Amerikanska House Oversight Committee direktsänder utfrågning om oidentifierade flygande objekt

publicerad 26 juli 2023
- av NewsVoice

Amerikanska House Oversight Committee arrangerar en utfrågning av piloter och en insider om oidentifierade flygande fenomen (UAP) mer känt som UFO. Utfrågningen direktsänds.

Antalet så kallade “close encounters” har ökat dramatiskt under de senaste åren, med 366 rapporter om oidentifierade flygfenomen bara sedan mars 2021.

Videor från hela världen verkar visar objekt som beter sig som intelligent styrda farkoster. Det finns exempel på trianglar som svävar över militärbaser eller ett oidentifierat föremål som glider över himlen i Mellanöstern.

Text: NewsVoice

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: UAP
 • Det är tydligt att ingen av er som skrivit har verkligen mött aliens. Ni vet inte vad de står för (de bättre av dem). Varför har de inte invaderat oss om de är så mörka som ni gör gällande?
  Själv hade jag ett möte 1967 som bevittnades av en för mig oberoende person. Den upplevelsen öppnade upp helt nya banor i mitt medvetande och ökade min förståelse för inte bara detta universum. De visade sig ha personliga egenskaper som ingen på denna planet förstår (utom de som mött dem). Deras beteende får vår s.k. civilisation att likna något jag ens saknar ord för.
  Med användandet av mänskliga ord så utstrålade de en kärlek och omtanke som direkt förde mina tankar till “att stå inför Skaparen” dvs, inte någon av de gudar som skapat religionerna utan något mycket större.
  Så, ni som gillar det onda mörkret – var har dessa ljusvarelser inte invaderat oss för länge sedan?
  OM någon nation på Jorden hade deras kunskaper skulle de tagit över planeten för länge sedan. 1967 fick jag i deras farkost, under cirka kvarten mötet varade, se saker vi ännu idag inte har i vårt teknologiska upphöjdhet.
  Ursäkta ironin, men jag kunde inte låta bli.

 • Titta hitåt! Titta här!!!!! Bli distraherade. Följ om Sverige går med i Nato! Titta på filmer! Spela datorspel! Följ konspirationsteorier som inte leder någon vart!

  Qanon! Jorden är platt eller i centrum!

  Lägg er tid på allt som inte leder någon vart! Frossa i allt släp som finns på swebbtube! Titan-ubåten!

  Koranen-bränder av en äcklig sliskig dansk politiker! Titta titta. Bli upprörda. Hata muslimer. Hata varandra!

  Glr allt detta då det kommer inte göra världen bättre. Simma runt i denna avföring hela era liv.

  Skapa nya politiska partier och tro det blir skillnad. Rösta på SD, afs eller annat. Dom kommer inte göra skillnad men de får er distraherade och leva på hoppet.

  Hypnos… Var distraherade. Följ våra gate keepers. Var en fånge i systemet. ni kan inte bryta er fria. Se hur i dödat filmen Sound OF Freedom och det finns inget ni kan göra åt saken.

  Följ Qanon! Q och Trump gör er fria.

  Mvh
  Storebror

  • Förvånande, inte! Ser fram emot kapitel 8. Vet du något om makten idag inom Vatikanen? Påven är ju jesuit men vad vet vi om den svarta den grå påven, myter? Vem är Pepe Orsini och vilken roll har han? Vem styr skutan? Vad tror du?

   • Tack för din uppmuntran!

    Jag har fått kraft och motivation genom dig, Nils-Ola, och även genom signaturerna Reza, Kapten Nemo, Tors Vrede och andra – och jag funderar just nu på vad jag ska prioritera i Del 8. Det finns så oerhört mycket som behöver bli sagt, om någon lyssnar, vilket jag nu tror sker.

    Det är helt klart för mig att Vatikanen utgör ett nav i den makt som utövas, men det är näst intill omöjligt att urskilja om det finns utomstående krafter bakom det.

    Jesuitorden gavs redan på 1500-talet fria händer för att återge makten till Vatikanen och min förmodan är att påvedömet nu styrs av denna orden, men de är ju en del av Vatikanen, så då handlar det enbart om inre maktförhållanden.

    Adelssläkter och mäktiga familjer, som Orsini, och kungahus medverkar utan tvekan. Frågan är var de befinner sig i hierarkin.

    Den “svarta påven”, den högste generalen i Jesuitorden, är sannolikt minst lika mäktig som den officiella ledaren, den “vita påven”, som mer tycks inta rollen av att vara formell makthavare.

    Kanske finns det även en överordnande grå påve, som styr allt?

    • Hej,
     hmmm, grå påve? Trans påve, heter han tror jag!

     Apropå trans och planerna på bränning av prideflaggan!
     15 års fängelse för det får man i USA iaf!
     https://www.bbc.com/news/world-us-canada-50861259
     Och det räckte med att jag bara öppnade munnen om denna idé för mina nära och kära för att bli betraktad som att jag nu blivit totalt galen och de ska avbryta alla typ av kontakter med mig! Så är läget alltså!
     Alla är i massformationens grepp! Nån eller flera former av den! 🙁

     • Vad hemskt, Reza!

      Att bli övergiven av sina nära och kära måste vara oerhört smärtsamt – och när det sker för att du står upp för det som du anser vara sant och rätt – blir känslan av övergivenhet säkert fruktansvärd.

      Jag hoppas att de kommer till insikt och besinning och att ni kan bli nära och kära igen!

      • Jag kanske ska bränna fanskapet iaf!
       Reser bort en vecka imorgon och ska försöka rensa huvudet och inte tänka på vad som händer just nu, men det blir nu intressant vad mötet mellan 57 muslimska ledare om koranbränningar leder till.

       Jag tror att om tillräckligt många väljer att delta, blir det säkert nån form av energi-bojkot mot Sverige och de kommer även be Ryssland att vara med och stödja bojkotten.

       Speciellt med tanke på att Iran och Saudi Arabien är vänner nu och kanske på det sättet blir bra tillfälle att visa att kriget mellan de är över nu och hur starka och eniga dessa blivit idag.

   • Jag har nu bestämt mig för vad Del 8 i min serie “Granskning av Katolska kyrkan” ska ta upp:

    – Skapandet av staten Israel, syfte, medel, hur och av vem

    – “Tredje templet”

    – Grövsta tänkbara förvrängning av en profetia, tider och lagar

    Dessa tre teman hänger djupt ihop och överträffar vida i villa UFO-påhitt.

    Här är ett intressant föredrag om “Tredje templet” – som förberedelse:
    https://www.youtube.com/watch?v=2_81Q4qb_HU

 • Nästan komiskt med denna nybakade UFO-whistleblower och all uppmärksamhet kring honom!

  Hela aktionen påminner inte så lite om RAND-analytikern Daniel Ellsbergs så tillrättalagda “Pentagon Papers”, där även han sades vara “whistleblower” och gavs allt tänkbar publicitet.

  Man kan bara gissa vad agendan är bakom detta upptrissande av påstådda “flygande tefat”…

  Och Hollywood har som vanligt i förväg planterat omsorgsfullt i människors medvetanden!

  The 15 Best UFO Movies of All Time, Ranked According to Letterboxd:
  https://collider.com/best-ufo-alien-movies-all-time-ranked-letterboxd/#39-annihilation-39-2018

 • Så mycket airy-fairy bullshit att man nästan kräks. De allra flesta UFO-farkoster tillhör militära operationer som flyger sina egna flygande tringlar och låtsas vara utomjordingar. Det här känns verkligen som skräcksagor for idioter. Riktiga utomjordingar (som inte är militära satanister) behöver inte flygande fat för att ta sig från en dimension till en annan.

   • Kul att du är väldigt nyfiken ebet. Vad har du själv lärt dig om detta du är väldigt intresserad av? Berätta gärna. Skulle vara väldigt roligt att veta. För du är väl inte ute och Wallraffar?

  • Riktiga utomjordingar (som inte är militära satanister) behöver inte flygande fat för att ta sig från en dimension till en annan.
   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
   Det var bästa nånsin!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *