Beteendeexperten på WHO som manipulerar människor globalt – Vill öka vaccinkontrollen nästa pandemi

publicerad 5 mars 2023
- av NewsVoice
Professorn och beteendeexperten Susan Michie. Bildruta från video av UCL School of Life and Medical Sciences

COVIDSKANDALEN. Världshälsoorganisationen (WHO) domineras av socialister och de studerar hur människors beteende kan manipuleras i en särskild expertenhet för “beteendemodifiering”, enligt Trevor Loudon. WHO vill övervinna människors skepsis mot “folkhälsodirektiven” och den överstatliga kontrollen ska öka nästa pandemi.

Översättning och sammanställning: NewsVoice | Källa: WHO Aspires to Control and Manipulate People’s Behavior in the Next Pandemic: Trevor Loudon, Epoch Times

Trevor Loudon berättar i en intervju på Epoch Times att WHO-enheten för beteendemodifiering använder psykologi för att massmanipulera människor att följa mandat och acceptera vacciner. Organisationen leds av socialister, kommunister och ideologiska allierade till det kinesiska kommunistpartiet (KKP), skriver Epoch Times.

WHO:s generaldirektör Tedros Ghebreyesus var tidigare ledare för Etiopiens pro-kinesiska kommunistparti. Han tjänstgjorde även som Etiopiens hälsominister under premiärminister Meles Zenawi, ledare för det kommunistiska Tigray People’s Liberation Front (TPLF).

Covidagendan och beteendemodifiering

Trevor Loudon berättar om professorn och beteendeexperten Susan Michie, som är en WHO-tjänstekvinna och medlem i Storbritanniens kommunistparti. Hon är dessutom ordförande för WHO:s tekniska rådgivande grupp (Technical Advisory Group, TAG) för beteende- och hälsovetenskap. TAG:s uppdrag är att “utforma och genomföra nationell hälsopolitik och nationella hälsoprogram som bygger på beteendevetenskapliga insikter och vetenskaper”.

WHO Technical Advisory Group (TAG) on behavioural sciences. Foto: WHO.int

Susan Michie var dessutom rådgivare till den tidigare brittiske premiärministern Boris Johnson och Storbritannien under perioderna av lockdown i England. Michie menade att människor måste bära munskydd “för alltid” och hon förespråkade maximal lockdown och nolltolerans mot covid. Hon var en del av den politiska gruppen för noll-covid, som inrättades av det brittiska kommunistpartiets tidning The Morning Star.

WHO skriver den 3:e september 2020 på sin hemsida om organisationens expertgrupp för beteendemodifikation (TAG) gällande “behavioural Insights and Sciences for Health”:

“Psykologi, antropologi, hälsofrämjande åtgärder, social- och beteendevetenskap, neurovetenskap, beteendeekonomi, social marknadsföring, designtänkande och epidemiologi är några av de expertområden som medlemsstaterna, expertis som kommer från statliga myndigheter, den akademiska världen, internationella organisationer och det civila samhället, som nu ska ge råd till WHO i en rad olika frågor.

Beteende- och samhällsvetenskaperna har i årtionden studerat mänskligt beteende, beslutsfattande och sociala och kulturella drivkrafter, men under de senaste åren har de alltmer integrerats i politik och program – vilket i slutändan leder till ökad effektivitet och bättre hälsa.

“Att ge evidensbaserade råd är centralt för WHO:s uppdrag, men för att dessa råd ska ge resultat och rädda liv måste vi bättre förstå de fördomar och utlösande faktorer som påverkar om människor agerar på dem eller inte”, sa Tedros Ghebreyesus när han 2020 annonserade bildandet av TAG.

Förutom sin position på WHO sitter Susan Michie också på Behavioral Science Policy Research Unit vid Storbritanniens National Institute for Health Research, som ger råd till Storbritanniens Department of Health and Social Care. Hon har även arbetat med beteendeprojekt i Kina.

“Hennes uppgift är att övervaka människors reaktioner och manipulera människors reaktioner inför nästa pandemi”, sa Loudon.

TAG:s arbete handlar om att förstå vad som får människor att motsätta sig WHO:s hälsoråd. Loudon anklagar WHO för att spela på människors rädsla för att få dem att ansluta sig till den hälsopolitik som gynnas av den kinesiska kommunistregimen medan andra vettiga hälsoråd ignoreras, skriver Epoch Times.

“Man måste sälja tillräckligt mycket rädsla, ha tillräckligt med morot och piska för att få människor att acceptera vacciner”, sa Loudon. “Så man spelar på deras sociala samvete”.

Han syftar bland annat på skuldbeläggandet av de som inte ville ta injektionerna (red anm). Loudon menar att WHO:s målsättningar kommer från KKP och att det politiska partiet är upphov till noll-covid-politiken. Han anklagade Ghebreyesus och WHO för att vara “verktyg för det kinesiska kommunistpartiet”.

“De har alltid varit emot naturliga terapier, D-vitamin osv. De var alltid för vaccinationer. De var alltid för lockdown”.

Trevor Loudon
Trevor Loudon, författare, filmskapare, forskare och värd för “Counterpunch”. Foto: NTD.com-video

WHO vill ta total kontroll vid nästa pandemi med experthjälp av Susan Michie

WHO har fått ökad uppmärksamhet efter sina metoder att hantera covid-19-pandemin. Trevor Loudon varnar skarpt för att beteendevetaren Susan Michie vara en central expert för att beteendekontrollera hela världen under nästa pandemi.

Loudon säger att WHO arbetar för införa en hälsopolitik för att kringgå den nationella suveräniteten i varje land så att Ghebreyesus och Michie utifrån ett centralt WHO kan diktera hälsopolitiken för hela planeten i händelse av en framtida hälsokris.

NewsVoice återkommer om WHO:s försök att ta kontrollen över den globala folkhälsan.

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Enligt Schwab kommer miljarder människor att avlida snart. Och det är väl inte så oroligt när man sett vad som bildas i blodet på både de som redan har injicerats OCH på de stackare som lever och umgås med de som lurats att ta injektionen, dvs barn till injucerande föräldrar och alla andra som lever/arbetar/umgås samman med injicerade. Detta fenomen kallas shedding och CDC tog upp det fenomenet redan 2020.

  Se denna intervju med den sydafrikanske läkaren Dr Philippe. Skrämmande bilder utlovas!

  https://archives.lovinglifetv.com/video/368/dr-philippe—the-blood-slides-confirming-shedding-to-the-unvaxxed-from-the-vaxxed—from-live-stream-here-on-loving-life-tv-published-12-february-2022?channelName=Scott

 • Enligt två färska studier har det skett en ökning på hela 67% av stroke/hjärnifarkter bland människor under 55 år i England från år 2020. Undrar varför? Stroke är ju bara nummer 6 på FDA:s lista över biverkningar av kvaxin från just år 2020.

  https://forskninghalsa.se/kraftig-okning-av-stroke-bland-unga/?utm_source=Forskning+%7C+H%C3%A4lsa&utm_campaign=5b32ee9400-EMAIL_CAMPAIGN_10_11_2020_18_49_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_f1f70d1fdd-5b32ee9400-462377339

 • https://www.bitchute.com/video/3aQvwaZSexxj/
  AUSTRALIAN POLICE: HEAR ANY COVID ‘CONSPIRACY THEORIES’ AROUND ‘VACCINATION’? — CALL CRIMESTOPPERS
  POLICE-PARANOIA STRIKES AGAIN…. only known cure is is long-term compulsory psychiatric care – plenty of medicine and a straitjacket.

  “Beteendeexperten på WHO som manipulerar människor globalt – Vill öka vaccinkontrollen nästa pandemi
  Lär känna en av arkitekterna bakom covidagendan, beteendeforskaren och socialisten Susan Michie.

  5 mars 2023 kl 00:01
  COVIDSKANDALEN. Världshälsoorganisationen (WHO) domineras av socialister och de studerar hur människors beteende kan manipuleras i en särskild expertenhet för “beteendemodifiering”, enligt Trevor Loudon. WHO vill övervinna människors skepsis mot “folkhälsodirektiven” och den överstatliga kontrollen ska öka nästa pandemi.”

 • MEN ett vaccin hindrar både att man blir smittad och att man sprider smitta….. om preparatet fungerar drabbar ju inte ett uteblivit stick andra förstår inte folk att detta är nonsens…. och skulle spridning fortsätta osv well…. det är en personlig sak vad man gör… sedan påstår en del att nyttan är negativ…. ännu mer dumheter då—–

 • WHO har fullständigt gjort bort sig. Inga människor har hittills varit negativa till (fungerande och fullt testade) vacciner.

  Vad som nu hänt är att världens gräsrötter har lärt sig att WHO leder ett antal aktivitéter som närmast syftar till att massmörda gräsrötterna. NU har gräsrötterna däremot blivit allt mer skeptiska till något som påstås vara vaccin. Även sedan länge testade vacciner lider nu av WHO misskötsel. Gräsrötterna litar inte längre på att tidigare “godkända” preparat inte gjorts om och preparerats med mRNA-strängar och därmed blir dödliga.

  • Freud skrattar gott…. vaxet skadar fler än infektionen kanske? Och sprids lika bra…… mycket väsen för ingenting alltså….. “gjorts om” well det nya, bivalenta är till hälften det tidigare för både Mo.. och Pfi… osså till hälften “skydd” mot Omicron BA.4-5 för att hinna sticka några iaf innan viruset ändrar på sig igen gjorde man ett något mindre kliniskt test…. på 8 respektive 10…….

    • Jaa Koch´s postulat kan ju inte säga att detta är ett virus….. dock verkar “något” göra människor sjuka ändå….. för få misstro termometern….. eller hostan och andra symtom….. få brukar kunna trissa upp tempen till 40 utan fysisk aktivitet…… ett område som inte till fullo undersökts alltså…. inom vetenskapen är det många områden som inte får cred förrän många är senare… AE fick nobelpriset osså, inte för det som borde bli räddningen för mänskligheten, om inte miljömupparna (de s.k. gröna som inte ens förstår fotosyntesen) förökar sig…. ja priset för det fotoelektriska effekten…. synd att många japaner behövde dö för att pröva effekten…..

  • “Inga människor har hittills varit negativa till (fungerande och fullt testade) vacciner”

   Du har fel. Vi Kristna är övertygade om att ALLA vacciner är skadliga !!!

   • Håller med dig om att påståendet ““Inga människor har hittills varit negativa till (fungerande och fullt testade) vacciner” är så osant som det bara kan bli. Vad är dessutom ett “fungerande” och “fullt testat” s k vaccin? Hur “fungerar” det och hur är det “fullt testat”?

  • Om nu WHO ljuger och insiftar folkmord med genvaccinerna, hur vet du att de inte har gjort detta tidigare? Med de s.k testade och godkända vaccinerna?

 • Den som vill tvångs medicinera sina medmänniskor ska jämföras med Doktor Josef Mengele. Och straffas med lagarna i Nürnberg rättegången, Detta dokument har alla länder skrivit på. Nazisterna straffades med dessa lagar. Denna skräckhäxa borde dömas i domstol efter dessa lagar.
  Ingen jävel ska tvinga mig att ta “Vaccin.

 • Hoppas att det inom kort slår tillbaka på dem själva. Alla som jobbar på WHO och åt dem är totalkorrupta. Det är en riktigt skamlig organisation. Tyvärr går propagandan väldigt hårt åt vanligt folk som verkar tro att de står för expertkunskap när verkligheten är det totalt motsatta.

 • Inom denna otroligt korrupta globalistohälso organisation, är hon anställd som manipulationsexpert (att kalla draködlan för beteendevetare är att ge henne cred och det ska hon inte ha..denna hantlangare i mördares tjänst).

  Loudon har gjort ett mycket bra grävjobb och fått fram betydande information till dom som vill överleva parasitgruppens mordkrig mot mänskligheten. Hade varit intressant om han nämnt Tavistock Institute for (in)human relations, där drakinnan med 100% säkerhet fått sina huvudinstruktioner ifrån.

  Vidare hade det varit bra om Loudon själv märkt att han är påverkad (inget märkligt) av deras narrativbegrepp, när han skriver pandemi istället för plandemi. De flesta känner till, och även han, att inte en enda ‘pandemi’ under 1900talet var utan en ‘människo’hand. Sk spanska sjukan bröt ut efter att mass’vaccin’ationerna hade genomförts.

  Läste att t om digerdöden var orsakad av individer och att bara ett mindre område i hela Europa var skonat, och det låg i nuvarande Polen..

  Psykoparasiterna är skoningslösa och de vet att historien kommit ifatt dom, att de inte längre kan dölja något för någon som vill veta hur världen har skruvats ihop av dom de senaste minst 250åren, att deras enda möjlighet att överleva är att mörda, samt att vägen dit går via att styra informationsflödet så att populationens uppfattning om dom som massmördare vattnas ur. Drakarnas huvudinstrument, är deras narrativbegrepp (‘vaccin’, ‘virus’, ‘who’, ‘wef’, ‘fn’, ‘politiker’..etcetcetc, och använder man dom
  ..ja då blir man maximalt användbar för dom som man egentligen bara hyser djupaste förakt för och som ska inför tribunal.

  Draködledrottningen dog ev för ngt år sedan, kan också ha varit för 10 år sedan men då i Usa..Draködlan, ja han sitter troligen i city om han inte är på ledighet i Schweiz (inte schwabbn), backupen finns i washington

  • Tänk om alla resurser lades på att avslöja virologins falska vetenskap, att virus finns fast det är obevisat och manipulerat. Tänk om alla advokater, forskare, läkare och sjuksköterskor skulle koncentrera sig på att avslöja detta falsarium då skulle det bli lättare att peka på dårskapen i att injicera människor med ett FÖRFALSKAT “vaccin”. Men det är det som är meningen, vi skall stånga oss blodiga på fel “lösning”.

 • This Pfizer patent application was approved August 31st, 2021, and is the very first patent that shows up in a list of over 18500 for the purpose of remote contact tracing of all vaccinated humans worldwide who will be or are now connected to the “internet of things” by a quantum link of pulsating microwave frequencies of 2.4 gHz or higher from cell towers and satellites directly to the graphene oxide held in the fatty tissues of all persons who’ve had the death-shot.
   
  Read that AGAIN!
   
  https://patentimages.storage.googleapis.com/68/80/73/6a17a66e9ec8c5/US11107588.pdf

  https://odysee.com/@Radioman:a/yt5s.com-A-word-to-the-unvaccinated-(480p):6
  A word to the unvaccinated…

  NEVER FORGET!

  Få den senaste informationen från Folkhälsomyndigheten om COVID-19

  • https://childrenshealthdefense.org/defender/rockefeller-foundation-nonprofits-behavioral-psychology-covid-vaccines/
   09/13/22
   By Michael Nevradakis, Ph.D.
   Children’s Health Defense
   Rockefeller Foundation, Nonprofits Spending Millions on Behavioral Psychology Research to ‘Nudge’ More People to Get COVID Vaccines
   The Rockefeller Foundation, the National Science Foundation and other nonprofits are pouring millions of dollars into a research initiative “to increase uptake of COVID-19 vaccines and other recommended public health measures by countering mis- and disinformation.”

  • https://rumble.com/v214rri-suzanne-humphries-on-vaccines.html
   17 december 2022
   Dr. Suzanne Humphries on Vaccines:

   -No vaccine is safe!
   -There has never been a safe vaccine!
   -There will never be a safe vaccine either!
   – It is also impossible to make a safe vaccine
   Injecting chemicals and harmful substances and a disease to fight a disease cannot possibly improve your health.
   The process of vaccination defies the natural function of the immune system
   They think a baby’s immune system is flawed, their answer is to inject 24 different diseases into a baby for 24 weeks, multiple times.
   That’s why our children are suffering from more allergies, diseases and conditions than ever before from their barbaric vaccine agenda
   ALL TYPES OF VACCINES ARE USELESS AND DANGEROUS

   • ALL TYPES OF VACCINES ARE USELESS AND DANGEROUS”

    Ända tills gemene man inser detta enkla faktum så kommer folk fortsätta ta giftiga sprutor – och fortsätta beskylla vaccinmotståndare för att vara ansvarslösa sjukdomsspridare. Tyvärr är tron på vacciner djupt rotad hos de allra flesta, inklusive nästan alla newsvoices läsare.

  • Jag citerar från din länk, mopping up
   “..The system comprises a plurality of electronic devices comprising instructions to generate an ID and , when in proximity of another such electronic device , one or both electronic devices transmit / receive the ID to / from the other electronic device …”
   Åter ett exempel på att ni feltolkar texter
   Dessa electronic devices är ungefär som RFID och är fullt synliga inplastade konventionella elektronik-tingestar ca 1cm och har ingenting med grafenoxid att göra och har heller inget med vaccinen i sig att göra.

   Och sen videon som stryker den självständigt tänkande minoriteten medhårs: ni är hjältar som stod emot. Men samtidigt har det budskapet kondtionerat folk så att nästa gång – om det verkligen är en dödlig sjukdom som det finns bot mot -kan eliten eliminera många av dem som står emot i ett slag!

   För du tvivlar väl inte på att de är i stånd till att sprida en sjukdom med högre dödlighet?

   Och tänk om det var det eliterna ville åstadkomma att de olydiga nästa gång blir lättare att eliminera?

   • DEL 1. Hej Peter och tack för din replik!
     
    Min “take” på detta är att det spelar ingen roll om du har rätt eller fel i just detta specifika fallet… det är inte den stora poängen.
    Den större poängen är att detta patent är bara ett bland tusentals som stora multinationella företag lägger i kampanjen för the Great Reset mot Transhumanismen som är målet med Teknokratisk ordning.
    Det finns både biotech och nanotech här – jag har sett forskning på självspridande vaccin och mycket annat.
    Poängen är alltså – enligt mig – att diskussionen är över – aktörerna är inte seriösa utan bedriver bedrägeri och krig mot befolkningarna som ses som boskap på farmen enbart. Ett seriöst samtal förekommer inte vare sig bland Big Corps eller stater och jag tror att det är bra om man inser detta.
    https://principia-scientific.com/?s=PATENT
    Search Results For ‘PATENT’
    https://www.popsci.com/science/article/2011-06/first-self-powering-nano-device-can-also-transmit-data-over-long-distances/
    The First Self-Powering Nano-Device That Can Also Transmit Wireless Data
    Scientists working with DARPA and Department of Energy backing have cracked the code on a kind of technological milestone, for the first time developing a nano-device capable of powering itself by harvesting energy from vibrations while at the same time transmitting data wirelessly over long distances.

    • nanodevices kan inte sända data långa distanser av rent fysikaliska orsaker. När de påstår sånt visar det sig alltid att det krävs en makroskopisk tex 1 cm stor mottagare precis intill inne i kroppen. En nanosak som skulle sända iväg en tillräcklig signal värmer upp vävnaden runtomkring så att det blir brännskador. Det minsta jag sett publicerat var 0.65mm dvs radie ~hälften av det men dom krävde en 1cm mottagare innanför och utanför skallen på patienten.
     Och det försämras för små saker som kubiken på storleken/våglängd
     Det beror på att det elektromagnetiska fältet som finns innanför 1/6-dels våglängd bara lagras upp där med en stor faktor jmf med den energi som kommer ut
     2GHz har de räknat ut är optimal frekvens och om radien är tex 10nm blir det en faktor (2pi*10nm/0.15m)^3=10^-19
     dvs en försämring med 10miljarder miljarder ggr
     Det är kanske för mkt detaljer men det är alltså fundamentalt omöjligt för små separata tingestar att sända radiosignaler
     Eftersom det ändå alltid krävs cm stora prylar räcker det med vanlig RFID

     • DEL 1. Vi är helt på samma inriktning så länge det handlar om fakta och vetenskaplig metod – jag har inget intresse i information som inte är logisk eller är helt orimlig – ofta en del i den psykologiska krigföringen som själva begreppet konspirationsteori – när dold planering händer varje dag i alla sammanhang och hela historien är skapad av detta.
       
      Som jag ser det så finns det några förbehåll här.

     • DEL 2.   
      1. Det finns så otroligt mycket forskning idag och utan tvekan så är en del dold – vi vet inte allt.
      Personligen tror jag det finns massor av forskning och tekniker som är flera decennier före men hemligstämplad.
      Exempel kan vara väder manipulation eller de laserstrålar som fotats i USA när det var bränder i Kalifornien.
      Jag har sett självorganiserande strukturer som jag tror är äkta osv.
       2. När man ser Globo Corps och Orgs och förstår att mycket av våra föreställningar om världen är felaktiga i en skapad teater – då öppnar sig nya referensramar där saker som låter otroliga faktiskt är det som händer – de är bara utanför och bortanför de vanliga referensramarna.
      (Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag genomskådade en False Flag operation – tanken svindlade – nu förstår jag ju att det är basic psykologisk krigföring och det allra mesta handlar om att hantera föreställningarna – WWIII)

     • DEL 3.
       3. Vanliga människor är inte utbildade skolade forskare och kan inte förväntas uppträda strikt vetenskapligt men har en rätt att diskutera ändå. Vi har ju nu faktiskt sett att inte ens skolade akademiker har haft någon större integritet och mycket av denna kulturen är idag förstörd av kollektivism och kampanjer – alla auktoriteter faller idag vilket är bra.
      Linjen har istället visat sig gå efter 80/20 regeln – jag har till och med sett människor med i Mensa ta sprutan.
      Skiljelinjen verkar istället gå mellan individ människor med integritet och gruppmänniskor – inte i första hand vid högt IQ eller ens utbildning.

      • “Skiljelinjen verkar istället gå mellan individ människor med integritet och gruppmänniskor – inte i första hand vid högt IQ eller ens utbildning”

       Ovanstående är gammal skåpmat för var och en som är vaken och uppdaterad. Mängder av professorer och s.k. läkare ljuger om giftsprutorna och 5G-strålningen.
       Tro ALDRIG på “experter” som uttalar sig i massmedia om vacciner eller 5G !!!

   • DEL 2.
    Det finns heller inga gränser för Big Pharma – den relativistiska scientismen är en religion och ett sätt att kriga helt enkelt och alla medel är tillåtna.
     
    Jag tycker att videon – A word to the unvaccinated… – är en bra video och det räcker för mig. Finns många sådana. 10D schack är fel fokus och strategi.
    Parasitkulten kommer nog att slå till hårdare än dagens läge men jag tror inte att de kan göra vad de vill – de har att balansera på slak lina här.
    Det har visat sig gång på gång – de misslyckas ju regelbundet med sina aktioner så får de ta några steg tillbaka.
    De måste fortfarande ta hänsyn till hur folken ställer sig.
     
    För övrigt anser jag att alla typer av klanspel och subversiva maffior och parasiterande kollektivistiska tribes kommer självförstöra då tiden ändras.
    Pendeln slår nu tillbaka mot individ – suveränitet – entrepenörskap – vetenskaplig metod – tillitsordning och produktion.
    Det viktiga är att bygga egna kulturer och strukturer och ordningar för de gamla fasar nu ut rätt snabbt – ett skifte väntar.

    • Det är inte forskare och vetenskap som är problemet utan maktens hemlighetsmakeri. Forskning och vetenskap kostar och det är makten som bestämmer hur det ska finansieras och vilka krav som ställs på utövarna för att få hålla på.
     Makten är snarare för att hålla tillbaka kunskap och utveckling eftersom den som redan gjort investeringar och får inkomster därifrån ser alla förändringar som ett hot. Det är makten som hindrar nyttiga tillämpningar av vetenskapen från att förverkligas. Transhumanismen har bra tillämpningar som hållits tillbaka i 50 år. Ett exempel Elektroniskt eliminerande av kronisk smärta utan biverkningar togs bort från sjukvården 1986!
     Big Pharma tjänar mer på att sälja piller.

     • Håller fullkomligt med om att det är maktens natur och kvalitet som är problemet här – vilket intimt hänger samman med vanligt folks natur – det ena reglerar det andra som i ett U-rör.
      Makten idag är kollektivistisk – relativistisk – subversiv – parasitistisk och siktar på Teknokrati och Transhumanism och att kontrollera hela naturen med extern kontroll genom AI.
      Man kan ta många – om än inte alla – innovationer som om de hade varit i goda händer kunde varit en bra sak.
      Dock så är det en kvalitets-skillnad här som är den stora skillnaden – existentiell – besjälad holistisk mänsklig kvalitet står mot instrumentell – teknisk – binär kvantitet med tankefokus som ständigt måste parasitera och scamma sig fram för att överhuvudtaget överleva.
      Allting är en del av mänsklighetens utveckling – den gamla ordningen fasar nu ut – och – den nya fasar in – människan går från infantil nerdummad feminiserad barntillvaro till en slags 20 årings nivå i nästa epok och det är dags att bygga de nya strukturerna för den nya tiden.
      Det gamla kommer falla av sig självt.

 • Epochtimes är själv en beteendemodifieringsenhet inriktad på att lura er att tro att det är något annat än det angloamerikanska imperiet som är hjärnan bakom.
  Jonny frågar var allt detta kommer ifrån.
  Det är just från det av britterna organiserade angloamerikanska etablissemanget.
  Thavistock institute var banbrytande med beteendemodifiering och etablerades även i USA och finansierades av bla Rockefellers.
  De socialister som figurerar är liksom de ursprungliga som Karl Marx under beskydd av detta anglosaxiska etablissemang.
  Epochtimes liksom Fox News får nu spela rollen av en mindre vansinnig del av imperiets språkrör eftersom NI GENOM ALTMEDIERNA REDAN VET om det offentliga ljugandet.
  De stryker er bara medhårs och tillför inget nytt.

  Det ljugande som nu delegeras mer till det skenbart andra politiska lägret men i verkligheten bara är den andra handen av samma lögnimperium.

  Den klokare delen av vänstern, tex Anders Romelsjö’s globalpolitics.se är inte såna men ni har ingen kontakt med dom utan leds av imperiets propagandaorgan som epochtimes.
  Och imperiet är väldigt nöjda med er och vill inte att ni ska ha någon kontakt med den bättre delen av vänstern.
  Hurra för att ni låter er splittras säger imperiet!

  • Ok då utgör alltså epoch times en av många good cop – bad cop villospår (fox news är definitivt en sådan kanal, oaktat vad för bra nyheter Tucker Carlson än får tillåtelse att förmedla). Hmm, inte märkligt då att Loudon lyckades med konststycket att undvika berätta om propagandainstitutens propagandainstitut, Tavistock Institute for..Human Relations el fd Chatham House. Bra du nämnde det.

   Sedan finns ingen vänster – höger heller. Ytterligare ett narrativ som drakarna vill vi ska fastna i, för att människors sökljus inte ska hamna på dom. Enda som existerar är deras förstörelse av vår planet samt hatet från dom mot människan. Ett krig helt enkelt, mellan dom och oss. De får det bara konstant och via sin lögn’media’ att framstå som att det är mellan; gängkriminella, mll stater, mll vänster/höger, mll stat o kapital, mll o’vaccinerade’ o giftinjicerade osv. Och nu är det helt plötsligt nozies i Ukraina som är i fokus. Deras hittepå tar inte slut, förrän Mänskligheten ger dom fingret

 • Allmän uppfattning bland dom vakna är att uza “äger” fn, who….+ flera andra internationella organisationer.
  Skulle dom då “anställa” en pro-kinesisk ledare till who….? Det är väl inte kinesiska vazziner vi ska bli tvingade till..
  Bara undrar.

 • “genetisk variation av ett proteinbaserat patent Gp-120 som är mRNA omvandlat med 16 strängar av Hiv-1.” Hur skulle man kunna få 16 strängar av ett s k virus när man aldrig har lyckats isolera ett virus i ordets rätta betydelse?

  • De kallar en viss sekvens av genetisk biomassa för HIV
   Montaigner menade så när han slog larm om det.

   • “en viss sekvens av genetisk biomassa” Var kommer den genetiska biomassan ifrån? Vad är det för sorts genetisk biomassa?

    • RNA/DNA Montaigner upptäckte en viss sekvens av biologiska ‘datainstruktioner’ som han kallar HIV. Om dom sen inte kan förekomma separat vet inte jag, men även då är det meningsfyllt att resonera om själva informationen eftersom den styr vad cellen’s remsläsare=ribosomer tuggar fram för andra molekyler

     • Frågorna kvarstår: Varifrån kommer den genetiska biomassan? Menar du RNA/DNA så är frågan varifrån det genetiska materialet kommer ifrån? Vad utgör den biologiska biomassan?

      • Jag uppfattar DNA som en kodsekvens skriven med 64bitars ordlängd och med ett välfyllt bibliotek med separata uppsättningar instruktioner.
       Det är en del av ett dataprogram som masskopierar sig själv.
       Och i biblioteket finns massor av äldre instruktioner som inte används längre men som kan komma till användning om de andra instruktionerna visar sig bli otillräckliga efter katastrofala yttre förändringar.
       Min teori är att vi ser en sorts stroboskopbild av kodsekvensen som egentligen finns i form av en våg men där vi själva och allt levande är synkroniserat med vågen så att vi ser den som statisk.
       Som ngt fast.
       Jag tror dessutom att universum alltid har varit en simulering.
       Därför att det implicerar existensen av en nivå där alla subtila processer i naturen är implementerade som en kod. Vad som än styr den koden är som en skapande gud visavi avatarerna i simuleringen.
       Jeremy Englands teori om livets uppkomst möjliggör enligt min uppfattning att allt detta har uppkommit av sig själv.
       Det eliminerar inte att Gud finns.
       Men det kan ge en intressant vetenskaplig tolkning av gudsbegreppet.

  • Sant, förstås, men:

   Problemet med människor i västvärlden, speciellt svenskar, är uppväxta i ett samhälle, som daddar dem från dag ett. Därmed är de flesta sanslöst osjälvständiga och följer ‘expertråden’ slaviskt.

   När sedan ‘experterna’ är fanatiska marxist-fascister – som de nu är, nästan allihop – så inser man vart det går: Bokstavligen åt Helvete.

 • Var kläcks alla dessa satanistiska draködlor någonstans? Det bara kryllar av kommunister, marxister, bolsjeviker, socialister, nazister, fascister, satanister i våra institutioner och de arbetar där med att utveckla männoskfientliga policys som inskränker vår frihet, hälsa och våra liv. Plus Big Pharma, WEF, korrumperade politiker och total tkontrollerade media så har vi där de flesta av folkets fiender nämda. Det värsta är kanske att det är folket som försörjer alla dessa destruktiva människor med arbete och skatter.

  • Den kommentaren var den roligaste jag läst i år.

   Det undrar jag också. Om vi bara kunde hitta kläckningsanläggningen och göra en lockdown på den så kan jorden få vara i fred och människor och länder kan få bestämma sina egna öden i harmoni utan överstatligt beslutade krig och diverse tvångsåtgärder.

  • Kläckningsfabrikerna heter Dagis, Skola och Högskola. När Liberalismens och Marxismens nihilism har fått fäste där, så producerar dessa institutioner mängder av dylika “draködlor”.

  • Välj rätt strid. Allt det du uppfattar som elände är en reflektion av kollektivets skuggsidor. Att skiten kommer upp till ytan är pga. att ljuset är starkare än förr. Käftsmällarna får folk att vakna och så sakteliga bli medvetna om sig själva och därmed elimineras mörkret.

  • Rent teoretiskt går det, men de är nog för många eftersom rehab måste ske personligt med tuffa tag. Straffarbete hade en gång sin poäng, men DS tog över och avskaffade det. Dessa har helt enkelt för mycket “betald fritid”.
   Kärnan ligger i balanserat utbyte, men dessa stjäl hela tiden.
   El Salvador har tagit tag i detta på sitt tuffa sätt, men klarar man mängden utan hampaögla?

   • Men här är en sociopat med intelligens nog att kunna ta sig igenom en lång akademisk indoktrinering. Vilket visar att hon är intelligent nog att inse konsekvenserna av hennes handlingar. Sen vet hon också mycket väl att det finns människor hon aldrig kommer lyckas manipulera med vare sig piska eller morot och då återstår ju bara hårdare tvångsåtgärder. Så för att vara på den säkra sidan bör dessa “människor” avlägsnas permanent. Här skulle via injektion kunna ett visst symbolvärde.

   • Kan folk vara vänliga och undvika förkortningar och termer, som ingen utom ‘invigda’ begriper och som inte går lätt att hitta på Internet? Va’ f-n betyder “DS” och “hampaögla”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *