Tidigare vapeninspektör: Zelensky är en västagent rekryterad av brittiska MI6 och NATO

publicerad 14 juli 2023
- av NewsVoice
Scott Ritter, eget verk
Scott Ritter, eget verk

Scott Ritter som tidigare var en amerikansk underrättelsetjänstagent under Irakkriget och därefter vapeninspektör från FN uppger att Volodomyr Zelensky är en agent rekryterad av den brittiska underrättelsetjänsten MI6.

MI6:s målsättning från börjar var att placera Zelensky som president i Ukraina och att bearbetandet av hans karaktär började redan när Zelensky var skådespelare.Det avslöjar Ritter i sin analys med titeln: “Agent Zelensky” (del 1).

Rollen som Ukrainas president i TV-serien Servant of the people var en del av förberedelserna för hans verkliga presidentskap, hävdar Ritter. Serien gick på TV åren 2015-2019.

Ritter får stöd av den franska fd underrättelsetjänstmannen Eric Denese som säger att ukrainas folk utsattes för en mycket skicklig manipulation när TV-serien sändes perioden innande ukrainska valen som ledde till att Zelensky blev president i verkligheten.

Zelensky svors in som Ukrainas president i maj 2019 efter att han besegrat Petro Poroshenko med 73% mot Poroshenkos drygt 20% av rösterna.

Michael Springmann, tidigare tjänsteman vi US State Department, säger att Zelensky är produkten av särskild operation iscensatt av USA och NATO.

Under hösten 2022 blev det känt om ett hemligt möte mellan Zelensky och chefen för MI6 på högkvarteret i London, uppges i Zalensky-analysen.

Ritter:

“Chefen för MI6, Richard Moore, blev Zelenskys kurator [handler]”.

Zelenskijs maktövertagande är en del av västvärldens plan. För att garantera säkerheten för den planterade individen Zelensky omgav västvärldens underrättelsetjänster honom med sina vakter, säger Ritter.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag har det allra största förtroende för vad Scott Ritter här avslöjar hur Zelensky kom till makten i Ukraina. Scott Ritter har varit en mycket respekterad chefsförhandlare i nedrustningsfrågor och har en mycket intressant blogg som jag brukar följa.

 • Jovisst är Zelenskij en britiska agent som nu fullföljer en tradition med sin början 1891 i City of London i och med skapandet av “secret societies” genom adelskapet, bankirhuset Rothschild och den först 1897 formellt grundade Sionistiska rörelsen, vid en tidpunkt då det brittiska imperiet befann sig i sitt zenit.

  Men orosmoln fanns i form av det 1871 i Versailles utropade Tyska Riket, som sedan denna tid gick en storslagen, framgångsrik utveckling till mötes på hart när alla områden. Inte minst Sverige kom att se upp till detta nya Tyskland som ett föredöme. Allt detta är ju känt och har beskrivits väl. Två världskrig har vi fått erfara, liksom ett kallt krig, en kort andhämtning, sen så var det dags för ett “Krig mot Terrorismen” via psyk-op 9-11 etc och nu är vi kanske på randen till WWIII.

  Samma aktörer som eljest! Tidigare var det “staten Israel” som i etapper gav britterna låset till Mellanöstern (Suez). Nu är det Ukraina och den judiske skådisen mm Zelenskij, en jude av det “nya slaget som beskrivits av Schlomo Sand som Ashkenazi/Khazarer)” Denna på sjuhundra-talet nybildade folkgrupp som då övergick till judendomen och boendes vid Kaspiska Havets västra sida, inte så längt ifrån dagens Ukraina ligger.

  Om det inledningsvis var engelsk adel och elit som höll i taktpinnen, måste man sedan senare delen av 1960 inse att det är “judarna” (Khazarerna) som bestämmer. Utvecklingen i Västvärlden talar ju sitt rätt tydliga språk därvidlag.
  Det faktum att allt sedan sommaren 2006 då Israel gick på pumpen i Libanon, har amerikanska neocons skrikit efter ett storkrig, ett nukleärt sådant. “Judarna” har två val: Antingen ett atomkrig som man tänker överleva i skyddsrum, eller så får det bli “Samson-optionen”. Samma sak: nukleär ödeläggelse!

  Dock är Ukraina nu ett förlorat spel. Proxy-kriget mot Ryssland har förlorats, även om MSM ljuger 24/7. Ekonomin är skuldmättad och en ekonomisk krasch oundviklig och kongress-hearings har nu avslöjat allt. Räfst och Rättarting står för dörren.
  Men kommer mänskligheten överleva?

 • Självklart att valet av president i Ukraina är en
  skådespelare, som kan peka med hela handen.MI 6 och
  andra underrättelsetjänster har under lång tid opererat
  i Ukraina. USA och NATO får som dom vill. Ryssland
  är förstås inte utan skuld allierat sig med frimureri
  och Chabadrörelsen,. Putin kan mycket väl vara i händerna
  på Chabadrörelsens ledare. Sådana han lärde känna tidigt i
  livet.

  • Klart man förstår om man ifrågasätter. Men är du indoktrinerad så är zelinsky en patriot och frihetskämpe.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *