Frankrikes förre president Sarkozy sågar EU:s Rysslandspolitik

"Vi behöver Ryssarna och de behöver oss"

publicerad 22 augusti 2023
- Kristoffer Hell
Frankrikes president (2007-2012): Nicolas Sarkozy. Foto: World Economic Forum, CC BY-SA 2.0
Frankrikes president (2007-2012): Nicolas Sarkozy.

Nicolas Sarkozy, 68, Frankrikes president 2007-2012 kritiserade i onsdags republikens nuvarande ledare, Emmanuel Macron, 45, över landets Ryssland- och Ukraina politik. Enligt Sarkozy finns det bara en väg framåt rörande konflikten i Ukraina: “diplomati, samtal och förhandlingar”.

Nicola Sarkozy:

“Utan kompromisser kommer ingenting att vara möjligt och vi löper risken att situationen försämras vilket ögonblick som helst. Den här krutdurken kan orsaka skrämmande konsekvenser”.

Sarkozy anser också att Ukrainas drömmar om medlemskap i EU är lika dödfödda som Turkiets och att Zelenskyregimen i Kiev bör acceptera att Krim är en del av den Ryska Federationen.

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Nu skickar globalisterna fram den ena vilselednings’diplomaten’ efter den andre. Var det inte kissinger i Kina nyligen, så är det sarkozy nu. Ingen av dom har någon moralisk auktoritet..haha, där bägge är krigsförbrytare x faktor 10 och borde sitta bakom lås och bom tillsammans med ett tusental liknande sk ‘ledare’ från den massmördartiden det begav sig. T ex var sarkozy drivande i mordet på Libyen och beryktade kissinger i överfallet på Indokina. Dessa psykopaters röster görs nu hörda för att ‘rädda ‘hedern’..på en ny packe psykopater som gör exakt vad de andra propsade på under sin regimtid; nämligen kill, kill, kill, destroy, destroy

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *