Dr Sabine Hazan: Covidpatienter saknar viktiga tarmbakterier – Hela immunförsvaret sänks

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2023
- NewsVoice redaktion
Dr Sabine Hazan. Foto: Epoch Times TV
Dr Sabine Hazan.

Dr Sabine Hazan är expert på tarmbakterier. När hon började studera mikrobiomerna hos covidpatienter märkte hon snabbt att personer som hade svår covid saknade bifidobakterier. Epoch Times TV intervjuade henne.

Hazan förklarar hur en frisk tarm ökar människors förmåga att klara av Covid-19. Intervjun tar även upp mikrobiomet hos barn som ammas av nyligen vaccinerade mödrar.

“De personer som hade allvarlig covid saknade en viss bakterie som kallas bifidobakterier”.

Dr Sabine Hazan föreslår åtgärder som människor kan vidta för att förbättra sin tarmhälsa och sitt immunförsvar. Genom att studera mikrobiom utvecklade hon ett behandlingsprotokoll som kombinerar vitaminer och läkemedel vilket ökar och stärker förekomsten av bifidobakterierna, inklusive C-vitamin, D-vitamin, hydroxiklorokin och ivermectin.

Se hela intervjun på Epoch Times TV

NewsVoice är en oberoende nyhets- och debattkanal.

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq