Nya covidvacciner rullas ut i slutet av september – Amerikaner är skeptiska

publicerad 24 augusti 2023
- av NewsVoice
Temabild: Barnvaccination. Foto: Light Field Studios. Licens: Elements.envato.com
Temabild: Barnvaccination.

Nya covidvacciner är snart klara medan larmet växer om en ny covidvariant kallad Eris. Lansering sker i slutet av september i USA, enligt Reuters. Kommer lockdown och covidrestriktioner att införas?

Vårdgivare kämpar med ett ökat antal sjukhusinläggningar till följd av covidinfektioner, skriver Independent som hänvisar Reuters. En undervariant av Omicron, kallad Eris eller EG.5.1, som ursprungligen uppstod i slutet av 2021, står nu för cirka 17 procent av de nuvarande covidfallen enligt den amerikanska hälsomyndigheten CDC.

Den nya varianten inkluderar normala förkylningssymptom som rinnande näsa, huvudvärk, trötthet, nysningar och ont i halsen.

Under veckan 30 juli-5 augusti, den senaste perioden med tillgängliga data, ökade sjukhusinläggningarna med över 14 procent, medan dödsfallen ökade med 10 procent jämfört med föregående vecka.

“Folkhälsotjänstemän, om de vill se en majoritet av vuxna få dessa årliga vacciner, kommer de att behöva göra fallet till den amerikanska allmänheten att Covid inte är över och det utgör fortfarande en risk för dem”, säger Kaiser Family Foundation Director of Survey Methodology Ashley Kirzinger till Reuters.

Amerikaner skeptiska till nya covidvacciner

Leverantörer och apotek förbereder sig för att introducera en uppdaterad vaccinversion designad för Omicron, men experter är inte speciellt optimistiska gällande att majoriteten av amerikanerna kommer att välja att vaccinera sig med nya covidvacciner.

Färre än 50 miljoner människor i USA fick vaccinationen förra hösten, jämfört med 250 miljoner – vilket utgjorde 73 procent av landets befolkning – när vaccinet först blev tillgängligt 2021, enligt myndigheten.

Michael Yee, analytiker vid investeringsgruppen Jefferies, påpekade också att vaccintillverkare har meddelat att de kan behöva minska personalen på grund av den låga efterfrågan förra året samt de förväntade låga förhoppningarna på nya covidvacciner.

“Ta en titt på vad som hände förra vintern. Det var 50 miljoner i USA, och det verkar troligt att det blir lägre än så, med tanke på att det finns mindre oro för Covid i år än förra året”, sa Yee till Reuters.

Mer än en miljon amerikaner har avlidit till följd av covid sedan pandemin började, påstår Independent.

Läkemedelsindustrins frontorgan CDC rekommenderar att man håller sig uppdaterad gällande nya covidvaccineroch påfyllningsdoser som en årlig åtgärd parallellt med influensavaccination. Särskilt äldre personer och de med nedsatt immunförsvar uppmanas att ta sprutan.

Text och översättning: NewsVoice. Källa: Independent, “Updated Covid vaccines are nearly ready as alarm grows over new variant’s rapid spread”


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Officiellt ser det ut som om Folkhälsomyndigheten har kunskap,
  men i verkligheten är dem bara propandister och indoktrinerade
  tjänstehjon åt WHO.

 • Nu rekommenderar svenska folkmordsmyndigheten ett spruthugg i armen med uppdaterad ormolja på alla över sextiofem. Sen i höst/vinter när alla de med förstört immunförsvar blir sjuka kommer dessa rekommendationer att återigen börja gälla alla åldrar. Den här fejkade återhållsamheten är ju bara till för att ge sken av vetenskap och omtanke om den allmänna folkhälsan. Men välfungerande kognitiva funktioner har visat sig vara ett utmärkt skydd mot “vaccin”-skador och läkemedelsinducerad för tidig död.

 • Om ett medel injiceras i den del av befolkningen, som kan anses vara i militär kapabel ålder och dessa medel visar sig vara till förfång vad gäller landets försvar, är det då inte ett förräderi? Det blir således ett militärt ärende?

 • Bilden ovan gör mig beklämd. Tänk att en vuxen människa kan göra något så ondskefullt mot ett barn. Att förstöra en så vacker liten person för några “silverpenningar” (blipps på datorn).

  • Vad jag undrar över är varifrån fick ALLA myndighetspersoner och läkare/experter informationen om att vaccinen skyddade mot smittspridning?

   När det avslöjades ändrades slogan till att de “vaccinen skyddar mot svår sjukdom och död”, vilket också nu bevistas att det inte gjorde det.

   När och hur ska dessa personer ställas till ansvars?
   Att ställa WHO till svars är en sak, men när ska folket börja ställa till svars alla journalister, läkare och experter som ljög dag in och i alla tänkbara medier?

   Varifrån fick de all information de tyckte de hade?

   Hybridimmunitet! Varifrån kom den informationen för att tvinga alla som genomgått infektionen att ta vaccinen iaf!

   De ministrar, politiker, verksamhet och myndighetssansvariga som ljög dag och natt i halsen på oss alla!

   • Reza, du har ju själv svarat på dina frågor flera gånger. De var masshypnotiserade pga. utanförskap och fritt flytande ångest, de ljög inte medvetet. Hypnosen var så stark att en iransk kvinna hjälpte till att hänga sin egen son efter hon sett Khomeinis ansikte i månen. Så stark är hypnosen att man kunde skära i de masshypnotiserades kött utan reaktion. De ljög naturligtvis inte medvetet, utan fenomenet blev som ett självspelande piano hos människor som sökte skydd från sin ångest och hopplöshet, och fann grupptillhörighet i en masshypnotiserad närmast psykotisk massformation. De lika hypnotiserade politikerna, läkarna, journalisterna med flera gjorde vad de trodde massan krävde utifrån sina egna teknokratiska ideal.
    Möjligtvis uppkom enstaka opportunister, men de var få och några preplanerade konspirationer fanns inte, allt växte fram växelverkande i tiden.
    Är en psykiskt sjuk människa ansvarig för sina handlingar frågade du mig engång, har du ändrat dig? Och min ambition med denna diskussion är att försöka få rätt på vad som egentligen hände och händer. Inte som så många som måste få rätt till varje pris. För mig framstår Desmet mer och mer som en opportunistisk sociopat.

    • Du har inte läst boken. Du har inte lyssnat på hans intervjuer och baserat på ett par artiklar och vad skribenterna där hittat på babblar fram och tillbaka hur illa du tycker om Desmet, varje gång jag i nåt sammanhang nämner honom!

     Tyck så mycket illa om Desmet du vill men sluta kommentera mina kommentarer din korkade psykopat!

     Kirurg my ass, Shut the fuck up!

     • Reza, jag kan inte tänka mig att du på allvar vill censurera mig och inskränka yttrandefriheten. Vi har olika åsikter, lev med det och vässa i stället dina argument!

      • Med med det har du bevisat att du är en jävla psykopat!
       Plus att du har några andra besläktade sjukdomar. Men vilka dessa är låter jag vara osagt och låter andra läsare själva avgöra!

     • Hypnos är ett komplext ämne, och det finns många missförstånd kring det. Låt oss bryta ner det:

      Frivillighet: För att hypnos ska vara effektiv krävs det oftast att personen är villig och öppen för upplevelsen. Det är svårt, om inte omöjligt, att hypnotisera någon mot deras vilja. Om någon är skeptisk eller motståndskraftig mot idén om hypnos, är det osannolikt att de kommer att gå in i en hypnotisk tillstånd.

      Medvetenhet: Trots vad populärkultur kan föreslå, förlorar man inte medvetandet eller kontrollen över sig själv under hypnos. Istället är personen i ett avslappnat tillstånd av fokuserad uppmärksamhet. De är medvetna om sin omgivning och kan välja att avbryta sessionen när som helst.

      Suggestibilitet: Under hypnos blir individer mer mottagliga för förslag, men de kommer inte att göra något som strider mot deras värderingar eller moral. Till exempel, om någon föreslår att de ska göra något skadligt under hypnos, kommer de troligtvis att bryta hypnosen.

      Scenhypnos: Det vi ofta ser på scenen, där människor verkar bli hypnotiserade för att utföra roliga eller udda handlingar, är lite annorlunda. Många av deltagarna är ofta villiga deltagare som går med på att spela med, och de som är mer suggestiva väljs ofta ut.

      Sammanfattningsvis, medan hypnos är ett verkligt fenomen och kan vara ett användbart verktyg inom terapi och andra områden, kan man inte tvinga någon att bli hypnotiserad mot sin vilja. Det är viktigt att närma sig ämnet med en öppen sinne men också med en sund skepsis!

      Massformationen och hypnos har många synergier men är inte samma fenomen som uppstår på exakt samma sätt.

      • Precis!
       Det är bara att titta tillbaka på det märkliga fenomenet när människor rusade till varuhusen och hamstrade toalettpapper. Som om det vore det absolut viktigaste att ha hemma vid en krissituation.

      • Tack för din analys av hypnos Reza! Det är ett komplext ämne präglat av många missförstånd och myter. Inte lätt för den oinvigde att förstå, men din sammanfattning klargjorde en hel del.

   • Av alla propagandaspektakel som globalisterna serverat, så slår c19konspirationen allt. Det är deras mest omfattande bluff någonsin, och innefattar flest offer, flest utövare (‘politiker’, ‘journalister’ och myndighetspersonal) och flest ‘framgångsrika’ konspiratörer.

    Informationschain of command i vest är uppbyggd så att mängden tidningar ska se ut som om det speglar mängden ägare. Vi som läser riktig alt media, har lärt oss att det är tvärtom och att det bara finns 4-5 ägare till ca 50 000 outlets i vest. Dessa, som bara producerar refererande inslag och inga analyserande, får sina snapshotnews från de sk nyhetsbyråerna. Dessa är ju reuters, tt som nämnts, men främst ap som äger de andra nyhetsbyråerna. Så alla ‘nyheter’ i vest filtreras först via ap och sipprar sedan ner i ‘media’pyramiden, och når till slut de lättlurade och välvilliga. Två klaner (den ena sitter i city och den andra i Denver, admin hq heter washington) kontrollerar ap. Det är också dessa två som ytterst har beordrat denna attack mot mänskligheten.

    Kanyloffren har såklart inget med konspiration att göra (mer än att de 75% varit passiva i att informera sig fullt ut, och bara litat på fake’media’. Men det är ju inget brott, mer än mot sig själva möjligen).

    Och ‘nästan’ heller har inte utövarna något med konspirationen att göra, men bara ‘nästan inte’. (t ex myndighetspersoner som utfärdat ‘hälso’direktiven eller ‘politiker’ som beordrat myndighetspersoner att utfärda direktiven eller sjukvårdspersonal som administrerat giftet osv). Alla som påtager sig ett jobb, har ett ansvar att upplysa sig om allting som kan innebära risker med utövandet av det jobbet. Vare sig det är risk för egen fara, eller som i detta fallet risk för att utsätta andra för fara. Vid ett rättsförfarande mot alla de som varit involverade i detta giftmassmordsförsök, så är det detta som kommer att prövas. Uppsåt eller inte uppsåt. Hur mycket visste de innan de avkrävde folket ‘uppkavling’, hur mycket hade de skyldighet att ta reda på, varför gjorde de det inte, var det pga rädsla för att förlora jobbet (journalister, sjukvårdspersonal osv). Allt kommer att vägas mot skyldigheten att vara informerad. Skillnaden kommer att heta ‘förmildrande omständigheter, oavsiktligt uppsåt eller liknande. Men straff kommer att utmätas. Om inte så blir deras handlingar en del av resten av deras liv, och ett hyggligt samvete är som sagt en hygglig huvudkudde.

    Den sista kategorin är lakejerna, ‘politikerna’, politrukerna,
    som har varit lydiga mot sina Ägare. De har ingen ansvarsfrihet öht. Ja, förutom den de själva plockade bort på 70talet. Men det blir retroaktiv lagstiftning på dom (utövar dom ju gärna själva) och är en första uppgift att införa igen, när brottslingarna i riksdasset är väck och bakom galler. Snart

    • jonny,
     Bland alla berättelser som globalisterna har presenterat, sticker berättelsen om “c19konspirationen” ut mest. Det är den största bluffen de någonsin har framfört, med flest inblandade, inklusive politiker, journalister och tjänstemän.

     Medierna i väst är organiserade på ett sätt som får det att verka som om det finns många olika ägare. Men de som följer alternativa medier vet att det i själva verket bara finns 4-5 stora ägare som kontrollerar nästan 50 000 mediekanaler. Dessa mediekanaler baserar ofta sina nyheter på stora nyhetsbyråer som Reuters och AP. All nyhetsinformation filtreras genom dessa byråer innan den når allmänheten. Två huvudgrupper, en baserad i City och den andra i Denver, styr dessa nyhetsbyråer. Dessa grupper anses också vara de som initierade denna “attack” mot människor.

     De flesta människor har inte direkt deltagit i denna konspiration. De har bara inte ifrågasatt informationen de får och har förlitat sig på medier som kanske inte alltid är sanningsenliga.

     De som har varit direkt involverade, som vissa tjänstemän och politiker, har ett ansvar. De borde ha informerat sig bättre innan de agerade. Om det skulle bli en rättegång mot dem, skulle deras kunskap och avsikt granskas noggrant. De skulle bedömas baserat på hur mycket de visste och varför de agerade som de gjorde. De kan komma att ställas inför rätta, och deras handlingar kommer att påverka dem resten av deras liv.

  • Två intressanta videos, den första skrämmande och den andra som gav en förklaring till det ruggiga lögnframträdandet. I princip begår ‘hälso’företräderskan samtliga 5 kardinalfel; Blinkningarna är hysteriskt många (uppemot 100/min), hon svarar inte på grundfrågan utan börjar på ett inkonsistent sätt framhäva sin myndighet som idealet för att frambringa statistik, och svaren hon ger avviker från vad man normalt skulle kunna förvänta sig av så pass logiska frågor. Det enda kriteriet hon klarade var ögonbrynen,,som inte rörde sig öht

  • Intressant ämne. Det finns många sätt att avslöja lögner. Det lättaste är väl när någon barnsligt protesterar omotiverat och överdrivet. Även vissa vuxna människor tar till dessa barnsliga metoder när de känner sig trängda, de skriker ofta lite väl högt. Jag lärde mig en gång i tiden att om en (frisk) person ”spänner ut” ögonen så mycket att man kan se ögonvitan ovanför iris när de pratar till dig och försöker övertyga dig om något. Då är det ofta något som inte stämmer, den mer erfarna sociopaten avslöjar sig förstås inte så lätt.

   • Jag kommer ihåg att jag blev väldigt förvånad för ett antal år sedan när en högt uppsatt person i den amerikanska hierarkin framhöll att en president inte får vara vek när det gäller att döda.

    Då förstod jag inte.

    Nu har jag insett att en annan viktig egenskap för personer högt upp i hierarkin världen över nog även rätt ofta är förmågan att såväl spontant som förberett kunna ljuga utan att det märks i vare sig kroppsspråk eller ord.

    • Här har vi ett exempel på en mycket högt uppsatt politiker som inte var “vek” när det gällde att döda.

     Lyssna på denna mycket korta video där USA:s dåvarande FN-ambassadör och sedemera utrikesminister, Madeleine Albright, förklarar sin ståndpunkt att hon ansåg att det var riktigt att döda en halv miljon barn:
     https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8

     • Hur många miljoner har dött på grund av USAs krigsföring sedan andra världskriget?

      Hur många miljoner har dött på grund av västvärldens “regim change” policy runt om i världen.

      Hur många miljoner har dött på grund av alla sanktioner?

      Hur många miljoner flyktingar har skapats på grund av allt detta elände?

      Listan är för lång och de verkliga siffrorna vet vi ju inte!

      20 år i Afghanistan utan att göra nåt att ändra situationen till nåt bättre! Tvärtom gjorde de landet till största narkotikaproducent med vad det innebär för landet själv och speciellt närliggande länder som Iran.

      Nu är det dock andra tider och staterna runt om i världen börjar vakna upp!

      Den här projektet har Iran, Ryssland och Kina finansierat som ändrar hela Afghanistans jordbruk och räddar landet från svält, bli självförsörjande, producent och snart även exportör!
      https://youtu.be/n6q_e94Ixb8?si=vDSLX8b1BZvjq_Zc

      Många andra projekt har startat samtidigt där, nya vägar, järnvägar, skolor, sjukhus och fabriker och framförallt utvinning av landets enorma tillgång till sällsynta metaller.

      Vi vet vad som hände med de länder som bestämde sälja olja och gas med andra valutor än dollar. Irak, Syrien, Libyen, Iran, Venezuela och Sudan, antingen jämnades med marken eller utsattes för värsta sanktioner i mänsklighetens historia!

      Vilka ytterligare krigsplaner har USA härnäst för att behålla petrodollar och sin dominans i finans och bankvärlden återstår att se!

      • Ställde frågorna till ChatGPT:

       Uppskattning av antal döda och flyktingar från utvalda konflikter där västvärlden varit inblandad:

       Iran-Irak kriget (1980-1988): Döda: 500,000 – 1 miljon. Flyktingar: 1 miljon.
       Afghanistan (sedan 1979): Döda: Över 1 miljon. Flyktingar: 6 miljoner.
       Balkan (1990-talet): Döda: Över 140,000. Flyktingar: 4 miljoner.
       Somalia (1990-talet): Döda: 300,000 – 500,000. Flyktingar: 1 miljon.
       Kongo (1990-talet-2000-talet): Döda: Över 5 miljoner. Flyktingar: 4 miljoner.
       Irakkriget (2003-2011): Döda: 150,000 – 1 miljon. Flyktingar: 4 miljoner.
       Libyen (2011): Döda: Uppskattat tiotusentals. Flyktingar: 2 miljon.
       Syrien (sedan 2011): Döda: Uppskattat över 500,000. Flyktingar: 12 miljoner.

       Totalt antal flyktingar: 34,000,000 miljoner.

       Totalt antal döda: 10,000,000 miljoner

       ChatGPTs svar på frågan västvärldens inblandning över antal krig, direkt och proxy, regim change, blev flera sidor lång!
       Helt vansinnigt vad man hunnit ställa till med senaste 6 decennierna!

      • Well det dör 8miljoner årligen pga rökning och 10% av dessa är från passiv rökning 1miljon per år ofrivilligt dödade 40 år 10 miljoner döda… rökningen 320 miljoner varav 1/10 32 miljoner…. well och det helt groteska viruset…. 2 miljoner avlidna per åt…. hur många av dessa har dött pga fel vård? i Sverige mer än hälften förmodligen 3/4 av 24 000 i Indien Uttar Pradesh 240miljoner 120avlidna per miljon eller ganska samma lika antal döda som i Sverige i absoluta tal…. skulle man låta fakta, sunt förnuft osv råda skulle vi ha en mycket bättre värld….. sedan om mammon inte vore gud skulle det bli riktigt nice….

      • Björn,
       Totalt verklighetsfrånvarande att jämföra rökning med dödandet, mördandet och förstörandet av länder, familjer och dess hem. Mest korkade kommentar jag någonsin sett!

      • Reza, siffrorna angivna av ChatGPT stämmer sannolikt rätt väl, men för att de ska bli tagna på allvar så behövs en korrigering.

       från och med “Totalt antal flyktingar” ska naturligtvis siffrorna inte följas av “miljoner”.

 • Dessa mordlystna seriepsykopater nyttjar alltid alla sina falseflags (som ju c19-plandemin var för att kunna leverera det verkliga giftet/den verkliga sjukdomen via kanylen) maximalt ‘konstruktivt’ för egen del, och nackdelarna maximalt destruktivt för mänsklighetens räkning. Nu har de ett nytt hittepånamn, tänker tjäna nya grova blodspengar samtidigt som folket (75%) underdånigt fortsätter lita på denna perversa samling av mkt få individer där’kärntruppen’ inte utgör mer än 1000 organismer och resten är en kuppad svans.

  En som tog giftet, och annars hade fått avsked, var Bill Maher, komikern. Han har precis yttrat sig (artikel Vaken.se) och sa att han fick covid/’covid’ direkt efter sprutan. Surprise. Stämningsansökningarna börjar hagla tack för det, men väntar fortfarande på arresteringsordrarna

 • New “vax:S” is presented BEFORE the disease it´s supposed to treat!

  Bring back the old defenistions of epedemies/pandemies AND forbid any mRNA-based preparations to be used befor they are relevant tested (takes about 10-15 years – at least).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *