Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Direktsänd presskonferens om UAP-fenomenet måndag 12:e juni

publicerad 12 juni 2023
- Kristoffer Hell
Steven Greer. Foto: contactinthedesert.com
Dr Steven Greer

Måndagen den 12 juni 2023 hålls i Washington DC i USA en historisk presskonferens där en stor mängd insiders från den amerikanska militären och statsförvaltningen kommer att vittna om UAP- och ET-fenomenen.

Konferensen tar även upp existensen av ett påstått hemligt västligt rymdprogram som använder superteknologier som ännu inte släppts till allmänheten. Arrangemangets huvudman är den tidigare akutkirurgen dr Steven Greer.

Presskonferensen sänds live över internet.

Se presskonferensen den 12 juni 2023 här:

 

The National Press Club:

“Dr. Steven Greer är världens ledande auktoritet inom ämnena UAP, avancerade energi- och framdrivningssystem, och har byggt upp ett omfattande arkiv av bevis för existenen av utomjordiska intelligenser och olagliga hemligstämplade regeringsprojekt.

Under de senaste 30 åren har han briefat amerikanska presidenter, höga regeringsföreträdare världen över och har genomfört otaliga medieintervjuer och hållit hundratals med föreläsningar.

Han har identifierat över 700 vittnen på hög nivå inom regeringar och företag som är beredda att vittna om UAP/ET-fenomenet. Han har skrivit fem böcker och producerat fem dokumentärer som har setts av nästan en miljard människor. Hans senaste film, “The Lost Century – and how to reclaim it” (Ett förlorat sekel – och hur återvinna det), släpptes den 6 juni 2023.

Vid det unika evenemanget kommer dr Greer att presentera extraordinära vittnesmål från regeringsvisselblåsare som live avslöjar existensen av en olaglig hemlig regering, den aktuella situationen med UAP i Washington DC och mer.”

Konferensen är uppföljaren till den historiska presskonferensen Steven Greer arrangerade den 9 maj 2001.

Se presskonferensen från den 8 maj 2001 här:

 

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq