Elsa Widding kommenterar Expo-angreppet, vaccinbiverkningar och WHO

publicerad 28 april 2023
- av NewsVoice
Elsa Widding, eget verk
Elsa Widding, eget verk

Elsa Widding som är en svensk politiker, civilingenjör och energianalytiker kommenterar Expo-angreppet, vaccinbiverkningar och WHO. Hon hängdes ut av Expo och flera större medier efter att hon deltagit på en internationell konferens i Oslo.

Källa: SwebbTube

Följ Elsa Widding på Twitter


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Elsa Widding
 • står upp för SVERIGE???
  Om det är nåt som behövs så är det att slopa alla länder, hjälpas åt globalt och att vi står upp för ett öppet och fritt samhälle, utan nationer men med EN mämsklighet. De “omänskliga” får gärna ta nästa raket till Mars.

 • Elsa Widding ser ut att vara den enda politiker i riksdagen som har – ryggrad? Alla de övriga 348 har aldrig varit utanför åsiktskorridoren, utan har tumlats omkring i SVT:s, TV4, Bonnier och Schibsted propagandamaskin som helt förvridna och oresonliga nickedockor? Jodå, visst censurerade Youtube Elsa Widding och vad stödde sig de på? Jo, givetvis IPCC? Våra politiker är helt uppslukade av deras rapporter som släpps i tid och otid. Allt för att hålla skrämseln vid liv och det som inte passar in i agendan, plockas bort, eller ändras.

  Nu är det inte bara svenska medier som stryper åsikter som går emot dagens narrativ, även EU är förberedd att censurera Twitter om de skriver något “negativt” om klimatet? I förlängningen betyder det att all “klimatförnekelse” och “vaccinmotståndare” att stängas ute från stugvärmen i Bryssel. De kommer även att hudflängas i våra medier – som Elsa Widding. Det nya EU växer fram och där finns inget utrymme för “oliktänkande” då de inte passar in i globalisternas narrativ. Censurpiskan kommer att vina ännu hårdare, där forna DDR och Sovjet framstår som välkammade mönsterstater och föredömen? Det är viktigt att personer som Elsa Widding står upp och inte viker sig för den mediestorm som tornat upp sig. Vi har tillräckligt många partiledare och politiker som vikit sig och pudlat, efter ett kontroversiellt uttalande.

 • Så, vad Expo-ligan nu gör är att försöka dölja och förneka en pågående medicinsk katastrof. Miljontals döda och skadade enligt de varningssystem vi har. Dessa system täcker endast ca 15% av jordens befolkning. Enligt studier rapporteras endast en bråkdel av de drabbade Siffrorna är således sannolikt betydligt högre.
  Varför vill Expo dölja dessa siffror som är fullt i paritet storleksmässigt med historiskt fruktansvärda händelser som förintelsen under WW11. Den djävulska grymheten i att försöka dölja och släta över detta, ligger utanför de vanliga psykopaternas agerande.
  Vad är deras syfte? Siffrorna ligger i officiell lättillgänglig statistik, så det är inte okunskap. Och om det inte är okunskap måste de vilja att massdöden fortgår. Vad kallar man det? Medhjälp till folkdråp, men då det är medvetet handlande, blir det mer korrekt att benämna det som ”medhjälp till folkmord”!
  Är det inte märkligt att expo nu försöker associera Elsa med en annan person. En person som helt korrekt påvisar jämförelsen storleksmässigt mellan förintelsen och den pågående katastrofen. Varken Kennedy eller Elsa är ju i det minsta associerade med decimeringen av Judar. Däremot är expo o Company nu djupt involverade i ett folkmord av minst samma magnitud. Försöker man nu infantilt föregå genom att anklaga andra för det man själv gör?

 • Finns det fler som står upp för SVERIGE och svenska folket?
  När får vi avslöjat vad som händer på Sveavägen 68 i Stockholm?

 • Mats Persson “utbildningsminister”.

  “Widding visar prov på ett kunskapsförakt som inte anstår en riksdagsledamot. Det är allvarligt att ge stöd till konspirationsteorier om klimat, vaccin och förintelsen. Hon måste nu visa att hon står upp för vetenskap.”

  Den ekonomi utbildade “utbildningsministern” verkar tro att “vetenskap” uppstår på samma sätt som pengar? Utvalda personer (pfizer) skapar “vetenskap” ur tomma intet liksom banker skapar pengar. Sen får vi betala för kalaset, liksom bankerna tar ränta på låtsaspengarna. Och så får folket bära konsekvenserna för tid och evighet……

  I början av plandemin var det väl OK att vara okunnig, eftersom inga fakta fanns och vi “konspirationteoretiker” var färre. Men att idag som utbildningsminister vara faktaresisetent och förneka allmängiltig statistik från sina älskade myndigheter är väl inte så klädsamt?

  Elsa kommer vinna i slutändan. Hon är helt änkelt en alldeles för påläst och allmänt härlig person för att trollen skall vinna. “Trollen spricker i ljuset” brukar man väl säga. Och när diskussionen nu närmar sig den faktiska verkligheten bortom Expos infantila mediadrev så håller ju inte argumenten längre.

  “Vetenskap” verkar ju tyvärr degraderats till en sorglig sammling vanföreställningar hos outbildade och innantill lärda personer som aldrig undersökt en enda sak på riktigt i sina liv. Det är lätt att tycka en sak för att alla andra tycker så i sin omgivning. Men att stå upp för något som är rätt är en anna sak. Civilkurage verkar det råda brist på i riksdagen. Men Widding har så det räcker och blir över. Man får hoppas det spiller över på de övriga ynkryggarna som betraktar folkmordet under tigande tystnad. Ännu fortsätter ju vaxxandet trots att alla korten ligger på bordet.

  Vetenskapsförakt är inte särskilt klädsamt, speciellt inte när det kommer från dess främsta förespråkare! Man må vara mästare i pajkastning! Men när det kommer till ingridienslistan till pajen så blir det tomt. Inga KRAV märkta ingridienser här inte. Kan inte de kära vetenskapsförespråkarna producera åtminstone en vetenskaplig referens till sina påståenden? I alla fall en gång för ombytes skull?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *