Bitte Assarmos förslag på kulturelitens upprop mot koranskändning och humorfrihet

publicerad 24 juli 2023
En svensk flagga skändas i Iran, 2023.
En svensk flagga skändas i Iran, 2023.

Denna artikel är en opinionsbildande artikel skriven av en privatpeson. Artikeln publiceras inom ramen för den rådande press-, yttrande och humorfriheten i Sverige. NewsVoice som tidning står generellt inte bakom skändningar av böcker. Vi anser även att skändning av det svenska folket är fel. Vi bakom NewsVoice anser att alla kulturyttringar har en given plats och att alla och envar har rätt till sin egen tro.  / Redaktören


Kändisupprop mot koranskändning

Nu tar i stort sett alla viktiga och förnäma människor och organisationer avstånd från koranbränningar eller, som det kallas ännu oftare numera, koranskändning. Påven, de svenska storföretagen och så grötmyndige Jan Eliasson, som har pekat med hela handen och förklarat att detta är en ”provokatiooon”, som om provokationer vore oändligt mycket allvarligare än sådant som kvinnoförtryck, fängslande av oliktänkande och mord på homosexuella, men en en grupp har hittills varit tyst: kändiseliten.

Text: Bitte Assarmo. Opinionsartikeln har tidigare publicerats i Det Goda Samhället

Var håller dessa enastående kloka och förnuftiga människor hus nu när de verkligen behövs?

Det är dags för ett kändisupprop mot koranskändningar och så här skulle det kunna formuleras:

”Vi som är verksamma inom Sveriges kulturliv är några av de som varje dag upprätthåller den demokratiska infrastruktur som står öppen för alla – det som gör Sverige till ett fantastiskt land, ett land där yttrandefriheten och respekten för den fria konsten står stark, men på senare tid har denna yttrandefrihet skakats av missbruk och respektlöshet.

Två personer har, inom loppet av ett års tid, skändat den heliga Koranen och därmed gjort sig skyldiga till att kränka miljoner människor i den fredliga muslimska världen. Detta kan vi inte stillatigande se på.

Vi har inte läst den heliga Koranen särskilt ingående men vi vet att islam är fredens religion och att den behöver ett särskilt skydd i svensk lagstiftning.

Som det är nu, i Tidöpartiernas Sverige, kan muslimer råka ut för hån och kritik som de blir ledsna av och när de blir ledsna har de inget annat val än att gå ut på gatorna och visa sin sorg genom att bränna bilar och attackera poliser.

Så långt har det alltså gått, att illvilliga koranskändare (som förmodligen är nazister, rasister och fascister) driver fredliga muslimer att begå våldsbrott!

Så här kan det inte få fortsätta! Det måste bli ett slut på skändningarna av den heliga Koranen och det måste bli ett slut på missbruket av yttrandefriheten!

Därför vill nu vi kulturarbetare att regeringen inför ett hädelseförbud i Sverige. Skona den heliga Koranen och de troende muslimerna från satir, kritik och hån.

Friheten att kritisera och driva med kristendomen och dess utövare samt den blåbruna högern räcker för att vi ska hålla oss flytande på både tiljorna, vita duken och i tv-underhållningen.

Det är inte bara vi kulturarbetare som känner så här utan även framstående journalister och ledarskribenter, politiker och företagare. Vi är alltså en himla många viktiga och högt stående människor som står enade tillsammans. Därför använder vi nu våra röster för att gemensamt säga:

Stå upp för islam, alla muslimers lika värde och den heliga Koranens okränkbarhet och våga stå upp mot yttrandefriheten! Kräv hädelselagar idag!”

Vem av våra oumbärliga kändisar kommer att ta initiativet till det här uppropet? Kjell ”Vad som helst men aldrig SD” Bergqvist, Henrik ”Pizza, Fanta & Netflix” Schyffert, Jonas ”moskéerna måste stå upp för hbtq” Gardell?

Det finns fler som kan tänkas gå i bräschen för ett bättre, mer islamanpassat Sverige, men det måste ske snabbt, så att det blir slut på svenskarnas brott mot mänskligheten.

Text: Bitte AssarmoSå här kan du stötta Newsvoice

 • Varför ska jag inte kunna ha en nazi symbol inritat på min jacka på en allmän? Eller lyfta armen med annat syfte?
  Varför är det acceptabelt att det ska vara förbjudet.
  Snart om lagförslaget godkänns, får vi inte ens prata om förintelsen.
  Nej Mattias, vi pratar om “Freedom of speech“. Med betoning på Speech.

  I muslimernas ögon är det en fullständigt respektlöshet, hat och förnedring av deras heliga bok.

  Vilka blir kränkta och så ledsna att bärande av nazisymbol ska räknas som hets mot folkgrupp?
  De verkliga drabbade av nazitysklands våld lever ens inte längre.

  Ni alla, på grund av islamofobi massformationen hittar på ursäkter att fullständigt skita i hur levande människor såras av den handlingen, eftersom ni tycker att de är muslimer och måste svälja all meningslösa hat-propaganda förolämpningar i yttrandefrihetens namn!

  • Hakkorset (sanskrit ‘svastika’) är f ö en symbol som nassarna kidnappat. Den finns bl a i en stor del av Östasien. i Indien finns den bl a på alla Ganesha-tempel. Så de som blir kränkta av denna symbol skall definitivt inte resa till Indien. Demonstrationen mot vaccinpass i Malmö den 18 december 2021 polisanmäldes av judiska ungdomsförbundet p g a att ett plakat hade ett hakkors uppbyggd av sprutor. Hur detta kan vara “hets mot folkgrupp” förstår jag inte. Tala om att skjuta sig själv i foten” I en mejlgrupp skrev jag som kommentar i slutet av 2021,

   “Förbundet får därefter ta sig en tur till Asien, speciellt till Indien och gå bärsärkagång. Svastikan finns på varenda Ganesha-bild och Ganehsa-tempel ..

   Eventuellt kommande folkmord, vilket Gud må förbjuda, kommer garanterat INTE ha några symboler från Nazism/Kommunism. Därför kommer de flesta inte att se faran förrän det är för sent 🙁 “

    • Var god, Reza!
     I den här dockteatern med att bränna heliga böcker (Toran och bibeln kommer kanske så småningom), har jag funderat på hur man skulle såra hinduer. Kanske genom att bränna vedaskrifterna. Intressant nog tror jag det skulle vara betydligt svårare. Om de abrahamitiska religionernas urkund(er) är huggna i sten (med Guds finger), är vedaskrifterna, som också kallas Shruti ‘hörandet’, det hörda/talade ordets urkund. Även om dessa givetvis också finns i bokform. finns det en muntlig tradition, där lärda män med hjälp av speciella minnestekniker lärts sig recitera veda stavelse för stavelse med rätt uttalsvärde och accent, något som varit en guldgruva för språkvetenskapen. Riktigt konservativa brahmaner vägrar dessutom att befatta sig med skrivna exemplar av veda. allt detta har gjort att språkvetenskaper som fonetik och grammatik uppstod väldigt tidigt i Indien.

     Förlåt lite off topic ..

     • Hej Ingvar,
      Mycket bra info som jag personligen inte visste så mycket om och ska läsa och lära om det.
      I övrigt med din tillåtelse har jag använt delar av dina kommentarer även i mina kommentarer i andra artiklar!

     • Ahh, Panini! Grammatiken till upp och ner versionen av gamla persiska språket! 🙂 Lärde jag sägas när jag läste gymnasiet!
      Jag har varit mycket inne på gamla civilisationer senaste åren och de nya saker man hittat i Indien, Japan, Vietnam och alla andra ställen är helt obegripligt och fascinerande
      !
      Planerar själv att göra en språkapp! Vi har nog mer gemensam än vi visste! Jag kan själv göra appar, så jag måste bara bestämma mig för det och avsätta tid för det!

      • Gick du humanistisk linje? Då fick du lära dig om de Indoeuropeiska språken.. Nämndes Paninis sanskritgrammatik där? Väldigt få har hört talas om den, även bland “indien-freaks”. Som så mycket annat är det en fullständigt okänd del av världshistorien.

       Lycka till! Jag kommer så väl ihåg frustrationen över bristen på tid när jag skrev min C-uppsats vid sidan av mitt skiftarbete ..

      • Ingvar,
       Ja, jag fick läsa humanistiska linjen som straff för att jag inte ville erkänna guds existens! Låter märkligt men det var så det hände, annars skulle jag läst elektronik på gymnasiet då.
       Efter det tillät inte mina föräldrar att jag skulle gå till skolan för min säkerhets skull självklart och jag fick bara läsa på själv och göra tentor och prover i skolan.
       Vi läste ingen Paninis sanskritgrammatik utan allmänt mycket historia, olika länders geografi, folkgrupper, religioner, olika språk och kultur ingick också.
       Indier har ju otrolig mångfald och fascinerande dold och okänd historia som väntar bara på nya upptäckter!
       Du kanske har läst om att man kunde lösa vortex matematikens gåta med heliga siffor i en del av våra heliga skrifter.
       Hur kunde folket 1000-tals år sedan kunnat veta hemligheterna i dessa siffror?
       Det finns mycket från förr som måste upptäckas på nytt!

    • Hej Hasse!
     Det har skrivits inte så lite om Teosofiska samfundet, både positivt och negativt. Intressant med symbolen är det omgjorda korset i mitten omgiven av en Davidsstjärna, alltihop omgiven av en orm med svastikan mellan svans och huvud ..

     Vad man än tycker om teosoferna (du vet mer om dem än jag) måste i alla fall jag hålla med om deras ursprungliga valspråk “Det finns ingen religion, högre än Sanningen”. Det torde inte ens irritera en kristen (“jag är vägen sanningen och livet” som Jesus sade om sig själv).

     • Hej ingvar!

      Ja, Teosofiska samfundet omhuldar sanningen, om de får uttrycka det själva…

      Jag ska återkomma med utförligare information om denna väldigt inflytelserika, bakomliggande och styrande organisation inom FN.

 • Mattias, Du skrev:
  Vad man yttrar när man bränner en koran kanske inte är helt uppenbart, men rimligen handlar det om att uttrycka någon form av ogillande av innehållet, att man inte ställer upp på de idéer som Islam grundar sig på eller att man vänder sig mot de uttryck religionen tar sig.

  Rätten att yttra sig fritt bygger dock inte på att ens åsikter är skarpa, välformulerade eller ens klart avgränsade. Det är lika tillåtet att uttrycka sig vagt, motsägelsefullt och förvirrat. Vilket väl är tur, för annars kanske det inte skulle bli mycket sagt.

 • Ryssland avvisar nya WHO-riktlinjer: Transgenderism är “absolut oacceptabelt”
  https://russian-faith.com/family-values-news/russia-rejects-new-who-guidelines-transgenderism-absolutely-unacceptable-n7010
  I juli tillkännagav Världshälsoorganisationen (WHO) planer på att officiellt erkänna det tredje könet genom att uppdatera sina riktlinjer för jämställdhetsintegrering. I Ryssland uppskattade högnivåtjänstemän inte initiativet och krävde till och med ett förbud mot främjande av transgenderism i landet.
  Så den 3 augusti föreslog barnombudsmannen i Tatarstan Irina Volynets att förbjuda propagandan för transgenderism i vårt land. Hon skickade en sådan vädjan till chefen för Ryska federationens hälsoministerium Mikhail Murashko. Enligt RT pekade Volynets på normen i Ryska federationens konstitution om skydd av familj, moderskap och barndom. Hon konstaterade att åtgärder borde vidtas för att säkerställa “samhällets moraliska och mentala säkerhet”.

  I ett samtal med “SenatInform”, en medlem av förbundsrådets kommitté för socialpolitik, instämde den hedrade läkaren Vladimir Kruglyy om att transgenderism är absolut oacceptabelt för Ryssland. Enligt honom strider det mot de traditionella värderingar som accepteras i det ryska samhället.

  “Jag anser att på statlig nivå borde propagandan för icke-medicinska könsbyten undertryckas och förbjudas. I väst använder man ordet “kön”, vilket för in en social aspekt. Att vi behöver “skydda” människor som känner att de är icke-binära individer. Det här är propaganda.”

  Riksdagsledamoten tillade att vi inte pratar om att förbjuda medicinska operationer. Han förklarade att det finns fall där barn antingen föds med ett obestämt kön eller vid 5 eller 6 års ålder får de tecken på det motsatta könet. I ett sådant fall kan medicinsk intervention vara indicerad, anser senatorn.

  “Vi pratar om att förbjuda marknadsföring av sådant som strider mot den traditionella familjen, födelse av barn, ökad demografi”, förklarade Krugly. “Barn, först och främst, är i riskzonen. För att barnens psyke kan uppfatta det hela överdrivet, och därav de oundvikliga tragedierna.”

  Kom ihåg att WHO i sina riktlinjer vill uppdatera de grundläggande begreppen genus. Dokumentet kan innehålla nya begrepp om genus, rättvisa och mänskliga rättigheter.

  Det framhålls att processen för granskning och uppdatering av dokumentet kommer att baseras bland annat på “uppdatering av nyckelbegrepp om kön. Planen är att överväga “att gå bortom binära tillvägagångssätt” för att “erkänna kön och sexuell mångfald” eller föreställningen att “könet inte är begränsat till män eller kvinnor. WHO sa att feedback kommer att finnas tillgänglig fram till hösten 2022. Det specificerade inte när den slutliga versionen officiellt skulle släppas.

  I en kommentar till dokumentet sa Alexei Kuznetsov, en medhjälpare till den ryska hälsoministern, till RIA Novosti att bevarandet av traditionella värderingar är en högsta prioritet för den ryska statens politik, och byrån håller fast vid denna ståndpunkt.

  Alexei Pushkov, chef för förbundsrådets kommitté för informationspolitik och samarbete med media, noterade också att det är “väldigt ‘progressivt’, mycket liberalt och helt oacceptabelt att erkänna existensen av andra kön och kön förutom män och kvinnor. Lagstiftaren skrev om detta i sin Telegram-kanal.

  Tidigare sa Olga Khokhlova, medlem av NF:s kommitté för socialpolitik och överkammarens representant för interaktion med barnombudsmannen, att välbärgade familjer med många barn är det bästa främjandet av traditionella värderingar.

  Källa: pk-semya.ru (Ryssland)

  • Rainbow Flag Burning = 15 år i fängelse (för amerikaner)
   Sexuella avvikare kontrollerar nu USA. De tolererar inte någon oenighet, och de kommer brutalt att krossa alla oliktänkande.

   En man får 15 år bakom galler, för att han rev ner en regnbågsprideflagga från en kyrkobyggnad och brände flaggan utomhus. Bara ett år är till elden. Femton år är för det så kallade “hatbrottet”…

   Sexuella avvikare kontrollerar nu USA. De tolererar inte någon oenighet, och de kommer brutalt att krossa alla oliktänkande. — Detta faktum illustrerades tydligt i den amerikanska mellanvästern, när en ond domare gjorde ett hån mot rättvisan och skickade en man i fängelse i 15 år för att han hade bränt en regnbågsflagga.
   Ett år har gått sedan detta skedde. Denna oskyldige man har fortfarande 14 år kvar att lida, som ett resultat av domarens hat mot Kristus.

   En amerikansk domare dömde ett 15 års fängelse till en man som stal en HBT-regnbågsprideflagga från en kyrka och brände den utomhus. Domstolsprotokoll säger att 30-årige Adolfo Martinez dömdes till 15 år för sitt “hatbrott” och fick ett år för hänsynslöst bruk av eld och 30 dagar för trakasserier. Straffen ska avtjänas i följd.
   Han sa att han rev ner flaggan som hade hängt från United Church of Christ och brände den för att han motsätter sig homosexualitet

   Händelsen inträffade runt midnatt den 11 juni i centrala Ames, Iowa.

   Martinez reste till kyrkan och slet ner dess homosexuella regnbågsprideflagga. Han använde sedan tändvätska för att bränna flaggan på gatan.

   Han greps senare samma dag och berättade för lokala medier i en intervju med fängelsehuset att han var “skyldig som åtalad”.

   “Det var en ära att göra det. Det är en välsignelse från Herren”, sa han och förklarade att han gjorde det för att han “motsatte sig homosexualitet”.

   “Jag brände ner deras stolthet, helt enkelt,” sa han till KCCI-TV. Förhöret ingick i rättegången som bevis mot honom.

   Kyrkans “pastor” Eileen Gebbie, som erkänner att hon är lesbisk, säger att hon håller med om att Martinez handlingar motiverades av hat.

   “Jag upplevde ofta att Ames inte var så progressiv som många tror att den är, och det finns fortfarande en väldigt stor queergemenskap här”, sa hon till Des Moines Register när han dömdes i november.

   “Den svåra verkligheten är att det finns människor som riktar sig mot individer och begår brott mot individer på grund av deras ras, kön, sexuella läggning,” sa hon till Ames Tribune.
   För fler fantastiska memes som den här , följ Global Orthodox News på Telegram: https://t.me/globalorthodox
   I K

  • Tack för mycket intressant information. Jag som trodde ryssar var barbarer och Putin satan själv. Stämmer inte det??

 • Man kan bränna Lagboken utanför SÄPO MUST FRA FOI kontor då dom bryter emot alla lagar i världen.
  Man kan bränna We The People konstitutionen utanför Amerikas ambassad.
  Man kan bränna NATO bok med stadgar utanför regeringen.
  Man kan bränna Roman Polanski Satansverserna utanför Frimurarloger.
  Man kan bränna Aftonbladet Expressen SVD DN utanför deras huvudkontor.
  Att yttra kritik!

   • Hur kan bristen på respekt för religiösa och heliga symboler bli ett uttryck för ytteandefrihet? Oavsett vad jag tycker om olika religioner och hur de yttrar sig, behöver jag ju inte vara intolerant och respektlös vad gäller deras heliga Skrifter. Inte vill jag väl att någon går in i en kristen kyrka och bränner upp vår bibel eller Jeses på korset eller Maria och Jesusbarnet? Att vara hövlig och respektfull betyder inte att jag samtycker med den religionen. Vi måste lära oss att leva med olika trosideer och det gäller också att anpassa sig till det land där man fått asyl eller är gäst hos. Självklart . Men så länge man inte försöker pådyvla andra sin egen tro mot deras vilja, kan väl alla få utöva sin tro i sitt eget land och även som gäst i annat land. Yttrandefrihet betyder inte att vi skändar och är respektlösa men att vi visar att andra har rätt att få vörda sina heliga trossymboler. Som exempelvis Koranen Jag behöver inte samtycka med innehållet men jag behöver inte heller bränna den för att påvisa yttrandefrihet.Totalt missriktad gärning enligt mitt förmenande.

    • Sunt förnuft i sin renaste form! Tack, Kerstin!

     De här manifestationerna är inte på något sätt ett uttryck för yttrandefrihet. De är motsatsen! De syftar till att våra svenska lagar om yttrandefrihet ska upplevas som absurda och överges.

  • Ja, men inga av de som ingår i några av de där tramsiga grupperna är tillräckligt ingrodda i sin övertygelse för att ta det på allvar ÖHT. Tvärtom, de vore nog tillräckligt mycket nihilistiska miffon för att sätta sig ner och bara garva åt spektaklet 🙂

   Man kan framföra saklig kritik även mot islam och islamism men varför skulle man ställa sig framför iraks ambassad och bränna en koran? Varför är det en bra grej? Enkel fråga.

 • Ja alltså, jag tror att det är en psyop men jag har ingen aning. Självklart är det inte olagligt att bränna koraner, men om man ställer sig utanför iraks ambassad och bränner koraner är man ändå helt sjuk i huvudet, har inga problem att fördöma sånt trams 🙂

 • Alla kändisar är PK, dom skulle aldrig bita handen som försörjer dom. Det handlar alltid om pengar.
  Pengar är mammon för dem.

 • Om Martin Stensö har rätt i denna knappt 7 minuters video, är koranbränningarna en del av stor internationell operation som handlar om .. (se videon)! Jag har från början betraktad dessa koranbränningar som redigerad teater och har Martin rätt har min magkänsla definitivt pekat i rätt riktning ..

  .. och alla vi nyttiga idioter på båda sidor som spelar med ..

  https://www.youtube.com/watch?v=MupHXfxk5UA

  • Dialektik… El Vad det nu heter. Lol. De har nissarna kan ju inte bara “göra saker” utan att det måste bråkas och stökas också. Det blir tydligen en bättre kaksmet då 🙂

 • Med svåröverblickbart skarpsinne och stor precision skapas söndring i samhället. Ingen kan undvika att lägga märke till denna söndring, men
  det är oerhört svårt att förstå varför och ännu svårare att se vilka bakomliggande styrande “faktorer” som är rådande.

  Det finns ett utryck som kan vara vägvisande för att förstå VARFÖR det sker:

  Divide et impera, som är latin för “Söndra och härska” – och som kort sammanfattar metoden att kontrollera människoskaror genom att uppvigla olika grupper inom dessa skaror mot varandra.

  När det gäller att komma till insikt om bakomliggande styrande “faktorer” skulle jag vilja rekomendera boken “Rulers of Evil” av Tupper Saussy.

  Här är ett kort utdrag ur den boken, som visar hur förslöjat, fördolt och förvirrande det kan vara att försöka tolka det vi kan iaktta:

  In September 1769, Prince William appointed Meyer Amschel Rothschild of nearby Frankfurt to transact some of his financial affairs in the capacity of Crown Agent. Aware that the Rothschilds are an important Jewish family, I looked them up in Encyclopedia Judaica and discovered that they bear the title “Guardians of the Vatican Treasury.” The Vatican Treasury, of course, holds the imperial wealth of Rome. Imperial wealth grows in proportion to its victories in war – as the Jesuit empowerment Regimini militantis ecclesiae implies, the Church-at-War is more necessary than the Church-at-Peace. According to H. Russell Robinson’s illustrated Armour of Imperial Rome, Caesarean soldiers protected themselves in battle with shields painted red. Since the soldiery is the State’s most valuable resource (the Council of Trent admitted this in preferring the Jesuits to all other religious orders), it is easy to understand why the red shield was identified with the very life of the Church. Hence, the appropriateness of the name Rothschild, German for “red shield.” The appointment of Rothschild gave the black papacy absolute financial privacy and secrecy. Who would ever search a family of orthodox Jews for the key to the wealth of the Roman Catholic Church? I believe this appointment explains why the House of Rothschild is famous for helping nations go to war. It is fascinating that, as Meyer Rothschild’s sons grew into the family business, the firm took on the title Meyer Amschel Rothschild und Sohne, which gives us the notariqon MARS. Isn’t Mars the Roman God of War, whose heavenly manifestation is “the red planet”? There is powerful cabalah here, and there’s hardly an acre of inhabitable earth that hasn’t been affected by it in some way.”
  – Tupper Saussy, Rulers of Evil, sid 159-160

  Vad kan vi vanliga människor göra för att motverka söndring?

  Vi kan söka efter frid och samförstånd och att undvika att bli manipulerade till hat och våld!

  • Vi kan också göra aktivt motstånd genom att hela tiden utmana deras pseudovetenskap. Motsätta oss deras förvrängda moral och peka ut förövarna, manupilatorena och den bakomliggande ondskan. Desmet säger i sin bok att det finns ingen bakomliggande konspiration. Som skäl anger han att wikipedia säger att en konspiration måste vara hemlig, och dessa människor säger öppet vad de vill och tänker göra. Därför ingen konspiration och inte heller någon mening med att ta bort dessa monster- de ersätts bara ändå med nya monster. Lyssna till intervjun på NV idag med Jordan Peterson under tänkvärt. Han utesluter inte satan själv som bakomliggande kraft!
   Vi vinner inte denna kamp genom att mjäkigt söka efter frid och samförstånd och att undvika att bli manipulerade till hat och våld!
   Hat är aldrig bra men ilska, mod och ständigt visa att vi inte går med på skiten de planerar för oss. Utmana dem! Deras dogman läcker som såll! Detta är en sedan många år förplanerad kupp att beröva oss all frihet och kontroll över våra liv. Ingen organisk utveckling från en fritt flytande ångest. DE installerade rädslan medvetet med sina lögner om klimatet, virus osv, sen hällde de bensin på brasan

    • Hans, jag kommer att tänka på citatet du skrev från Henry Grattans Guinness bok i sista delen av din serie om katolska kyrkan.

     “Fifty years ago the eminent statesman, Sir Robert Peel said, with remarkably clear foresight: “The day is not distant, and it may be very near when we shall all have to fight the battle of the Reformation over again.” That day has come. It has been upon us for some time. It has found us unprepared, and as a result, the battle is to some extent going against us.

     Idag är vi mycket sämre rustade att möta hotet från det hållet. De flesta är per deras designe helt omedvetna om hotet och på inget sätt rustade för att bemöta det. Infiltrerade med deras sagor om kosmologi, klimatvetenskap, Darwinism, virologi, farmakologi, fysiologi, historia mm. Att bryta sig ur denna matrixvärld de byggt för oss blir inte lätt.
     Nu är den tiden i alla fall här och vi får se om vi kan försvara vår frihet!

 • Kan nån förklara vad det är man ”yttrar” när man bränner böcker, Koran eller icke Koran? Och vad det har med yttrandefrihet att göra?

  Speciellt i dessa tider censurering har blivit helt normalt och begränsat den verkliga yttrandefriheten.

  Vill man kritisera Islam, kan man ju hävda att profeten Mohamad som muslimer anser vara en felfri människa var pedofil som gifte sig med en 9-årig liten flicka.

  MEN man låter bli att göra det. Varför?
  Jo, för att traditionen kommer ursprungligen från Judendomen, som anser 3-åriga små flickor är könsmogna att ha sex med och 9-åriga är mogna för giftermål.

  Förstår ni inte att allt det här är planerat för att piska upp hatstämning mellan olika grupper i vårt land!
  Det är ju den här reaktionen de vill ha på detta artificiellt skapade invandringskaos där de drabbade själva ska efterfråga en totalitär polisstat.

  • Det du skriver stämmer väl överens med UN-sexagenda och Skolinspektionens läroplan för förskolan som säger att alla barn ska ha sexpartner så tidigt som möjligt. I Sverige är de flesta indoktrinerade och hjärntvättade bortom all räddning. Även muterade till AI-styrda demoniska robotar tack vare de senaste obligatoriska mRNA-injektionerna.

     • Hahaha! 🙂
      Alltså jag har funderat på att söka tillstånd för att bränna några olika HBTQI+ regnbågsflaggor framför deras huvudkontor och några andra offentliga byggnader!

      Dock, känns tanken på det hela som ett jävla självmordsuppdrag, liksom! 🙁

      Alltså, Hur många timmar tar det innan jag blir eliminerad efter att jag manifesterat mitt sätt att visa yttrandefrihet ? 🙁

      Eller vad tror Du? Jag kanske bara är paranoid och ska söka tillstånd för det iaf? 🙂

   • Hej Laura,
    Marx, Lenin, Stalin, , Bill Gate, USA:s försvar(krigs)ministrar, Ägarna till banker som äger USA:s federal reserv, Epstein, alla pedofili ringarna i Hollywood, ägare till 90% av massmedia i västvärlden som pumpar ut lögner och hypnotiska budskap i huvudet på alla, uppkomsten, roten och spridning av genderideologi osv osv osv osv osv ……
    har en sak gemensam!
    Men inta faaan får man säga det eftersom då stämplas man som ? Ja, du vet 🙂

     • Rådfäderna tillmötesgår dock villigt önskemålet från sekretariatet för press och underhållning och ber respektfullt den högste påven att utvidga detta kontors uppgifter och kompetens till alla medier för social kommunikation, inklusive pressen, och att utse experter till det, inklusive lekmän, från olika länder.

      Denna artikel 5401 tillhandahålls digitalt med tillstånd av CatholicCulture.org

      Vad? 🙂

  • Vad man yttrar när man bränner en koran kanske inte är helt uppenbart, men rimligen handlar det om att uttrycka någon form av ogillande av innehållet, att man inte ställer upp på de idéer som Islam grundar sig på eller att man vänder sig mot de uttryck religionen tar sig.

   Rätten att yttra sig fritt bygger dock inte på att ens åsikter är skarpa, välformulerade eller ens klart avgränsade. Det är lika tillåtet att uttrycka sig vagt, motsägelsefullt och förvirrat. Vilket väl är tur, för annars kanske det inte skulle bli mycket sagt.

   • Bra!
    “Freedom of speech doesn’t protect speech you like; it protects speech you don’t like.”
    — Larry Flynt

    Det är väl just den poängen många missar med yttrandefriheten. Den är kanske inte allltid så bekväm. Utan den så förlorar vi dock all frihet.

   • Varför ska jag inte kunna ha en nazi symbol inritat på min jacka?
    Varför är det acceptabelt att det ska vara förbjudet.
    Snart om lagförslaget godkänns, får vi inte ens prata om förintelsen.
    Nej Mattias, vi pratar om “Freedom of speech“. Med betoning på Speech.

    I muslimernas ögon är det en fullständigt respektlöshet, hat och förnedring av deras heliga bok.

    Vilka blir kränkta och så ledsna att bärande av nazisymbol ska räknas som hets mot folkgrupp?
    De verkliga drabbade av nazitysklands våld lever ens inte längre.

    Ni alla, på grund av islamofobi massformationen hittar på ursäkter att fullständigt skita i hur levande människor såras av den handlingen, eftersom ni tycker att de är muslimer och måste svälja all meningslösa hat-propaganda förolämpningar i yttrandefrihetens namn!

    • Du ställde en fråga och jag svarade, men i stället för att ta vid där mitt svar slutade, ställer du nu en ny fråga. Jag tolkar det som ett visst ointresse av att diskutera. Men som svar på din fråga:

     “Varför ska jag inte kunna ha en nazi symbol inritat på min jacka?”

     Om du frågar mig så tycker jag att du helt klart borde få ha det. I den mån du skulle bli fälld för det (jag är inte helt säker på att juridiken är helt glasklar här) så är väl resonemanget att hakkorset i sig symboliserar en önskan om att vissa folkgrupper bör förföljas och utrotas, ett yttrande som möjligen är över gränsen för vad vi bör tillåta. Det är alltså inte för att någon blir kränkt, provocerad eller sårad av symbolen.

     Men som sagt, jag tycker att hakkorset bör vara en tillåten symbol. Och det beror naturligtvis inte på att jag sympatiserar det minsta med vad det står för.

 • Superrolig artikel! Jag föreslår även att samtliga riksdagsledamöter och fake-news media propagandister skulle konverteras till islam och få en egen moské. Detta för att visa solidaritet och gott omdöme.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *