Robert Kennedy Jr: Anthony Fauci utbildade kinesiska militära forskare att ta fram biovapen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 mars 2023
- NewsVoice redaktion
Robert F. Kennedy Jr. License: Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0

Robert Kennedy Jr säger att dr Anthony Fauci ansvarade för utvecklingen av biologiska vapen för Pentagon från 2002 och framåt. 2014 läckte tre virus från amerikanska laboratorier i USA, så han flyttade forskningen på biologiska vapen till labbet i Wuhan i Kina, säger Kennedy i en intervju för den politiska kommentatorn Jimmy Dore.

Kennedy:

“De tog pengarna som [Dick] Cheney gav dem [från Patriot Act], 2,2 miljarder dollar, och de slussade dem genom NIH, och allt gick via Anthony Fauci. Så från och med 2002 fick Anthony Fauci en 68-procentig löneförhöjning från Pentagon för att han styrde utvecklingen av biologiska vapen. Han fick en löneförhöjning på miljarder dollar per år, och sedan började han göra alla dessa funktionsförstärkande åtgärder [gain-of-function].

År 2014 läckte tre av dessa virus i uppmärksammade läckor från olika laboratorier i USA. Kongressen höll utfrågningar om det. Alla var arga, och 300 toppforskare skickade brev till Obama där de skrev att de måste terminera Fauci eftersom han kan skapa en pandemi.

Så Obama beordrade ett moratorium, och vid den tiden hade Fauci arton olika pågående experiment med funktionsförstärkning [gain-of-function] som han genomförde runt om i USA. I stället flyttade han sina experiment till Wuhan, där han kunde göra dem utom synhåll för dessa 300 forskare och nyfikna tjänstemän i Vita huset som försökte stoppa honom.

ArcanumSkolan 2024

Och han fortsatte att göra det med samma personer som han finansierade här, Ralph Baric och Peter Dazak, och de flyttade sin verksamhet till labbet i Wuhan.”

Anthony Fauci. Foto: usatoday.com
Anthony Fauci. Foto: usatoday.com

Robert Kennedy Jr säger även att CIA, “Department of Defense” och Anthony Fauci utbildade kinesiska militära forskare att bygga dessa biologiska massförstörelsevapen. Sedan samarbetade Bill Gates, en tidigare CIA-chef och Kinas CDC-chef om hur de skulle censurera en eventuell laboratorieläcka på Event 201 i oktober 2019.

Kennedy:

“Fauci finansierade studien som lärde de kinesiska militärforskarna, allt i Kina har dubbla användningsområden [dual use] och labbet är ett militärt labb, banbrytande teknik för att bygga massförstörelsevapen. Med andra ord, studien för hur man skapar kloner och hur man skapar ett spikprotein som kan fästa på en mänsklig lunga och att använda ett coronavirus för att föra över det.

Han finansierade också genom Ralph Baric vid University of North Carolina en teknik som kallas “seamless ligation”, vilket är en teknik för att dölja mänsklig manipulering av viruset efter att man har gjort det [infekterat människor]. Fauci gav Baric 212 miljoner dollar, och Baric utvecklade en teknik för att dölja mänsklig manipulering. Baric lärde ut den till Shi Zhengli, den kinesiska “fladdermuskvinnan”.

Fauci säger att vi gjorde detta för att utveckla ett vaccin och motåtgärder, men det finns inget rättfärdigande i världen för att finansiera någon för att skapa dölja “seamless ligation”. I själva verket är det motsatsen till vad man skulle göra om ens intresse var folkhälsa. Om ditt intresse var skapandet av biologiska vapen, och han var Tsaren för biologiska vapen sedan 2002, är exakt det vad man skulle göra.

USAID [“U.S. Agency for International Development”, en federal amerikansk myndighet för u-hjälp] gav tio gånger mer än vad Fauci gav. Försvarsdepartementet var där. Varför var de där och lärde kinesiska forskare hur man bygger massförstörelsevapen? USAID är en frontgrupp för CIA. “Eco-health Alliance” är en fasadgrupp för CIA. CIA modellerade detta utbrott 2019 två gånger, den andra gången vid Event 201.

Vem var med på Event 201? Avril Haines var medarrangör tillsammans med Bill Gates, och chefen för det kinesiska CDC, George Gao. Viruset cirkulerade redan i Wuhan, ingen visste om det, men George Gao måste ha känt till det. Han var chef för den kinesiska CDC och deras främsta expert på coronavirus.

Han kom till New York i oktober 2019 och satte sig ner tillsammans med Avril Haines, tidigare chef för CIA, i dag chef för den nationella underrättelsetjänsten, landets främsta spion, och de gör en simulering i fyra delar, och i den fjärde delen pratar George Gao och Avril Haines om hur vi får sociala medier att censurera människor om de säger att det här kommer från en läcka från ett labb.”

Kennedy har sammanställt sin uppfattning om Fauci i sin bästsäljande bok: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health.

Källa

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Rfk jr säger att Luc Montaigner och en annan forskare 1990 oberoende av varann upptäckte att AIDS orsakades av att HIV samverkade med mycoplasma infertans men att HIV separat var harmlöst
    Detta tegs ihjäl av majoriteten och hälften av åhörarna lämnade salen utan att lyssna färdigt

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *