Senator Marco Rubio: Ytterligare högt uppsatta ämbetsmän verifierar David Gruschs påståenden

publicerad 28 juni 2023
Floridasenatorn Marco Rubio. Foto: Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0
Floridasenatorn Marco Rubio.

Insidern David Grusch är inte den enda högt uppsatta regeringstjänstemannen som har kommit fram med påståenden om främmande farkoster. Ungefär så sa den amerikanska senatorn Marco Rubio som är republikan i Florida och vice ordförande i The Select Committee on Intelligence.

Marco Rubio hävdar att de som har klivit fram med påståenden om att den amerikanska regeringen har tagit om hand främmande farkoster har eller har haft mycket höga behörigheter och positioner inom regeringen, skriver Newsweek.

Newsweek:

“The alien probe was launched after various claims were made publicly by David Grusch, a 36-year-old airforce veteran who previously worked at the National Reconnaissance Office on what is now referred to as Unidentified Aerial Phenomena (UAP).”

Marco Rubio: låt oss inte dra för snabba slutsatser

Marco Rubio säger, enligt New York Magazine (Intelligencer):

“What I think we owe is just a mature, you know, understanding — listening and trying to put all these pieces together and just sort of intake the information without any prejudgment or jumping to any conclusions”.

Tidigare i juni hävdade David Grusch att regeringen mörkar att det finns utomjordiska bevis. Grusch valde att acceptera att bli intervjuad av den prisbelönta undersökande journalisten Ross Coulthart som arbetar för NewsNation, en kanal som leds av bland annat Chris Cuomo tidigare från CNN.

Representanen Anna Paulina Luna från Florida förde i måndags fram via sin kommunikationsdirektör Edie Heipel att mer information ska komma ut, skriver Newsweek.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Defense News: Senators want to boost Pentagon UFO office funding, transparency

  “Sen. Kirsten Gillibrand, D-N.Y., announced a funding boost for the All-domain Anomaly Resolution Office, tasked with researching and analyzing UAPs, in the Senate Armed Services Committee’s version of the 2024 National Defense Authorization Act. House lawmakers have not made their funding request for the office public. The final spending bills will be debated later this summer.”

  https://www.defensenews.com/news/your-military/2023/07/05/senators-want-to-boost-pentagon-ufo-office-funding-transparency

 • Självklart att regeringarna VET vad UFO:s är och vad de är kapabla till.
  Såg en sådan över Ekerö för länmge sedan en sen kväl. Den kom med hög fart och lämnade en lång ljus strimma efrer sig. Sedn plötsligt så upphörde att finnas med ljusstrimman sakta kröp ihop mot den punkt där den försvann.
  Om någon natin på denna planet hade dessa khnskaper skulle de för länge sedan tagit kontroll över hela planeten.
  Eller ett teleskopfoto jag tog där man ser en farkost intill månen och man kan se dess kraftfält hyggligt detaljerat.
  Men VARFÖR skapa denna insikt om aliens existens här och nu sådfan skräck hos människor? Har vi varit utsatta för invasionsförsök som USA slagit tillbaka? Nej, men tvärtom. USA har försökt skjuta ner dessa farkoster men gruvligen misslyckats. Det finns så oerhört mcyken information och kanske är det vad som skrämmer politiker och banker?
  Att ett självlysande föremål som utmanövrerar våra jaktplan, visar på en treknologi som vi inte känner till. Och som sagt – hade USA eller Ryssland denna kunskap så skulle världen inte se ut som den gör.
  För länge sedan (1967) fick jag se en 3D-touchskärm, av ett slag som inte finns än idag.
  Tänk efter före, kan vara bra …

  • Optiska villor går att framkalla som ger sken av att vara ett snabbt rörligt föremål. Jämför även med synkronismer som av besläktade skäl ger intryck av hypersnabb rörelse. Tex ekrarna på ett roterande hjul sett i en film med en viss bildfrekvens som både kan ge sken av att snurra fortare och långsammare än det verkliga hjulet

   Om man ska spekulera så är det även möjligt att en från början osynlig gasmängd eller partikelmängd systematiskt exiteras tex vinkelrätt mot synriktningen så att de framträder som nånting synligt. Det kan också tom framkalla en skenbar överljushastighet
   Generellt sett går det att skapa illusioner. Special effects.
   DARPA kan nog det.

   Tills den förklaringen är elliminerad kvarstår den naturliga misstanken att det inte alls är på riktigt

 • Massformation är en sorts grupphypnos som förstör individers etiska självmedvetenhet och berövar dem deras förmåga att tänka kritiskt.
  Massformation skapar ett tillstånd där stora grupper av människor agerar synkroniserat och påtvingar samhället med en enhetlig åsikt. Det är som om de är under en kollektiv förtrollning. Detta beteende liknar en form av grupphypnos och har en betydande inverkan på individers kritiska tänkande och etiska självmedvetenhet. Att förstå massformationen är avgörande för att förstå dess effekter på samhället.
  Tucker Carlsson intervjuar med Dr Esmet om massformation
  https://www.youtube.com/watch?v=ZltdPfal5x0

 • Dessa farkoster är förmodligen från jorden. Hemlig jordisk teknologi som kan ligga 50-100 år före den vi känner till. Det är viktigt för dem att den förblir hemlig så att de trovärdigt kan köra sitt project bluebeam när Ukraina-planen kollapsat.

  • Cybernetisk ganska hemlig teknologi har funnits sen slutet av 1960-talet.
   Dvs mer än 50 år så din tidsbedömning kan vara relevant.

   Men glöm det där med farkosterna om de verkar ha överlägsna prestanda. Flygande tefat har funnits sen 1960-talet men dom drevs av konventionell teknologi.
   Det som verkar ha överlägsna prestanda kan vara avsiktligt arrangerade synvillor.
   Eftersom inga tydliga bevis har presenterats gäller skepsis som det enda naturliga.

   • Jag utesluter heller inte att det finns främmande entiteter här. Men jag tror inte dessa kommer från några avlägsna planeter. Snarare från andra dimensioner, vilket också skulle kunna förklara hur de kan försvinna i en ögonblinkning. Vår “elit” har säkert kontakt med dessa entiteter och tjänar dessa.

 • I dessa tider med knivskarpa kameror som kan registrera både stort och smått visas bara suddiga bilder upp som bevis, även påstått relativt nytagna bilder och videos? Låter som rena skojet alltihop…

 • Undrar varför vissa individer utses för att sprida sånt här nonsens.

  Vilka hållhakar finns? För vad är han utsedd till front/syndabock?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *