Beteendeexperten på WHO som manipulerar människor globalt – Vill öka vaccinkontrollen nästa pandemi

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 mars 2023
- NewsVoice redaktion
Professorn och beteendeexperten Susan Michie. Bildruta från video av UCL School of Life and Medical Sciences

COVIDSKANDALEN. Världshälsoorganisationen (WHO) domineras av socialister och de studerar hur människors beteende kan manipuleras i en särskild expertenhet för “beteendemodifiering”, enligt Trevor Loudon. WHO vill övervinna människors skepsis mot “folkhälsodirektiven” och den överstatliga kontrollen ska öka nästa pandemi.

Översättning och sammanställning: NewsVoice | Källa: WHO Aspires to Control and Manipulate People’s Behavior in the Next Pandemic: Trevor Loudon, Epoch Times

Trevor Loudon berättar i en intervju på Epoch Times att WHO-enheten för beteendemodifiering använder psykologi för att massmanipulera människor att följa mandat och acceptera vacciner. Organisationen leds av socialister, kommunister och ideologiska allierade till det kinesiska kommunistpartiet (KKP), skriver Epoch Times.

WHO:s generaldirektör Tedros Ghebreyesus var tidigare ledare för Etiopiens pro-kinesiska kommunistparti. Han tjänstgjorde även som Etiopiens hälsominister under premiärminister Meles Zenawi, ledare för det kommunistiska Tigray People’s Liberation Front (TPLF).

Covidagendan och beteendemodifiering

Trevor Loudon berättar om professorn och beteendeexperten Susan Michie, som är en WHO-tjänstekvinna och medlem i Storbritanniens kommunistparti. Hon är dessutom ordförande för WHO:s tekniska rådgivande grupp (Technical Advisory Group, TAG) för beteende- och hälsovetenskap. TAG:s uppdrag är att “utforma och genomföra nationell hälsopolitik och nationella hälsoprogram som bygger på beteendevetenskapliga insikter och vetenskaper”.

WHO Technical Advisory Group (TAG) on behavioural sciences. Foto: WHO.int

Susan Michie var dessutom rådgivare till den tidigare brittiske premiärministern Boris Johnson och Storbritannien under perioderna av lockdown i England. Michie menade att människor måste bära munskydd “för alltid” och hon förespråkade maximal lockdown och nolltolerans mot covid. Hon var en del av den politiska gruppen för noll-covid, som inrättades av det brittiska kommunistpartiets tidning The Morning Star.

WHO skriver den 3:e september 2020 på sin hemsida om organisationens expertgrupp för beteendemodifikation (TAG) gällande “behavioural Insights and Sciences for Health”:

“Psykologi, antropologi, hälsofrämjande åtgärder, social- och beteendevetenskap, neurovetenskap, beteendeekonomi, social marknadsföring, designtänkande och epidemiologi är några av de expertområden som medlemsstaterna, expertis som kommer från statliga myndigheter, den akademiska världen, internationella organisationer och det civila samhället, som nu ska ge råd till WHO i en rad olika frågor.

Beteende- och samhällsvetenskaperna har i årtionden studerat mänskligt beteende, beslutsfattande och sociala och kulturella drivkrafter, men under de senaste åren har de alltmer integrerats i politik och program – vilket i slutändan leder till ökad effektivitet och bättre hälsa.

“Att ge evidensbaserade råd är centralt för WHO:s uppdrag, men för att dessa råd ska ge resultat och rädda liv måste vi bättre förstå de fördomar och utlösande faktorer som påverkar om människor agerar på dem eller inte”, sa Tedros Ghebreyesus när han 2020 annonserade bildandet av TAG.

Förutom sin position på WHO sitter Susan Michie också på Behavioral Science Policy Research Unit vid Storbritanniens National Institute for Health Research, som ger råd till Storbritanniens Department of Health and Social Care. Hon har även arbetat med beteendeprojekt i Kina.

“Hennes uppgift är att övervaka människors reaktioner och manipulera människors reaktioner inför nästa pandemi”, sa Loudon.

TAG:s arbete handlar om att förstå vad som får människor att motsätta sig WHO:s hälsoråd. Loudon anklagar WHO för att spela på människors rädsla för att få dem att ansluta sig till den hälsopolitik som gynnas av den kinesiska kommunistregimen medan andra vettiga hälsoråd ignoreras, skriver Epoch Times.

“Man måste sälja tillräckligt mycket rädsla, ha tillräckligt med morot och piska för att få människor att acceptera vacciner”, sa Loudon. “Så man spelar på deras sociala samvete”.

Han syftar bland annat på skuldbeläggandet av de som inte ville ta injektionerna (red anm). Loudon menar att WHO:s målsättningar kommer från KKP och att det politiska partiet är upphov till noll-covid-politiken. Han anklagade Ghebreyesus och WHO för att vara “verktyg för det kinesiska kommunistpartiet”.

“De har alltid varit emot naturliga terapier, D-vitamin osv. De var alltid för vaccinationer. De var alltid för lockdown”.

Trevor Loudon
Trevor Loudon, författare, filmskapare, forskare och värd för “Counterpunch”. Foto: NTD.com-video

WHO vill ta total kontroll vid nästa pandemi med experthjälp av Susan Michie

WHO har fått ökad uppmärksamhet efter sina metoder att hantera covid-19-pandemin. Trevor Loudon varnar skarpt för att beteendevetaren Susan Michie vara en central expert för att beteendekontrollera hela världen under nästa pandemi.

Loudon säger att WHO arbetar för införa en hälsopolitik för att kringgå den nationella suveräniteten i varje land så att Ghebreyesus och Michie utifrån ett centralt WHO kan diktera hälsopolitiken för hela planeten i händelse av en framtida hälsokris.

NewsVoice återkommer om WHO:s försök att ta kontrollen över den globala folkhälsan.

Källor

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq