Dr Simon Goddeks livstips – Navigera igenom en period av global kontroll

publicerad 1 augusti 2023
Dr Simon Goddek, eget verk

“X är inte bara en plattform för dialog, utan även för lösningar”, skriver hälso- och vetenskapsjournalisten Simon Goddek som är doktor i bioteknik och systemtänkande. Han kommer från Holland och bor för närvarande i Norge. Goddek sammanfattar på X (tidigare Twitter) sina tips för att navigera igenom en period när en global elit försöker styra världen enligt deras agenda.

“Eftersom den globala eliten för närvarande går vidare med den stora återställningen finns det flera försiktighetsåtgärder du kan vidta så att du inte behöver böja dig för deras planer”

Dr Simon Goddeks 25 livstips

1. Stäng av din TV eller ännu bättre: kasta ut den genom fönstret

Det finns knappast något anständigt på TV. Mainstream-media över hela världen rapporterar samma propaganda som resulterar i massångest. Förresten har det varit känt sedan 80-talet att TV kan skada den mentala hälsan.

Under de senaste tre åren har de skamlöst försökt få oss att tro att TV-tittande är bra för dig när du sitter ensam hemma på grund av ovetenskapliga och godtyckliga lockdowns.

2. Ät mycket kött från betesmarker och ge insekter enbart till insekter

Klaus Schwab och WEF vill att vi ska “äta insekter”. En stekt gräshoppa är definitivt inte framtiden för vår kosthållning, även om media trycker på för det. Istället bör vi äta som våra förfäder gjorde: kött, fisk, skaldjur, rötter, ägg, grönsaker och frukt. Hoppa över insekterna – ge dem till kycklingen.

3. Begränsa ditt sockerintag

Undvik att få i dig mer än 8 g socker per dag. Socker påverkar våra hjärnbanor på samma sätt som beroendeframkallande läkemedel, och i vissa fall speglar det effekterna av kokain. Skulle du frivilligt ge dina barn kokain? Det är osannolikt.

Så varför överbelasta dem med socker? De flesta av oss inser inte hur mycket vi konsumerar. Studier på människor bekräftar sambandet mellan tillsatt socker och högre inflammatoriska markörer. Skippa sockret – din hälsa kommer att tacka dig.

4. Konsumera alternativa och objektiva medier och lär dig att läsa och tolka vetenskapliga studier

Det finns många bra alternativa mediekällor som Telegram, Substack-nyhetsbrev, tematiska bloggar, kritiska Twitter-konton och allmänna nyheter som Off Guardian eller TNT Radio.

Försök också att lära dig hur man läser vetenskapliga studier, inklusive deras metodik (som nästan alltid är partisk). Detta kommer att förbättra dina beslutsprocesser.

5. Kör en robust bil utan mycket elektronik

Detta har flera fördelar. Sådana bilar går vanligtvis inte sönder så snabbt, du kan inte spåras och regeringen har mindre kontroll över dig. Tänk dig att köpa en elbil när du står inför en energikris och i synnerhet strömavbrott, helt bortsett från det faktum att en elbils miljöavtryck är mycket högre än konventionella bilar med en förbränningsmotor.

Jag kör en VW Beetle från 1970.

6. Förkasta vaccination och CO2-pass och digitala ID-handlingar

Det tyska gröna partiet, som för närvarande ingår i regeringen, föreslog klimatpass redan före “pandemin”. CO2-krediten och den sociala kreditvärdigheten kommer att komma; det är bara en tidsfråga.

Lyckligtvis kommer de inte att lyckas om inte tillräckligt många människor följer dem. Jag känner många människor som tog vaccinet bara för att kunna resa. Denna grad av gaslighting och utpressning får inte hända igen.

7. Var självförsörjande när det gäller vatten, mat och elektricitet

Regeringar fruktar inget mer än självförsörjande och oberoende medborgare. Om du odlar och producerar allt själv kan regeringen inte införa skatter på det. Det gör dig också mindre mottaglig för utpressning.

Även om du bara äger en balkong eller takterrass i en stad, är chansen stor att du har tillräckligt med utrymme för att odla bekämpningsmedelsfria grönsaker och njuta av solens strålar. Alternativt kan du gå med i en koloniförening.

8. Äg din mark och odla den

Som framgår av punktlistan ovan är det viktigt att äga lite mark idag. Innan du odlar något där rekommenderar jag starkt att du förbättrar jorden på din mark. Rumble och Odysee tillhandahåller många videor om kompostering och mulching.

Du kanske också vill titta på principerna för agroforestry och permakultur. Vanligtvis räcker en så liten yta som 1000 kvm för att förse din familj (inklusive far- och morföräldrar, syskon och kusiner) med kött, ägg, frukt och grönsaker.

9. Insistera på din integritet (titta på Linux och CalyxOS)

Människan är en vanemänniska, så jag vet att det här steget kan vara svårt. Men för din integritets skull är detta steg ganska avgörande. Big Tech är en av våra största fiender, och du vill inte att Google, Zuckerberg och CCP-TikTok ska veta mer om mer om dig än du gör.

Personligen gillar jag Ubuntu eller Mint Linux eftersom de är vackra och användarvänliga. CalyxOS är ett Android-operativsystem som lägger integriteten i dina händer. En avgooglad telefon är en säkrare telefon!

10. Insistera på din integritet #2 (Searx och Brave, don’t google)

Vi googlar alla, och jag måste erkänna att Google erbjuder utmärkta funktioner. Google är dock en farlig dataminator som också manipulerar sökalgoritmer (gynnar demokrater och det aktuella). SearX är ett lysande alternativ. Det är även Brave, som använder sin egen sökmotor. Stöd dina vänner istället för din fiende.

11. Betala med kontanter och undvik bonusprogram

Kontanter är kraftfulla och särskilt anonyma: De gör att transaktioner kan göras utan några digitala fotavtryck eller spår, vilket bevarar din integritet. Betala med kontanter när det är möjligt. Jag har varit utan bankkonto i ett år på grund av att jag uttryckte min åsikt på nätet.

Andra dissidenters tillgångar har också frysts och blockerats. Att göra allt digitalt gör dig till den perfekta slaven: gör motstånd! Delta inte heller i återbetalningsprogram. De använder faktiskt dina data för att generera pengar; ingen ger bort pengar gratis.

12. Överväg hemundervisning för att undvika att barnen blir hjärntvättade

Jag vet att hemundervisning är olagligt i många länder, och alla har inte den (ekonomiska) friheten att flytta till ett land där hemundervisning är möjlig. Men vad du kan göra är att utbilda ditt barn i saker som betyder något: praktiska färdigheter.

90 % av det jag lärde mig i skolan var bokstavligen värdelöst. I dag ställs jag inför verkliga problem som “hur man installerar ett elsystem”, “hur man reparerar taket”, “hur man konserverar livsmedel” och “hur man undviker att betala skatt”. Skolorna lär inte ut dessa färdigheter.

13. Ta kontakt med likasinnade människor

Det spelar ingen roll var du hittar dem; online, i den lokala kyrkan, i ditt grannskap eller i sportklubbar. Att umgås med likasinnade är nödvändigt för att hålla sig frisk och stötta varandra om det behövs.

En studie från 2015 visar att “samhället spelar en viktig roll för människors livskvalitet, särskilt när det gäller ensamhet.” Du vet vad du ska göra! 🙂

14. Tänk dig för innan du skickar meddelanden

Under tiden för den stora återställningen och avbeställningskulturen är det vanligt att känna sig känslomässigt komprometterad. Undvik att skicka meddelanden, e-postmeddelanden eller inlägg på sociala medier när du är i ett sådant tillstånd.

Skriv istället ut det, spara det som ett utkast och gå därifrån. Om möjligt, sov på saken innan du skickar. På så sätt kommer du att fatta ett klokare beslut när du inte är grumlad av känslor.

15. Ta ansvar för din egen hälsa

Du är ansvarig för din egen hälsa, ingen annan och särskilt inte den korrupta WHO. Det är ditt val om du vill äta en handfull Big Macs ikväll eller om du vill laga en hälsosam, hemlagad paleorätt. Det är också ditt val om du ska titta på en Netflix-serie ikväll eller gå och lyfta vikter istället.

Det är ditt val om du ska lura på sociala medier ikväll eller läsa en bok istället. Det är ditt val att uppnå en adekvat nivå av D-vitamin i blodet och minska antalet gånger du behöver besöka en läkare (följ @sunfluencer
för mer D-vitamin-red-pilling).

16. Skaffa fler än två barn

Den härskande klassen, särskilt eugenikerna, försöker avfolka världen. De hävdar att det finns en överbefolkning och att vi måste få ner den globala befolkningen genom att avskräcka kvinnor från att skaffa barn, demonisera familjekonstruktionen, befolkningskontroll genom vacciner och aborter, etc. Men överbefolkning är en myt.

Naturligtvis är det bra att ha fler än två barn om man har råd med det. Bill Gates och hans “filantropiska” vänner kommer att hata det. Lär också dina barn strategi och var inte för snäll mot dem under matcherna. De kommer att uppskatta det när de till slut slår dig rättvist och kommer att minnas det som ett stolt ögonblick.

17. Fortsätt att uttrycka din åsikt – foga dig inte

Ju högre, desto bättre. Jag förstår att många av er är rädda för att förlora jobbet om ni säger vad ni tycker. Jag har varit där två gånger, och även om jag förlorade mycket (jobb, pengar, vänner etc.) har mitt liv aldrig varit bättre. Många nya dörrar öppnades efter att jag gjorde det. Var modig!

18. Motionera mer och minska istället din tid på sociala medier

Motion är bra för din hälsa. När du motionerar frigör din kropp kemikalier som kallas endorfiner. Dessa endorfiner interagerar med receptorer i hjärnan som minskar din smärtupplevelse. Å andra sidan korrelerar användning av sociala medier med depression, ångest och psykologiska problem.

19. Köp lokala produkter; bojkotta Nestlé, PepsiCo, Kraft, etc

Bearbetade livsmedel är gift. Så bojkotta multinationella företag som kontrollerar den globala processade livsmedelsindustrin i högsta möjliga grad. Odla istället din egen mat och köp lokala produkter, vilket också kan bidra till att bygga upp en starkare känsla av gemenskap.

20. Utöva andlighet av alla (positiva) slag

Det spelar ingen roll (för mig) om du tror på Bibeln eller helt enkelt på karma och energi. Det viktiga är att du utövar andlighet. Andlighet kan hjälpa dig att hantera stress genom att ge dig en känsla av frid, mening och förlåtelse. Det blir ofta viktigare i tider av känslomässig stress eller sjukdom.

21. Diversifiera dina investeringar

Fördela delar av dina pengar till tillgångar som guld, kryptovalutor, mark och mer. Sätt inte all din tillit till stora banker eller digitala valutor, särskilt de som kontrolleras av regeringar.

Det ökande trycket mot statskontrollerade digitala valutor kan utgöra ett hot mot ditt ekonomiska oberoende på grund av potentiella problem som brist på integritet, manipulation och till och med direkt kontroll av dina ekonomiska resurser.

Personligen anser jag att materiella tillgångar som metaller och mark är säkra investeringar. Det är alltid klokt att säkra sina satsningar, särskilt med tanke på den hotande möjligheten till en global kris som inte liknar något vi har sett tidigare.

22. Förbered dig för det oväntade

Lär dig grundläggande överlevnadskunskaper som att starta en eld, rena vatten och grundläggande första hjälpen. Detta förbereder dig inte bara för eventuella framtida kriser, utan stärker också din självständighet och ditt självförtroende.

23. Främja samarbete i lokalsamhället

Stärk ditt lokala samhälle genom att delta i lokala evenemang, grannsamverkan eller trädgårdsarbete. Starka samhällen är mer motståndskraftiga mot externa chocker.

24. Undvik onödiga skulder

Minimera ditt kreditberoende och sträva efter att leva inom dina tillgångar. Höga skuldnivåer gör att du i princip ägs av banker eller staten, eftersom de har ekonomiskt inflytande över dina beslut och handlingar. Denna skuldkultur lägger grunden för ett socialt kreditsystem, där din kredithistorik potentiellt kan påverka din tillgång till olika samhälleliga privilegier.

Undvik detta genom att skära ner på onödiga utgifter, fokusera på sparande och investera klokt.

25. Stöd oberoende forskare och journalister

Vi behöver ditt stöd! Så följ/prenumerera gärna på min Twitter (@goddeketal), och om du tyckte att det här inlägget var till hjälp, retweeta det så att varje person på Twitter ser denna viktiga information i sitt flöde. Detta beror på att etablissemanget är rädd för en sak: upplysta, fria och mogna medborgare!

Källa och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *