Direktsänd presskonferens om UAP-fenomenet måndag 12:e juni

publicerad 12 juni 2023
- av Kristoffer Hell
Steven Greer. Foto: contactinthedesert.com
Dr Steven Greer

Måndagen den 12 juni 2023 hålls i Washington DC i USA en historisk presskonferens där en stor mängd insiders från den amerikanska militären och statsförvaltningen kommer att vittna om UAP- och ET-fenomenen.

Konferensen tar även upp existensen av ett påstått hemligt västligt rymdprogram som använder superteknologier som ännu inte släppts till allmänheten. Arrangemangets huvudman är den tidigare akutkirurgen dr Steven Greer.

Presskonferensen sänds live över internet.

Se presskonferensen den 12 juni 2023 här:

 

The National Press Club:

“Dr. Steven Greer är världens ledande auktoritet inom ämnena UAP, avancerade energi- och framdrivningssystem, och har byggt upp ett omfattande arkiv av bevis för existenen av utomjordiska intelligenser och olagliga hemligstämplade regeringsprojekt.

Under de senaste 30 åren har han briefat amerikanska presidenter, höga regeringsföreträdare världen över och har genomfört otaliga medieintervjuer och hållit hundratals med föreläsningar.

Han har identifierat över 700 vittnen på hög nivå inom regeringar och företag som är beredda att vittna om UAP/ET-fenomenet. Han har skrivit fem böcker och producerat fem dokumentärer som har setts av nästan en miljard människor. Hans senaste film, “The Lost Century – and how to reclaim it” (Ett förlorat sekel – och hur återvinna det), släpptes den 6 juni 2023.

Vid det unika evenemanget kommer dr Greer att presentera extraordinära vittnesmål från regeringsvisselblåsare som live avslöjar existensen av en olaglig hemlig regering, den aktuella situationen med UAP i Washington DC och mer.”

Konferensen är uppföljaren till den historiska presskonferensen Steven Greer arrangerade den 9 maj 2001.

Se presskonferensen från den 8 maj 2001 här:

 

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Om USA hade alienteknologi skulle de använda den NU! Deras dröm om världsdominans skulle kräva det. Det enda som skulle kunna åstadkomma ett jordskred vore att alla berörda parter öppet erkänner att vi haft besök under flera hundra år. Att dessa civilisationer är oss överlägsna i ALLT.
  Tror du man vågar det?

 • Löjligt!

  VAD ÄR DET VÄSTLÄNDERNA FÖRSÖKER FOKUSERA BORT UPPMÄRKSAMHETEN FRÅN FÖR RESTEN AV VÄRLDENS GRÄSRÖTTER. Ingenting om UAP eller ET i varje fall!

  Handlar det om att starta en ny “pandemi”? Eller att låta dollarn krascha? Eller något annat skurkaktigt!

 • Akutkirurger kan tänkas ha kunskap om hemligheter men sannolikt inte så värst mycket om hemliga framdrivningsmetoder och varför skulle just en fd akutkirurg delegeras ett sånt uppdrag om det inte i själva verket handlade om ngn helt annan och mer jordisk teknologi

  Iden att ge en vink om utomjordingar kan däremot motiveras av att man avser att skylla nånting jordiskt på icke existerande utomjordingar

  Eftersom det sen 90.talet finns ögonvittnen som säger sig ha rövats bort och vaknat upp på ett operationsbord eller undersökningsbord som patienter omgivna av militär personal och andra som såg ut som utomjordingar betyder det antagligen att utomjordingarna var vanliga militärer med masker. Hollywood kan fixa det.

  Om Steven Greer har varit inblandad i egenskap av akutkirurg kanske det finns hållhakar på honom att spela upp detta. Annars…

  Jag tror det handlar om fortsättningen av den delen av MKULTRA som Richard Helms sägs ha gömt undan eller förstört 1973. Jag har för mig att Frank Church fick fram att detta skett i förhör 1974. När jag googlar ser jag Church Committee into intelligence abuses 1975 men jag är rätt säker på att det var något 1974 också

  OK det var nog även Samuel Erwin som det handlade om – han drog fram hur myndigheterna använde beteendemodifiering och det handlade från 1969 även om radiostyrda implantat.
  [Jag förespråkar nyttiga tillämpningar men inte bestraffningar för tidigare handlingar eftersom jag tror att det bromsar för en positiv utveckling och det är förstås hot om bestraffningar som motiverar UFO-narrativet.

  Hot om bestraffningar tror jag förekommer endast för att förlänga mörkläggningen]

  I källan

  https://files.eric.ed.gov/fulltext/ED103726.pdf
  citeras tex Schwitzgebel,RobertL.,and RalphK.Schwitzgebel,
  Psychoteohnology: Electronic control of mind and behaviour (NewYork,1973)

  • Steven Greer själv säger ju precis som dig att militären har teknologin och att det är militärens hemliga program som rövar bort människor osv. Liksom att de kanske kommer isensätta en invasion för att utlysa martial law osv.

   Men att de riktiga “utisarna” inte alls är så.

   Men vi får väl se vad som händer. Varför Greer själv är inne på spåret började väl med hans upplevelse av att dö.

   • Mer troligt att de har en hållhake på honom så han spelar med. De vet att många på altmedierna i årtionden har känt till den delmängden som han därför är instruerad att erkänna för att inte omedelbart avfärdas.

    Några riktiga utisar finns det ingen anledning att tro på.
    Vad är kännetecknande för en akutkirurg?
    Ja tex att kunna göra ingreppen på ovanliga platser och snabbt.
    Precis som behöver ske när ‘stuntmän’ snabbt tar försöksobjekten nedsövda från deras egna hem under några timmar på natten och snabbt förflyttar dem mellan hemmet och operationsplatsen och tillbaks så att personen vaknar upp som vanligt men nu med uppdaterad kropp.
    Stuntmän=De som förflyttar personen fram och tillbaka är kanske helt andra än dom som utför ingreppet.
    Förutom Greers typ av desinfo har exempel på patienter med metallbitar av konstiga legeringar i kroppen noterats, troligen avsett att förvirra.

 • När det gäller Dr Steven Greer så ändra han sig hela tiden. Ibland är det resten av en främmande rymdskepp som man fått tekniken ifrån och ibland är det vi själva som uppfunnit tekniken. Han har avslöjat väldigt mycket hemligheter men förvirrat och misslett samtidigt!
  Tänk om alla lärde sig och fick veta vad “Mass Formation” är och hur man tillämpad metoden på stora grupper för att nå sina djävulska målsättningar! Den största gruppen som metoden tillämpades på var faktiskt covid och hela världen!
  Det är samma sak med UFO skiten! Vakna upp folk!
  Den riktiga verkliga sanningen är att “VI MÄNNISKOR” har redan lyckats uppfinna teknik som kan ge oss alla obegränsad med energi och på detta sätt har man lyckats dölja sanningen och dra uppmärksamheten mot utomjordningar och kraschade farkoster. Man gjorde detta för att USA skulle fortsätta behålla sin petrodollar och världsdominans.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *