CNN-insider: Efter covidkampanjen ska en imaginär klimatkris skrämma alla

CNN:s tekniska direktör Charlie Chester råkade avslöja i en dold Projekt Veritas-inspelning i april 2021.

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 september 2023
- Torbjörn Sassersson
Charlie Chester, tidigare teknisk direktör på CNN
Charlie Chester, tidigare teknisk direktör på CNN.

CNN:s tekniska direktör Charlie Chester råkade avslöja i en dold Projekt Veritas-inspelning i april 2021 att efter covidkampanjen ska en imaginär klimatkris skrämma alla till lydnad, och den kampanjen kan hållas vid liv längre än covidkrisen.

Project Veritas avslöjande, då under ledning av grundaren James O’Keefe, har åter blivit ett aktuellt samtalsämne i sociala medier med anledning av massmediernas skriverier och rapportering om en allvarlig och eskalerande klimatkris.

Många frågar sig om Charlie Chesters prognos de facto nu realiseras.

Chester säger under en falsk Tinder-date med en Veritas-journalist att:

“När allmänheten inte längre är rädd för covid kommer klimatförändringar att stå i centrum som den nya imaginära boogeymannen att skrämma alla till underkastelse med”.

ArcanumSkolan 2024

“De har redan meddelat på vårt kontor att när allmänheten är öppen för det kommer vi att börja fokusera främst på klimatet” … “Det finns ett definitivt slut på pandemin. Den kommer att avta till en punkt där den inte längre är ett problem. Klimatfrågan kommer att ta flera år så de kommer förmodligen att kunna mjölka den ganska länge” … “Var beredda, det kommer.”

Idag hösten 2023, två och ett halvt år senare, verkar vi se detta spela ut i massmedia.


Källa

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq