Tony Berglund: “Jag fick blodproppar av shedding” – Botade sig själv

publicerad 6 april 2023
- Gästskribent
Tony Berglund
Tony Berglund. Foto: Björn Lindén

Tony Berglund är ingenjören som vidareutbildade sig till funktionsmedicinsk terapeut och kostrådgivare. Hösten år 2021 drabbades han av blodproppar i lungorna och i ena benet till följd av shedding. Nu har han återfått hälsan sedan han botat sig själv med bland annat Ivermectin, Hydroxiklorokin och proteolytiska enzymer, säger Berglund. Bortsett från ett svullet ben är han i dag frisk.

Artikeln är uppdaterad kl 16:09 efter att det upptäcktes att ett årtal var felaktigt. De första doserna av covidvaccin togs i bruk i december 2020 i Sverige.

Text och foto: Björn Lindén, chefredaktör på 2000-Talets Vetenskap. Artikeln är tidigare publicerad i tidningen 2000-Talets Vetenskap som utkommer fyra gånger per år. För mer information om shedding se även artikeln ”Så kan du förhindra skador av injektionerna” i nummer 1/2023 av 2000-Talets Vetenskap.

“Ivermectin och Hydroxiklorokin räddade livet på mig”, säger han.

Redan för ett par år sedan varnade den amerikanska gynekologen och förlossningsläkaren Christiane Northrup för fenomenet som fått namnet transmission eller shedding: ”Håll avstånd till de vaccinerade” var hennes råd till ovaccinerade.

Hennes forskarteam utredde över tusen fall av menstruationsrubbningar till följd av vaccinering, inkluderat blödningar hos äldre kvinnor i 65–70-årsåldern samt hos flickebarn så små som 1,5–2 år.

Nu kommer liknande varningar från flera länder. Även stora blodiga blåmärken utan orsak är vanliga. Rapporterna gäller de som har haft någon form av nära kontakt med vaccinerade.

Vittnesmålen om shedding blir allt fler och det finns nu studier som klargör mekanismerna bakom fenomenet. Den välkände hjärtläkaren Peter A. McCullough är en av flera som varnar ovaccinerade för att umgås med vaccinerade.

Tony Berglund i Västerås är en av alla dem som har drabbats. Nu vill han varna andra och dela med sig av sina erfarenheter av olika behandlingsmetoder.

“Folk måste förstå att shedding är verkligt och att man kan bli väldigt sjuk av det, vilket jag är ett levande bevis för. Men det finns motmedel i form av bland annat Ivermectin, Hydroxiklorokin, suramin, enzymer, D-vitamin och zink.”

Tony Berglund blev känd för en bredare publik när han hösten år 2021 medverkade på hälsoinfluencern Linus Noremalms Youtubekanal och offentligt varnade för spikproteinet. Avsnitten heter ”Smittar spikproteinet?” och ”Skydd mot spikproteinet” och har tillsammans fått över 30 000 visningar.

“Linus Noremalm kontaktade mig och vi började med en liten hälsohörna på hans kanal. I början talade vi främst om kost och hälsa, men efter att jag hade drabbats av shedding, så tyckte han att vi skulle göra ett avsnitt om det”, säger Tony Berglund.

Vad har du fått för respons på din medverkan hos Linus Noremalm?

“Det var en enorm respons, de två avsnitt vi gjorde var bland de tre mest sedda som han någonsin har gjort.”

Hur upplevde du det?

“Jag bryr mig inte så mycket om sådant. Vill folk titta och lyssna så får de göra det, det påverkar inte mig särskilt mycket. Men det var och är fortfarande ett aktuellt ämne.”

Tony Berglund berättar hur allt började hösten år 2021 med att han gradvis blev mycket trött och andfådd, symptomen kom smygande. I efterhand har han dragit slutsatsen att han förmodligen hade ett starkt immunförsvar som kämpade emot i det längsta.

“Sakta blev det värre och värre, fram tills att jag inte kunde ta mig upp för en trappa. En dag när jag var ute och gick högg det till i den vänstra vaden. Då tänkte jag att nu är det något som är riktigt allvarligt”, säger Tony Berglund.

“När det var som värst hade jag en vilopuls på 80–90 hjärtslag per minut och en maxpuls på 110 slag per minut. Jag blev alltmer andfådd, fick förmodligen knappt i mig något syre och jag var tvungen att stanna i minsta uppförsbacke”, säger han.

Tony Berglund. Foto: Björn Lindén
Tony Berglund. Foto: Björn Lindén

Blodproppar av shedding kan botas

Strax innan han insjuknade hade han läst på och hittat behandlingsprotokollet FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance). Det är sammansatt av en grupp läkare och före detta journalister som riktat in sig på alternativa behandlingar för Covid-19. Gruppen leds av Paul E. Marik och Pierre Kory. Läkemedlen Ivermectin och Hydroxiklorokin ingår i detta protokoll.

“Som av en händelse hade jag genom Facebook sett att en kollega inom alternativmedicinen hade tillgång till Ivermectin och Hydroxiklorokin. Eftersom jag var sjuk kontaktade jag honom direkt och vi möttes upp redan dagen därpå då jag köpte en burk av varje medicin.”

“På stående fot tog jag en tablett av varje och redan morgonen efter hade det mesta av min andfåddhet försvunnit. Då åkte jag in till vårdcentralen och där tog man ett ultraljud av vänsterbenet. Läkaren såg att de stora blodkärlen i benet var tilltäppta från höften och ned. Han skickade mig omedelbart till sjukhuset”, säger Tony Berglund.

2000TV.se
Prenumerera

När han kom till Västmanlands sjukhus i Västerås visade det sig att han hade proppar i lungornas blodkärl, så kallad lungemboli.

“Det blev ett väldigt liv på sjukhuset, eftersom jag vägrade att både testa mig och att bära munskydd och dessutom var ovaccinerad. De visste inte riktigt vad de skulle göra. Jag hamnade på hjärt- och lungavdelningen och de tog blodprover som visade på höga värden av D-dimer, ett specifikt proteinfragment som uppstår efter det att en blodpropp brutits ned. Det är en restprodukt som de mäter för att se om man har eller har haft blodproppar.”

“Därefter tog de en magnetröntgen på lungorna och det var blodproppar överallt”, säger han.

“Jag hade bra syresättning när jag kom in tack vare att jag hade smällt i mig Ivermectin och Hydroxiklorokin dagen innan. Annars hade jag förmodligen kommit in med dålig syresättning, något som jag antagligen hade innan, eftersom jag knappt kunde andas då. Om jag hade kommit in i det skicket, så skulle jag förmodligen ha hamnat i en respirator och då hade jag kanske inte suttit här i dag.”

Berättade du för läkarna att du tagit Ivermectin och Hydroxiklorokin?

“Nej, det gjorde jag inte.”

Tony Berglund repade sig snabbt och fick blodförtunnande medel på sjukhuset. Han hade även en infektion i kroppen som han fick antibiotika mot. Efter knappt ett dygn kunde han lämna sjukhuset.

“När jag kom hem körde jag på med full dos av Ivermectin och Hydroxiklorokin. Enligt behandlingsprotokollet från FCCC tog jag tre tabletter Ivermectin varje dag och en tablett Hydroxiklorokin varannan dag i en vecka eller tills symptomen började avta.”

“Efter en vecka var andningen nästan helt återställd. Även om benet var trögt blev det också betydligt bättre, smärtan försvann. För säkerhets skull åt jag blodförtunnande medel i ett par veckor. Sedan åt jag höga doser av Omega-3, eftersom det är naturligt blodförtunnande och antiinflammatoriskt. Efter ett tag gick jag över till underhållsdos på Ivermectin och Hydroxiklorokin bara för att ha ett kontinuerligt skalskydd, en tablett av varje på olika veckodagar.”

Redan innan Tony Berglund blev smittad av spikproteinet hade han genomskådat ”plandemin” och valt att inte ta någon av de experimentella injektionerna.

“Det var självklart för mig att inte ta något av vaccinerna, eftersom jag såg igenom det hela rätt snabbt. Dessutom ska vacciner genomgå rejäla tester under lång tid innan de godkänns, vilket dessa vacciner inte hade gjort”, säger han.

“Jag är en logiskt tänkande människa. När pandemin kom tänkte jag. Vad är det här? Överreagerar de? Vad vill de uppnå? Vad är det bakomliggande syftet? Ganska snabbt kunde jag konstatera att det var väldigt många som blev sjukförklarade med Covid-19. Det dog omkring 11 000 i mars och april 2019, en väldig puckel i den officiella svenska statistiken”, säger Tony Berglund.

Men han kunde konstatera att det främst var människor över 85 år som vårdades på sjukhem för en eller två metabola sjukdomar som dog. Till och med maj det året var det knappt någon under 70 år som dog.

“Ganska snabbt kunde jag konstatera att året innan hade det dött 9 000 färre än vad det brukar göra ett vanligt år. Det fanns alltså en ”skuld” sedan året innan”, säger han.

“Det kom även fram hur de äldre behandlades och vilken panik det blev på vårdhemmen. Det räckte med att de nös för att de skulle bli isolerade. De sattes på lugnande och andningshämmande mediciner av olika slag och fick ingen syrgas. Deras anhöriga fick inte besöka dem. Det var mer eller mindre en ren avrättning av gamla och sjuka, medveten eller omedveten. Den vanliga säsongsinfluensan försvann och plötsligt var allt Covid-19. Redan där förstod jag att det här inte stämde”, säger han.

Även om Tony Berglund valt att inte ta någon spruta hade hans inneboende valt att göra det och i dag är han övertygad om att det var hans hyresgäst som smittade honom med spikproteinet genom shedding, förmodligen när denne varit sjuk eftersom antalet spikproteiner då ökar.

Du kom med kravet att din inneboende var tvungen att flytta eller hur?

“Ja, när jag förstod att jag hade blivit sjuk genom shedding var det inte så mycket att tveka om, eftersom min hälsa stod på spel. Han förstod att jag hade blivit sjuk och att han var tvungen att flytta, det var inget mer med det. Vi kunde inte längre dela samma hus och samma luft.”

Först sedan du själv hade blivit sjuk förstod du att shedding existerade eller?

“Ja, jag har inga förutfattade meningar om någonting. Jag tänker logiskt. Jag drabbades av det här, har inte vaccinerat mig och inte varit sjuk i någon influensaliknande sjukdom. Den enda tänkbara orsaken till tillståndet var min vaccinerade inneboende.”

Tony Berglund är inte ensam om att ha drabbats av shedding i pandemins kölvatten.

Många har vittnat om samma fenomen i samstämmiga berättelser från hela världen:

 • illamående,
 • utmattning,
 • huvudvärk,
 • envis hosta,
 • kraftigt rinnande näsa,
 • hudutslag,
 • onormalt håravfall,
 • näsblod,
 • stora blåmärken och
 • menstruationsrubbningar, menstruationsblödningar hos kvinnor som genomgått klimakteriet.

Den enda gemensamma nämnaren är att de alla har umgåtts med människor som har tagit injektionerna.

“De här människorna utsöndrar någonting som vi andra blir sjuka av”, säger Tony Berglund.

Tror du att det här är planerat?

“Ja, produktionsapparaten kring de här så kallade vaccinerna är inte densamma som när det gäller vanliga läkemedel med en massa regelverk, tester och prövningar utan de är tillverkade genom försvarsindustrins tillverkningsapparat. Där finns inga kontroller, alltså rör det sig om ett biovapen.”

Varför har de sett till att spikproteinet sprider sig?

“De kan lura ett visst antal människor att ta de här sprutorna, men förmodligen inte lura alla. Då måste de på något sätt se till att nå även dem som vägrar. Då har de sett till så att det här kan sprida sig mellan människor genom luften eller kroppsvätskorna”, säger han.

Vad är sanningen om shedding?

“Att det finns och det har man även visat i en forskningsrapport. Det är inte längre någon tvekan om saken.”

Vad har du för råd till folk som oroar sig för shedding?

“Att de skaffar sig ett skalskydd som fungerar. Det kan vara i form av Ivermectin, Hydroxiklorokin, quercetin eller proteolytiska (proteinätande) enzymer. Klordioxid verkar också fungera vid akut sjukdom även om jag inte prövat det själv. Tallbarr innehåller enzymet suramin som går in och äter upp den kroppsfrämmande materien.

Te på tallbarr ska man inte hetta upp över 80 grader, eftersom terpentinet då riskerar att lösas ut och man blir förgiftad på sikt. Det ska sjuda i 60–70 grader så att man får ut ämnet suramin.”

Hur länge tror du att man kan gå utan några symptom om man har drabbats av shedding?

“Det beror nog helt på hur mycket som har överförts och hur mycket man har fått i sig. Det tog flera månader innan mitt tillstånd blev kritiskt.”

Vilka medicinare har varit mest framstående när det gäller att sprida information om shedding?

“Det finns vissa som har varit sakliga, lugna och logiska. De har jobbat med fakta i stället för med känslor. Peter A. McCoullough har hållit en bra linje hela vägen. John Campbell har inte haft några förutfattade meningar utan undersökt vad forskning och statistik visar. Den amerikanska gynekologen och förlossningsläkaren Christiane Northrup var tidigt ute och varnade för shedding.”

Vad gör spikproteinet i kroppen?

“Det ansamlas i reproduktionsorganen, äggstockar och testiklar. Generellt sett har de en negativ påverkan på blodkärl och blodkroppar. Det förstör röda blodkroppar och skapar blödningar. Det skapar även blodproppar, eftersom alla trasiga blodkroppar måste ta vägen någonstans. De fastnar i de minsta kärlen, eftersom de har förlorat sin elasticitet och inte längre är böjbara.”

Det finns ändå hopp och det är du ett levande bevis för, eftersom du har drabbats av blodproppar till följd av shedding och sedan tillfrisknat, eller hur?

“Ja, Ivermectin och Hydroxiklorokin fungerar mot detta. Lägg sedan till serrapeptase, nattokinase och andra enzymer, zink och D-vitamin, så har du ett gott skalskydd mot shedding!”

Vad har du för rekommendation till människor som misstänker att de har fått i sig spikproteinet?

“Eftersom folk fortfarande vaccinerar sig av någon konstig anledning är det näst intill omöjligt att inte få i sig det. Om man rör sig mycket bland människor som man vet är vaccinerade behöver man absolut någon form av skalskydd. Speciellt om man är kvinna i fertil ålder, fertiliteten har som sagt minskat dramatiskt det senaste året.”

Så människor som tror att de är helt friska kan fortfarande gå runt med spikprotein som riskerar att ansamlas i äggstockar och testiklar?

“Ja, förmodligen.”

Men om man vidtar de åtgärder du rekommenderar, vad händer då?

“Det löser garanterat upp blodproppar och tar död på spikproteinet som förlorar sin funktion och inte längre kan ta sig in i cellerna. De ämnen som ska ta sig in i cellerna behöver ansluta via receptorer med hjälp av en nyckel som ska passa i receptorn. Spikproteinet har en sådan nyckel men om jag har förstått det rätt så förstör Ivermectin den här nyckeln. Sedan tar immunförsvaret hand om spikproteinet.”

Hjälper det att sprita händerna?

“Nej, tyvärr inte.”

Hur pass nöjda med resultatet tror du att de som har iscensatt den här agendan är?

“Förmodligen inte jättenöjda eftersom de från början har planerat fler pandemier. Det här var nog bara ett testskott känns det som. Det finns intervjuer där de redan berättar om nästa pandemi.”

De har ändå lyckats få en hög vaccinationstäckning i Sverige eller hur?

“Ja, de säger att 80–90 procent av befolkningen har tagit injektionerna. Vårt hopp står till de tio procent som inte tagit några sprutor och av dem är kanske tre procent i fertil ålder. Det är inte jättemånga kvar då.”

Det är många som undrar om och varför injektionerna eventuellt innehåller ämnet grafenoxid. Vad har du att säga om det?

“Grafenoxiden ansamlas i hjärnan och formerar sig och ansluter till nervbanor. Den kan fjärrstyras och manipuleras av radiovågor, det vill säga 5G. Då kan man rent teoretiskt och förmodligen även praktiskt påverka den mänskliga hjärnan på olika sätt.”

Har injektionerna även andra följder?

“Det finns tydligen flera batcher av injektionerna, så det beror på vilken av dessa som den vaccinerade har fått. Har du vaccinerat dig finns risken att det även påverkar generna och stänger av delar av immunförsvaret. Om du är genmanipulerad, så är du de facto en patenterbar produkt och då finns risken att någon vill äga dig.

Den som äger den här tekniken kan alltså hävda att de äger dessa patent och därigenom dig. Det var aldrig något tvång att vaccinera sig, alla hade ett val även om det sociala trycket var oerhört stort.

De som styr detta kan hävda att alla tog sprutorna frivilligt och därmed har gått med på det som följer i kölvattnet. Om du deltar i ett läkemedelsförsök som detta de facto är, eftersom det fortfarande är i teststadiet, har du inget att hämta från försäkringsbolag eller från staten om du får biverkningar.”

Men det vet ju inte människorna. De tror ju att injektionerna är godkända eller hur?

“Det är så kallat nödgodkänt, det är inte samma sak.”

Finns det möjlighet att hjälpa de som är drabbade av postcovid/långtidscovid?

“Postcovid, som de kallar det, beror helt enkelt på att kroppen är tömd på mineraler och vitaminer. De drabbade blir väldigt trötta och spikproteinerna dödar de röda blodkropparna. Då får man lågt blodvärde.”

Hur har de som varit emot den här agendan skött sig hittills tycker du?

“Det började bra med många friska initiativ, men den senaste tiden har det tyvärr mer eller mindre rasat ihop, kan jag konstatera. Det har inte funnits något skarpt hot på något år, så det finns inget att slåss emot just nu.

De som funnit sin plats i den här rörelsen har i stället börjat att angripa varandra. Det är tråkigt och det fyller ingen funktion, men det är tyvärr inte första gången folkrörelser infiltreras och slås sönder på detta sätt av de som har makten.”

Hur ser du på situationen i ett större perspektiv?

“En av följderna blir att många kommer att dö. Vi har redan nu en stor överdödlighet, omkring fyrtio procent fler människor dör per år. Det är rädsla som har drivit hela pandemin. Vi måste vara rädda för det är endast så de kan styra oss, eftersom vi slutar att tänka logiskt då”, säger han.

Tony Berglund berättar vidare att han har drabbats av dödsfall inom familjen till följd av massvaccineringen.

“Har man en liten groende cancer i kroppen riskerar den att utvecklas till en galopperande cancer om man har tagit flera sprutor”, säger han.

“Det hände min far. Jag hade sagt till honom att inte ta några sprutor, eftersom jag visste att han hade en prostatacancer som låg och pyrde. Men han blev till slut övertalad av vården att ta sprutorna, så han tog vaccinet i april, två sprutor med tre veckors mellanrum. Efter det exploderade cancern. Tre veckor senare, i början av maj, var han borta. Han blev endast 78 år gammal.”

Text och foto: Björn Lindén, chefredaktör på 2000-Talets Vetenskap. Artikeln är tidigare publicerad i tidningen 2000-Talets Vetenskap som utkommer fyra gånger per år. För mer information om shedding se även artikeln ”Så kan du förhindra skador av injektionerna” i nummer 1/2023 av 2000-Talets Vetenskap.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Hur pass “nyttigt” är det att simma i ett allmänt bad? Det var väl 2021 jag simmade ensam i poolen på vintern och vattnet var klart. sedan kom en vaccinskrytande flock,som stod i klungor och var politisk korrekt duktiga. Vattnat blev “dimmigt”.

 • Det är minst ett årtalsfel till i artikeln. “Ganska snabbt kunde jag konstatera att det var väldigt många som blev sjukförklarade med Covid-19. Det dog omkring 11 000 i mars och april 2019, en väldig puckel i den officiella svenska statistiken”, säger Tony Berglund.”. Covid kom till Sverige i mars 2020, inte 2019.

 • Jaa att få tag på både HCQ och Ivermectin är starkt….Quercetin säljs fortfarande på välsorterade hälsokostbutiker. Båda de två första preparaten är synnerligen förbjudna i Sverige…. Ivermectin fick bara ett nobelpris…. har inte dödat en enda person….. det har getts i flera miljarder behandlingar…… och även om det är ren placebo varför inte låta folk bli friska på det….. rökning 8miljoner döda per år…. detta virus knappt så många på 3 år….. VAERS statistik i väst drygt 30.000 avlidna pga vax hittills Risk—-Nytta ifrågasätts…… nu är sannolikheten att dö för smittade större om de är vaxade…… osså kan man inte som i U-länder köpa dessa piller på ortens ICA eller COOP….. folk borde försöka tänka…….. inte tas med storm av känslor…..

 • Det måste inte ha varit shedding, man behövde inte bli sjuk i virusdelen av infektionen, den kan passera förbi ganska obemärkt. Men även Covid ger blodproppar i lungor, m.fl ställen. Alla dessa doktorer som hjälpt patienter, har ofta fått in dem i detta skede. Därför gick de sedan ut med protokoll att ta i tidiga skedet av sjukdomen, för att förhindra de senare inflammationerna och blodpropparna. För att stoppa viruset från att replikera sig i cellerna. Värre då om man inte känner av första delen.

 • Bara ett tips: att gilla sina egna inlägg ökar inte trovärdigheten. Visst kan man råka komma åt gilla-knappen nån gång men flera ggr i samma tråd, njaa.

 • Vad avser Ivermektin finner jag bifogade aktuella tidningsartikellänk mycket läsvärd, den redovisar bl.a. stark forskning som lär visa att ämnet inte alls hjälper vid covid19 och då väl knappast heller vid shedding konsekvenser, dessutom skadligt. Helt logiskt kan man inte få tag i Ivermektin för människor i Serbien.
  Men den lämnar ändå många frågor och undringar när välansedda auktoriteter som prof. Peter A. McCullough, Dr Korey och prof Marik m.fl tycks tro helt annorlunda. Det bör alltså finnas kliniska studier som visar att det verkligen har effekt?
  Tillse bara du trycker på translation så läser man den på engelska!
  https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4127782/povampirili-se-antivakseri-zaradjuju-na-ivermektinu-strucnjaci-malo-treba-da-oni-padnu-u-komu-a-takvih-je-50-srbije

  • Klordioxid fungerar bättre!.
   Också antiparasitisk.
   Kallas även MMS.
   Försiktighet om man har amalgam eller mycket tungmetaller. Tveksamt att använda den med spikpistolen, dvs injektionen. Men kan nog fungera under max 2 dagar…?
   Däremot för oinjicerade fungerar klordioxid kalas.
   Covid-känning 4 droppar natrium-klorit och 4 droppar aktivator dvs 8 droppar MMS upplöst i en liter vatten. Fungerar fint mot förkylning och Covid samt diarré,men bör knappast användas mer än 2 dagar dvs därför att Covid är ett patenterat system som påminner om Hiv-1 som heter GP-120. Det aktiveras
   efter 6 dagar.
   Således bör man börja med 2 dagars enliters-behandling (a 8 droppar)och därefter Zelenkos protokoll. Ca 25,000 IE D samt 50 Mg Zink samt 10,000 IE C.
   Man kan dock äta normalt.
   Men ketos är positivt om man klarar det.
   Klordioxid ska ALDRIG tas tillsammans med vitaminer eftersom klordioxid tar udden av vitaminer och antioxidanter.
   Vänta isåfall minst 4-8 timmar.
   Jag brukar vänta tills nästa dag beroende på blodplasmans koncentrat.
   Summan av kardemumman är att MMS fungerar minst lika bra som Ivermectin och Hydrochloroquin de 2 första dagarna mot Covid-
   känning/Sars-Cov-2/förkylning, dvs Covid och diarré. Men bör knappast användas längre än så.
   Efter 2:a dagen är det Zelenkos protokoll som gäller samt då även NAC och B-vitamin (Niacin). Vitsen är att undvika zytokine-storm efter 6:e dagen,genom utresning i 2 dagar med mms samt 4 dagar vitamin-bombardemang.
   Oftast räcker det med 2 dagars enliters-behandling med mms (klordioxid).
   Fördelen med klordioxid är att det är superbilligt och superhållbart.
   Fördelen är också att du kan använda den som vattenrening dvs 4 droppar MMS då och då i en liter vatten.

   Nackdelen är att man inte bör använda den kontinuerligt längre period utan insikt då den rensar kroppens naturliga immunförsvar.
   Nackdelen är att man inte integrerar vitaminer 4 timmar innan och 4 timmar efter. Jim Humble rekommenderar 2 timmar men jag anser att 4 timmar efter mms klordioxid fungerar bättre än 2.
   Nackdelen är att du måste aktivera blandningen ,dvs du kan inte dricka den direkt på flaska. Utan måste vänta under ca 30 sekunder.
   Vätskan mms som bildas är gulgrön,orange,kåda-aktig och en svag klorin-doft. Natrium-klorit är annars genomskinligt. Men aktiverar man den genom citronsyra ellerannan syra så får den en bärnstenssktig färg och går att blanda i dricksvattnet.

  • De djupt troende är som du…. läs på Uttar Pradesh i Indien… kolla folkmängd…. kolla avlidna med viruset…. jmf med Sverige….. leta reda på vad de fick i sina påsar…… titta på andra stater… typ Kerala….. de kliniska studier som gjorts har tystats…. dock eftersom ingen dött av Ivermectin varför inte låta folk bli friska i tron…. menar det finns ju fortfarande dee som tror att genpreparaten fungerar osså……. herre gud…. beklagar att även du är förd bakom ljuset……

   • Jag har länge verkligen trott på( och tror fortfarande på…och har även privat sett hur veterinärer hjälp patienter till snabbt bot!) Ivermektin vid covid19 och just ofta åberopat bl.a. de enormt fina effekterna i de områden i Indien du relaterar, men jag blev bara helt naturligt konfunderad och indirekt utbad mig också om möjlig konstruktiv kommentar till de artiklar jag bifogade( eller kom länken inte med?), jag är visserligen läkare( pensionerad psykiater), men kan svårligen ha total koll på och verifiera riktigheten eller oriktigheten i plötsligt uppdykande nya fakta och undersökningar presenterade i artiklar av detta slag!

 • KORRIGERAT: Artikeln är uppdaterad kl 16:09 efter att det upptäcktes att ett årtal (2020) var felaktigt. Detta är nu
  åtgärdat till 2021. De första doserna av covidvaccin togs mycket riktigt i bruk i december 2020 i Sverige.

 • KORRIGERAT: Artikeln är uppdaterad kl 16:09 efter att det upptäcktes att ett årtal (2020) var felaktigt. Detta är nu
  åtgärdat till 2021. De första doserna av covidvaccin togs mycket riktigt i bruk i december 2020 i Sverige.

 • “Vad är sanningen om shedding?”Att det finns och det har man även visat i en forskningsrapport. Det är inte längre någon tvekan om saken.” Vilken forskningsrapport? Länka gärna till den tack.

  Bevisa följande påstående: “… spikproteinet som förlorar sin funktion och inte längre kan ta sig in i cellerna.”

  Hur kan det s k spikproteinet smitta? Hur har man vetenskapligt bevisat att så skulle ske?

  https://odysee.com/@drsambailey:c/Shedding-Vaccines-and-Graphene-Machine

  https://www.bitchute.com/video/kB5suKZdCtXJ

  IVERMECTIN: FRIEND OR FOE https://www.bitchute.com/video/3GGjYlLVqP4g/

 • Artikeln väcker frågor. Vaccinationskampanjen inleddes den 27 december 2020 i Sverige. Vill inte förringa Tonys berättelse men den förefaller inte vara sanningsenlig beträffande tidsangivelser och shedding.

 • Artikeln citerar “Grafenoxiden ansamlas i hjärnan och formerar sig och ansluter till nervbanor. Den kan fjärrstyras och manipuleras av radiovågor, det vill säga 5G.”

  Nu är vi där igen. Grafenoxid gör inget av det han påstår. Det är förmodligen välkommet från USAs Psyops-division tillsammans med ‘avslöjanden’ om UFOs och HAARP.
  Grafenoxid används som skyddande hölje för ömtåliga molekyler. Om man anbringar en enormt stark signal kanske det går att frigöra molekylen från höljet men absolut inte att ansluta till nervbanor. Men det är en helt orealistisk metod. Förmodligen skulle man bli som en kokt kräfta av så stark strålning. Och förmodligen frigörs molekylen i stället av sig själv från höljet. Det behövs nog bara under transporten.
  (Och jag har undvikit att bli vaccinerad sen 1996 men har ingen generell uppfattning om vaccin däremot är jag väldigt beklämd över hur dåligt det står till med granskningen av allt av betydelse inklusive den medicinska vetenskapen själv)

  • Det är hydra-gel och self-assembling nanoteknik som går att fjärrstyra din verklighet. Mestadels känslor men även rent rudimentära funktion som logiska resonemang och beslut.
   Iom att vaccinen består till nära 99% av Lipid Hydra-gel.
   Luke Montaget (?) Pratar om dessa kristaller som går att styra via både radio och mikrovåg. Tekniken har testats på befolkningen i Ruanda. Som om detta inte är nog utsänder de vaccinerade också en unik MAC-adress som är 6-siffrig. Denna kod är såvitt man vet (Enligt Uppgifter från La Quinta Columbia) en styrningsprocess av något okänt slag. Övrig teknik.
   Jag tipsar på 5G som kommer att starta 1:a Maj. Det skulle också kunna korrelera och förklara vaccinerade människors ologiska resonemang att vilja ta flera boosters. När bankerna snart nått sitt riktiga casus belli och dess förklarade funktion. En digital tvilling-teknik och åtföljt av en global E-krona och E-legitimation är det inte svårt att tänka sig en beslutsprocess på sidan 7 av 14 med liten stil en kryssruta som anger om du kan köpa och sälja via E-kronan.
   I den lilla fyrkantiga rutan kommer det att stå om du är godkänt vaccinerad, uppdaterad eller har fått någon slags antikroppsbildning.
   Förutsättningarna är återigen vaccinen med hjälp av AI som drivs av Q-Bits.
   Energin som tekniken behöver används drivs alltså av ditt eget blod.
   Bio-Field kallas tekniken.

   • Rent nonsens det du säger. Små nanoobjekt av grafenoxid kan om de kopplas till en stor antenn komma i mekanisk självsvängning men inte utan en stor antenn. Därmed är hänvisningen till stryrning visa små partiklar i vaccin helt irrelevant.
    Du binder samman en räcka tekniska termer utan att på minsta vis påvisa något logiskt meningsfyllt samband.
    Men det är kanske inte helt allvarligt menat från din sida heller och jag kan uppskatta det som ett slags jive-språk för att peppa varandra i en galen värld. 🙂

    • Allt du säger är ditt eget fikonspråk utan vetenskaplig vederhäftighet men roligt ändå eftersom du framsäger dina vanföreställningar så tvärsäkert.
     Det är ingen stor antenn säger du. Givetvis inte men jag syftade på de laboratorie-exoeriment som gjorts med såna små tingestar som hade med radiofrekventa (men mekaniska) svängningar att göra. Och i labexperiment krävdes det en stor antenn ansluten till den lilla nanogrejen. Jag nämnde det för att illustrera hur omöjligt det är det du säger. Det finns inget biofield utöver de vanliga fysikaliska fenomenen. Och dom kan inte övervinna den svårighet jag beskrev.
     Visst kan de koppla upp människor med särskilda ITgränssnitt men dessa har ingenting att göra med innehållet i vaccinet

     • Man kan ju också börja fundera på varför samma självsamlande nanopartiklar numera hittas i lokal anestesi inom tandvården.
      Precis det jag har varnat och vurmat för.
      Anledningen är en andlig Luciferiansk inrit sporrad av Riksbanken. En invigning och förespegling att den som inte är uppkopplad inte kan köpa och sälja.
      Resolut eller dåraktigt nonsens?
      Jag hävdar att orsaken och botemedlet är andligt. Det tekniska i all ära är relativt ointressant. Frågan är vad gör man (dem) som har fått en unik MAC-adress?
      Hur går man vidare i livet?
      Hur definierar man isåfall ett liv?
      Vem äger någons tankar?
      Vad är en själ?
      Finns det en ande i människans blod?

 • Drivkraften bakom att ta vaccet är rädsla och rädsla är mycket enkelt att reducera till noll. Rädsla är en emotion, en mental känsla, ordet emotion för att skilja detta från fysisk känsla som tryck eller värme etc.
  Formeln för att reducera emotionen rädsla är så enkel, att vilken bilelektriker som helst fattar detta på 10 sekunder – kondensator-urladdning!
  Protokollet: en låg emotion laddar ur i närkontakt med en hög emotion i samma tidsenhet (t.ex 10 minuter). En livslång rädsla, sorg eller annat lågt laddar ur på några minuter. Och detta utan några starka sensationer, bara som att punktera en ballong. Sorg kan framkalla tårar kanske. Sök under frekvensterapi och där finns många som grundas på denna teori.
  Har man sedan laddat ur ett antal barndomsrädslor och förluster, är man sedan tämligen okänslig för hysterierna.

 • COVID-injektionerna började inte förrän i december 2021. Tony Berglund kan alltså inte ha drabbats av “shedding” ifrån dessa på hösten 2020.

  • Rättelse:

   COVID-injektionerna började inte förrän i december 2020. Tony Berglund kan alltså inte ha drabbats av “shedding” ifrån dessa på hösten 2020.

   • Helt riktigt. Så varför påstår Tony detta? Artikeln visar på mycken insikt i vad sprutprogrammet går ut på, men den blir helt fel ifrån utgångspunkten med shedding. Kan väl i stället vara en regelrätt smitta från en sjuk person (hyresgästen;olyckligt för denne?). Artikeln väcker frågor. Vaccinationskampanjen inleddes den 27 december 2020 i Sverige.

     • Spelar ingen roll.
      Riksbanken hade planerat detta tillsammans med Karolinska institutet redan 2017.
      Pcr-testerna köptes tex in redan 2019. Dvs runt ett år innan pandemonin dök upp.

  • Många köper i utlandet och tar med sig det in. Andra köper häst-ivermektin i Sverige som tydligen ska ha humanstandard.

   • Det var väl så att ivermektin togs fram som en medicin att användas av människor för att få bukt med inälvsparasiter? Veterinärer upptäckte att den fungerade även på djur bl.a. till hästar. Belackarna kallar det därför för häst-medicin, med betoning på HÄST så att värdet på medicinen kan stämplas som ringa.

    • Sars-Cov-2 är ett parasitiskt virus.
     Det är väldigt aggresivt och aktiveras efter 6 dagar.
     Ungefär som filmen Alien från 1979.
     Hemligheten och tricket är att antingen bombardera kroppen med enorma mängder vitaminer.(Zelenkos protokoll ).
     Eller Ivermectin och Hydrochloroquin.
     Eller MMS (klordioxid).
     Eller MMS och vitaminer (om man lär sig hur).
     Det fanns alltså en anledning att låta de äldre dö efter exakt 6 dagar i respirator med intubator i cytokine-storm fas.

    • Det finns ju även andra antiparasitörter som väl är obeprövade i sammanhanget. Se bl.a. dem som finns i Dr Hulda Clarks berömda antiparasitprogram mot cancer. Bl.a. kryddnejlika och malört om jag inte missminner mig?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *