Debatt: Förändras människors personligheter efter covidvaccination?

publicerad 13 september 2023
Dr Reiner Fuellmich, 16 sep 2021. Foto: eget verk
Dr Reiner Fuellmich, 16 sep 2021.

Advokaten Reiner Fuellmich, Sucharit Bhakdi, Karina Reiss, Naomi Wolf och Peter R. Breggin, alla doktorer, diskuterar observationer att covidvaccinerade personer tycks ha fått allvarliga personlighetsförändringar utöver fysiska organskador.

Diskussionen tar upp möjligheten att vaccinerna skadar de små kapillärerna i hjärnan och tränger igenom blod-hjärnbarriären vilket kan leda till personlighetsförändringar.

Professorerna Sucharit Bhakdi och Karina Reiss tog den nya planen att kommande mRNA-vacciner kommer att bli den enda tillgängliga “vaccintypen” i framtiden, att denna nya experimentella mRNA-teknologi ska ersätta konventionella vacciner.

Författaren och journalisten Naomi Wolf berättar om observationer att människors vilja och förmåga till ett empatiskt och nyanserat tänkande bryts ner efter vaccinering.

Psykiatern Peter Breggin drar paralleller mellan mRNA-effekter på det mänskliga sinnet och effekterna av lobotomi.

ArcanumSkolan 2024

Diskussionen ägde rum under en session med International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) som hölls förra månaden.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Redan för många år sedan visade Dr Andrew Mouldens forskning att i princip alla “vacciner” orsakar mikrostrokes i kapillärerna i såväl hjärna som andra organ. Att det egna immunförsvaret hyperreagerar på de främmande partiklarna i “vaccinerna” och skickar en massa vita blodkroppar som riskerar täppa igen kapillären, vilket då kan resultera i en mikrostroke. Efter en lång tids smutskastning så dog Dr Moulden under mystiska omständigheter och sånt brukar ju vara en tydlig indikation på någon form av sanning.

 • Såg denna artikel från BBC när jag letade efter Dr.Bhakdi:s video.

  Moderna: Covid vaccine shows nearly 95% protection
  https://www.bbc.com/news/health-54902908

  95% effektivt! 🙂

  Det finns över 3000 kommentarer i artikelns kommentarsfält som hedrar och beundrar vetenskapsmännen och politikerna för det fantastiska jobb de gjort! 🙂

  Det räcker med att bläddra lite igenom kommentarerna för att inse att 97% av dessa angriper de andra 3% som vågar ens ifrågasätta den korta tiden i studien eller undrar varför Moderna vägrat göra studien publik och inte velat svara på frågor om detaljer i studien!

  Hur många av dessa 97% var empatiska, nyanserat och hade sitt kritiska tänkande kvar?

  PS: Denna studie i sin helhet lyckades man kunna få tag på genom ett domstolsbeslut i slutet av förra året, tror jag det var. Det visade sig att hela studien hade genomförts felaktigt och statisk/resultat/effektivitet av studien och vaccinet var manipulerat och inte nog med 2 av de 5 personer i vaccingruppen som hade fått Covid under studien dog medan studien pågick! De 95 bland placebogruppen som hade fått symptom klarade sig utan några som helst problem!!!!

  Vartenda ord som Tal Zaks, chefsläkare vid Moderna, sagt i denna artikeln är lögn baserat på en felaktig och manipulerat studie.

  Varför görs ingenting mot sådana som Tal Zaks?

  Varför görs ingenting mot alla experter, läkare och politiker som bara ljög dag in och ut i dagar, veckor, månader och år och som fortsätter än idag!

  Varför? Det finns ju tonvis med bevis idag!

   • Hej,
    Mycket intressanta upptäckter! Jag trodde jag sett alla David Martins videokonferenser men tydligen missat just detta! 🙂

    Hur länge, hur många år, hur många avslöjanden och hur många drabbade och döda behövs det för att det ska leda till att nåt faktiskt händer och nån jävel blir ansvarig för lögner hen tvingade i halsen på alla?

    Den här har redan blivit som 9/11 och organisationer som A&E (Architect & Engineers for 9/11 Truth), https://www.ae911truth.org/

    Det tog 15-18 år innan folk fattade att A&E är kontrollerad opposition som spridit grova desinformation om hur byggnaderna rasade samt lyckats förhala rättsprocessen som lovades till anhöriga i över 20 år!

    Jag har nog sett 10 olika vittnesmål i EU-parlamentet, USA:s kongress och Senat och hit och dit av personer som David Martin.

    Alla politiker sitter och lyssnar fint och artigt på avslöjanden av korrupta företag, politiker, statstjänstemän, forskare…………

    MEN vad har politiker/makthavare/åklagare gjort efter alla dessa avslöjanden? Absolut ingenting!

 • “Författaren och journalisten Naomi Wolf berättar om observationer att människors vilja och förmåga till ett empatiskt och nyanserat tänkande bryts ner efter vaccinering.”

  Va! Vad är det för trams!!

  Hur många av de som “FRIVILLIGT” vaccinerade sig hade förmågan och viljan till ett empatiskt, nyanserat och kritiskt tänkande?

  Giftinjektionerna har utan tvekan orsakat 100-tals olika biverkningar alltifrån milda, allvarliga, kroniska och dödliga men varenda en som av egen vilja vaccinerade sig, hade redan förlorat förmågan till empati och kritiskt tänkande!

  Enda vettiga delen i en nästan 2 timmar värdelös intervju var när de visade lite av Dr. Bhakdi:s föreläsning.

  Ni känner alla säkert Dr. Bhakdi sedan tidigare men jag undrar om ni sett denna intervju med honom.
  https://youtu.be/pyPjAfNNA-U?si=Yi2kPPASfeKWONQl

  Observera att intervjun gjordes bara ett par månader efter att covid-vaccinationerna hade börjat och han redan då visste vilka allvarliga/dödliga biverkningar kommer att uppstå, som visade sig stämma till 100%.

 • Spontant låter det som skitsnack men jag har inte umgåtts med tillräckligt mycket folk, tillräckligt frekvent eller nära för att ha en ordentlig bild 🙂
  Det kan man ju iof sätta sig för att göra, försöka att verkligen utröna om folk är så själlösa och zombifierade som en del tycker sig se tecken på. Jag tror att det handlar mer om “dialektix” om jag ska vara helt ärlig.

 • Nej. Tycker mig inte se det generellt baserat på hur de är att umgås med före/efter vaxx eller hur de sköter sina trädgårdar osv.

  Däremot betydligt ökad sjuklighet med skumma symtom och till och med fall av tillfälliga förlamningar och förändrade pupiller, det sistnämnda rätt snuskigt faktiskt.

 • Diskutera det med min gammla mamma igår!

  Fler had upptäckt att hennes läkare var förädrard efter genmodifieringen. Vithårig, halvt blind och halva själen bort.

  Har iakttagit det här på flera personer. En enkel förklaring är ju stroke som kan ge sådana effekter vanligtvis också. Tydligast är väl en bekants gammla mamma som blivit rent elak efter vaxxningen.

   • Min pappa fick en stroke några år innan han dog. Efter det blev han lättretlig, grinig och lite “elak”. Att äldre människor blir lite personlighetsförändrade när de får stroke, alzhaimerz eller “vaskulär demens” som de kallade pappas diagnos är inte helt ovanligt.

    Pappa tvångsvaxxa de ju på hemmet sen. Det vanliga. Efter drygt en vecka hitta de honom på badrumsgolvet, och de leta proppar utan hitta några. Sen fick han “corona” och tvärdog. Innan dess hade han klarat sig utmärkt flera utbrott på boendet.

    Min väns mamma är också rätt gammal. Hon blev distinkt grinig, personlighetsförändrad osv strax efter vaxxet. Kan ju vara en slump. Men hon är ju inte den enda.

    Eftersom globalistjuicen bevisligen ger hjärtkomplikationer, efter påverkan på blodet. Så den myriad av trötta, utbrända, ständigt sjuka människor som uppstått efter vaxxiningen så kan man väl tänka sig att en blodflödesförändring kan ske i hjärnan också? Med påföljande komplikationer.

    Jag känner ett par närstående som inte verkar påverkade av vaxxet alls, kontrollgruppen kanske? Men annars är väl track recordet för vaxxet talande i sig självt. Jag känner själv personligen 5 dödsfall, två fall av cancer, en som haft feber ungefär varannan vecka sedan sprutan, 4-5 fall av “akut corona” efter sprutan osv osv.

    Att folkmordsmyndigheten fortsätter avrättningsprogramet säger allt om vart Svenska staten gått för väg. Ingen vaxxinerad jag känner har ju undkommit “corona”. Och de enda som dött är de vaxxade.

    • Det vi skulle göra är att jämföra stad och land. Det kan hända att det finns fler för oss dolda samverkande faktorer som vi inte känner till, som bidrar/påverkar graden av vaxxskador med temporära eller permanenta lyten – det finns något helande i naturen – det är väl därför man nu stänger av stora delar?

     • Ja det är väl där i reservaten de skall bo själva.

      Orörd vacker natur. Ingen strålning, egen matproduktion osv. Giftfritt, med frisk luft.

  • Du undviker att tala om åldrar. Skulle du tro mig om jag säger att de jag känner som vaxxat är lika piga som vanligt; problemet är bara de att de flesta är över 80 år.

 • https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=emotional+frekvensy+scale&iax=images&ia=images&iai=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2F62%2F5c%2F29%2F625c2981dad64fd4c08aca3fbb3cb78a.png

  Kolla nu lite närmare på dessa skalor, som i princip är lika analogt sett.
  Nästan alla personer som är sprutade ligger på nivån “antagonism”, ALLA!
  Gentemot en icke besprutad. Observation i en förening.
  Alltså nästan alla landar på en och samma nyans av fientlighet, en blev t.o.m. rabiat fientlig.
  Så vad det gäller söndra och splittra har man lyckats förträffligt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *