Tidigare vapeninspektör: Zelensky är en västagent rekryterad av brittiska MI6 och NATO

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 juli 2023
- NewsVoice redaktion
Scott Ritter, eget verk
Scott Ritter, eget verk

Scott Ritter som tidigare var en amerikansk underrättelsetjänstagent under Irakkriget och därefter vapeninspektör från FN uppger att Volodomyr Zelensky är en agent rekryterad av den brittiska underrättelsetjänsten MI6.

MI6:s målsättning från börjar var att placera Zelensky som president i Ukraina och att bearbetandet av hans karaktär började redan när Zelensky var skådespelare.Det avslöjar Ritter i sin analys med titeln: ”Agent Zelensky” (del 1).

Rollen som Ukrainas president i TV-serien Servant of the people var en del av förberedelserna för hans verkliga presidentskap, hävdar Ritter. Serien gick på TV åren 2015-2019.

Ritter får stöd av den franska fd underrättelsetjänstmannen Eric Denese som säger att ukrainas folk utsattes för en mycket skicklig manipulation när TV-serien sändes perioden innande ukrainska valen som ledde till att Zelensky blev president i verkligheten.

Zelensky svors in som Ukrainas president i maj 2019 efter att han besegrat Petro Poroshenko med 73% mot Poroshenkos drygt 20% av rösterna.

Michael Springmann, tidigare tjänsteman vi US State Department, säger att Zelensky är produkten av särskild operation iscensatt av USA och NATO.

Under hösten 2022 blev det känt om ett hemligt möte mellan Zelensky och chefen för MI6 på högkvarteret i London, uppges i Zalensky-analysen.

Ritter:

”Chefen för MI6, Richard Moore, blev Zelenskys kurator [handler]”.

Zelenskijs maktövertagande är en del av västvärldens plan. För att garantera säkerheten för den planterade individen Zelensky omgav västvärldens underrättelsetjänster honom med sina vakter, säger Ritter.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq