Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Jacks Maxey: Hunter Bidens laptop bevisar Biden-familjens korruption

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 april 2023
- NewsVoice redaktion
Hunter Biden och Joe Biden. Foto (beskuret och retuscherat av NewsVoice): Ben Stanfield. Licens: CC BY-SA 2.0
Hunter Biden och Joe Biden.

Jacks Maxey berättar i ett föredrag om innehållet i Hunter Bidens laptop. Maxey säger att Hunters laptop bevisar Biden-familjens korruption och att Hunter är en sex- och drogberoende tillgång för Kinas underrättelsetjänst.

I oktober 2020 uppstod en kontrovers om data från en bärbar dator som tillhörde Hunter Biden och som övergavs i en datorbutik i Delaware 2019. Tre veckor före presidentvalet i USA 2020 började artiklar i amerikanska medier redovisa korruption i den demokratiske presidentkandidaten Joe Bidens familj.

Videon på 45 minuter spelades in den 21 juli 2021.

Hunter Bidens laptop är ingen “konspirationsteori”

Tusentals e-postmeddelanden från en bärbara dator tillhörande Hunter Biden är autentiska e-postmeddelanden som har verifierats med hjälp av kryptografiska signaturer från Google och andra teknikföretag, enligt säkerhetsexperter. Majoriteten av de totalt 129,000 mailen har inte kunnat fastsällas som äkta.

De verifierbara e-postmeddelandena är en liten del av de 217 gigabyte data som republikanen Jack Maxey överlämnade till Washington Post på en extern hårddisk. Innehållet på disken härrörde från Hunter Bidens MacBook Pro, som Hunter enligt uppgift lämnades in till datateknikern John Paul Mac Isaac i Wilmington, för reparation. Biden hämtade aldrig ut datorn.

Maxey nämner att Hunter hade sin firma i House of  Sweden där bland annat den svenska ambassaden finns.

Källa och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq