigheterna att don nu reagerar så starkt och går mot vaxindustrin och dessa mördare
  Tack vare Thailand kan bubblan äntligen nu spricka lite fortare, när ett helt land går ut med fakta kan inte ens Pfizer längre mörka sanningen, väst Medierna blir tvingade och skriva om det, det kan rädda många människor över värden och stoppa fortsatta vaxningar

  • Tror faktiskt inte det. Jag vet många som var fullständigt orubbliga i att ta vaxxet (för allas bästa…) och boostrarna (ju fler desto bättre gärna med olika fabrikat) – men som nu uttryckligen inte kommer ta fler sprutor och detta av flera anledningar – ett fåtal har sett igenom narrativet men de flesta vill helt enkelt inte ha fler av olika anledningar. Jag gissar att minst hälften faller bort nu… minst…

 • Undra hur många normala thailändare som har dött eller blivit skadade av det s.k. “vaccinet” utan någon som helst reaktion uppifrån. Lite äcklig människosyn när det blir sånt här ståhej om en enda “speciell” person.

  • Spanade runt lite amatörish och fann en blänkare på AB om en infektion. De andra stora visade inget och på SVD gick det inte ens att komma till utan föranstaltningar.

 • Undra hur många normala thailändare som har dött eller blivit skadade av det s.k. “vaccinet” utan någon som helst reaktion uppifrån. Lite äcklig människosyn när det blir sånt här ståhej om en enda “speciell” person.

  • Spanade runt lite amatörish och fann en blänkare på AB om en infektion. De andra stora visade inget och på SVD gick det inte ens att komma till utan föranstaltningar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *