Att böja sig för känslostyrda muslimer är att säga ja till islamisering och på sikt sharialagar

publicerad 26 juli 2023
- av Harriet Larsson
Sharia bestraffning. Foto: Voice of America, Public Domain
Sharia-bestraffning i Banda Aceh-provinsen, Indonesien.

Med tanke på Koranens hatiska suror mot alla otrogna, som skall skändas, brännas, torteras och mördas så borde det vara krav från kristna och värdländernas medborgare att dessa verser omedelbart rensas ut ur Koranen. Fram till dess anser undertecknad att bränning av deras heliga bok är en demonstration för mänskliga rättigheter och landets liberala värdegrund.

Tyvärr kommer allt för många korrekt marinerade medborgare dragande med Gamla testamentets krigiska skildringar, som kristna har lämnat för länge sedan och i stället vänt den andra kinden till.

För islamiska staten tillsammans med sharialags diktaturer i Mellanöstern är hatet och straffen mot otrogna, som homosexuella och avfällingar lika aktuella idag som under Muhammeds tid, när hans vän Zaid ibn Thabit troligen skrev ner det Muhammed fick höra, av ängeln Gabriel, eftersom Muhammed själv inte kunde skriva.

Nu tävlar moderater som Bildt, Hökmark och Livendahl med sina tomma ordramsor som endast innebär att krypa för Erdogan och militanta muslimer och kultureliten jamsar självklart med. Nu blundas det för Koranens förakt mot otrogna, där främst kvinnor och homosexuella står i skottgluggen.

FN:s mänskliga rättigheter sjunker som en sten. Nu skall islams särställning manifesteras för att glädja dessa gaphalsars krav på överhöghet. Allt för att komma in i krigsalliansen Nato, dvs. glädja världspolisens med dess fortsatta krig interventioner, där unga soldaters liv inte ens är vatten värt.

Samma likgiltighet visas nu som för nästan 30 år sedan, då 852 människor följde med Estonia i djupet tack vare smuggelgods från det sönderfallande Sovjet, där Sverige med Carl Bildt var misstänkt mellanhand. Nu har den simkunniga rampen bärgats och nya bortförklaringar lär komma, så att sanningen definitivt undanhålls folket.

Här var det ingen av ansvariga politiker som lade sig på rygg och bemötte anhöriga med ödmjukhet och respekt som mot militanta muslimer idag. I stället blev det smutskastning och aggressivitet mot anhöriga och Stefan Torsell som kartlade den svenska statens haveri, som nu har permanentats.

Att vika ner sig för dessa känslostyrda och krävande muslimer är att säga ja till islams överhöghet och bädda för ökad islamisering. Vad blir nästa krav – sharialagar?

Text: Harriet Larsson


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag minns TV4-inslaget om kvinnan i förorten Rinkeby. Hon gjorde flera fel enligt vissa muslimer som styr i området. Hon bodde ensam och klädde sig i västerländska kläder (hora). Hon hade hund (smutsigt). Hon drack vin på sin uteplats (förbjudet). Det slutade med att de började kasta gatsten efter henne. Då lämnade om området för gott.

  I det läget måste vanliga fredliga muslimer gå in och sätta stopp, men de gör inte det eftersom de är rädda för jihadisterna.

  Tim Pool: Du kan inte lita på det svenska etablissemanget om krisen i Sverige
  https://newsvoice.se/2017/03/tim-pool-svenska-etablissemanget/

  Kulturkrock Sverige – Moralpoliser trakasserar kvinnor på Järvafältet
  https://newsvoice.se/2017/04/moralpoliser-jarvafaltet/

  • Enormt viktig kommentar!

   Muslimer måste stoppa religiösa dårar som terroriserar i deras namn för att vinna respekt och för att nå samförstånd.

   • Hur ska de kunna göra det när alla muslimer anklagas för samma grymheter, sättet att tänka och leva som dessa extremister?
    I Salafisterna ögon är andra muslimer mer otrogna och ska elimineras först.

  • Tack Torbjörn!
   Dessa är typexempel på Salafist-lärda i Sverige som andra muslimer hatar och också är mycket rädda för.

   Personligen är jag inte muslim men i kampen mot dessa extremister måste vi alla vara enade, muslimer, kristna, judar, hinduer, ateister, ja du alla!

   Men att betrakta alla dessa extremistiska salafister, som om de representerar hela den muslimska världen är helt galet.
   Och man kan undra hur det kommer sig att ingen vet vilka dessa extremister egentligen är? På allvar alltså? Hur är det ens möjligt?

 • En länk som visar islams sanna ansikte
  Ni kan söka texten nedan på Facebook:

  Islams riktiga ansikte
  Iran: Ung tjej som vägrar bära den HATADE slöjan misshandlas svårt av anhängare av fredens religion på ett barbariskt sätt och sedan arresteras av islamiska regimens sedlighetsvakter. De kallar henne bl.a. för “djur och smuts”.
  Ingen vet vad som hände med den stackars unga tjejen, och jag vågar inte ens tänka på det.
  Det finns ingen snällare version av nazismen, det finns ingen snällare version av kommunismen och det finns absolut ingen snällare version av islam. Låt ingen lura i er att “islam är en religion som alla andra religioner” för då kommer ni att förlora ALLT, inklusive Sverige.
  Islam måste bekämpas på alla medel och på samma sätt som Nazismen. Islam har mördat flera tusen gånger fler än Nazismen.
  Vi som lyckades fly islams skräckvälde VET vad vi pratar om.
  Svenskar VAKNA. Sverige VAKNA.

  • Ja visst sök sanningen på Facebook!! hahah!

   Vilka är ansvariga för döden av 110 miljoner bara i samband med kolonialisering av nord och sydarmerika + 200 miljoner i Afrika + första världskriget + andra världskriget + alla krig man tvingat i halsen på alla, Vietnam, Korea, Irak, Syrien, Afghanistan, Libyen+ ++ ++ +++++++ plus + plus och nu Ukraina!
   Vilken fredens religion är ansvarig för det?
   Vilka är det som hetsar till krig och hat just nu?

   Men tack för tipset! Hade totalt glömt att Facebook ens fanns!

 • Och med denna artikel med den mest löjliga bilden av utförandet av sharialag, din totala okunskap om Islam och din hatspridning propaganda, har du spelat i händerna på vad Bildt, Hökmark och deras högsta överordnade velat åstadkomma.
  Bravo!

  • Förklara gärna varför fotot skulle vara ett exempel på hatspridande propaganda. Fotot är en faktisk bild från en sharia-bestaffning i Indonesien och den är mild i jämförelse med sharia-steningar och halshuggningar i Ryiad och Afghanistan.

   • Sharia-steningar och halshuggningar är vad som syftas med Sharia-lager framförallt.
    Den här bilden påminner om nån skådespeleri på nån allmän plats, där vare sig kläder eller sättet att utföra har nåt med Shria-lagar i Salifistiska grenen av Islam att göra.

    I övrigt tillhör Sharia-steningar och halshuggningar, Salafistiska muslimska sekter med sina överordnade i Saudi Arabiens kunga Huset där ISIS har sitt huvudkontor.

   • Jag kanske ska skriva nån artikeln om Salafister också. Ingen verkar förstå eller velat förstå den ENORMA skillnaden och tror sharia-lagar tillämpas överallt bara för att det heter ett islamiskt land.
    Den lilla jävla grenen av Islam är ansvarig för all våld, krig, mest omänskliga straffar med målsättningen att sprida sin version och tolkning i hela världen. Det är bara Salafister som har jihad och jihadister inbakad i sin tro.
    Ingen vill fatta detta! Ingen vill prata om detta! Helt obegripligt!

     • Hur många gånger har du sett ordet “salafis” senaste decenniet i nån tidning?
      Ingen vet vilka de är. Dock vet alla vilka ISIS är men knappt nån vet att ISIS och Salafister är synonymer, styrda av Saudi Arabien.
      De få som vet det har valt att tiga.

   • F Ö är fotot inte ett exempel på hatspridande propaganda men att kräva att ändra på Korans texter och felcitera dess innehåll är utan tvekan hatspridande propaganda.

 • Så länge det här landet styrs av hjärndöda politiker och en riksdag som spelar idiotisk marionetter åt NATO:s folkmordsgalna psykopater, så det är ganska sannolikt att vi, svenskar, kommer att utvisas från Sverige så småningom av muslimska extremister som vill etablera sina sataniska lagar i hela världen och avrätta alla olydiga. Vi måste säga NEJ och börja göra motstånd NU eller vi måste förbereda oss för slakthuset.

 • Mycket bra inlägg.

  “Att vika ner sig för dessa känslostyrda och krävande muslimer är att säga ja till islams överhöghet och bädda för ökad islamisering. Vad blir nästa krav – sharialagar? ”

  Vi i Sverige har ingen kunskap om Islam och koranen vilket är tragiskt.

  Nej bränn alla koraner som finns i Sverige och jämna varje moské i vårt land så vi slipper skiten.

  Om de nu anser koranen och islam är så bra kan de återvända till sina länder..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *