Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Att böja sig för känslostyrda muslimer är att säga ja till islamisering och på sikt sharialagar

publicerad 26 juli 2023
- Harriet Larsson
Sharia bestraffning. Foto: Voice of America, Public Domain
Sharia-bestraffning i Banda Aceh-provinsen, Indonesien.

Med tanke på Koranens hatiska suror mot alla otrogna, som skall skändas, brännas, torteras och mördas så borde det vara krav från kristna och värdländernas medborgare att dessa verser omedelbart rensas ut ur Koranen. Fram till dess anser undertecknad att bränning av deras heliga bok är en demonstration för mänskliga rättigheter och landets liberala värdegrund.

Tyvärr kommer allt för många korrekt marinerade medborgare dragande med Gamla testamentets krigiska skildringar, som kristna har lämnat för länge sedan och i stället vänt den andra kinden till.

För islamiska staten tillsammans med sharialags diktaturer i Mellanöstern är hatet och straffen mot otrogna, som homosexuella och avfällingar lika aktuella idag som under Muhammeds tid, när hans vän Zaid ibn Thabit troligen skrev ner det Muhammed fick höra, av ängeln Gabriel, eftersom Muhammed själv inte kunde skriva.

Nu tävlar moderater som Bildt, Hökmark och Livendahl med sina tomma ordramsor som endast innebär att krypa för Erdogan och militanta muslimer och kultureliten jamsar självklart med. Nu blundas det för Koranens förakt mot otrogna, där främst kvinnor och homosexuella står i skottgluggen.

FN:s mänskliga rättigheter sjunker som en sten. Nu skall islams särställning manifesteras för att glädja dessa gaphalsars krav på överhöghet. Allt för att komma in i krigsalliansen Nato, dvs. glädja världspolisens med dess fortsatta krig interventioner, där unga soldaters liv inte ens är vatten värt.

Samma likgiltighet visas nu som för nästan 30 år sedan, då 852 människor följde med Estonia i djupet tack vare smuggelgods från det sönderfallande Sovjet, där Sverige med Carl Bildt var misstänkt mellanhand. Nu har den simkunniga rampen bärgats och nya bortförklaringar lär komma, så att sanningen definitivt undanhålls folket.

Här var det ingen av ansvariga politiker som lade sig på rygg och bemötte anhöriga med ödmjukhet och respekt som mot militanta muslimer idag. I stället blev det smutskastning och aggressivitet mot anhöriga och Stefan Torsell som kartlade den svenska statens haveri, som nu har permanentats.

Att vika ner sig för dessa känslostyrda och krävande muslimer är att säga ja till islams överhöghet och bädda för ökad islamisering. Vad blir nästa krav – sharialagar?

Text: Harriet Larsson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq