Amerikanska regeringens befolkningskontrollagenda – Dr Robert Malone

publicerad 13 september 2023
Dr Robert Malone, 27 sep 2023
Dr Robert Malone, 27 sep 2023.

Dr Robert Malone kommenterar ett avklassificerat amerikanskt regeringsdokument som visar befolkningskontrollpolicyer och strategier samtidigt som han namnger personerna bakom agendan.

Robert Malone:

“DARPA är CIA:s operativa gren för utveckling och spridning av teknik och det var DARPA som drev på utvecklingen av dessa genetiska [mRNA] vacciner. CIA ligger helt bakom utvecklingen av dessa genetiska vacciner.

Och du kanske frågar dig själv varför? Varför gjordes detta i en global mening? Varför var det så bråttom?

Vi publicerade just information om Kissinger-rapporten, som är USA:s politik som handlar om avfolkning. Vi har absolut en agenda och en strategi för avfolkning här i Förenta staterna, och vi har haft en sådan sedan mitten av 1970-talet.

Hela den här historien om avfolkning är verklig och paradoxalt nog har det funnits en etablerad amerikansk policy om att vi, tillsammans med Världshälsoorganisationen, FN, Bill och Melinda Gates Foundation etcetera, alla de strukturer som vi nu är bekanta med, ska begränsa den globala befolkningen till 8 miljarder.

Det är målet. Det har varit målet sedan mitten av -70-talet. Vi nådde 7,8 miljarder i början av 2020. Är det okej? Jag säger inte att detta nödvändigtvis var en avfolkningsagenda och ändå var många av de saker som användes förenliga med USA:s offentliga politik när det gäller befolkningskontroll.

Det är obestridligt. Så jag drar ingen direkt parallell eftersom jag inte har några kvitton som visar att det förekom diskussioner inom regeringen om att följa den ena eller andra policyn när det gäller, citat, folkhälsa för att främja en avfolkningsagenda eller en agenda för befolkningskontroll.

Vad jag har kvitton på är demonstrationen och dokumentationen av att den amerikanska regeringen har en sådan agenda. Den formulerades ursprungligen av en man som många av er känner till, Henry Kissinger, som råkar vara mentor till Klaus Schwab.

Denna befolkningsagenda har absolut främjats av World Economic Forum, som skapades av CIA. Så låt oss bara vara tydliga med vad vi har att göra med här.

När vi funderar på vilka som är marionettdockorna, vilka som är aktörerna bakom allt detta, måste vi se den brutala sanningen i vitögat och inse att mycket av detta kommer direkt från den amerikanska regeringens finansiering, politik och åtgärder.”

Se hela föredaget

Föredraget hölls i juli 2023 arrangerat av America’s Frontline Doctors.


Relaterat

Glen Jung, Bright Light Media:

Kom till oss i Toronto den 20 september [2023] eller deltag via livestream när dr Malone presenterar avgörande insikter om den mest betydelsefulla masspropagandakampanjen som genomfördes under covid-19-eran.”


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Nu finns det ju flera experter tex David Martin och flera andra som säger rent ut att det var ett biovapen avsiktligt använt och det var planerat hela tiden David Martin sa att det började redan 1965.
  Dvs redan då vädrades tankarna på biovapentillämpning för nyss skapade Covid

  Då är det ju påpassligt av Benkö på det sk public service att hon påpekar att 250 miljoner nu ska sparas på SR och att det är personal som måste sparkas.
  Oavsett vilken personal som avses funkar det nog som återhållande på journalisterna.

  När kommer även medierna att återge fakta om den fasansfulla sanningen.
  David Martin visste och varnade folk för många år sen och han sa att han önskade att han inte skulle kunna säga vad var det jag sa!

  Public service=allmänheten betjänar med skatter

  Inte betjänas av några maktens granskare?

  • Skulle du inte kunna börja med veckobrev? Skulle gärna lista mig; spännande och se vad petergrfstrm grävt upp/spanat under veckan.

   Det är rätt konstigt att du hela tiden kommenterar andra men aldrig själv kommer med en egen skriven artikel?

   Välj viket ämne du vill. Sänd in manuskript.

 • Och Kissinger var mäktigare än USAs presidenter han tjänstgjorde ‘under’ och han berättade att han hade mkt närmare kontakt med Storbritanniens eliter.
  Han rapporterade till dem innan han gjorde det till ‘sin egen’ regering.
  Som Lord Halifax sa efter andra världskriget: Dom, USA, kommer med sina penningpåsar men vi har alla hjärnorna.
  Britterna fick på 1700-talet iden om befolkningskontroll från Venedigs Giammaria Ortes. Ostindiska kompaniets Thomas Robert Malthus plagierade hans texter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *