De 12 bästa Web 3.0-kryptomynten att investera i nu

publicerad 17 augusti 2023
- Gästskribent
bästa Web 3.0-kryptomynten
Bästa Web 3.0-kryptomynten.

Nästa generation av internet närmar sig med stormsteg – mer eller mindre vart man än vänder sig hör man snack om decentraliserade protokoll och blockkedjedata. Allt detta öppnar upp en ny värld av internet för användarna.

Mer fokus än någonsin tidigare riktas även mot datasekretess, säker streaming och decentraliserade nätverk, vilket alla är drivkrafter som gör att Web 3.0-projekt kan växa enormt mycket framöver.

De 12 bästa Web 3.0-kryptomynten för 2023

Web 3.0-revolutionen erbjuder en fantastisk chans för investerare att kunna kamma hem enorma vinster. Det gäller “bara” att hitta de Web3-kryptomynt som på bästa sätt drar nytta av framväxande teknologier som smarta kontrakt och digitala tillgångar för att leverera fenomenala användarupplevelser.

För att kunna hjälpa dig på vägen mot potentiellt lönsamma investeringar vill vi presentera de 12 bästa Web 3.0-kryptomynten som ser ut att vara de bästa att köpa just nu:

 1. Shiba Memu (SHMU)
 2. Chancer (CHANCER)
 3. AltSignals (ASI)
 4. Metacade (MCADE)
 5. Helium (HNT)
 6. Chainlink (LINK)
 7. Filecoin (FIL)
 8. The Graph (GRT)
 9. Uniswap (UNI)
 10. Cosmos (ATOM)
 11. Ethereum (ETH)
 12. Solana (SOL)

1. Shiba Memu (SHMU) — Ett meme-mynt som drivs av AI

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu är ett sött meme-mynt baserat på den älskvärda japanska hunden Shiba Inu. Medan många meme-mynt har antagit ett Shiba Inu-inspirerat gränssnitt, skiljer sig Shiba Memu från flocken.

Vanligtvis har meme-mynt ingen nytta och förlitar sig enbart på hype som genereras av sådana som Elon Musk (Dogecoin, någon?) och andra kändisar. Det är där Shiba Memu är i sin egen stamtavla – den utnyttjar kraften hos AI för att förse den med ett riktigt användningsfall.

Shiba Memu är inte vilken hund som helst. Denna robodog sniffar på internet efter omnämnande av sitt varumärke. Den använder AI-verktyg som naturlig språkbehandling (NLP), sentimentanalys och bild- och videoigenkänning för att identifiera något omnämnande av den.

Utifrån flera faktorer bedömer den om ett omnämnande är negativt eller inte. Om sentimentet är negativt interagerar Shiba Memu på vilken plattform som helst för att ändra uppfattningen till en paws-itiv. Vilken smart valp!

Shiba Memu siktar på att göra arbetet av över 100 marknadsföringsbyråer själv i realtid, ytterligare en skillnad mellan den och de andra hundarna i flocken, som förlitar sig på mänskliga marknadsföringsinsatser.

SHMU-innehavare kan satsa sina tokens för att se och interagera med Shiba Memus AI-instrumentpanel, som kommunicerar med användare på ett liknande sätt som den populära chatboten ChatGPT. Användare kan ge feedback och föreslå nya idéer till Shiba Memu. Användare vars förslag antas får SHMU-tokens som en hundgodis.

Varför ska du investera i Shiba Memu?

Shiba Memu är för närvarande i sitt unika förköp som ger investerare omedelbar avkastning på investeringen. Den lanserades på dag ett av sitt förköp på $0,011125, och priset kommer att skjuta upp till $0,0244 i slutet av förköpet på dag 60, vilket representerar en daglig prisökning på $0,000225 och ett totalt språng på 119,33% för de som har turen att ha köpt SHMU på dag ett.

Om den här fantastiska investeringsmöjligheten inte får svansen att vifta, vad gör det då?

Meme-myntmarknaden steg från ingenting till en värdering på över 20 miljarder dollar på bara två år. Meme-mynt är en populär investering, men vanligtvis förlorar folk mer pengar än de sätter in på grund av hur kortlivad hypen är kring dem.

Detta är inte fallet med Shiba Memu, som har ett inbyggt verktyg som ger den lång livslängd. Topphundar bör investera i SHMU, särskilt under förköpet, för att uppnå maximala vinster.

Vilka är riskerna med att investera i Shiba Memu?

Shiba Memu, som alla krypto, har risker på grund av volatiliteten och oförutsägbarheten på kryptomarknaden. Dess innovativa användning av AI bör dock skydda den här valpen från alla faktorer som vanligtvis skulle störa ett meme-mynt.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa SHMU, här <<<

2. Chancer (CHANCER) — Revolutionerar och utmanar bettingbranschen

Vad är Chancer?

Chancer är världens första decentraliserade app för förutsägande marknader, som syftar till att störa traditionell betting, som vanligtvis missgynnar spelarna och jobbar mot dem genom att sätta upp orättvisa odds.

Chancer, som skapats av entreprenörsbröderna Adam och Paul Kelbie, ger spelarna makt genom ett rättvist peer-to-peer-system (P2P), som gör det möjligt för människor att skapa sina egna skräddarsydda bets med fullständig insyn, vilket helt tar bort behovet av en bookmaker eller bettinghus.

Detta demokratiserade tillvägagångssätt skickar inte bara tillbaka det roliga till betting, utan utmanar direkt stora bettinghus som har utnyttjat människor alldeles för länge.

Till skillnad från traditionella bettinghus, som vanligtvis begränsar betting till enbart sport, tillåter Chancer användare att skapa spel på absolut vad som helst, från ett litet bet mellan vänner, till virala spel på globala evenemang som Superbowl, Eurovision eller till och med det amerikanska presidentvalet.

Varför ska du investera i Chancer?

Chancers inhemska token, CHANCER, ger bränsle till hela ekosystemet. Alla insatser läggs och betalas ut i CHANCER, vilket ger tokenen medfödd användbarhet. Detta betyder att det är en säker insats att denna krypto inte kommer att falla fel. CHANCER är för närvarande i sitt förköp och är tillgänglig till ett löjligt billigt pris och har redan fått en insamling på $750 000 på bara några veckor.

Både spelarna och kryptoentusiaster flockas för att lägga vantarna på CHANCER-tokens eftersom den erbjuder en verkligt unik spelupplevelse som är en frisk fläkt jämfört med traditionell betting, där oddsen staplas mot spelarna.

Med tanke på att bettingbranschen är värd över 60 miljarder dollar och kommer att växa till över 150 miljarder dollar år 2030, har Chancer siktet inställt på att ta en stor del av marknaden bort från de stora bettingnamnen. Dess popularitet hittills är ett tecken på vad som kommer att komma, så kunniga investerare bör ta chansen på Chancer, vilket är ett säkert kort när det gäller avkastning på investeringen.

Vilka är riskerna med att investera i Chancer?

Chancer är en krypto, och krypto kommer med inneboende risker på grund av oförutsägbarheten och volatiliteten på marknaden. Chancer har dock gjort sitt yttersta för att skydda sig från alla fluktuationer och kan klara av vilken kryptostorm som helst. Med en förutspådd hausseartad marknad framför sig kan det vara ett av de klokaste alternativen att säkra dina satsningar på Chancer.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa CHANCER, här <<<

3. AltSignals – Det bästa valet för marknadsledande handelssignaler

Vad är AltSignals och hur passar det in i Web 3.0?

AltSignals-projektet är något av en sällsynthet i kryptovärlden, eftersom det bygger vidare på ett redan framgångsrikt projekt. AltSignals har nämligen sedan länge försett handlare med de allra bästa handelssignalerna. Det kan stoltsera med otroliga 50 000 användare och ett betyg på 4.9 av 5 på Trustpilot.

Denna peppade användarbas är en perfekt målmarknad för projektet då det tar sig an nya utmaningar. Härnäst väntar lanseringen av projektets egen kryptovaluta ASI, vilken är tänkt att användas för att stödja utvecklingen av dess banbrytande nya produkt ActualizeAI. ActualizeAI låter användare dra nytta av det senaste inom maskininlärningsteknik och ta emot handelssignaler före alla andra, vilket kan maximera deras vinster.

Varför borde man köpa AltSignals?

Med tanke på AltSignals otroligt starka användarbas, samt att kryptomarknaden fortsätter att vara volatil och därmed erbjuda mynt “på rea”, är det en strålande tid att investera i aktörer som möjliggör för investerare att fatta de bästa investeringsbesluten. Marknaden för dessa tjänster kommer sannolikt att fortsätta att växa, och att AltSignals redan är en väletablerad aktör medför flera fördelar.

Vilka är riskerna med att investera i AltSignals?

Med en otroligt stark användarbas är det svårt att se särskilt många nackdelar med AltSignals som investering. Men, som med alla investeringar finns det alltid en risk för oförutsedda händelser, så potentiella ASI-investerare bör givetvis tänka på detta innan de eventuellt investerar.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa ASI, här <<<

4. Metacade (MCADE) – Det bästa kryptomyntet för hög avkastning

Vad är Metacade?

Metacade är ett spännande nytt projekt som har blivit en storfavorit bland många Web3-communities. Mycket av projektets popularitet kan hänföras till att investerare ser väldigt positivt på de omfattande planer som teamet har presenterat i projektets hyllade whitepaper, tillsammans med det enorma intresset för projektets pre-sale.

Kärnan i Metacade-teamets planer är skapandet av världens största P2E-arkad. Tanken är att plattformen ska erbjuda ett enormt bibliotek av spel som täcker en rad olika digitala världar och ett brett utbud av andra spelupplevelser för användare.

Det fina är att spelare kommer att få belöningar då de spelar sina favoritspel, såväl som för andra aktiviteter som hjälper till att förbättra den övergripande användarupplevelsen på Metacades plattform. Detta innebär att aktiviteter som att dela alfa eller engagera sig med communityn också gör det möjligt för användare att tjäna belöningar.

Varför ska man investera i Metacade?

Metacades plattforms egen kryptovaluta möjliggör för MCADE att plattformen kan fungera effektivt. MCADE är helt enkelt valutan som driver hela ekosystemet. Den står inte bara bakom belöningarna, utan även alla andra transaktioner, som att köpa varor eller delta i konkurrenskraftiga turneringar.

Att Metacade har utvecklats med användarna i centrum gör det till ett starkt investeringsalternativ. Men inte nog med att användare kan belönas då de spelar och bidrar till plattformen – nej, det erbjuds även insatsalternativ. Detta gör det möjligt för investerare att tjäna en passiv inkomst parallellt med det kryptoinnehav de har som kan generera mer traditionell investeringsavkastning.

Vilka är riskerna med att investera i Metacade?

Även om Metacade har en enorm potential, är kryptomarknadens natur att den är mer volatil än andra finansmarknader. Eftersom Web 3.0 fortfarande är i ett tidigt skede är kryptomynt mycket spekulativa investeringar, även de med mycket lågt börsvärde.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa MCADE, här <<<

5. Helium – Decentraliserad nätverksdriven infrastruktur

Vad är Helium och hur passar det in i Web 3.0?

Helium är ett ambitiöst projekt som vill bygga världens största distribuerade nätverk för internetåtkomst. I praktiken innebär det ett peer-to-peer-nätverk som ger användare nätverksåtkomst där de befinner sig, i utbyte mot heliumnätverkets egen kryptovaluta, HNT. Helium syftar till att skapa en förändring i det sätt på vilket internet kan tillgås, och dess konsensusmekanism bygger på dess egen algoritm.

Varför borde man köpa Helium?

Projektet stoltserar med att tillåta lågeffektsenheter att delta i nätverket, och som ett resultat av detta har det redan nästan 1 miljon noder kopplade till sig. Dessa kallas hotspots och stödjer projektets världsomspännande nätverksanvändare. Dessutom anser många att det decentraliserade nätverk som har byggts av projektet står för några de mest imponerande planerna för exklusivt decentraliserad infrastruktur i hela Web3.

Tokenomiken och insatsalternativen för projektets egen kryptovaluta HNT är övertygande. Vidare förändras distributionen av HNT över tid för att stödja en mängd incitament, vilka kan anpassas nätverkets behov.

Vilka är riskerna med att investera i Helium?

Den största risken med att investera i Helium är att det konkurrerar med stora centraliserade internetleverantörer. Det återstår att se om projektet kommer att stöta på de regulatoriska problem som man kan tänka sig att en decentraliserad molninfrastruktur, som tillhandahålls genom ett decentraliserat blockkedjenätverk, kan komma att behöva ta itu med. Juridiska frågor som denna kan i vissa fall hindra projektets utveckling. Vissa instanser menar trots allt på att det är viktigt att kunna avgöra vem som är ansvarig för olika aktiviteter på nätverk som dessa.

6. Chainlink – Tar med säkra data till kedjan

Vad är Chainlink och hur passar det in i Web 3.0?

Chainlink tillhandahåller orakeltjänster och säkerställer därigenom att smarta kontrakt kan få tillgång till data utanför kedjan – det vill säga data från verkliga världen som smarta kontrakt inte kan komma åt själva på ett tillförlitligt sätt. Projektet uppnår detta genom en omfattande uppsättning regler som uppmuntrar nodoperatörer att agera på ett trovärdigt sätt.

Nätverkets noder riskerar sin insatta LINKs baserat på kvaliteten på den data de tillhandahåller, så det finns minimal risk för att en illvillig aktör kan lura systemet. Denna noggrannhet kopplat till data är en viktig del när det kommer till den globala skalan och omfattningen av användningsfall för Web 3.0.

Varför borde man köpa Chainlink?

Chainlink handlas och används redan i stor utsträckning inom olika branscher. Som exempel kan nämnas att många DeFi-protokoll använder Chainlink för att hämta handelsparvärden för centraliserade börser. Antalet partnerskap som Chainlink har ingått är dessutom mer eller mindre “oslagbart”, och med tanke på att åtkomst till all data kräver den egna kryptovalutan LINK, kan detta mynt mycket väl vara ett starkt investeringsval för framtiden.

Vilka är riskerna med att investera i Chainlink?

Investering i Chainlink innebär en risk eftersom det, som ett projekt som redan är mycket välkänt och etablerat, kräver att många fler, nya företag får upp ögonen för projektet. Det kan verka paradoxalt, men tänker du efter finns det en poäng i det. Men, för att se det positiva i partnerskapen kan man säga att det ger en trovärdighet till projektet.Det har bland annat ingått ett samarbete med betalningsjätten Swift och i takt med att andra stora TradFi-aktörer börjar blicka mot blockkedjan, finns fina förutsättningar för fler samarbeten som detta.

7. Filecoin – Utmanar molnlagringsleverantörer

Vad är Filecoin och hur passar det in i Web 3.0?

Filecoin är ett decentraliserat lagringsnätverk som erbjuder säker och trygg distribuerad lagring för sina användare. Det fungerar som en decentraliserad marknadsplats för lagring, och alla transaktioner drivs av projektets egen kryptovaluta FIL.

Detta gör att leverantörer kan hyra ut sitt lagerutrymme i molnet i utbyte mot kryptomynt. Detta gör Filecoin till en viktig del av en växande sektor inom Web 3.0 som är kopplad till de digitala tillgångar som tillgodoser behoven av webbinfrastruktur.

Varför borde man köpa Filecoin?

Efterfrågan på permanenta datalagringsleverantörer har aldrig varit högre, eftersom fler och fler projekt vänder blickarna mot att lagra data. En mer decentraliserad webb kan medföra högre efterfrågan på att röra sig bort från den traditionella modellen för datacenterlagring, mot denna nya värld.

Filecoin är också väl positionerad för att ta sig an utmaningarna kopplade till datas tillgänglighet. Som exempel kan man ta upp dess specifika användningsfall för videoströmning. Detta vittnar om projektets förmåga att också överföra data snabbt och enkelt.

Vilka är riskerna med att investera i Filecoin?

Filecoin ställs mot några av de största aktörerna som erbjuder molnlagringsutrymme och fokuserar på säkra datalagringslösningar, såsom Amazon och Google. Att brottas med teknikjättar som dessa är lättare sagt än gjort.

8. The Graph – Indexering av blockkedjan

Vad är The Graph och hur passar det in i Web 3.0?

Graphs protokoll möjliggör åtkomst till all data som lagras över olika blockkedjenätverk, vilket innebär att användardata i dApps och andra användningsfall enkelt kan hämta specifik data på ett lättillgängligt sätt.

Detta uppnås genom att indexera data. Projektets egen kryptovaluta BRT används för att möjliggöra för den mängd olika funktioner som utgör projektets ekosystem.

Varför borde man köpa The Graph?

Indexeringssystemet som används av The Graph möjliggör många olika användningsfall, vilka annars skulle behöva vara värd för sina egna noder för varje blockkedjenätverk de vill komma åt. Genom att vidta de åtgärder som krävs för att organisera blockkedjedata kan efterfrågan på projektets tjänster växa avsevärt över tid. Detta skulle i sin tur leda till en rejäl prisökning av BRT.

Vilka är riskerna med att investera i The Graph?

I takt med att blockkedjenätverk fortsätter att dra till sig stort intresse kan vi mycket väl se att fler alternativ till The Graph dyker upp. Det finns också en risk att om efterfrågan på specifika tjänster inte når en nödvändig nivå, så kanske BRT:s incitament inte räcker till för att säkerställa att data är tillgängliga. Detta kan i sin tur få konkurrenter att dra iväg.

9. Uniswap – Ledare bland de decentraliserade börserna

Vad är Uniswap och hur passar det in i Web 3.0?

Uniswap är en decentraliserad börs som använder Ethereums blockkedja. Det ger användarna ett sätt att handla med kryptomynt utan att behöva en centraliserad börs. Projektet möjliggör överföringar med hjälp av en handelsmetod som kallas ungefär ”automatiserad affärsgenomförare” (automated market maker).

Uniswap har visat sig populärt på grund av den höga integritetsnivån det ger, och många kryptoplånböcker tillåter direkt åtkomst till plattformen. Projektet har visat sig så framgångsrikt att många liknande projekt har skapats, som PancakeSwap för Binance Smart Chain.

Varför borde man köpa Uniswap?

Uniswap är ett fantastiskt exempel på hur projekt på ett innovativt sätt använder blockkedjeteknik för att ge förbättrade användarupplevelser. När användningen av Ethereum växer över tid, kan vi mycket väl se hur Uniswaps användarantal också växer. Detta skulle i sin tur gynna prisutvecklingen för plattformens krypto UNI.

Vilka är riskerna med att investera i Uniswap?

Uniswap är redan välkänt men möter också ökad konkurrens både vad gäller lager-1-protokollen och andra automatiserade marknadstjänster. Även om det fortfarande är en av de mest använda plattformarna när det kommer till dess funktion som en decentraliserad börs, kan det vara svårt att upprätthålla dess momentum över tid.

10. Cosmos – Kopplar samman blockkedjor

Vad är Cosmos och hur passar det in i Web 3.0?

Cosmos är ett decentraliserat, nätverksdrivet interoperabilitetsprotokoll, som sammanfogar många olika protokoll genom sitt eget ekosystem av flera blockkedjor. Den använder en token som heter ATOM för att driva Cosmos Hub, som är en central del i ekosystemet och möjliggör ATOM-insats för att innehavarna ska kunna tjäna en passiv inkomst.

Varför borde man köpa Cosmos?

Problemet med interoperabilitet är ett stort hinder för Web 3.0, och många ser Cosmos som den mest effektiva lösningen på detta problem. Om Cosmos kan cementera sig själv som “limmet” som håller ihop olika blockkedjor, kommer alla möjliga användare att behöva använda ATOM, oavsett om det handlar om virtuella privata nätverksmöjligheter, molnbaserad mediastreaming eller till och med att bara lagra digitala tillgångar.

Vilka är riskerna med att investera i Cosmos?

Cosmos satsar på att många blockkedjor i slutändan krävs för att möta användningsfallen för nästa generation av internet. Även om detta mycket väl kan vara fallet är det ganska riskfyllt. Om en blockkedja skulle ta den stora majoriteten av marknadsandelar, så är användningsfallet för Cosmos rejält försvagat.

Cosmos måste också se upp för de TradFi-aktörer som kan ta sig in på området. Detta eftersom privata nätverk mellan juridiska enheter också skulle kunna erbjuda en annars viktig USP för projektet.

11. Ethereum – Födelseplatsen för smarta kontrakt

Vad är Ethereum och hur passar det in i Web 3.0?

Ethereum är ett offentligt tillståndslöst lager-1-protokoll som har dominerat världen för decentraliserade protokoll i flera år. Det har det högsta antalet nätverksanvändare för alla decentraliserade blockkedjenätverk och använder kryptovalutan ETH för att driva sina transaktionsavgifter.

Varför borde man köpa Ethereum?

Av alla decentraliserade projekt är Ethereums blockkedja det mest välkända. Eftersom projektet också har haft en imponerande drifttid på 100 % sedan lanseringen, är det en stor favorit för framtida utveckling. Detta betyder att Ethereum sannolikt kommer att dra nytta av tillväxten av krypto ett bra tag framöver, och de som vill skapa decentraliserade projekt för att utnyttja blockkedjeteknologi kommer alltid att överväga att välja Ethereum. Detta gör tillväxt till en mer eller mindre garanti för denna makthavare.

Vilka är riskerna med att investera i Ethereum?

Att investera i Ethereum kommer dock inte utan risker. Projektet är bland de mest välkända, och en stor del av dess framtida potential är redan inräknad i priset. Detta innebär att även om ETH skulle kunna ge god avkastning, är det osannolikt att det kommer att kunna generera den typ av avkastning som projekt i tidiga skeden kan.

12. Solana – Ett lager-1-protokoll med en passionerad community

Vad är Solana och hur passar det in i Web 3.0?

Solana är ett lager-1-protokoll som konkurrerar med Ethereum inom det offentliga tillståndslösa området. Det använder en ny konsensusmekanism som kallas historikbevis och har dragit nytta av en hel del investeringar och stöd från stora VC-spelare.

Varför borde man köpa Solana?

Projektet har redan ett brett utbud av projekt och användningsfall på nätverket, såsom en virtuell värld och försäljningen av virtuella fastigheter över Ethereum. Att det finns en stor dragkraft till Solana visar sig av faktumet att projektet, under bara en vecka år 2021, samlade in investeringar värda över $100 miljoner.

Om användningsfallen fortsätter att växa och plattformen kan förbli stabil och konsekvent för sin växande bas av utvecklare, kan efterfrågan på SOL (som används för alla transaktionsavgifter) fortsätta att växa under 2023 och därefter.

Vilka är riskerna med att investera i Solana?

Solana har utvecklats snabbt, men har plågats av driftstopp. Flera instanser av nätverket kräver nämligen ett fullständigt stopp för att tekniska problem ska kunna lösas. Detta innebär att många projekt sannolikt kommer att föredra andra alternativ när de väljer var de ska implementera smarta kontrakt. Börsvärdena för många lager-1-lösningar är dessutom redan höga, Solana inräknat, vilket även det bidrar till att det sannolikt kommer att finnas större avkastning på annat håll.

Vad är Web 3.0?

De kommande åren kommer internetanvändares upplevelser att förändras drastiskt. För att beskriva internets utveckling används just termen “Web”, och detta ska vi nu gå in lite närmare på.

Web 1.0

Web 1.0 var strukturen på internet i början. Då var webbsidorna enkla och statiska, med begränsad interaktivitet och möjlighet för användarna att engagera sig. Web1 användes främst för information och hade till och med olika nätverk — konkurrerande nätverk — i de tidigaste skedena. Allt detta innebar att användare för det mesta bara kunde konsumera information, istället för att kunna interagera med den eller med andra användare.

Web 2.0

Web 2.0 uppstod i mitten av 2000-talet och hänvisar till det moderna internet som används idag. Det kännetecknas av mer interaktiva och användarcentrerade upplevelser, där sociala nätverkssajter, e-handelsplattformar och streamingtjänster alla är födda ur Web 2.0-rörelsen.

Web2 gjorde det möjligt för användare att bidra med innehåll, samarbeta och interagera med varandra, vilket ledde till en mycket mer “uppkopplad” och direkt upplevelse för användarna. Web 2.0 har lett till ett internet med mer användargenererat innehåll.

Web 3.0

Ibland kallas Web 3.0 för den semantiska webben. Det hänvisar till nästa generations internet – en digital värld där information och applikationer är decentraliserade, vilket innebär att de inte kontrolleras av någon enskild enhet eller organisation.

I Web 3.0 är internet byggt på decentraliserade tekniker som blockkedjan och detta möjliggör säkra och privata interaktioner mellan användare. Detta uppnås genom användning av smarta kontrakt, decentraliserade applikationer (dApps) och andra decentraliserade teknologier.

En av nyckelfunktionerna i Web3 är dess fokus på användarkontroll och ägande av data. Till skillnad från den traditionella world wide web, där data ofta kontrolleras av stora teknikföretag, syftar Web3 till att ge användarna mer kontroll över sin data och integritet.

Slutsats – Vilket är det bästa Web 3.0-myntet?

Vår lista över marknadens bästa Web3-krypton innehåller ett antal starka projekt, men det är svårt att inte se hur Shiba Memu kommer att kunna bli den bästa investeringsmöjligheten. Projektets höga potential i kombination med MCADE:s stora användbarhet ger en spännande chans till enorma vinster.

Vanliga frågor om krypto

Vilka är de bästa Web 3.0-mynten?

I denna artikel har vi tagit upp de 12 bästa, och gemensamt bland de bästa Web 3.0-mynten är att de alla ser ut att ha stor potential för framtida tillväxt, oavsett om det är genom transaktionsvolymer eller användarantal. Mynten i sig behöver också ha en stor inbyggd nytta/användbarhet. Sedan gäller att ju tidigare fas projektet är i, desto högre avkastningspotential, generellt sett.

Vilken krypto kommer Web 3.0 att använda?

Web 3.0 ser ut att använda en hel rad olika kryptomynt för olika ändamål. Det ser ut som om många olika projekt inom många områden kommer att kunna behålla en del av marknaden, så det är upp till varje enskild investerare att avgöra vilken eller vilka tillgångar denne vill rikta in sig på.

Vad är metaverse?

Metaverse hänvisar till uppslukande onlinevärldar som vanligtvis syftar till att skapa en virtuell värld där en användares avatarer kan ha upplevelser. Detta involverar ofta VR (åtminstone som en framtida ambition) för att maximera upplevelsen. Metaverse involverar även Web 3.0, med tanke på fördelarna med dess decentralisering.

Vad är smarta kontrakt?

Smarta kontrakt är kontrakt som är skrivna i kod och kan utfärdas på ett säkert sätt. Detta innebär att vissa åtgärder (och transaktioner) kan utföras programmatiskt, vilket gör att tredje parter inte behöver involveras.

Är Web3-mynt en bra investering?

Web 3.0-mynt kommer sannolikt att vara en bra investering eftersom området har så stor potential men fortfarande är i ett tidigt skede. Det kan ta många år för Web 3.0 att mogna, och därför finns det sannolikt många fina möjligheter till stor avkastning inom området.

Var kan jag köpa Web 3.0-mynt?

Många centraliserade börser möjliggör köp av och handel med Web 3.0-krypton. Är det en pre-sale det handlar om kommer man ofta åt dessa via myntets hemsida, till exempel Shiba Memu.

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq