VC-gruppen a16z väljer att basera sig i London – kan Shiba Memu dra nytta av det?

publicerad 18 augusti 2023
- Gästskribent
Shiba Memus
VC-gruppen a16z väljer att basera sig i London 2023.

De senaste kryptonyheterna har präglats av rapporter om att det amerikanska riskkapitalföretaget Andreessen Horowitz (a16z) kommer att öppna ett kontor i London i år, vilket kommer att vara dess första icke-amerikanska kontor.

Chris Dixon, a16z:s kryptogrundare och chef, nämnde de ökande regleringsåtgärderna från amerikanska regeringsdepartement mot kryptoföretag som en av huvudorsakerna bakom expansionen. Efter positiva diskussioner med Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak kommer a16z nu att vidga sina vyer i Storbritannien.

Nyhetsbyråer med fokus på krypto ställer sig nu frågan om a16z:s expansion till Storbritannien kommer att leda till att ett gäng andra USA-baserade kryptoföretag också lämnar landet och hittar nya baser för sin verksamhet.

Samtidigt undrar kryptonyhetsanalytiker vad effekten kan bli på nya mynt som t.ex. Shiba Memu, nu inne i en av kryptomarknadens hetaste pre-sales.

Varför är a16z:s nya Londonkontor stora nyheter i kryptovärlden?

Riskkapitalister som a16z har alltid stöttat blockkedjeinnovation, främst i USA. Den senaste tidens åtstraming av regler för krypto och värdepapper i USA har dock börjat göra negativt avtryck på marknaden, vilket leder till att flera ledande kryptoföretag och investerare söker en mer gynnsam regleringsmiljö att utforska någon annanstans.

a16z:s flytt till London innebär att VC-kolossen tar sina första steg utanför USA och breddar sin räckvidd till nya marknader. Om a16z kommer att minska investeringarna i USA eller inte återstår att se. Företaget har dock nyligen tillkännagett ett nytt ”Crypto Startup School”-program (CSS) i London nästa år för att locka brittiska och internationella entreprenörer som är sugna på en företagsam Web3-karriär. Detta kan leda till att nästa heta pre-sale på kryptomarknaden kommer från Europa.

När fler riskkapitalister och entreprenörer – som a16z – lämnar USA för att utforska mindre hårt reglerade marknader, har nya tokens som Shiba Memu en chans att visa upp sig för en bredare publik. Detta kan vara en anledning för a16z att ta en ny titt på denna hunds pre-sale, som startade i juli.

Shiba Memu är inte ett vanligt hundmeme-mynt

Shiba Memu har redan visat vilken snäll vovve den är med sina banbrytande planer som skulle kunna göra projektet till ledare inom för flocken som är meme-myntsektorn. Plattformens nya meme-mynt är inte någon vanlig hund. Här används avancerad AI-teknik för att hjälpa plattformen att självmarknadsföra sig på sociala medieplattformar, onlineforum och webbplatser.

Så, hur fungerar det? Shiba Memus protokoll använder en avancerad NLP-algoritm (naturlig språkbehandling / natural language processing) för att automatisera sina marknadsföringskampanjer genom att interagera autonomt med onlineanvändare för att förstå hur investerare ser på dess token, SHMU.

Sedan kopplas Shiba Memu investerares sentiment in i en avancerad maskininlärningsalgoritm som låter Shiba Memu känna igen vad som fungerar och inte fungerar och anpassa sina marknadsföringsstrategier därefter.

Shiba Memu kan också sniffa upp organiska omnämnanden av projektet online, antingen i text eller genom dess egen cybervalp-meme. Shiba Memus AI-protokoll kan justera tonen och målgruppen för sin nästa reklamkampanj genom att analysera om investerarsentimentet i stort sett är positivt eller negativt.

Hur fungerar SHMU?

Projektets egen krypto SHMU driver de revolutionerande AI-funktionerna som driver Shiba Memus självmarknadsföring. Plattformen har en interaktiv AI-instrumentpanel som låter användare följa framgången för marknadsföringskampanjer samtidigt som man håller ett skarpt öga på alla interaktioner på nätet som gjorts av Shiba Memus autonoma AI-protokoll.

SHMU-token låser upp möjligheten för användare att interagera direkt med instrumentpanelen med hjälp av AI-teknik som liknar den som används av populära AI-chatbot-program som Chat-GPT.

Användare kan ge feedback och förslag, och de användare vars feedback och förslag antas av algoritmen, får kryptobelöningar. Det kan handla om att rikta in sig på ett visst forum eller webbplats.

Plattformens verktygslåda tillåter Shiba Memu att bedöma enorma mängder marknadsdata oändligt snabbare än 100 människor kan göra, vilket leder till mer exakta förutsägelser om framtida prisrörelser.

När AI-kapaciteten för denna smarta valp utvecklas och växer, kommer dessa förutsägelser att bli mer exakta eftersom protokollet förstår mekanismerna bakom framgången för varje marknadsföringsstrategi. Som ett resultat har SHMU en stor chans att nå sin fulla potential prismässigt.

Hur högt kan SHMU nå?

Meme-mynt som SHMU upplever ofta snabba prishöjningar, med 100x avkastning innan de snabbt förlorar upp till 90 % av sitt värde på några veckor. För att skydda sig mot detta har teamet bakom Shiba Memu utarbetat ett revolutionerande sätt att driva sin pre-sale till fantastiska höjder under sin åtta veckors pre-sale.

Denna innovativa och mycket tilltalande ICO kommer att lanseras på $0.011125 innan myntets pris dagligen ökar med ett fast belopp på $0.000225.

Alla som investerar på dag ett kommer att se den största avkastningen på sitt SHMU-innehav, med en ökning på 12.13 % på dag sju, en ökning på 40.45 % på dag 21 och en enorm ökning på 119.33 % på dag 60, då tokenpriset når $0.0244. Den nuvarande prisökningen ligger på 84.94%.

Shiba Memu (SHMU) kan vara den bästa kryptoinvesteringen 2023

Kryptonyhetsbyråer spekulerar i om a16z-flytten till London är början på ett bredare skifte på kryptomarknader från USA till andra delar av världen. Även om detta återstår att se, är det ingen tvekan om att innovationen inom och spänningen kring Shiba Memu kan vara början på en otrolig förändring i meme-myntsektorn.

Den spännande utformningen av Shiba Memus (SHMU) pre-sale innebär att ju tidigare investerare reserverar sina tokens, desto större blir vinsten. Aldrig tidigare har det varit viktigare att komma in på en pre-sale snabbt. Med tanke på SHMU-myntets stora användbarhet – en sällsynthet i meme-myntsektorn – finns knappt några gränser för detta spännande AI-drivna blockkedjeprotokoll.

Du kan spana in SHMU:s pre-sale här.

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq