Brittiska finanstidningen “The Economist” och “Atlantic Council”: Stödet för Ryssland ökar i världen

publicerad 17 maj 2023
- Kristoffer Hell
Ökat stöd för Ryssland och Putin, 2023. Bild tillhandahållen av: Atlanticcouncil.org
Ökat stöd för Ryssland och Putin, 2023.

Enligt den globalistiska tidsskriften och tankesmedjan The Economist har antalet länder som “aktivt fördömer” den Ryska Federationen för konflikten i Ukraina fallit från 131 till 122 och antalet länder som förklarat sig vara neutrala ökat från 32 till 35.

Så vitt förstås är The Economists definition av “aktivt fördömmer” hur länder röstat i FN:s generalförsamling till de olika motioner USA gjort mot Ryssland.

Den mer konkreta verkligheten, vilket The Economist påpekar, är att närmare 64% av mänskligheten bor i länder som antingen stödjer Moskva eller är neutrala – och bara 15% lever i länder som har regeringar som “fördömer” Ryssland.

<em>EIU:s uppdaterade karta visar vilka länder som stöder Ryssland, vilka som står på Västs sida och de som är neutrala. Många länder lutar idag åt ett stöd för Ryssland, enligt amerikanska "The Economist". Källa: Global insights and market intelligence, eiu.com</em>
EIU:s uppdaterade karta visar vilka länder som stöder Ryssland, vilka som står på Västs sida och de som är neutrala. Många länder lutar idag åt ett stöd för Ryssland, enligt amerikanska “The Economist”. Källa: Global insights and market intelligence, eiu.com

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En kul fotnot…De s k sanktionerna som EU infört mot Ryssland har minskat handeln med ynka 5%? EU som vasaller till USA går alltså bakom ryggen på “husse” och låtsas lyda. USA själva är dock inte mycket bättre utan handeln fortsätter så de är lika stora kålsupare båda två. USA är lite speciellt då delstater som Alaska och Kalifornien i stort sett struntar i sanktionerna som de anser är ett påhitt från Warshington.

 • Västländernas så kallade politiker är ju krigshetsare fulla av HAT och ser våra utplundrade SKATTEPENGAR förvandlas till svarta politrukvinster och US krigsmtrl tillverkning. FOLKET är förnedrat och maktlöst.
  Frågor på det?

 • Hatet från några västländer mot Ryssland/ Kina börjar bli genomskinligt. Ketchupeffekten, där t o m dom sovande i dessa några västländer vaknar, är inte så långt borta.
  Stor del av övriga världen har sunda förnuftet kvar och ser vilka länder som orsakar världsproblemen.

 • Antar att de festa länder som stöder Ryssland idag, även gjorde det före Ukraina-kriget? Däremot håller det på att ske en förändring av synen på Väst? Många i Väst ifrågasätter den politik som framförs av FN (WEF) om agenda 2030 som ger FN (EU) full kontroll över enskilda länder. Sedan är det alltför uppenbart att Väst inte söker en fredsuppgörelse med Ryssland. De är ute efter en fullständig kapitulation av Ryssland där Väst har den övergripande makten. Ingen i Väst har kunnat undgå att se/läsa de till 98 % kontrollerade globalist-medierna där alla är enade emot Ryssland? Man bör istället fråga sig varför är de så hatiska emot Ryssland? Jo, de står i vägen för den nya världsordning som oligarkerna kämpat för sedan 1954 (Bilderberg)
  Som alla säkert märkt, skriver aldrig pk-medierna (SVT, TV4, Bonnier, Schibsted) något om BRICS, eller, “belt and road”? Det är enbart i de “fria medierna” som vi kan läsa om deras projekt som binder ihop infrastrukturer länder emellan, som därigenom ökar deras möjligheter för ekonomiskt framåtskridande. Utsugarna (globalisterna) ogillar naturligtvis en politik som ger suveräna stater utvecklingsmöjligheter och därigenom kullkastar vidare plundring av landets naturresurser. Så BRICS har samma effekt mot en oligark, som kryptonit för Stålmannen.

  • Detta är en av huvudorsakerna till kriget vilket inte många förstår än! Folk borde läsa mer alternativ-media i stället för att få riktig information om vad som verkligen händer i världen. Tyvärr är fulmedia helt i händerna på globalisterna och även de av oss skattebetalare finansierade propagandakanalerna SR/SVT.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *