Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Michio Kaku och Leslie Kean om farkosterna: Följ bevisen i fallet David Grusch

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 juni 2023
- NewsVoice redaktion
Dr Michio Kaku, teoretisk fysiker. Pressfoto: mkaku.org
Dr Michio Kaku, teoretisk fysiker.

Flygvapenveteranen David Grusch hävdar att regeringen mörkar bevisen på hemliga överstatliga program som har farkoster av främmande härkomst. Grusch påstår att USA till och med har omhändertagit kroppar. Den teoretiska fysikern dr Michio Kaku säger till News Nation att det enda som gäller är att följa bevisen.

Vi har inte sett bevis på varken DNA eller material ännu. “We don’t  have the smoking gun”, för än så länge har vi bara vittnesmål, säger han. Kaku syftar förmodligen på the scientific community, vetenskapsvärlden.

 

Med denna reservation tillägger Kaku observationen att vi ändå har en ny situation där anställda eller tidigare anställa på Pentagon träter med varandra om riktigheten i de uppgifter som David Grusch och andra visselblåsare och insiders för fram. “Nu kanske sanningen kommer fram”, säger Kaku.

Den undersökande journalisten och författaren Leslie Kean är inne på en liknande linje som Michio Kaku avseende bevisfrågan. Hon anser att fallet David Grusch är början på en större undersökning som omfattar material, andra bevis och flera vittnesmål.

Kean hävdar att hemlighållandet av SAP-programmen (Special Access Programs) slukar en majoritet av projektens budgetar. Hon tror att ett hemlighållande inte kan bevaras för alltid.

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq