Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Chancers pre-sale skakar om marknaden för kryptobetting, och frågan är: varför är alla så taggade?

publicerad 23 juli 2023
- Gästskribent
Chancers kryptobetting
Chancers kryptobetting.

ANNONS. Möt Chancer: nästa stora grej på kryptomarknaden. Chancer presenteras som ett genombrott inom onlinespel, och projektets pre-sale får snacket bland investerare att gå. Men vad är Chancer och varför kan det förändra kryptobetting som vi känner till det idag?

Chancers pre-sale: Revolutionerande betting i Web3

Kan du föreställa dig en framtid där världen av onlinespel är decentraliserad, transparent och engagerande? Den framtiden kan vara närmare än du tror. Chancer, en spännande P2P-bettingplattform, rustar nämligen för att erbjuda just detta.

För att skaka om både kryptospelmarknaden och den enorma traditionella bettingbranschen har Chancers pre-sale fångat många kryptoinvesterares intressen med en riktigt transformativ vision.

Många investerare har blivit förälskade i Chancers P2P-modell. Till skillnad från konventionella bettingplattformar tillåter Chancer vem som helst att sätta upp sina anpassade bettingmarknader och placera insatser. Plattformen tar bort centraliserade tredje parter och lägger makten i händerna på spelarna.

Denna plattform möjliggör spel på allt från globala evenemang till mindre satsningar bland vänner, så dess räckvidd utökas långt utöver de vanliga bettingsajterna. Allt tas helt enkelt till en helt ny nivå!

Bara 5 veckor efter lanseringen har Chancers pre-sale redan lyckats samla in imponerande $794k. Men det är inte bara förväntan på att skaka om spelmarknaden på nätet som gör investerarna taggade.

Under hela Chancers pre-sales anordnas nämligen flera flera giveaways, inklusive en chans att vinna en generös pott på hela $100k i CHANCER-mynt. Som man ibland brukar säga: en sån här chans får man bara en gång i livet!

Vad är Chancer?

Chancer har utvecklats av bröderna Kelbie: Adam och Paul. De märkte att kryptospelplattformar växer i popularitet, och att många av samma problem dyker upp, oavsett bettingplattform. Följaktligen föreställde de sig en plattform som skulle ge rättvisa, transparens och användarkontroll – en plattform som skulle ligga i framkant i bettingbranschen.

I traditionella spelsystem är spelarna ofta begränsade av de beslut som fattas av en centraliserad bookmaker. Kryptospelplattformar har också följt i deras fotspår, då de enbart är drivna av några få som kontrollerar oddsen och slutresultaten, plus föga förbättring av den övergripande spelupplevelsen.

De icke-transparenta spelen och oddsen, vilka ofta är skeva för att passa huset, fortsätter att dominera.

I skarp kontrast till detta introducerar Chancer en helt decentraliserad modell, vilken helt och fullt ändrar detta paradigm. Genom Chancers plattform kan vem som helst skapa en anpassad bettingmarknad, lägga ut odds och sätta sina egna regler.

Därefter kan de bjuda in spelare från hela världen att vara med och lägga sina insatser. Alla utbetalningar modereras av ett team av opartiska observatörer utan insatser i spelet, där varje transaktion är transparent registrerad på blockkedjan.

Chancer-teamet har starkt fokus på sina principer om decentralisering och rättvisa. Detta engagemang syns bäst i deras färdplan, där Chancer planerar att gå över till en decentraliserad autonom organisation (DAO) senast 2024. Om projektet stöter på något problem kan Chancer-användare alltid rösta för förändring. De kan alltid se till att allt, inklusive oddsen, sker i enlighet med principen om fair play.

Hur fungerar Chancer?

I hjärtat av Chancers plattform är CHANCER-token, som fungerar som det primära transaktionsmediet. Denna token används i alla transaktioner på plattformen, inklusive att göra insatser och ta emot utbetalningar.

Det fina är att dessa marknaders satsningar praktiskt taget inte har några som helst begränsningar: vill du skapa en marknad för nästa världsmästare i valfri sport? Varsågod!

Vad sägs om att förutsäga slutet på ditt favoritprogram eller vem som kommer att vinna din nästa korvätartävling bland vänner? Allt detta är möjligt med Chancer.

En annan unik aspekt av Chancer är dess Share2Earn-program. Denna innovativa funktion tillåter användare att tjäna belöningar inte bara för att skapa sina bettingmarknader, utan också för att marknadsföra dem. Detta uppmuntrar ett aktivt och dynamiskt ekosystem.

Detta förstärks ytterligare av Chancers integration med Googles WebRTC-teknik, som stöder livestreaming och gör det enkelt för användare att dela sina spelmarknader och satsa i realtid.

För vanliga användare erbjuder Chancer ett lojalitetsprogram som belönar fortsatt engagemang med rabatterade transaktionsavgifter. De som är intresserade av passiv inkomst kan också satsa sina CHANCER-tokens i likviditetspooler, vilket tillför ännu mer värde till Chancer-upplevelsen.

I grund och botten är Chancer mer än bara ett mer rättvist sätt att satsa. Det är ett bubblande, självförsörjande ekosystem som drivs av en önskan att ha kul och utforska de spännande möjligheterna med decentraliserade bettingmarknader.

Prisprognos för Chancer

Chancer är för närvarande prissatt till $0.01 i skede 1 av sin pre-sale, och dagens pris ser exceptionellt undervärderat ut. Det slutliga priset i Chancers pre-sale kommer att vara $0.021, men branschexperter förutspår mycket högre priser när plattformen väl har lanserats och börjar göra avtryck på kryptospelmarknaden.

Detta verkar särskilt sant med tanke på dess unika P2P-modell och innovativa funktioner.

Faktum är att många analytiker förutspår att CHANCER kan klättra så högt som $0.40 till $0.60 vid den här tiden nästa år, vilket representerar en möjlig ökning på 2 750 %+ från det slutliga priset i Chancers pre-sale!

Även om framtiden ännu är okänd, verkar dessa siffror verkligen inom räckhåll och kan ge fantastiska vinster för dem som satsar tidigt Chancer.

Gå inte miste om Chancer-förköpet

Naturligtvis kan dessa vinster alltid förstärkas genom att plocka upp tokens förr snarare än senare. Med CHANCER för närvarande värt $0.01, kan dagens investerare multiplicera dessa potentiella vinster helt enkelt genom att vara en av plattformens tidigaste supportrar.

Med Chancer redo att störa onlinespelbranschen för gott, är det en chans du inte vill missa. Och glöm inte att hålla ett öga på Chancers Twittersida att vara den första att veta när den senaste giveawayen går live. Lycka till!

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq