Jacks Maxey: Hunter Bidens laptop bevisar Biden-familjens korruption

publicerad 10 april 2023
- av NewsVoice
Hunter Biden och Joe Biden. Foto (beskuret och retuscherat av NewsVoice): Ben Stanfield. Licens: CC BY-SA 2.0
Hunter Biden och Joe Biden.

Jacks Maxey berättar i ett föredrag om innehållet i Hunter Bidens laptop. Maxey säger att Hunters laptop bevisar Biden-familjens korruption och att Hunter är en sex- och drogberoende tillgång för Kinas underrättelsetjänst.

I oktober 2020 uppstod en kontrovers om data från en bärbar dator som tillhörde Hunter Biden och som övergavs i en datorbutik i Delaware 2019. Tre veckor före presidentvalet i USA 2020 började artiklar i amerikanska medier redovisa korruption i den demokratiske presidentkandidaten Joe Bidens familj.

Videon på 45 minuter spelades in den 21 juli 2021.

Hunter Bidens laptop är ingen “konspirationsteori”

Tusentals e-postmeddelanden från en bärbara dator tillhörande Hunter Biden är autentiska e-postmeddelanden som har verifierats med hjälp av kryptografiska signaturer från Google och andra teknikföretag, enligt säkerhetsexperter. Majoriteten av de totalt 129,000 mailen har inte kunnat fastsällas som äkta.

De verifierbara e-postmeddelandena är en liten del av de 217 gigabyte data som republikanen Jack Maxey överlämnade till Washington Post på en extern hårddisk. Innehållet på disken härrörde från Hunter Bidens MacBook Pro, som Hunter enligt uppgift lämnades in till datateknikern John Paul Mac Isaac i Wilmington, för reparation. Biden hämtade aldrig ut datorn.

Maxey nämner att Hunter hade sin firma i House of  Sweden där bland annat den svenska ambassaden finns.

Källa och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

  • visa gärna på den politiker i toppskiktet som INTE är korrupt! Hela det Zvenska toppskiktet
    har ett korrupt beteende. Liksom alla andra länders, ingen nämnd och ingen glömd. Politisk tillhörighet saknar betydelse. Girigheten efter makt och dess pengar. är gemensam.

  • Det är inte bara familjen Biden, Hillary Clinton och de andra “ledarna som är kriminella. Hela UZA är som ett enda stort kriminellt näste. Där gäller endast en sak…Dollar. UZA är ondskans axelmakt. Pure evil.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *