Prisprognoser för de nya kryptovalutorna Wall Street Memes och Shiba Memu – Transformation av traditioner

publicerad 5 september 2023
- Underhållning @NewsVoice
Wall Street Memes
Bild tillhandahållen av Shibamemu.com

Två meme-mynt har krönts till kryptomarknadens bästa pre-sales de senaste veckorna: Shiba Memu och Wall Street Memes. Den ena lovar revolutionerande AI-driven marknadsföring och den andra ett uppror mot finanseliten. Men vilken kommer att gå segrande ur denna tighta strid?

Dyk ner i denna artikel för att ta reda på vilken som har uthållighet och vilken som snart kan vara ett minne blott.

Vad är Shiba Memu?

På meme-myntmarknaden, där namn försvinner så fort de kommer, håller Shiba Memu på att göra sig ett. För de som har koll på läget är det mer eller mindre en självklarhet att Shiba Memus pre-sale är kryptomarknadens bästa pre-sale 2023. Men vad ligger bakom all denna uppståndelse?

Föreställ dig en värld där meme-mynt inte endast förlitar sig på inkonsekvent människoledd marknadsföring, som idag – en som exponerar investerare för stora risker, inte minst kopplat till projektet i frågas marknadsföringsbudget.

Föreställ dig istället en krypto som ligger steget före, då den som kan marknadsföra sig själv och behålla relevansen inte bara i dagar utan potentiellt år. Det är Shiba Memu!

Shiba Memu, till skillnad från flera av sina lurviga motsvarigheter på meme-myntmarknaden, är alltså inte som vem som helst då den förenar nöje med stor nytta.

Genom att utnyttja kraften i nästa generations AI-marknadsföringsverktyg väntar den inte på att en tweet ska trenda eller att ett Reddit-inlägg ska locka till sig intresse. Nej, denna innovativa valp genererar sitt eget buzz, kan skapa pressmeddelanden, engagera sig med följare på sociala medier och svara på kommentarer från hela webben.

Tekniken bakom Shiba Memu är inget mindre än briljant. Med naturlig språkbehandling (NLP) förstår Shiba Memu hur onlinediskussioner rör sig och utvecklas.

Sentimentanalys gör att tekniken kan mäta om tongångarna är positiva eller negativa, och prediktiv analys ger den något av en spådomsförmåga, vilket möjliggör för tekniken att förutsäga kommande trender och användarbeteenden.

Resultatet är ett smart meme-mynt som letar efter, förstår och svarar smart på vad som sägs online. Det är som att ha 100 reklambyråer som alla outtröttligt arbetar på en gång – här kan alltså respons komma nästan omedelbart med ett kvickt, datadrivet svar som gör skeptiker till anhängare.

Vi tar det igen, varför anser så många att Shiba Memu är kryptomarknadens bästa pre-sale? Utöver dess revolutionerande AI-marknadsföringsaspekt har investerare uppvaktats av dagliga prishöjningar på 1-2 % ($0.000225). Under hela SHMU:s pre-sale kommer dessa ökningar att driva upp SHMU pris med 240.67 %!

Koppla ihop detta med att så mycket som $2.4m har investerats på bara 9 veckor, så blir det plötsligt lätt att se varför Shiba Memu mycket väl kan vara det bästa hundbaserade meme-myntet i år.

Prisprognos för Shiba Memu

SHMU säljs för närvarande till $0.025300, vilket motsvarar en imponerande ökning på 127.42 % från dess ursprungliga pris på $0.011125. Det slutliga priset i SHMU:s pre-sale är satt till $0.0379, och därefter ser framtiden lovande ut. Förutsägelser efter denna pre-sale är nämligen riktigt hausseartade.

När SHMU förbereder sig för att lanseras på Bitmart förutspår analytiker en ökning driven av investerarnas intresse för dess unika AI-drivna marknadsföringsstrategi. Snabbspola ett år framåt, då dess AI-marknadsföringsmaskiner är i full gång, och det är inte alls omöjligt att SHMU kan handlas till ett pris på mellan $0.50 och $0.60.

Detta skulle betyda en häpnadsväckande ökning med 2271.54% från dagens värde.

Vad är Wall Street Memes?

Wall Street Memes är ett nytt kryptoprojekt som har fötts ur Wall Street Bets subreddit, en community som blev världsberömd mitt i GameStops short squeeze i början av 2021. Wall Street Memes är designat för att utmana de finansiella oligarkerna på Wall Street och avser att återföra makten till enskilda investerare.

Till skillnad från Shiba Memu saknar dock Wall Street Memes riktig användbarhet. Dess whitepaper avslöjar endast planer kring community-engagemenag, börsnoteringar och merchandise. Myntet påminner alltså om Pepe Coin som stolt framhåller sin brist på användbarhet och drivs av förhoppningar om snabb kryptoberömmelse.

Wall Street Memes är fortfarande ett relativt nytt kryptoprojekt och kommer sannolikt se en snabb uppgång, för att sedan slockna när den första hajpen lägger sig.

Visserligen kan detta ge avsevärd avkastning till investerare som kan tajma marknaden perfekt, men för många kan det vara en spännande resa först, som sedan inte ger mer än besvikelse och potentiella förluster.

Prisprognos för Wall Street Memes

Wall Street Memes är just nu värderat till $0.0334, och visst, priset kan mycket väl bevittna en initial ökning och potentiellt röra sig upp mot intervallet mellan $0.10 till $0.15.

Men precis som man kan se i Pepe Coins utveckling, finns det en rädsla för att stora investerare på kryptomarknaden snabbt skulle kunna sälja av sina innehav, vilket skapar en nedåtgående spiral prismässigt.

Vid årets slut kan analytiker därför mycket väl tänka sig ett pris som ligger runt $0.04 till $0.05. Med tanke på frånvaron av konkret nytta och trenderna för liknande meme-mynt, kan Wall Street Memes även fortsätta att falla under sin nuvarande värdering, och potentiellt handlas så lågt som $0.02 eller ännu mindre.

Shiba Memu eller Wall Street Memes? Valet är självklart

Shiba Memu, utropad som en av 2023:s bästa kryptovalutor att köpa, skulle kunna förebåda en revolution inom meme-myntmarknadsföring med sin banbrytande AI-kapacitet.

Som kontrast till detta kan Wall Street Memes, trots sin lovande start, bli ännu en flyktig krypto, och gå en utveckling till möte som liknar det genomsnittliga meme-myntet – inte särskilt lovande med andra ord.

För dem som söker innovation lyser Shiba Memu starkt. Dess spännande framtid har redan lockat tusentals tidiga investerare, men tiden börjar rinna ut för att köpa på sig SHMU till dessa enastående låga priser.

Missa inte SHMU-vågen: den kan snart lämna Wall Street Memes bakom sig.

Du kan delta i SHMU:s pre-sale här.


Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq