Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Amerikanska regeringens befolkningskontrollagenda – Dr Robert Malone

publicerad 13 september 2023
Dr Robert Malone, 27 sep 2023
Dr Robert Malone, 27 sep 2023.

Dr Robert Malone kommenterar ett avklassificerat amerikanskt regeringsdokument som visar befolkningskontrollpolicyer och strategier samtidigt som han namnger personerna bakom agendan.

Robert Malone:

“DARPA är CIA:s operativa gren för utveckling och spridning av teknik och det var DARPA som drev på utvecklingen av dessa genetiska [mRNA] vacciner. CIA ligger helt bakom utvecklingen av dessa genetiska vacciner.

Och du kanske frågar dig själv varför? Varför gjordes detta i en global mening? Varför var det så bråttom?

Vi publicerade just information om Kissinger-rapporten, som är USA:s politik som handlar om avfolkning. Vi har absolut en agenda och en strategi för avfolkning här i Förenta staterna, och vi har haft en sådan sedan mitten av 1970-talet.

Hela den här historien om avfolkning är verklig och paradoxalt nog har det funnits en etablerad amerikansk policy om att vi, tillsammans med Världshälsoorganisationen, FN, Bill och Melinda Gates Foundation etcetera, alla de strukturer som vi nu är bekanta med, ska begränsa den globala befolkningen till 8 miljarder.

Det är målet. Det har varit målet sedan mitten av -70-talet. Vi nådde 7,8 miljarder i början av 2020. Är det okej? Jag säger inte att detta nödvändigtvis var en avfolkningsagenda och ändå var många av de saker som användes förenliga med USA:s offentliga politik när det gäller befolkningskontroll.

Det är obestridligt. Så jag drar ingen direkt parallell eftersom jag inte har några kvitton som visar att det förekom diskussioner inom regeringen om att följa den ena eller andra policyn när det gäller, citat, folkhälsa för att främja en avfolkningsagenda eller en agenda för befolkningskontroll.

Vad jag har kvitton på är demonstrationen och dokumentationen av att den amerikanska regeringen har en sådan agenda. Den formulerades ursprungligen av en man som många av er känner till, Henry Kissinger, som råkar vara mentor till Klaus Schwab.

Denna befolkningsagenda har absolut främjats av World Economic Forum, som skapades av CIA. Så låt oss bara vara tydliga med vad vi har att göra med här.

När vi funderar på vilka som är marionettdockorna, vilka som är aktörerna bakom allt detta, måste vi se den brutala sanningen i vitögat och inse att mycket av detta kommer direkt från den amerikanska regeringens finansiering, politik och åtgärder.”

Se hela föredaget

Föredraget hölls i juli 2023 arrangerat av America’s Frontline Doctors.


Relaterat

Glen Jung, Bright Light Media:

Kom till oss i Toronto den 20 september [2023] eller deltag via livestream när dr Malone presenterar avgörande insikter om den mest betydelsefulla masspropagandakampanjen som genomfördes under covid-19-eran.”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq