Dr Sucharit Bhakdi: covidvaccinerna är genförändrande

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 maj 2023
- NewsVoice redaktion
Dr Sucharit Bhakdi
Dr Sucharit Bhakdi, eget verk

Den framstående mikrobiologen dr Sucharit Bhakdi och Meryl Nass tillsammans med kollegan Michael Palmer slår larm om riskerna med genetisk manipulation och förändring av människan genom en global tillämpning av genförändrande covidvacciner.

Sedan 2020 har professor dr Sucharit Bhakdi, en framstående medicinsk mikrobiolog, informerat den tyska och internationella allmänheten om de genbaserade covidvaccinernas egenskaper.

Under de senaste tre åren har han skrivit mycket om ämnet och har varit med i flera internationella nyhetskanaler för att dela med sig av sin expertis, skriver CHD.

Dr Sucharit Bhakdi kan få 2 års fängelse

Under perioden från mitten av 2021 till början av 2022 har fyra personer väckt klagomål hos de tyska myndigheterna mot professor Bhakdi på grund av hans uttalanden där han jämförde vaccinationsprogrammet mot Covid-19 med 1930- och 1940-talets Tyskland. De klagande hävdar att sådana uttalanden utgör ett brott.

Bhakdi står därför inför två åtal i Tyskland, ett åtal för “uppvigling av massorna” och ett åtal för “trivialisering av förintelsen”. Hans domstolsförhandling är planerad till den 23 maj 2023.

Om han fälls kan professor Bhakdi dömas till två års fängelse plus böter, men det betyder inte att han kommer att sluta tala fritt om vad han anser är sant, skriver CHD.

Se intervjun på CHD-TV

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Inte bara i Tyskland råder censur. Så gör det även på NewsVoice. Jag skrev en ickeprovokativ kommentar om den andra åtalspunkten mot Bhakdi – bara en enkel jämförelse – men den censurerades. Också Sverige är mycket illa ute.

  Borde inte NewsVoice skriva in i regelverket för kommentarer att f-en inte ens får nämnas.

 • Ibland bestämmer sig människor för att bränna upp sina grannar levande. De anser till och med att detta är en god gärning. Underligt.

 • Bara de två åtalen mot professor Sucharit Bahti tala ju för att hans liknelse med naziregimens medicinska experiment på “untermenschen” – judar, zigenare och utvecklingsstörda – är fullt adekvat. Denna gång på miljarder människor av alla raser (inklusive tiotals miljoner judar!) och begåvningsgrader.

  Nazismen är tillbaka, mäktigare än någonsin!

 • “Bhakdi står därför inför två åtal i Tyskland, ett åtal för “uppvigling av massorna” och ett åtal för “trivialisering av förintelsen”.

  Diktaturens fula tryne behöver inte vara klädd i SS-uniform, den kan bära grå kostym, knytblus eller kofta. Den kan kalla sig liberal, vänster, ikläda sig monopol på offerskap och peka med sitt elaka krokiga finger på den som vågar opponera sig.

 • Om mRNA vaccinerna ska kunna förändra vårt DNA krävs ett enzym som kan utföra detta, till exempel reverse transskriptas. Vi har gott om dessa enzym. Exempelvis i våra ”hoppande gener” som använder det för att klippa ut sig och sedan sätta in sig på annan plats. Vi använder enzymet vid proteinsyntesen, s.k. ”gene splicing”. Polymeras theta är mycket effektivt på översättningen. De så kallade ”endogena retrovirus” som bor i vårt genom kodar för detta enzym och vi har telomeras reverse transkriptas.
  Myndigheter och andra försöker ignorera dessa lätt tillgängliga och väl kända fakta. Varför?

 • “skyddar mot allvarlig sjukdom – och död” Ja, så löd budskapet som vi ideligen fick höra om det s.k. vaccinet? I alla världens nyhetskanaler fick vi se/höra om att “vaccinet” räddar oss från att bli smittade, eller drabbas av Covid? De som ifrågasatte det blev kallade för “vaccinförnekare” eller konspirationsteoretiker. Björn Söder kallade dem rätt och slätt för – idioter. Samtidigt drevade FHM för att fler måste ta vaccinet för att “vara säkra”. Idag sitter vi med facit i hand och får en bekräftelse på, att det vi då redan visste – var sant. Enligt FHM:s egen statistik är 9 av 10 som dör av “covid” på IVA – vaccinerade. Varför inte ställa sig frågan om, hur kan det vara att ingen av våra medier tar upp det förhållandet? Hade det varit tvärtom om, att 9 av 10 som dog var ovaxxade hade rubrikerna lyst med eldskrift i våra pk-medier – “Beviset att vaccinet hjälper” Dagligen så skulle vi få höra om hur viktigt det är att ta den 4:e, 5:e, 6:e ..osv dosen? Var är alla förespråkare idag? Det är kusligt tyst på den kanten? Var finns de politiker som ansåg att vi måste ha vaccinpass, så vi kan börja resa igen? “Tystnad råder, tyst det är i hus….” Ja, det är väl så man kan sammanfatta det hela? De borde skämmas!

 • ”Gissningsvis ” så vill de hålla lögnen uppe om att ”vacciner räddar liv” och har hittat en de kan offra.

  ”Vad ska människor göra om de upptäckte att de styrande lurar i dem gift som de målat upp som frälsningen själv ”

  Satans helvete säkert

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *