“Unseen Crisis” – en dokumentärfilm om vaccinskadorna efter covidkrisen

publicerad 25 maj 2023
- Gästskribent
Covidvaccinoffer. Foto: Epoch Times
Covidvaccinoffer intervjuas av Epoch Times.

I samband med en global pandemi introducerades Covid-19-vaccinet med tillstånd för nödfall efter en mycket kortare testperiod än normalt. Miljoner människor kavlade upp ärmarna eftersom de fick höra att de gjorde sin del för att stoppa pandemin. Men för vissa gick det inte som förväntat.

The Unseen Crisis är en långfilmsdokumentär som ger en intim, ocensurerad inblick i livet för dem som lever med de försvagande efterverkningarna av Covid-19-vaccinerna. Den undersöker frågan om Covid-19-vaccinskador på ett fräscht, ärligt och omfattande sätt med hjälp av expertintervjuer, vittnesmål från visselblåsare och statlig hälsostatistik.

Detta är en dokumentärfilm om människor, inte om politik.

Patienterna i dokumentären drabbades av allvarliga reaktioner på sprutan och deras hälsa gick i otakt.

När de nådde ut till det offentliga hälsovårdssystemet och läkemedelsföretagen för att få hjälp och stöd, blev de i stället för att erkännas, omhändertas och studeras ignorerade, censurerade och kallade “antivaxare” trots att de tagit sprutan.

Dessa patienter är på intet sätt isolerade fall. Världen bevittnar en växande epidemi av Covid-19-vaccinskador som inte längre kan ignoreras.

I slutändan är The Unseen Crisis en berättelse om hopp och triumf. Trots allt har denna grupp lärt sig att lita på sig själva och arbeta tillsammans för att finna lindring. De är beslutsamma, principfasta och förvånansvärt positiva och förkroppsligar verkligen den motståndskraftiga amerikanska andan.

ArcanumSkolan 2024

Lyckligtvis finns det en liten grupp läkare som modigt försöker lösa mysteriet med dessa skador och hur de ska behandlas.

Även de blev chockade över att bli utestängda från det vanliga medicinska samfundet, bara för att de utförde det som varje läkare är utbildad för att göra.

För dem som lider i tystnad börjar hoppet med att få en röst. Den The Unseen Crisis ger dem äntligen en röst.

Se dokumentären

Text: Epoch Times (redigerad av NewsVoice). Officiell webbplats: UnseenCrisis.com

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq