Trött på samma gamla mynt? Chancer kan vara den bästa kryptovalutan att investera i

publicerad 27 augusti 2023
- Gästskribent
Chancer Pre-sale

Man kan följa hur många kryptovalutor lanserades 2023, av vilka var och en tävlar om utmärkelsen att vara den bästa kryptovalutan att investera i 2023.

Investerare som söker något unikt med stor potential – något som går bortom traditionella kryptovalutor, meme-mynt och blockkedjeleverantörer – kommer nu att kunna glädjas, då vi vill presentera alternativet Chancer. Detta är en helt ny decentraliserad bettingplattform online, som redan har samlat in över 1 miljon dollar i sin enastående ICO.

Den här senaste utmanaren på kryptomarknaden hoppas kunna vinna titeln den bästa kryptovalutan att köpa nu och syftar till att skaka om det traditionella bettinglandskapet online, som fortfarande domineras av skumma centraliserade organ som skapar marknader och odds i sin favör.

I takt med att Chancers pre-sale fortsätter att bygga ett imponerande momentum, frågar vi oss: har det en rimlig chans att bli den bästa kryptovalutan att investera i i år? Låt oss ta reda på det!

Vad är Chancer?

Chancer har en marknad för onlinespel värd 60 miljarder dollar att rikta in sig på, och denna marknad spås en tillväxt – upp till hela 150 miljarder dollar förväntas den vara värd år 2030. För att lyckas med att ta stora marknadsandelar har Chancer utvecklats för att vara långt ifrån ett typiskt kryptoprojekt.

Chancer, som skakar om onlinespel- och blockkedjeindustrin, ger också användarna möjlighet att ta kontroll över sin spelupplevelse online genom att skaka av sig de bojor som traditionella bookmakers har infört.

Grundarna Adam och Paul Kelbie, som själva älskar online betting och är gedigna entreprenörer, har utvecklat Chancer med syftet att det ska vara en plattform för bettingfans. Bröderna har länge gillat att utmana varandra i massor olika vad, och möjliggör nu det för Chancers community.

Dessa utmaningar / bets kan sträcka sig från en tävling i vem som kan äta en semla snabbast till vem som gör flest mål i en FIFA-turnering bland vänner. Man kan konstatera att Kelbies älskar utmaningar – och erbjuder det nu till den bredare massan.

Chancer erbjuder alltså en decentraliserad bettingplattform som tillåter användare att skapa skräddarsydda bettingmarknader på valfria scenarier.

Som indikerat kan det både handla roliga satsningar mellan vänner och familj till enorma globala evenemang som nästa MVP i Superbowl till huruvida Donald Trumps politiska comeback kommer att lyckas eller inte.

Genom att tillhandahålla en genuint interaktiv och personlig spelupplevelse, till skillnad från andra etablerade aktörer, kan detta verkligen bli den bästa krypton att köpa nu.

Den unika peer-to-peer-modellen tar bort mellanhanden som, i fallet med onlinespel, är den partiska bookmakern. Här sätts användare i direkt kontakt med andra tippare, vilket tillåter dem att kontrollera sina insatser och odds.

Med ett totalt fokus på rättvisa och inkludering donerar Chancer till och med 1 – 2 % av sin vinst till en välgörenhetsorganisation som communityn väljer. Ett spelbolag som gör gott socialt? Det är unikt!

Hur fungerar Chancer?

CHANCER-token driver alla aktiviteter på Chancers plattform och är nyckeln som låser upp dess många funktioner. Användare behöver token för att satsa, ta emot vinster och tjäna belöningar i hela ekosystemet. Detta ser ut att kunna skapa en varaktig efterfrågan.

Dessutom används krypton för att stimulera användardeltagande via det innovativa Share2Earn-systemet. Användare som till exempel skapar fler bettingmarknader, utökar sin följarskara, uppmuntrar nya användare att vara aktiva och engagerar Chancers community på olika sätt tjänar CHANCER-tokens. Fin vinst, eller hur?!

Transparens är en viktig aspekt för bröderna Kelbie. Det är härigenom de visar att de menar allvar – de har helt enkelt ett stort fokus på säkerhet och användarupplevelse. Alla transaktioner utförs med smarta kontrakt på Binance Smart Chain (BSC), vilket ger total transparens och en helt oföränderlig reskontra.

Dessutom har Chancer integrerat Googles enastående mjukvara WebRTC för livestreams och realtidsuppdateringar. Det möjliggör kommunikation och interaktion mellan användare på bästa sätt. Användare kan se evenemang på vilka de har satsat på utvecklas i realtid framför deras ögon, samtidigt som de kan lägga nya satsningar när de dyker upp.

Allt som allt kan man säga att Chancers satsning på att bli den bästa kryptovalutan att investera i bygger på en användarvänlig och intuitiv P2P-modell, ett tryggt och säkert ekosystem samt potentialen att växa exponentiellt.

Med en sådan enorm potential för tillväxt med unika användningsfall är det lätt att förstå varför så många satsar på CHANCER – det kan alltså mycket väl bli den bästa krypton att köpa nu.

Hur högt kan Chancers värde gå?

Chancer lanserade nyligen sin pre-sale till ett pris på $0.01, vilket kommer att öka under denna ICO:s 12 faser till ett slutligt pris på $0.021. När den är genomförd kommer CHANCER att lanseras på den prestigefyllda börsen Bitmart och öppna sig för den bredare kryptoköpande allmänheten.

Med en unik, innovativ plattform och en enormt personlig bettingupplevelse som användarna kan ta del av ser många analytiker positivt på Chancers intåg på den bredare kryptomarknaden.

Prisprognoser för denna uppkomling till mynt tyder på att Chancers värde kommer att öka när efterfrågan på tokens ökar. Mycket talar för en snabb värdeökning.

Analytiker förutspår att CHANCER kan nå $0.25 i slutet av detta år innan priset fortsätter att växa över $1 till 2025.

Är Chancer den bästa bästa kryptovalutan just nu?

CHANCER:s hopp om att bli den bästa kryptovalutan att köpa nu har förstärkts av det utmärkta momentum som genererats av projektets spännande pre-sale, som redan har samlat in imponerande $1.6m.

Detta är tack vare kryptons stabila användningsfall och gynnsamma tokenomik, såväl som plattformens innovativa inställning till betting.

Detta kommer sannolikt att skaka om onlinespelmarknaden. Dessutom är fokuset på att slunga plattformen till framkanten av kryptoindustrin genom att ge användarna makt något som talar för en ljus framtid.

Allt detta gör att det nuvarande priset på $0.011 ser extremt förmånligt ut.

Något som också imponerar är Chancers fokus på att engagera sin community. Projektet har meddelat att det kommer att anordna flera spännande giveaways under sin ICO:s varaktighet.

Dessa börjar med en otrolig giveaway värd $100 000, som kommer att delas mellan tio lyckliga vinnare. Chancers lockelse går på så sätt långt utöver kryptoentusiaster och bettingfans online.

Chancers pre-sale är alltså i full gång på ett mycket bra sätt – med stora förhoppningar om en ljus framtid.

Alla som köper Chancer innan projektets pre-sale säljer ut har en enorm möjlighet att generera grymma vinster under de kommande veckorna och månaderna i takt med att plattformen siktar på att leva upp till sin potential att vara en av de bästa kryptovalutorna att investera i nu.

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Relaterat

  • Läs mer om Chancer (den bästa kryptovalutan?)

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq