Dr Sucharit Bhakdi: covidvaccinerna är genförändrande

publicerad 18 maj 2023
- av NewsVoice
Dr Sucharit Bhakdi
Dr Sucharit Bhakdi, eget verk

Den framstående mikrobiologen dr Sucharit Bhakdi och Meryl Nass tillsammans med kollegan Michael Palmer slår larm om riskerna med genetisk manipulation och förändring av människan genom en global tillämpning av genförändrande covidvacciner.

Sedan 2020 har professor dr Sucharit Bhakdi, en framstående medicinsk mikrobiolog, informerat den tyska och internationella allmänheten om de genbaserade covidvaccinernas egenskaper.

Under de senaste tre åren har han skrivit mycket om ämnet och har varit med i flera internationella nyhetskanaler för att dela med sig av sin expertis, skriver CHD.

Dr Sucharit Bhakdi kan få 2 års fängelse

Under perioden från mitten av 2021 till början av 2022 har fyra personer väckt klagomål hos de tyska myndigheterna mot professor Bhakdi på grund av hans uttalanden där han jämförde vaccinationsprogrammet mot Covid-19 med 1930- och 1940-talets Tyskland. De klagande hävdar att sådana uttalanden utgör ett brott.

Bhakdi står därför inför två åtal i Tyskland, ett åtal för "uppvigling av massorna" och ett åtal för "trivialisering av förintelsen". Hans domstolsförhandling är planerad till den 23 maj 2023.

Om han fälls kan professor Bhakdi dömas till två års fängelse plus böter, men det betyder inte att han kommer att sluta tala fritt om vad han anser är sant, skriver CHD.

Se intervjun på CHD-TV

Relaterat