Amerikanska lärare hjälper barn att byta könsidentitet utan föräldrarnas vetskap

publicerad 22 juni 2023

Skolbarn i vissa amerikanska skolor undervisas om analsex, orgasmer, att människor kan födas i fel kropp och de får “onani” som hemläxa innan de ens har nått puberteten. Det avslöjas i hemliga lektionsplaner, skriver Daily Mail.

En grupp lärare från den amerikanska mellanvästern erkänner att de försökt att hjälpa sina elever att ändra könstillhörighet. Deras ansträngningar finansieras, enligt uppgifter, av president Joe Bidens administration.

Reportrar från Daily Mail fick tillgång till en online-konferens som organiserades av Midwest and Plains Equity Assistance Center. Konferensen samlade 30 lärare från 13 amerikanska delstater och hade som syfte att diskutera en rad lagförslag från republikanskt håll om att införa enkönade badrum, begränsa transpersoners deltagande i flickidrott och kräva att lärare ska informera föräldrar om deras barn identifierar sig som en annan könstillhörighet i skolan.

Vissa lärare diskuterade hur de därför kan vara “subversiva”, hur deras personliga “etiska kod” övertrumfade lagar och hur de kan “dölja” en transstudents nya namn och kön från sina föräldrar.

New York State Education Department släppte i förra veckan nya riktlinjer som uppmanade skollärare att hålla undan information om ett barns könsidentitet från familjer om lärarna anser att det är nödvändigt.

Föräldrar reagerade med ännu mer ilska efter avslöjanden om att regionens lärare i offentliga skolor träffats privat på nätet och då utbytt tips om hur de kan hjälpa barn med könsidentitetsbyten samtidigt som de döljer det för barnens familjer, skriver Daily Mail.

Föräldrar anser att lärarna borde utredas och straffas för eventuella lagbrott och att de grupper som anordnade och finansierade workshopen ska granskas.

KällorSå här kan du stötta Newsvoice

 • Den springande punkten är familjen – kärnfamiljen! Vägen emot en diktatur börjar alltid med att splittra familjen, då den är ursprunget till den fria debatten. Gunnar Myrdal var en hängiven beundrare av makarna Webb i Fabian-sällskapet (The Fabian Society) som bildades i England.under 1880 talet. Alla dessa nycker och “rörelser”som poppat upp de senaste 50 åren har ett enda syfte, som är att upplösa familjens betydelse. Vi ser det genom att pappa, mamma ska ersättas med – vårdnadshavare? Likaså att “födas i fel kropp”? Naturligtvis är meningen att bryta upp allt som varit grundläggande för mänsklig utveckling. Det är självfallet FN (oligarkerna) som ligger bakom och det är lättare att styra en “hop som famlar i mörker” än de som är upplysta. https://strategic-culture.org/news/2022/02/28/fabian-society-eugenics-and-historic-forces-behind-today-systemic-breakdown/https://strategic-culture.org/news/2022/02/28/fabian-society-eugenics-and-historic-forces-behind-today-systemic-breakdown/

 • Jag har mött gravida mödrar i Sverige med kriminimologiutbildning som tycker det är “coolt” att deras söner blir bögar. Detta sagt medan barnen låg i magen. Unga kvinnor idag behöver mental hjälp. Skolsystemet sedan 1990 har skapat en generation av ytliga samhällsslavar. Ungarna ses som bevis på att föräldrarna är moderna, jaa låt oss misshandla våra ungar för “likes” inom vårt fiskstimskollektiv. Om ni bara visste vad jag bevittnat. Fy fan.

 • Denna video publicerades av Redacted för nån time sedan och intervjuar en av skaparna av filmen som jag nämnt i tidigare kommentar nedan.
  Över 2 miljoner barn i EU och nord och Sydamerika används för organ och sexhandel med elitens kännedom och godkännande! Fy faaaaaaaannn! Det här avslöjandet och skandalen är sååååååå stort att det måste leda till en förändring.
  https://www.youtube.com/watch?v=tJZjLhkJ9ig

  Vuxna heterosexuella, som fortfarande har förståndet i behåll och som bryr sig måste organisera sig och få stopp på detta nu!

 • Vill påminna om att det handlar om depopulation för att ge plats åt en selekt elit som får bromsmediciner mot åldrande. De allra mäktigaste klarar sig inte ensamma utan måste få med sig en tillräckligt stor grupp ur den övre medelklassen. Men vanligt folk måste få sin förmåga till barnalstring reglerad. Allt som pågår passar in i den förklaringsmodellen.
  Och om man håller tyst och spelar med kanske man får sån bromsmedicin så det går nog att köpa allierade.
  Ni som är pensionärer hur skulle ni själv göra om ni tillhörde de gynnade?

  • Det var knepigt att förstå er logik. Enligt den bakgrundsinformation jag fick när jag drogs in i vansinnet så utgör barn en naturresurs som inte ges värde. Eliten ser människor som kreatur.

  • Vi behöver inte dina “förklaringsmodeller”. Varje normal person fattar att individerna bakom de hemliga lektionsplanerna samt lärarna som vill tillämpa dem borde avskedas omedelbart.

   • Varför sker detta och mycket annat om det inte handlar om att minska födslotal? Och varför har de mäktiga så bråttom med alla dessa dramatiska skeenden?

    • Återigen, det finns ingen som helst anledning att försöka “förklara” det som är uppenbart perverst. Det begriper vilken normalt funtad person som helst. Förhoppningsvis även du!!!

 • Avvikelse normaliseras. I sej har inte avvikelse nån betydelse.
  Men när det börjar normaliseras så har det nån betydelse.
  Frågan är …varför?

  • Det handlar om att normalisera pedofili. Jag anser att pappaledighet skall förbjudas då män inte besitter impulsen att försvara avkommor. Män tävlar med barn om kvinnans uppmärksamhet. Nu är det dags att göra en verklighetskoll. Män vet att barn ej är vuxna kvinnor som kan anmäla dem. När kvinnor gick ihop och sa nej till sjuka män så fokuserade männen på barn som inte hade någon makt. Allt detta kommer från “sex studier” utförda av pedofiler om våldfört sig på spädbarn. Barn upplever ingen sexuell lust. Pedifiler bör få dödsstraff. Svensk skola är sinnessjuk.

  • Om någon är arg eller upprörd för att du avslöjar perversiteter så tycker jag att du inte borde pudla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *