Prognos för Chancer: Kan investeringar på $1.7m göra projektet till en utmanare till titeln om bästa krypton att köpa nu?

publicerad 5 september 2023
- Underhållning @NewsVoice
Chancer. Bästa krypton att köpa nu?
Chancer. Bästa krypton att köpa nu?

Efter att ha samlat in $1.7m i sin uppmärksammade pre-sale anser många analytiker att Chancer mycket väl kan vara den bästa krypton att köpa nu.

Genom att fläta samman onlinespel med de bästa aspekterna av blockkedjeteknik, som decentralisering, personlig anpassning och spännande belöningar för insats av krypto, har detta projekt minst sagt fängslat kryptocommunityn. I denna artikel kommer vi att dyka in i vad Chancer är, hur det fungerar och hur projektets egen CHANCER-token kan komma att utvecklas prismässigt framöver.

Vad är Chancer?

Chancer har lyckats att toppa flera listor med de ”bästa kryptovalutorna att köpa nu”, och mycket av det är tack vare projektets fantastiska nya pre-sale. Föreställ dig en värld där betting online är användarcentrerad, grundad på förtroende, transparens och egenmakt. Det är där Chancer levererar.

Detta projekt är skapat av de innovativa bröderna Kelbie, Adam och Paul, och förebådar en revolution på spelmarknaden online —en gigantiskt marknad med en värdering på hela 63.53 miljarder dollar. Mycket talar för att Chancer absolut kan ta stora marknadsandelar.

Chancer använder en innovativ peer-to-peer-modell (P2P) som tillåter användare att satsa på personligt anpassade och skapade marknader sinsemellan, snarare än mot ett centraliserat bettinghus. Här kan alltså vem som helst skapa anpassade bettingmarknader, skräddarsy oddsen och specificera resultaten.

Vill du satsa på vem som vinner nästa världscup i längdskidor, om det kommer regna i New York i morgon eller vem som vinner nästa kubbturnering med kompisarna hemma? Genom Chancer är möjligheterna oändliga!

Med denna teknik och en vision om att bli ett helt decentraliserat projekt 2024, utlovar Chancer inte bara innovation utan ett rättvisare och roligare sätt att satsa.

Det handlar om att få kontakt med likasinnade spelare från hela världen, behålla kontrollen själv och ha kul – en övertygande möjlighet som har lett till att investeringar över hela $1.7m har samlats in under CHANCER:s pre-sale under bara 12 veckor.

Hur funkar Chancer?

Tar vi en titt under ytan på projektet som så sinnrikt har utarbetats av bröderna Kelbie hittar vi mycket spännande. Chancer verkar på Binance Smart Chain, som möjliggör transparenta, billiga och snabba transaktioner. Glöm bort att vänta tre till fem arbetsdagar på ditt uttag – här sker allting snabbt!

En av deras mest innovativa idéerna är det banbrytande Share2Earn-programmet. Genom detta program uppmuntrar Chancer marknadsgaranter att göra sitt för att få communityn att växa.

Om användare uppfyller kraven på att boosta sina marknader med mera får de en belöning i CHANCER-mynt. Och att dela med sig av dessa marknader kan inte blir lättare.

Chancer integrerar nämligen Googles WebRTC-teknik, vilket betyder att live-streaming, poäng och resultat snabbt kan delas med användarna, och till exempel läggas upp på sociala medier eller skickas till vänner.

Att öppna upp en annan inkomstström för användare är vad Chancers insatsfunktion står för. Kryptosatsning gör att spelarna kan låsa in sina extra CHANCER-tokens och erbjuder likviditet till andra i utbyte mot passiv inkomst.

Kronan på verket i Chancers plan är dess vision för fullständig decentralisering. Med ambitionen att bli en decentraliserad autonom organisation (DAO) senast 2024, med öppen källkod och decentraliserad fillagring, strävar Chancer efter att vara en communitydriven, transparent och rättvis plattform.

Det är en frisk fläkt för den dagliga spelaren. Nu är spelarna inte längre beroende av bettinghus som i princip endast verkar i vinstsyfte. Istället blir varje användare en del av beslutsprocessen, vilket gör att Chancer genuint formas av sin community.

Chancers pre-sale

Chancer får alltså verkligen snacket att gå, särskilt eftersom projektet alltså (ja, det är värt att nämna igen) har samlat in så mycket som imponerande $1.7m i sin pågående pre-sale. Många kryptoentusiaster hyllar det som en av de bästa kryptovalutorna att köpa nu, vilket visar dess anmärkningsvärda potential och låg pris.

Dessutom är det värt att nämna att Chanser erbjuder pågående giveaways under sin pre-sale, inklusive en massiv giveaway värd $100 000 i CHANCER för att sätta kronan på verket.

Centralt för Chancers framgångsrika pre-sale är den engagerande attityd som bröderna Kelbie har mot projektet och communityn. De involverar sig med communityn och har bjudit in investerare att ha direkta dialoger, ställa frågor och verkligen förstå varandra.

Dessutom har de tagit sig an vad exempelvis i att äta “hot wings” och en FIFA-turnering tillsammans med varumärkets ambassadörer.

I takt med att Chancers pre-sale rusar framåt, tittar analytiker på siffror och scenarier. Med tanke på projektets vision och lockande funktioner, som Share2Earn-system och lukrativa belöningar för kryptosatsning, är prognoserna för Chancer efter sin pre-sale exceptionellt optimistiska.

Prisprognos för Chancer

I Chancers pre-sales nuvarande skede, fas 2, kan man köpa CHANCER till ett pris på $0.011. Medan det slutliga pre-salepriset ligger på $0.021 verkar CHANCER vara redo att ta rejäl fart under de kommande veckorna och månaderna efter sin pre-sale, eftersom myntet snart kommer att listas på BitMart, den populära börsen.

Många analytiker, imponerade av projektets innovativa vision och otroliga intresse, håller redan med om att Chancer absolut är en toppkrypto att köpa.

Prognoser tyder på en hausseartad trend, som sagt särskilt efter projektets första notering på BitMart, med priser som förväntas skjuta i höjden till intervallet $0.40 till $0.50 i mitten av 2024. För dagens investerare kan en sådan ökning representera en enorm avkastning på 4445.45% på sin investering.

Kan Chancer vara den bästa krypton att köpa nu?

På dagens kryptomarknad gynnas de offensiva och modiga. Chancers potential att förändra spelmarknaden, exceptionella hajp och undervärderade pris visar upp en lovande bild för dagens investerare.

Men eftersom fler investeringar strömmar in till Chancers pre-sale varje dag, börjar tiden rinna ut för att plocka upp CHANCER-tokens till dessa otroligt låga priser.

För de som har missat möjligheterna hittills, kan det mycket väl vara dags att hoppa på vad många anser är den bästa krypton att köpa nu. Vänta inte – ta chansen att köpa Chancer idag.

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här.


Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq