Amerikanska lärare hjälper barn att byta könsidentitet utan föräldrarnas vetskap

publicerad 22 juni 2023

Skolbarn i vissa amerikanska skolor undervisas om analsex, orgasmer, att människor kan födas i fel kropp och de får “onani” som hemläxa innan de ens har nått puberteten. Det avslöjas i hemliga lektionsplaner, skriver Daily Mail.

En grupp lärare från den amerikanska mellanvästern erkänner att de försökt att hjälpa sina elever att ändra könstillhörighet. Deras ansträngningar finansieras, enligt uppgifter, av president Joe Bidens administration.

Reportrar från Daily Mail fick tillgång till en online-konferens som organiserades av Midwest and Plains Equity Assistance Center. Konferensen samlade 30 lärare från 13 amerikanska delstater och hade som syfte att diskutera en rad lagförslag från republikanskt håll om att införa enkönade badrum, begränsa transpersoners deltagande i flickidrott och kräva att lärare ska informera föräldrar om deras barn identifierar sig som en annan könstillhörighet i skolan.

Vissa lärare diskuterade hur de därför kan vara “subversiva”, hur deras personliga “etiska kod” övertrumfade lagar och hur de kan “dölja” en transstudents nya namn och kön från sina föräldrar.

New York State Education Department släppte i förra veckan nya riktlinjer som uppmanade skollärare att hålla undan information om ett barns könsidentitet från familjer om lärarna anser att det är nödvändigt.

ArcanumSkolan 2024

Föräldrar reagerade med ännu mer ilska efter avslöjanden om att regionens lärare i offentliga skolor träffats privat på nätet och då utbytt tips om hur de kan hjälpa barn med könsidentitetsbyten samtidigt som de döljer det för barnens familjer, skriver Daily Mail.

Föräldrar anser att lärarna borde utredas och straffas för eventuella lagbrott och att de grupper som anordnade och finansierade workshopen ska granskas.

Källor

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq