WHO kan få besluta om att låta injicera dig och dina barn med experimentella genvacciner

Generaldirektören för WHO kan få diktatoriska befogenheter i maj 2023. WHO kan påtvinga dig medicinska undersökningar och tvångsvaccinering. WHO får då även avgöra vad som är desinformation och därigenom sätts den svenska tryckfriheten ur spel.

publicerad 9 maj 2023
- av Margareta Skantze
Tedros A. Ghebreyesus
WHO:s generaldirektör Tedros A. Ghebreyesus.

Vid World Health Assembly den 21–30 maj 2023 kommer WHO:s medlemsländer att ta beslut om dessa ska låta WHO styra över nationernas hälsobeslut åt sina befolkningar.  Margareta Skantze varnar i denna opinionsartikel för konsekvenserna.

Ett varningens ord till dig som ska deltaga vid World Health Assembly den 21–30 maj 2023 i Genève och fatta beslut om de föreslagna förändringarna av International Health Regulations det juridiska styrdokumentet för WHO, avsett att träda i kraft i maj 2024.

 • Har du förstått vad dessa förändringar innebär?
 • Har du förstått att WHO:s uppdrag ska övergå från att vara rådgivande till att bli ett överstatligt organ med rättsligt bindande direktiv i 196 länder?
 • Har du förstått att generaldirektören för WHO, utan hörande av experter, får mandat att på egen hand utropa ett så kallat internationellt nödläge och att detta ger generaldirektören Tedros Ghebreyesus diktatoriska befogenheter? Det till och med räcker med hotet av ett kommande nödläge för att dessa befogenheter ska gälla.
 • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att tvinga Sverige att ge ”nödvändigt bistånd, såväl ekonomiskt som materiellt” åt andra länder och organisationer?
 • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att påtvinga alla svenska medborgare medicinska undersökningar och vaccin?
 • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att definiera och förbjuda vad WHO anser vara desinformation och därigenom sätta den svenska tryckfrihetsförordningen, världens äldsta, ur spel?

Ovanstående utgör bara ett axplock av de många föreslagna förändringarna som kommer att ge WHO möjligheten att skapa en världsomspännande hälsodiktatur.

Vet du att WHO till åttio procent finansieras av läkemedelsbolagen och diverse organisationer med ekonomiska intressen i den sanslöst lönsamma vaccinbranschen?

Om du ställer dig bakom de föreslagna förändringarna innebär det att du är villig att åsidosätta Sveriges grundlagsstadgade fri- och rättigheter och att avtvinga svenska medborgare rätten till sin egen kropp, så som den definieras i Helsingforsdeklarationen. Är du verkligen beredd att axla detta oerhörda ansvar inför oss svenskar som lever nu och inför kommande generationer?


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vad blir gemensamt för de flesta som blir instängda i 15-minuters städer? Dricksvattnet!
  En total kontroll över det intaget med en illasinnad ambition, vad kan då hända om man t.ex. blandar i lite kobragift i vattnet?

 • Tack för denna viktiga artikel. Tyvärr förefaller majoriteten inte vara särskilt intresserade av vare sig yttrandefrihet eller autonomi. Kanske intresset vaknar när de tagit det ifrån oss?

 • An old rebel leader “”Tedros was born in 1965 in Asmara, which became Eritrea’s capital after independence from Ethiopia in 1991, and grew up in northern Ethiopia’s Tigray region.

  An ethnic Tigray, he became a member of the Tigray People’s Liberation Front (TPLF), an ethno-nationalistic movement to secure place for the Tigrays in national polity. TPLF has largely been in the seat of power (through a joint front), since overthrowing a regime perceived as being sympathetic to the Amhara ethnicity in 1991. Primarily, the Tigrays, a 6 percent constituent of the population of Ethiopia, hold most political power.

  https://www.orfonline.org/expert-speak/dr-cover-up-tedros-adhanoms-controversial-journey-to-the-who-65493/

  • Hej,
   Skulle vara roligt att höra din åsikt om toxiner producerade av mikrober. Till exempel aflatoxin, penicillin och botulinum toxin. Produceras dessa av mikrober? Och kan de orsaka sjukdom, förgiftningar och död?

 • Har DU förstått vad dessa förändringar innebär?
  Västerländska regimer har redan genomfört alla WHO direktiv som nämns i listan och mycket mycket mer under Covid-bluffen och i den dolda skapat gemensamt ID för vaccinpass.
  Skillnaden vid nästa pandemi blir det att då MÅSTE alla världens länder tillämpa samma totalitära metoder som västvärlden gjorde under Covid och länder som väljer att inte skriva på detta, blir antagligen utsatta för diverse ekonomiska sanktioner!!!
  MEN så länge det pågår ett krig i Europa med risk att utvidgas samt att det finns stor risk för USA-Kina-Taiwan konflikt, blir det inga nya pandemier!
  Jag lovar det! Sov lugnt!
  Nya pandemin kommer nåt år efter att krigen är avslutade, typ runt 2026-2028!

  • Alla världens länder behöver inte tillämpa samma totalitära metoder som västvärlden gjorde, enbart en våt dröm för hycklarna. Dom flesta länderna bryr sej inte om vad patrasket uza säger.

   • De länder som inte brytt sig vad patrasket uza säger, har blivit indragna i blodiga krig eller blivit utsatta för ekonomiskt krig så det är inte så enkelt att bara säga nej till alla order från uza och eu som dikteras till övriga världen. Men det håller nu på att ändras. Om 10 år kommer världen se helt annorlunda ut!!

 • Rätt testade enligt WHO egna normalregler är gen-preparat sannolikt bra. Men läkemedelsbolagen skall aldrig tillåtas bli friskrivna från skadestånd vid biverkningar mm. Sådan testning skulle f ö kräva typ 15+ år att utföra samt tillkommer utvärderingstid. Dessa tester är avsevärt viktigare när det gäller gen-preparat.

  Lika allvarligt är faktiskt den nya definitionen för vad om är epedemi/pandemi. Den nya definitionen gör i stort alla sjukdomstillfällen till en del av epedemi/pandemi. Därför blev Covid utnämnt till epedemi/pandemi, medan Covid sett till gamla definitionen bara var ett antal normala sjukdomar.

 • “WHO kan få besluta om att låta injicera dig och dina barn med experimentella genvacciner”.

  Visst kan de det, men sen skall de genomföra det också!

  Och vi som inte har möjlighet att flytta till ett icke medicin diktatoriskt land får helt enkelt ta kampen härifrån. Med deras track record så ser jag allt som innebär ett närmande från en “vaccinpolis” som ett direkt mordförsök. Och kommer vidta åtgärder därefter.

 • Jag misstänker att den svaga svenska regeringen är för det hela. Det kommer att bli en enorm global folkomflyttning till platser där WHO är bannlysta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *