Michio Kaku och Leslie Kean om farkosterna: Följ bevisen i fallet David Grusch

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 juni 2023
- NewsVoice redaktion
Dr Michio Kaku, teoretisk fysiker. Pressfoto: mkaku.org
Dr Michio Kaku, teoretisk fysiker.

Flygvapenveteranen David Grusch hävdar att regeringen mörkar bevisen på hemliga överstatliga program som har farkoster av främmande härkomst. Grusch påstår att USA till och med har omhändertagit kroppar. Den teoretiska fysikern dr Michio Kaku säger till News Nation att det enda som gäller är att följa bevisen.

Vi har inte sett bevis på varken DNA eller material ännu. “We don’t  have the smoking gun”, för än så länge har vi bara vittnesmål, säger han. Kaku syftar förmodligen på the scientific community, vetenskapsvärlden.

 

Med denna reservation tillägger Kaku observationen att vi ändå har en ny situation där anställda eller tidigare anställa på Pentagon träter med varandra om riktigheten i de uppgifter som David Grusch och andra visselblåsare och insiders för fram. “Nu kanske sanningen kommer fram”, säger Kaku.

Den undersökande journalisten och författaren Leslie Kean är inne på en liknande linje som Michio Kaku avseende bevisfrågan. Hon anser att fallet David Grusch är början på en större undersökning som omfattar material, andra bevis och flera vittnesmål.

Kean hävdar att hemlighållandet av SAP-programmen (Special Access Programs) slukar en majoritet av projektens budgetar. Hon tror att ett hemlighållande inte kan bevaras för alltid.

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Rekommenderar senaste dokumentären som förklarar varifrån dessa flygande farkoster kommer ifrån!
  Och om det som sägs i filmen verkligen är sant borde USA OCH hela dess jävla värdelösa befolkning utrotas helt och hållet. Inte bara för vad de gjort mot andra länder utan för vad de gjort mot hela mänskligheten.
  Ja, just det även varenda jävla människa där eftersom de anser sig vara demokratiska och därmed varenda jävla röstberättigade som röstat bara en enda gång i sitt liv är lika mycket skyldiga till alla de brott deras land och dess folkvalda har begått.
  Vi kunde omvandlat jorden till en paradis med de tekniker för varenda människa i alla jordens hörn men istället förstört och gömt undan mänsklighetens absolut bästa uppfinningar och gärna hetsar och driver mot ett nytt världskrig istället! Fyfaaaaaan!
  https://hdtoday.cc/movie/watch-the-lost-century-and-how-to-reclaim-it-full-97408
  Stäng av cookies för https://hdtoday.cc så slipper du reklamer!!

 • I tisdags under nationaldagens sista timme var jag ute i köket. Tiden var ungefär 2io till kvart över elva. Genom mitt köksfönster såg jag något mycket större än en vanlig stjärna. Två föremål stack ut från vardera sida. De översta pekade uppåt och de nedersta pekade neråt. Ljuset pulserade och föremålet stod absolut still under de minuter jag observerade det. Jag var tvungen att ägna mig åt spisen en stund och när jag vänder mig om är föremålet borta. Flygplan står inte stilla i luften och stjärnor försvinner inte plötsligt. Detta observerades från nordvästra Skåne under sista timmen av nationaldagen. Med tanke på föremålets storlek tolkar jag det som ett moderskepp strax utanför jordens atmosfär.

 • Varifrån skulle främmande farkoster komma med rådande enorma avstånd i tid och rum? Med de kända hastigheter vi (allt?) kan använda tar det hundra- eller tusentals år även till våra närmaste stjärnsystem. Enda teoretiska möjlighet är att utnyttja svarta håls warp-förbindelse, ytterst riskabel och oviss och ännu inte bevisad.

  • Det är inte alls konstigt ifall främmande farkoster kunnat nå jorden. Däremot är det jättekonstigt att de bara kraschade när de nådde sin destination och det är ännu konstigare att 90% av observationerna gjorts i USA och mest konstiga är att observationerna gjorts alltid i närheten av militärbaser eller av själva piloter med världens mest avancerade stridsflygplan som uppenbarligen fortfarande använder svart-vita kameror från 1940-talet!!!
   I vilket fall finns det riktiga svaret i dokumentären nedan!!!
   https://hdtoday.cc/movie/watch-the-lost-century-and-how-to-reclaim-it-full-97408

 • Hur kommer det sig att videofilmer är och har varit svart/vita med lägsta möjliga upplösning som visar några svängande ljusprickar och inget annat? Det är bokstavligen samma typ av filmer man visas idag som man gjorde för 40 år sedan som om bild och videoteknik inte har utvecklats trots att nästan alla vuxna i världen har bild och videokameror i sina fickor som är 50 gånger mer avancerade än bild och videokameror på 80-talet!!!!
  Tycker Alternativmedia borde försöka skriva om vad som pågår bakom kulisserna än att publicera samma skit som skrivs i alla andra maintream och sociala medier!

  • Ja, det är konstigt för från Ukraina kan vi få hur klara bilder som helst när vädret tillåter? Kan ju vara så att man inte uppdaterat kamerorna på jaktplan i USA vilket låter märkligt?

 • Frågan som bör ställas är:
  * Vad är det USA/UK håller på med som skall fokuseras bort från av MSM/Public Servis resp framförallt från Alternativmedias uppmärksamhet.
  * Kommer det “mer” i samma paket, typ klimatpåståenden etc.
  * Är det dollarns sammanbrott som skall döljas?

 • USA bör bedömas efter sitt tidigare uppträdande och har därför extremt låg trovärdighet. Att så många ändå överhuvudtaget lyssnar på deras agenter bevisar bara USAs överlägsna resurser för marknadsföring.
  Och utpressning/korrumperande mekanismer.
  USA köper människors integritet och hotar om det inte hjälper.
  Lägg därtill att både rymdprojekten och MKULTRA och liknande projekt fortfarande till rätt stor del förvanskas sticker i ögonen när man märker hur USA ändå tas på allvar.
  Låt er inte förföras!

  • USA påstår alltså att de är så viktiga i universum att t o m utomjordingarna vill ha kontakt med regimen där? Vore ju i så fall bra för folket i USA och resten av världen om utomjordingarna tog med sig hela träsket i Washington och dumpade på Pluto!

 • Här talas om bevis. I svenskan använder vi ordet “bevis” men i engelskan skiljer man på “evidens” och “proff”. Evidens kan vara vad som helst, men är starkare än vilket uttalande som helst men svagare än ett faktum. Evidens är mer ett indicium. Sedan finns det svagt indicium respektive starkt. Proff används nästan uteslutande inom matematiken, och möjligen inom filosofin och mer åt logik.

  Om vi håller oss till bevis, så finns det tre slags bevis (i brottsmålsammanhang till exempel) var med en misstänkt kan bindas till ett brott: sakbevis (tekniska bevis), dokumentbevis och vittnesbevis. Ifråga om till exempel ett yxmord med en låneskuld i bakgrunden är sakbevis den döda kroppen med sina skador, yxan, blodspår på den misstänktes kläder, fingeravtryck av den misstänkte på yxan osv. Dokumentbevis kan vara lånerevers, brevväxling mellan offer och misstänkt osv.

  Vittnesbevis är uppgifter av personer, som påstår sig ha sett den misstänkte i den mördades närhet eller ha känt till förhållandet dem emellan. Störst värde har sakbevis. Dokument är svagare än sakbevis men starkare än vittnesmål, givetvis förutsatt att dokumenten är äkta och inte förfalskade och att de inte tolkas fel, det vill säga man inte läser in i dem något som sakligt sett inte finns där.

  Vittnesmål är alltså svagast som bevis. Vittnen kan ljuga, kan misstaga sig i god tro, kan minnas fel eller kan ha blivit påverkade av andras uppfattningar, tidningsskriverier till exempel. Särskilt svag beviskraft har vittnesmål av direkt berörda parter, det vill säga av personer som på något sätt är inblandade i den omvittnade gärningen. Enbart vittnesmål utan stöd i dokument – eller sakbevis (tekniska bevis) har ringa värde.

  Vittnesmål som strider mot sakbevis eller verkligheten kan avvisas.

  Min poäng är att: anta att aliens verkligen existerar, hur bevisa det? Sakbevis, dokumentbevis eller vittnesbevis? Om antalet vittnen är många och motsägelsefulla tar de ut varandra. När det kommer till påstådda aliens så anförs ofta teckningar, som måste anses som svagare än dokumentbevis; och dokumentbevis, hur ska en vanlig människa kunna veta om hemligstämplade dokument är äkta när vi ser dom på nätet?

  Det spelar alltså ingen roll om Aliens finns, för hur skall detta kunna bevisas?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *