En ung patient avled tre veckor efter vaccinering mot covid-19

publicerad 23 maj 2023
- Gästskribent
Depression, psykisk ohälsa. Foto: Florian Pérennès. Licens: Unsplash.com (free use)
Temabild

En ung patient avled tre veckor efter vaccinering mot covid-19, skriver Sjuksköterskeuppropet på Facebook. Region Värmland valde att anmäla händelsen till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.

Denna incident är dock bara toppen av ett isberg. Det finns åtskilliga fler som mist sina anhöriga med trolig koppling till injektionerna för att inte tala om de tusentals allvarligt skadade enbart i Sverige.

Vi i Sjuksköterskeuppropet sitter inne med mängder av patientberättelser och nu ber vi er återigen om hjälp att lyfta dessa.

Det har sedan länge stått klart att Covid-19-injektionerna varken är säkra eller effektiva och det är dags för vårt samhälle att ta ansvar för att det begåtts ett stort medicinskt misstag samt ge injektionsskadade och anhöriga till de som mist nära och kära någon sorts upprättelse.

Det minsta man kan göra för alla dessa människor är att synliggöra det hela och där har SVT Nyheter en viktig journalistisk roll som opartiska informatörer och nyhetsförmedlare.

Text: Sjuksköterskeuppropet


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • “SVT Nyheter en viktig journalistisk roll som opartiska informatörer och nyhetsförmedlare.”? Det var nog aldrig maktelitens verkliga intentioner, när statliga etermedia skapades. Viss säger den så i sin propaganda, men sanningen bakom den är en helt annan.

  • Det har knappast ungått någon som varit inne på FHM,s hemsida och tagit del av deras statistik? Vecka för vecka har de publicerat hur många som avlidit av C-19 på IVA. Det visar sig att nio av tio som dött varit vaccinerade emot Covid. Trots det har FHM fortsatt att propagera för att fler ska vaxxa sig och då med motiveringen, “för att motverka allvarlig sjukdom och död”? Det är kusligt tyst ifrån våra medier om biverkningar och dödsfall? Hade det varit tvärtom att, nio av tio som dog på IVA varit ovaxxade hade det med all säkerhet låtit annorlunda hos våra medier (SVT, TV4, Bonnier, Schibsted)? Det stämmer att idag ser vi bara toppen på isberget!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *