Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Bok av Martin Armstrong: “Planen att ta över Ryssland”

publicerad 13 juni 2023
Martin Armstrong, 2022. Foto: eget verk
Martin Armstrong, 2022. Foto: eget verk

Den andra utgåvan av “The Plot to Seize Russia – The Untold History” finns nu att köpa i pocket och inbunden på Amazon och Barnes and Noble. E-boken kommer att finnas tillgänglig inom kort, skriver Martin Armstrong.

Ta hand om Ryssland”, sa Boris Jeltsin när han lämnade presidentposten i augusti 1999. Dessa ord var riktade till Rysslands nuvarande president, Vladimir Putin. Jeltsin valde just Putin som sin efterträdare för att förhindra ett övertagande av Ryssland.

Så vem var det Jeltsin varnade för?

Nyligen avklassificerade dokument från Clinto-nadministrationen bevisar att det fanns en komplott för att rigga det ryska valet 2000. Dessa aldrig tidigare visade dokument bekräftar många försök att genomföra en västvänlig politik med hjälp av den ryska oligarkin under ledning av Boris Berezovsky.

På den andra sidan fanns kommunisterna som ville ha en återgång till Sovjetunionens glansdagar. Som en av de största internationella hedgefondförvaltarna befann sig författaren Martin Armstrong mitt i det kanske största spionaget, eller försöket till ett regimskifte i Ryssland, i modern historia.

The Plot to Seize Russia drar undan slöjorna och avslöjar det mest extraordinära försöket att ta makten i modern historia, men med pennan snarare än arméer. Dessa hemligstämplade dokument avslöjar en komplott som har förändrat vårt sätt att se på relationerna mellan USA och Ryssland.

Törsten efter makt kommer sipprande genom varje rad i dessa dokument som förändrar vår uppfattning om verkligheten, ändrar historiens gång och nu hotar oss med tredje världskriget.

Text: Armstrong Economics


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq